Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hayırlı sabahlar kızlar.Çok uykusuzum ve 1 tane salata 1dl ekmekle yedim ve migde bulantısından çıkartıcaktım.2 tane ayrana bol tuaz atıp şimdi.Bastırdı sanki migdemi.Niye böyle oldum pisikolojik mi?Örn:dün akşam eşimle dışarıda yedik ama ne istiyor canın diyr ama cidden biş çekmiyor.Dışarda yemekten sogudum yiyince ve yine migde bulantısıBir sürü anlatacaklarım var karışık olursa affola:)2 gün dikkat ettim ve kaçamaksız ama tartılmayıda 2 gündür unutuyorum.Göbegim beni çok etkiler oldu ve eşime rica ettim nolur telefon hediye bişi istemiyorum.Şu göbegimi düzelttir en büyük hediye diye.İnanmıyorum boşuna para gidicek hem zayıfladın sen dedi.Neyse zar zor ikna ettim.İyi mi kötü mü ettim bilmiyorum ama salı akşamı başlıyorum inş randevumu aldım.pazar p.tesi ful incelme bölümü doluymuşDua edinde işe yarasın arkadaşlarVe ilaven mekik oklava kol çalışıp hamur işi vs göbegime etki eden hiç birşeyi yemiycem:KK63:Oglum dün erken kalktı ve evde oluşumun sevince hiç uyumak istemedi ve gece tam 12 de sızıp kaldıKendime zaman kalmıyor.Biraz shrek var bakıp güleyim tv karşında uyur kalırım dedim.Tam dalmışım oglum öksürük öksür tıkandı.Su verdim vs 2.30 uyudum ve namaza kalktınca uyuyamadım dön dön sabah ettim.Şimdi2 bardak ayranıda içince gözlerim kapanıyor kahve de içemiyorum migdem yine bulanır diye pofffffffffffffffffffBu arada namaza başladım dün inş. bundan önceki defalarca kez oldugu gibi bırakmam ve bu ölene dek devam eder .Dua edin bırakmmayım arkadaşlar

Papatya:Biraz dikkat edince eksiye düşüyorsun.Fazla yedigimiz için biraz azaltınca şişlik gidiyor yani.L
astikle şınav çekerke kollarımızı inceltebiliriz aslında.Eglenmişsindir ne iyi gelmiştir tatşlmENÜN ÇOK GÜZEL
Btlkbra:Canım geçmiş olsun .Ben 13 yaşımda kanavl tedavisiyle dişçiyle erken tanışanlardanırm.O zamandan beri 2 kere fırçalarım.Benimde gidip kırılan dişimi yaptırmama lazım ama hep erteliyorum.
Lajoba:Oh gez abkalım sefasını sür tatlım.

hNADAN OLAN NASIL oluyor bizimle olurusn imş.

Hikom:derslerde başarılar

Kizlar, dun aksam annemler piknige gittik. Gol kenarina.
Semaverde cay ictik. Simit puaca yedim walla maleseffff
Oglisimde rahat ddurdu, bebek arabasinda uyudu. Gece 10da geldik ewe. Sonra onu uyuturken bende uyudum.
Sabah kadar guzel bir uyku cektim.
Kahvaltiyi fazla kacirdim. Hala beterim cok şişim.
Hava sicak , ben halsizim.
Benden böyle..

Merhaba kızlar
Ebrucum çok geçmiş olsun. Şimdi iyisindir umarım.
Ben de merak içindeyim bu yöntem işe yarayacak mı. İnşalah yarar canım. Sende emek vereceksin ne güSel. Yeme hamur işi falan artık. Yani aslında hepimi yemeyelim.
Ben iyiyim çok şükür. Bugün osikoloğa gittim yine
Kendimdeki değişimi görebiliyorum
Hatta bu durumu bilmeyen bir arkadaşım çok değişmişsin dedi bana.
Spora başlayamadım henüz.
Bu arada Ebrucum Allah kabul etsin canım. Inşallah bu Ke devam edersin dediğin gibi. Ben de elimden geldiğince kılıyorum.

Merhaba kızlar
Ben de merak içindeyim bu yöntem işe yarayacak mı. İnşalah yarar canım. Sende emek vereceksin ne güSel. Yeme hamur işi falan artık. Yani aslında hepimi yemeyelim.
Bu arada Ebrucum Allah kabul etsin canım. Inşallah bu Ke devam edersin dediğin gibi. Ben de elimden geldiğince kılıyorum.
Hikmet'im senin şişliğin ne durumda canım

Merhaba kızlar
Hikmet'im senin şişliğin ne durumda canım

Allah Allah neden benim mesajlar çok fazla oluyor. Kusura bakmayın kızlar

Günaydın kızlar
Topik iyice sessizleşti. Aktif olarak yazan kaç kişi kaldık şurada. Neyse....
Sabah -300 ile uyandım. Giden kilo değil biliyorum ama olsun ödem de olsa tartıda eski görmek beni mutlu ediyor. Ocağa hemen bir taze fasülye koydum. Dün den oğlum çıkardı midesi bozulmuş galiba. Patates yaşlanıyor bir taraftan. Yesin iyi gelir.
Ben de o uyanana kadar kahve içiyorum.
Sizler nasılsınız

Kizlar, gunaydinnnnnn..
Evde 2gundur sular kesik. Mahallede su borusu patlamis. Mecbur annemdeyiz. İnsallah sular gelir de bugun evimize geceriz.

