Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

İyi geceler kizlar
Denizin kokusunu duymak bile insani iyi hissettiriyor.. deniz kenarinda yasayanlar cook sanslisiniz
Sabah erken yolculuk var ben kacar evime gidince gorecegim kiloyu merak ediyorum o zaman bool bool buradayim opuldunuz

Kizlar, Mersinden sevgiler.
Kvlere gidiyoruz.
Kocis bi anda gidelim dedi
Regliyim denizin tadini cikaramicam ama oglis ve.kocis icin iyi olucak.
Opuldunuz
İyi geceler

Günaydın kızlar
Hikmet'im oraya ne zaman gittin alkahaşkına.
Maşşallah.... Deniz'in kokusu havası bile iyi gelir insana
Bende sabah kalktım hemen yarının yemeğimi yapıyorum. Çaydın okula gideceğim ufak tefek işlerim var sonrada kuaföre gideceğim. Öyle olunca bugünden yapıp koyayım dedim.
Sabah tartıldım ve düne göre -600 çıktım. Gidiyor vücudundaki tüm ödem ve şişlik. Bunlar gidince kilolar gitmeyecek ve beni gene sinir edecek.
Yarın 63 lü bir rakam görmeyi ümit ediyorum.

Kızlar bir sürü yazacaklarım var.Dün akşam eşimi dogum günüm hatrına.Seansa başlamadan tatlı bayana bu bütçenin bana çok oldugunu ,eşimi zor ikna ettiğimi,vs... anlattım.Kilom 56.5 ve ölçülerimi aldı.Çok tatlı bir bayandı.Sana bu jelden ve dışardaki bayanın önerdigi G-5 aletinden her seansta 15 dk yapıcam dedi.Çok sevindim ve cidden G-5 çok etkili.Müzik eşilginde 1 saat süren ilk lipostar seansımı tamamlamış oldumCuma akşamı 2.seansım var.V e c.tesi diyetisyenle görüşmem var.Bol su iç dedi ve sans önce ve sonra 1 saat bişi yememem gerekirmiş.Ama karnım ilk seansta serleşince 3 te ve yarım simitle durdum bütün gece Sevincimden.Eşimle ogluş yedi yemegi ve annanemin 52 için kalburabastı ve ıslak kek yaptım(mevimmm gibi nutella kattım)İnş. güzel olmuştur.Ve gece mamacıkları bırakaya teyzeme gittim.Ellememe gerek yok degişmiş karnın dedi.Dedim psikolojik olarak sana öyle geliyordur .Elledi ve sertleşmiş dedi.Bende sert hissediyorum yada öyle mi geliyorMutluyum ya inanıyorum inş

Kilo Bildirimi:aynı 56.0 Bu sene kk da en kilolu oldugum dogum günüm 1 aylık listeme 55.7 ile başlayıp 54.2 görüş 56.9 ile tamamlıyorum

Ebrucum doğum günün kutlu olsun. Oğlunla Eşinle nice güzel yılların olur inşallah.
Sanıyorum işe yarayacak değil mi.
Senin adına çok mutlu oldum. Mutlu olmana da ayrıca sevindim.
Gelişmeleri büyük bir merakla bekliyorum.

Ben geldimm kizlar nasilsiniz bugun temizlik yapiyorum camlar kapilar balkonlar mis gibi olucak ins suan kizimi uyutuyorum bugun yine pilatrs dersim var ve ilk seanstan sonra dun heryerm agridi hamladim ama bugun daha iyiyim bakalim 1 ayin sonunda ne kadar inclcem
Ebrum dogum gunun kutlu olsun gobusun sertlesmis ne guzel ise yariyo desene supersin arkadasim
Papatya canim sende gunden gune sislikleri atiyosun ne guzel valla dikkat et canim artik 60 goruceksin ins
Hikosss ne ara gittin kiz mersine iyi olmus ama deniz insana iyi gelir
Lajoba ohh geziyosum me guzel valla sana ne guzel degisiklik olmustur
Kizlar ben 2 haftadir tartilmiyorum ama cuma gunu tartilicam bu suan reql ve karnim acaip sis

Kizlar, merhabalar..
Mersine gelme işini bi anda kararlaştirdik. Kocis hadi gidelim dedi bende tamam dedim. İki uc parca esyayla geldik. Fazla kalmicaz. Ama inanin evim burnumda tütüyor.
Bende inanilmaz bi halsizlik var. Hava mi carpti nedir. KahvLtida salata yapmisti kv. Peynir tuzluydu, sanirim o etkiledi. Oglan uyusun bende uyucam cok yorgun hissediorum kendimi.

Ebru dogum gunun kutlu olsun. Ben
esinin dogum gnu sandim.
İns lipo ise yarar. Sevincine ortagiz sekerim.

