Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Gunaydin kizlar
Adettendir kilo bildirimi yapayim
Gecen hafta 62.2
Bugun 63.5
Gelen 1300

Aldim biliyorum da 3 haftada 1300 cok da degil gibi sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim . Opuyorum hepinizi hadi ben kacar hazirlik yapmam lazim yarina

1-2 gün biraz dikkat etmek 1.5 kilo eksiye mal oluyormuş.Artık yemek için yemiycem.Acıkınca bir parça peynir yada 2 zeytin atıcam agzıma.Oglumun uyku düzeni alt üst oldu11-12 de uyanıp akşam hiç yerinde durmayıp örümcek adama dönüşüp ag ataıp ordan oraya fırlarken ha düştü ha kafayı patlatıcak korkusuyla 00:30 dan önce uyumuyor.Bu ne enerji yaw bitmiyor bitmek bilmiyor.Ne yemek ne temizlik anca bi soguk su dökünüyorum banyoda rahat uyumak için o kadar.Tv pc başına geçmeyi herşeyi bıraktım .Eşimle bugün ne oldu ne yaptın diye bile konuşamıyoruz.Ben çocugu uyuturken uyurken garibimde beni beklerken tv karşısında uyuyor.Ne güzel 23:00 uyuyordu.Yok bu akşam başlıyorum 1 saat o dadan çıkmayıp mücadele edip 23:00 eylül gibi yani kışa dogru 22:00 alıştırıcam uykuyu inş.Neyse sagşık huzur olsun yinede

dün:

sabah:2 mercimek köfte,yarım poça,1 dl peynir,1 mini domates ve salatalık,2 zeytn,çay
ara:1 kaşık nescafe
ögle:2 biber dolması,yarım kase yogurt,4 dl karpuz
ara:1 soda ince ay şeklince 1 dl kavun
spor:50 dk yürüyüş
akiam:1 tabak fırında tavuklu sebzeli kabak,3 cin biber,4 dl karpuz
ara çay

Kilo bildirimi
geçen hafta:56.6
Bu hafta:56.0
giden:600

hedef:53 te kalabilmek

3 gündür 57.5 tim akşam işe güce verip yemegi geçiştiricem.Özgemin dedigi gibi karnım guruldayınca 1-2 lok ma bişi yiyip bastırıcam sadece

BTLKBRA:Canım benim profilde açık degil.Sadece açık olanlar ve para ile mi katılıyorlar pek anlayamadım kusuruma bakma canım.Benimde herkes zayıflamışsın ama her yerin yumuşak kastan kaybetmişsin sanırım diyolar.Eşime söylendim bu sabah ya bu akşam en geç c.tesi gidcem lipoya dedimOglum çok yatıyr.Erken yatsa mekik aletim titreşim kemerim var ve plates lastigi alıp kol çalışmak isterdimAynada kendimi begenene kadar burdayım kızlar
Hikom:benimde 5 dersim kaldı.AMa benim kafa çok dolu eski azmim hafızam kalmadı malesefAf çıktı eşimde gir bu sene veririsin belki 5 dersi ve diplomanı alırsın hayat bu diyorErken yatıyor senin minik ne güzel bakım spor herşeye zamanın kalıyor

Lajoba:zayıfsın zayıfffffffffffffffffffffffGelince verirsin hem cidden zayıfsın.Mavi senin rengin bence.Ve yüzün çok güzelHaftaya bu hafta aldıklarını vericegini biliyorum benç

Gunaydin kizlar
Adettendir kilo bildirimi yapayim
Gecen hafta 62.2
Bugun 63.5
Gelen 1300

Aldim biliyorum da 3 haftada 1300 cok da degil gibi sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim . Opuyorum hepinizi hadi ben kacar hazirlik yapmam lazim yarina

Ebrum cok tesekkur ederim iltifatin icin dogumdan sonra cildim cok bozuldu ben pek begenmiyorum kendimi ama baskalarindan duyunca mutlu oluyorum ne yalan soyleyim bende seni cok begendim hatta hadiseye cok benzettim oglunla aktivitelerinizde super bizimki de buyusun de biz de yapalim istedim sizin fotolara bakarken bu arada oglusun cok tatli Allah bagislasin

Kizlar kusura bakmayin ayni mesaji defalarca gondermisim ama sitede mesajiniz yollanamdi diye uyari veriyodu bende bi kac defa denedim sonra vazgecmistim... megerse yollaniyormus.. sitenin bu hali pek bi sorunlu ya hic sevmedim ben.. yoneticiler adminler duyun sesimizi.. mobil uygulamaya da girilmiyo zaten

Kozlar merhaba ben bu hafta tartilamadim.çünkü bağ evindeyiz sicaktan bunalip kactik.oglusum burada daha rahat .bahçeye cikip dolastiriyorum falan zaman daha kolay geçiyor.
Yediklerime dikkat edip ogusum yürüyünce yuruyus yapiyorum banada iyi geliyor.
Hepinize kalorisiz günler diliyorum.

