Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlar, kahvaltim oglen 2ye kalmisti.
Ve
Tartida
71.0 i gordum.
Cok mutluyumm.

Saatlerdir temizlik yapiyorum.
Kaloriler gitti anlicaginiz

Merhaba kızlar
Hikmet'im hadi bakalım kolay gelsin. Allah zihin açıklığı versin
Gülpir ben fotoları anlayamadım. Zayıf olduğun eski Halim galiba değil mi
Ebrucum sen nasılsın. Bir ara Özge uğramış sanırım.
Lajoba yazmamış yollarda büyük ihtimalle
Betülcüm sen nasılsın
Biz az önce eve adım attık. Çok yorulduk ama çok da güzeldi. Ebrucum istersen özelde. Yazarım sana. 6 günlük koy koy gezintimizi 1500 tl ya kapattık
Ve ben çok yedim kızlar. Yarın sabah tartışacağım. Başlangıç kilom o olacak ve çok dikkat edeceğim. Spora da başlıyorum hemen.
Tatil sırasında hayatımı çok etkileyecek birşey öğrendim işimle ilgili. Hayatım çok değişti birden bire. Onun için kafam karışık. Dudağımda uçuk çıktı. Hem üzgünüm hem de relax. Ama kısacası darma dağın oldum. Toparlamam gerek hemen

İyi geceler kızlar.Dün ve bugün pür dikkat 3 te kapattım.Ama akşam arkadşımda erken dogum günü pastamdan 1 dl çayla yedim.Ama kızlar beni artık tartıdaki rakam deil görüntüm mutlu mutsuz ediyor.Evet temizlik yerine hafta içi spor cuma temizlik ,c.tesi akşam ütü ve pazar yemek...Plan programım bu yöncde.Herkes göbeginde gitse diyor ama kollarımdan da memnun degilim.Kol çalışmam lazım.

PAPATYA:yaz özelden canım tavsiyelerini bekliyorum.Sende benim gibi üst bölge kollar gözüme batıyor ama en büyük şansın sen uzun boylusun ben kısaHERKES spora...İncelmek bölgesel zayıflamak istiyorum

H,kmet:Yarın 70 lerde görürsün inş canım.Allah zihin açıklıgı versin .Sende bu azim olduktan sonra tuttugunu kopartırsın.

Gunpir:Çok fark var canım.İnş motive olurp başlıycaz.

Günaydin kizlar..
Adana yaniyor
Haberleri izliyorum da izleyesim gelmiyor.

Mutlu pazarlar..

Günaydın kızlar
Gece bavulları boşalttım. Hemen makineye çamaşır attım. Yıkandı astım yeniden çamaşır atıp çalıştırdım. Sabah çok zor uyandım. Hemen astım tekrar çamaşırları. 3. Postayı attım. Hafif bir kahvaltı yaptım. Buzdolabımı temizleyeceğim. Eşim pazara gidecek. Oğlana azıcık ders yaptırmam gerek.
Sabah bir uyandım dudağımda uçuk daha da büyümüş. İşimdeki bu radikal değişiklik beni çok etkilemiş.
Neyse bundan sonraya bakacağız artık.
Sabah tartıldım tam 65.8 çıktım. Gitmeden önce 64.4 idim yani bir haftada 1.4 kilo almışım. Artık tam gaz aranızdayım
Ebrucum ben de kollarımdan hiç hoşlanmıyorum. Aslında o kadar spor yaptım ama pek faydası olmadı galiba. Yazacağım sana en kısa zamanda öELDEN.
Hikmet'im nasıl gidiyor ders olayı
Kolay gelsin canım

Kizlar, annemdeyiz.
Abim van dan geldi.

Papatyacim kiloya takilma bi haftaya toparlarsin.
Bende Gece calismaya dewam
Dun mat1 calistim.