Küboş hosgeldn.. Kilonu mrk ediorummm

Elif iyi tatiller canikom

Papatyaaaaa ani den ciktik geldk. Dun gece 1gibi burdaydk.
Sen nsilsn

Papatyam:Sağol arkadaşım.Lipo inş iyi gelicek umutluyum :)Şu kollar için evde bişiler yapalım ne dersin?

Hikom:Sağol canım benim dogum günüm.Kilolu girdim 28 yaşıma malesef Lipo için dua edin olumlu sonuç alayaım.Oh ne güzel yazlıga gitmişsin.Bir köyümüz yazlıgımız yok ki arada kaçalım bizde

Btlkbra:Teşekkür ederim canım.Sanada kolay gelsin.Şu pilates olayını ayrıntılı anlatır mısın?Çok iyi olmuş başlaman darısı bizim başımıza inş.

Lajoba ve nelll:gezin bakalım dönüp dolaşacagınız yer kükrçü dükkanı(burası)

Çıtır başlıklı konular açılmış ama daha biz çıtır olamadık

kİMSE BİLDİRİM YAPMAMIŞ

slm kızlar.. ben geldim..

ve acilen diyete başlıyorum..

en son 12 temmuzda bildirim yapmışım..57,3 müşüm ama çok kilo aldım çok....

okullar acılmadan bu göbeğimi küçültmem lazım...

her gün menu paylaşacağım...

kararlarım olacak yarın temizlikten fırsat bulursam yazacağım sizlere..

gerçi çoğu kararı çoğu kez almış ama hiç uygulayamamıştım...

kaç kiloyum bilmiyorum..

sizleri okuyamadım.. son sayfayı okudum...

kilo bildirimi günü mü değişti.. yoksa halen cuma mı..

Merhaba kızlar
Ebrucum yapalım birşeyler ama ben Eylül balında başlayabilirim. Haftaya şehir dışında olacağım.
Nelsonum hoşgeldin. Hadi bakalım tam gaz başlayalım hep beraber.
Ben de geçen haftaki tatilde şişmiştim. Onları vermeye çalışıyorum. Ama gerçekten sıkıldım bu kilo verme işinden.
Psikolog randevularında iyi gidiyor. Ile yaradığını hissediyorum. Uğra sık sık canım.
Iyi geceler herkese

günaydın çıtırlarım....

buğün çok işim var.

evde temizlik beni bekler..hahaymda ilk kez temizlikçi ayarlaayım dedim..
aradım ama buğüne bir türlü temizlikçi bulamadım..

en yakın tarih 8 gün sonrası.....

artık ben temizleyeceğim...

papatyam hoşbulduk..

ne güzel psikolog randuvülerin iyi gidiyormuş..

tatil resimlerini gördüm..çok güzel zaman geçirmissiniz..

ve kilo bildirimim..

bugün:59,7
12 temmuz:57,3
gelen:2700
hedef:55
süre:30 gün

Günaydın kızlar
Nelsonum temizlikçiler öyle oluyor. Onlar kendini naza çekiyor. Çok yoğun oluyorlar.
Ne diyeyim kolay gelsin sana
Tatilimiz çok güzeldi. Oralar bir başka güzel. Insan Deniz'in güzelliği den gözünü alamıyor.
Gerçekten psikolog bana iyi geldi. Eskiden çok kafaya takardım herşeyi şimdi takmıyorum ve buna kendim bile şaşıyorum. Ve daha bir sürü şey.
Mevcanın yokluğu çok belli oluyor değil mi.
Neler yapıyor acaba
Başladı mı acaba yeni işine
Ben bugün fırsat bulursam whatsapp dan bi yazayım ona.
Az sonra tartılacağım inşallah düne göre eksi çıkarım

Benim monitör açılmıyor bir gidip bir geliyorBirgün açılmayacak diye korkuyorum yawDoğum günümü kutlayan herkse ve özellikle çok şaşırdıgım tanıyamadıgım SEHRAMASanırım eşim arkadaşlık istegini benim arkadaşım diye kabul etmiş.Tanıyamadım epruu diyene dekÇok utanıyorum affet sehramArkadaşlarım süpriz yapmış ve nerdeyse 30 kişilk pastayla kapıda görünce şok oldum.Ve koca bir dl yedim veee veee pişmanlık göbegime baktım ve sinirden saga sola döne döne 1:30 dalmışım.Bugün uyukluyorum yine inş akşama bşi çıkmaz ve ogluşuda erken uyutabilirim.Dün hedef koydugum için bildirim yapmışım ve siz yapmadınız diye söylenmişim cuma sanıp

Kizlar, deniz keyfi yaptik ailecek.
Bol bol yüzdüm.
Yarinda annemle abim buraya gelecekler.
Mutluyum yani.
Öpüldünüz

slm çıtırlar.