Papatya, şişlik hala dewam ediyor. Reglinin 3.gunundeyim.
Sende de gr lar gidiyor ne gusel.

Kizlar, gunaydinnnnnn..
Evde 2gundur sular kesik. Mahallede su borusu patlamis. Mecbur annemdeyiz. İnsallah sular gelir de bugun evimize geceriz.

Papatya, şişlik hala dewam ediyor. Reglinin 3.gunundeyim.
Sende de gr lar gidiyor ne gusel.

Ay çok şükür gidiyor. Tabi hala çoolkkkkk artıdayım kış dönemine göre ama olsun.
Susuzluk çok zor olur. Allah yardımcın olsun. Neyse temizliğini bayağı yapmıştın.
Ne zaman yapılacakmış su borusu.

Gunaydin kizlarr sabh kalk kahvalti yap evi topla derken kv geldi oturduk ben artik gidiyim dedi kizim aglamaya basladi oda gitti babannesiyle bende evi silip supureyim guzelce bide toz aliyim bugun gorumcemle avm ye gidicez yemek yiyip sohbet edicez
Kizlar dun pilatese basladim yarim saat yaptim terin suyun icinde kaldim bugunde ufak haraketler yapcam yarin yine yarim saat ins bian once sıkilasirim

Kv ile hiç ilişkisi olmayan biri olarak valla hayretle karşılıyorum sizin ilişkilerinizi ayakta alkışlarım. Bayramda gittik kv ye. 1 saat oturduk. En son geçen kurbanda gitmiştik o zamma da15 dk oturmuştuk. Eşimin hatrı olmasa bayramlarda da gitmem o derece yani.
Pilates hiç yapmadım ben bugüne dek. Nerden yapıyorsun.
Ben hala spora başlayamadım. Haftaya şehir dışında olacağım. Oradan gelince başlarım inşallah artık

Canlarımmmmmmmmmm nasılsınz bakalım.Güne mutlu uyanıp derin bir nefes alıp Allahım bugün bana neyi uygun görürsen sevgiyle kucaklıyorum.............Dün menüm güzeldi yazıcam birazdan ve sabah artı uyandım.Sinirden poça ve simit yedim.Karnım feci şiş Bana ya iki ögün(saglam kahvaltı ve hafif akşam yemegi)yada sabah kahve içip ögle ve akşam haiff yemek.Ben vücudumu çözdüm.Bugün eşimin d.günü hediyesi olsun diye ikna ettigim lipostara gidicem iş çıkışı.1 saat sürer dediler.Bakalım c.teside diyetisyenim ne ölçüm yapıcak göbegime ne diyecekler.Kızlar dua edin de iyi gelsin yoksa eşimi ikna ettigim için vijdan yapıcam içten içe Geçmişe bakıp geliyorum

Btlkbra:canım oh temizlik yapılmış plates yapılmışŞu ig deki platesi mi yapıyorsun?

Papatyam:geçmiş olsun ogluşuna canım.Kol çalışalım ip alıp hadiiiiii kaldır kolları

Hikom:Burda da pazar kesikti annemde kv her yerdeHazır bidonlara su dolduruyorum tuvalete ayrı mutfaga ayrı.Arada boşaltıp tekrar dolduruyorum çok durunca.

nel mevv nerdesiniz

Papatya canim oglen ewe geldik. Suan su var cok sukur. Makineye camasr attim dus aldim. Evi sildim temizligimi de yaptim. Cok sukur ki.
Suan oglusla otruoruz, o reklam izlio bende size bakim dedm.
İsinle ilgili bi sorun var demistn ins hallolmustur.

Simdi tartildim aç karnina..
71.1 geldim,
Simdi az pilav (yagsiz yaptim) z.yagli taze fasulye yaptim,
Ondan yicem.
Opuldunuz

Simdi tartildim aç karnina..
71.1 geldim,
Simdi az pilav (yagsiz yaptim) z.yagli taze fasulye yaptim,
Ondan yicem.
Opuldunuz

Hikmet'im çok şükür düzene girmeye başladık. Ben de sabah 64.7 idim. Az önce tartıldım. 64.8 çıktım. İnşallah yarın sabaha eksiyle uyanıcam. Sen de en kısa zamand belki de yarın 70 li bir rakam göreceksin. Inanıyorum ben.

Saat 18 de yediğim akşam yemeğim. Soğanın sadece dörtte birini yedim. Şimdi de yaklaşık 20 tane çekirdek yiyorum. Az sonra bir nescafe içip günü kapatacağım.
Hikmet'im bugün menülerimiz aynı seninle...

Kizlar, oglan 40dk uyudu. Bende o esnada sadece 3test cozebildim. Turkce.

Papatya, sukur ki duzene girdik. Mutluyum yemin ederim. Sende bende sabaa eksiyle uyanalim söz mü.

Ebruuu , tabakdakiler enfes gorunuyor. Oyle yenince daha az yiyosun
Bende oyle yaptm cunku.
Bende sadece meyve yerim acikirsam. Burda hava cok sicak ya bol boool suu iciyorum.
Senide sbh eksi bekliorumm tamam mi

Yemekten sonra bir boğazım açıldı ki sormayın. Off sonradan yaşadığım bu pişmanlıktan nefret ediyorum. Yarın sabah eksi çıkmayı pek ummuyorum.
Akşam yemeğimle kalsaydım süper olacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…