Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Günaydın kızlar
Hadeka canım ben kızlara faceden foto attım. Buraya eklemeye çalıştım olmadı.
Hikmet'im hadi bakalım kolay gelsin. Çok uzun zamandır evde değilsin. Yorucu ama bol kalori harcatıcı bir süreç bekliyor seni.
Az sonra tartılıp kilo bildirimi yapacağım. Ya. Eden böyle oluyor kızlar. Neden şu boğazı tutamıyorum. Haftaya tatile gideceğiz şimdiden dert oldu içime yine kilo alacağım diye. Ama acıkıncA cidden kafayı yiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Başlangıç 67.2
Pazartesi 64.1
Bugün 64.1
Giden gelen yok. Bu bile moralimi düzeltmeye yetti.
Toplam giden 3.1
Hedef 60

Bu hafta hep dışarıdaydık eşimle. Gece çorbada içtim çiğ köftede yedim.
Bu hafta tatile çıkıyoruz. Dikkat etmem gerek.
Bi arkadaş facede foto koymuş Çarşamba günü. Ikimizin fotosu. Balina gibi çıkmıştım orada

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar, gecen hafta kactim bilmiyorum.

Bu hafta: 71.8

2hafta once 70.8 dim..

Evime gidim duzenimi kurim .. Spora diyete baslicam

Bende sabahbtartildim giden 200 gr .bide yesem spor yapmasam ne olacak acaba.3 haftadir 200 gr verip duruyorum.bilimsel olarak emziren anneler haftada 250 gr vermeliymis ne kadar bilimsel bir vücudum var yarabbimmmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hdeka:İyi olmana ve bizi unutmayışına çok sevindim

Ewpat:Allah bagışlasın.Öncelik evladının rızkı.Rızkını kesmeden kk kadar helvadan bişicik olmaz.Ben aç karınla kibrik kutusu (kk)kadar helva atardım agzıma.Yeterki çiko ,pilav,kızartma,hamur işi yeme.Ve zaten asitli bişilerde emzirdigin için içemiyorsun.Eee bol su içtim mi tamamdır.Emzirdigin içinde bol bol kalori yakıyorsun kymetini bil

Ppapatya:Ne güzel kafaya göre takılacaksınız.Bende otel sevmiyorum ama oglum küçük.Misal alafranga tuvaleta yapıyor sadece.Normal tuvaşete yapmadıgı için lazımlıgını çok taşıdık hala taşıyoruz.Öyle alıştı malesef.Ama büyüdügünde bizde öyle takılırız.Bu sende 2gün olimpos agaç ev var aklımda bakalım.
Kilo korumuşsun bu hafta.Bu da bişi

Hiikmet:nolcak halimiz saldık hikoooBu akşam artık aksilik çıkmazsa gidicem lipo için anlaşmaya.Asitli hamur işi makarna pilav yokkkkkkkkkkkkkkk.Dondurma dışında tatlı yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.Paramı düşünüp yemiycem

Kilo bildirimi

Geçen hafta:56.1
Bu hafta:56.6
Glen:500

Evet hedefe ulaşıp(55)hatta(54.4)görüp şımarıp tekrar 56lardayıp 10 gündür.Ne güzel dimi kızlar alkışlayın beni ve göbüşümü

Baslangic: 11 temmuz
Baslangic kg:72
Gecen hafta kg:69.400
Bu hafta kg; 69.200
Hedef:60

Sanirim bu şekilde yazmam gerekiyordu:sly:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tşk ederim cnm :)
evet öyle birden kesemiyom ama dikkat ediyom çikolar tatlılar şimdi yok hayatımda birden çıkardım ekmeğide kestim
eşimide ikna edersem diyetisyene başlıcam 20 kilo fazlam var çünkiiiiii
evet cnm asitli hiç içmiyorum gebelikten bu yana sadece soda içyorum.
ohhhhhh ne güzelsin 56 felan süpersin

evet kızlarrrr yazıyorum başlangıç kilom sanırım en fazlanız bnm
dün başladım dikkat etmeye
ilk bugun tartıldım
başlangıç 91 kilo :26::26:
tabi birden almadım sigara bırakma gebelik derken 30 kilo aldım
doğumdan sonra 10 kilo gitti 100 kiloyla doğum yaptım
sigarayı bıraktım 2 ayda 10 kilo aldım öyle böyle derken şiştim.

tşk ederim cnm inşallah veririm

Heehheyyytt noliii bize dumbiş hatunlar topigi olarak değiştiricem topigin adınıHülya avşara baktım 4 yıl önce karnı nasılmış.Spor ve diyetle bu yaz ig de hava atıyor hemde o yaşına ragmen.Kaldıralım totoları artık bol bol ter atalım.Dolabın önünde ne yesem diye düşünmyei bırakıp sahilde yürüyelim netten leslie yapalımHava sıcak zaten bol su içiyourz.Yeşilçayıda dolaba koyup soguk içecek gibi içelimTatile az kaldı her yerim löp rakaö güzel olsa ne yazarAkşam yemeklerinde pilav hamur işi mmakarna mantı vs olmasın.1 çeşit yemek çorba salata yogurt karpuzBu fırça önce kendime sonra size

ewpat:canım hikomda 90 lı bişilerdeydi ama bak şimdi 71 ama boyu uzun oldugu için 55-60 duruyor yaaaaaaaa

gunpirlur öyle bazı zamanlarda canım haftaya daha çok verirsin

Fircalaaa biziiii ebruuuuuuu ))))

Ben yarin ewe gecicem.
Diger hafta ici baslarim artik spora da diyete de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…