menumu paylaşayım.

sabah:1dilmekmek üzeri krem peynir
ara:4yk yoğurt
öğle:1 tabak kavun
ara:1 sade neskafe+1un kurabiyesi
akşam:4yk makarna+1kase kesme çorba.+salata

3-4 saat ev işi+2saat çarşı pazar gezme.

suyumu içemedim.

yeşil çay belki gece içerim..

toplam --867 kalori

yürüyüşü ve ev işini düşmüyorum. çünkü spor değildi

Ebrucum dogumgununu kacirmisim kutlayamadim affet ins yeni yasinls beraber butun hayallerin isteklerin de beraberinde gelir cnm
liponun ilk seansts bi etki gostermesine sevindim ve heyecanlandim sen bahsedince baktim int emziren bayanlars tahmin ettigim gibi yapilmiyormus belki ilerde dusunebilirim bakalim ben hala ve hala baslayamadim nezamnki yuruyuse basliycam ozaman bogazimi da tutarim diyorum bosuna zaman kaybediyorum simdi zayiflasam 2 3 aya baya farkeder rahatca akisveris yapardim
papatyacim benim de psikologs cok iht var ama gitmem soz konusu degil tsbi bebekle su aralar sikayetim cok sinirliyim mutsuzum soyle bi relax olamiyorum namaz kilmayi birakiyordum az daha canim hicbirsey yaomk istemiyor umarim asarim ben de bunlari
hkmetcim seni cook cook tebrik ederim azmini taktir ediyorum umarim calismalarinin karsiligini alirsin buarads resmini gordum harika bi degisim olmus
nelson hosgeldin canim tstilde kilo almamak imkansiz birsey hala vaktin var tkma kafana verirsin sen
btlkubra cnm kizin kocaman olmustur senin kac yasinda suan
pilates benim hep yapmayi cok istedigim.ve etkidine inandigim bi spor ama gel gorki resmen yapamiyorum ben ya cok zor 5 dkda ter icinde kaldim bikeresinde :))

Özgecim, aktif olmana cok sewindim. Kizlarini cok opuyorum.
Daha dun gibi hamileyim dedigin zaman..
Zaman su gibi akip geciyor.
Suan olumsuz bi ruh halindeymissin .. Seni anliorum. Ben bi cocukla yoruluyorum . bide sen iki cocukla. Allahm yardmco olsun. İcindeki neşeli genç özgeyi hicccc kaybetme

Merhaba kızlar
Bugün de dikkat etmeye çalıştım bakalım sabah ne olacak.
Özgecim gerçekten dün gibi hamileyim dediğin zaman. Bakalım ben de istiyorum. En kısa zaman da doktora gideceğim.
Kızın başladı mı okula.
Psikolog bana gerçekten iyi geldi. Kendimi hafiflemiş hissediyorum. Artık pek bir şeyi sallamıyorum. O da söylüyor daha iyisin diye.
Çok yoğun bir hayat enerjim varmış ama ben bu enerjiyi genel olarak çalışmaya yoğunlaştırmışım.
2 hafta sonra tekrar gideceğim. Ne zamana kadar devam ederim bilmiyorum ama iyi geliyor bana

Gunaydin kizlar kizim yine erkenci 7 de ayaktaydi erkek kardadim bizde oturma odasinda yatiyodu benim odaya gonderdim onu cunku kizim dayisina hic rahat vermiyo tepesine cikiyo saat 8.30da pilatesim var esim sabah 5 te izmire gitti kv ile gorumcemi almaya orda okuyo temelli donus yapicak gece geri donucakler ins
Ebrum pilatesi anlatiyim sana haftada 3 gun hocayla goruntulu arama yapiyoruz ve yapacagim hataketleri soluyo yarim saat boyunca pilates yapiyoruz mesela dun nerdeyse 200 mekik cektim ayaklar havadayken mekik tek ayak havada capraz mekik kopru yapip kalcayi indir kaldir tek ayak havafaykrn indir kaldir yapiyorum ve inanirmisin yarim saatin sonunda acaip terliyorum ve bacaklarim titriyo bir muddet ayakta duramiyorum ig de inceledinmi sayfayi baya fayda gorenler var ben 1 aylik anlstim ondan sonra yuruyuse devam edicem
ozgecim hosgeldin canimm valla pilates zorluyo biraz ama zevkli ozellikle cok cabul sıkilastiran bi spor kizim buyudu canim 21 aylik oldu sende bunalmissim sanirim canim ama olur onlar 2 cocugun idaresi zor gercekten ama zamanla atlatirsin canim yanimiza daha sık gelmeye calis
Hikosss ohh ne guzel egleniyosun valla keyfin yerinde arkadasim
Papatya canim gramlar gidiyo yavas yavas ins bole devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…