- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #19.961
Gunpir, gecen haftadan bu haftaya mi 200gr gitmis.
Evet Canim maalesef yaaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ewpat hosgeldinn..
Hdeka:İyi olmana ve bizi unutmayışına çok sevindim
Ewpat:Allah bagışlasın.Öncelik evladının rızkı.Rızkını kesmeden kk kadar helvadan bişicik olmaz.Ben aç karınla kibrik kutusu (kk)kadar helva atardım agzıma.Yeterki çiko ,pilav,kızartma,hamur işi yeme.Ve zaten asitli bişilerde emzirdigin için içemiyorsun.Eee bol su içtim mi tamamdır.Emzirdigin içinde bol bol kalori yakıyorsun kymetini bil
Ppapatya:Ne güzel kafaya göre takılacaksınız.Bende otel sevmiyorum ama oglum küçük.Misal alafranga tuvaleta yapıyor sadece.Normal tuvaşete yapmadıgı için lazımlıgını çok taşıdık hala taşıyoruz.Öyle alıştı malesef.Ama büyüdügünde bizde öyle takılırız.Bu sende 2gün olimpos agaç ev var aklımda bakalım.
Kilo korumuşsun bu hafta.Bu da bişi
Hiikmet:nolcak halimiz saldık hikoooBu akşam artık aksilik çıkmazsa gidicem lipo için anlaşmaya.Asitli hamur işi makarna pilav yokkkkkkkkkkkkkkk.Dondurma dışında tatlı yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.Paramı düşünüp yemiycem
Kilo bildirimi
Geçen hafta:56.1
Bu hafta:56.6
Glen:500
Evet hedefe ulaşıp(55)hatta(54.4)görüp şımarıp tekrar 56lardayıp 10 gündür.Ne güzel dimi kızlar alkışlayın beni ve göbüşümü
Ewpat Allah bagislasin kizini. Burada verirsin emin ol. Arkadaslarin uyarilarina kulak ver biraz da irade olay tamam. Bir de gunluk menu paylasimi var. Ben su an diyet yapmiyorum ama buraya da bakmadan edemiyorum. Hayirli gecelerrr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?