Kızlar menüm
Sabah 11:30 kahvaltı
12:30 Türk kahvesi
14:00 1.5 şeftali ve yeşil çay
15:30 makarna
18:30 salata kavurma pilav ve yoğurt
Kk nın bu yeni sisteminde ilk kez foto yüklüyorum. Biraz ters oldu ama nasılsa neyin me olduğu belli oluyor.
Başka birşey yemem inşallah

Eklentiler

• image.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 43
Ben de çıtır anne sayılır mıyım ki kızlar :)
Merhaba
Değilsen bile aramıza katılıp olabilirsin
Aslında iyi bir ekibiz ama yaz nedeniyle dağıldık biraz
Bi de eşimle 25 dakika yürüdük parka geldik
Şimdi oğlan oynuyor.
Sonra bi 25 dk daha yürüyüş var
Brada da ne dondurma ne de çekirdek yeyeceğim
Çok kötü durumdayım çok
Foto eklesem bu sen misin dersiniz
Hikmet'im kolay gelsin canım

Merhabaaa
İyi geceler kizlar
Yollardayiz ama guzel geciyor sadece yoruluyoruz o kadar..
Degisik sehirler gormek guzel.. baska bi hava solumak guzel.. cok yorgunum kizlar sonra yine yazarim ins optum hepinizi bu arada oglusum sasirtiyor beni hic durmaz saniyordum ama o da ayak uydurdu bize

Lajoba gezmek güzel. Hele Karadeniz başka güzel. Oğlunda büyüyor annesi. Bu zamanların kıymetini bil.
Ben de menüme ilave olarak az önce nir tane parmak salatalık yedim.
Bugün ilk defa az yiyerek günü kapattım
Ramazan'da aldığım bir şortun düğmesi kapanmadı resmen ya

Lajoba gezmek güzel. Hele Karadeniz başka güzel. Oğlunda büyüyor annesi. Bu zamanların kıymetini bil.
Ben de menüme ilave olarak az önce nir tane parmak salatalık yedim.
Bugün ilk defa az yiyerek günü kapattım
Ramazan'da aldığım bir şortun düğmesi kapanmadı resmen ya

Gunaydin kizlar hafta sonu gelemedim cuma gunu disciye gittim 20 lik disim cekildi vee 5 dolgu dedi bu zamana kadar ne dis cektirdim nede dolgu yaptirdim ama bu saatten sonra yaptircam yine iyi bakmisim dislerime hala cekilen disin yeri agriyo kac gundur dogru duzgun yemek yiyemiyorum cumaretsi gunu anneme gittim aksam kv lerdeydim dunde esim evdeydi disari ciktik gezdik dolastik yemege gittik annemlere gittik eve gel kizi yika camasir at makineye ben dus aldim saat 10 da uyumusum bugun sıki diyete basladim ve pilatesede basladim saat 3 te yarim saat pilates yapicam benden bole citirlarim siz nasilsiniz gecmisi okuyamadim

Günaydın kızlar
Bu sabah -800 ile uyandım. Tabi ki bu kilo değil sadece şişkinlik. Ama olsun tartıda eksi görmek güzel
Kübracım çok geçmiş olsun. Benim de çok ciddi bir diş tedavisine başlamam gerek. Ile başlayınca en kısa zamanda bakacağım. Aslında diş hekimliği fakültesinde bir sürü arkadaşım var ama ülengeçlik işte.
Çok hafif bir kahvaltı ettim. Öğleden sonra dışarı çıkacağım. Illerim var çarşıda.
Benden bu kadar
Siz de ne var ne yok

Günaydın kızlar
Bu sabah -800 ile uyandım. Tabi ki bu kilo değil sadece şişkinlik. Ama olsun tartıda eksi görmek güzel
Kübracım çok geçmiş olsun. Benim de çok ciddi bir diş tedavisine başlamam gerek. Ile başlayınca en kısa zamanda bakacağım. Aslında diş hekimliği fakültesinde bir sürü arkadaşım var ama ülengeçlik işte.
Çok hafif bir kahvaltı ettim. Öğleden sonra dışarı çıkacağım. Illerim var çarşıda.
Benden bu kadar
Siz de ne var ne yok

Günaydın kızlar
Benden bu kadar
Siz de ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…