Lajoba:Hadise mi Tırnagı olamam ama onun göbüş bende olsa yani göbegi benzese yeterİlk ve tek ve son benzeten sensinSen beni burdaki albümden de görmemişmiydin??Yüzün boyun fizigin ben begendim ama kendini yada bir bölgeni begenmiyorsan ve önemli olan çıplak begenmiyorsan bölgesel spor yapman yeterli canımmmm
Ben oglunu sana benzettim sarı bizim kuzularSağol canım inş. senin oglan büyüyünce sizde yaparsınız keyifli ve oyalayıcı oluyorBende aynı isyanlardayım kk adminnnn

gunpir:bag evimi oh aklıma yeşil yapraklar altında gölgece kahve keyfi saçlarımı rüzgar esintisi kaplamış miss hava ve bahçe kokusu....bak canımı çektirdin şimdiTadını çıkarın ve bebişte temiz havada daha kolay uyur.Bizimkinin uyuması için bag evi az ormanda kalmamız gerekir

kızlarrr nabersiniz yaaaAy bu kk ne güzel olmuş böleeeeecanlarım giremiyorum nete.2 bebeynen olmuyor yaz sezonundaHerneyse en son 61 lerdeydim amaaaaa şuan 63 üm malesef 3 aydır hiiiiç uğraşmadım.2 kiloya yakın aldım ama veririz inşallah...
Siz naptınız umarım iyisinizdir hepiniz.Hedef kiloya ulaşan yok muuuu

kızlarrr nabersiniz yaaaAy bu kk ne güzel olmuş böleeeeecanlarım giremiyorum nete.2 bebeynen olmuyor yaz sezonundaHerneyse en son 61 lerdeydim amaaaaa şuan 63 üm malesef 3 aydır hiiiiç uğraşmadım.2 kiloya yakın aldım ama veririz inşallah...

Ayşeeeee hoşgeldin datlum.55 hedef koyup ulaşıp yine aldım ki ben Herşey herkes yaglarımız bıraktıgın yerde

Ayşeeeee hoşgeldin datlum.55 hedef koyup ulaşıp yine aldım ki ben Herşey herkes yaglarımız bıraktıgın yerde

Kizlar, bugun carsiya gittim. Veee ygs ktaplari aldim,
Ve oglise kocis bakti- bakmaz sandim ama tamam git ben oglanla ilgilenirim dedi sagolsun.
Oglisimi uyutiyim de baslicam kismetse-
Coook mutluyummmmmmmmmmm
İns basaririmm.

Bu arada bildirimimi sabah yaparim.
71kúsúrdeyimdir.
Yarin da spor diyete dewam edicem ins.
Benden bu kadar..

Aysecim hosgeldin, artilari vermeye dewaam edicigiiiz insallah

Eelifffff gidiceeek o artilaaar

Ebru 600gr gayet basariliiiii

Gunpir oglun icin gusel yerdesiniz super, tadini cikartin ailecek

Günaydin kizlar..
dun gece ders calismaya basladim.
İns hakkimda hayirlisi olur..
Daha tartilmadim. Tartilim yazarim.

Mutlu huzurlu hafta sonlari..

Herkesin tartida guzel eksiler gormesi dilegi ile Gunaydinlar
Güzel bir baslangic olmus hkmt taze taze hizla hakkında hayirlisi olsun.esinde destek olursa yapabilirsin Canim.
Ben evde olmadigim için tartilamiyorum almamisimsir insallahhhh yaaaa

Arkadaşlar resim ekleyebilsim mi bilmiyorum ama doğum öncesi ve sonrası fotolarimi ekledim.tabiki öncesine dönmek istiyorum.bunun için göbek ve göğüs gitmesi gerek.gogusler emzirdigim için biraz fazla .basenler idare eder.nasil bir spor programı yapmam lazim yardimci olur musunuz.bebegimi bir saatte olsa birakip spor salonuna gidemiyorum maalesef durmaz benimde aklim kalir ama biran öncede ipin ucunu kacirmadan evde başlamak istiyorum .

Eklentiler

• 773007-5ede6aaa555fc4fefd505f3c7f7e0c4a.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 57
  • 773026-7262b66206587242d4e4b92f665ba3c5.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…