Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Günaydın kızlar
Betülcüm pilates ben de isterimama Ebru şallının cd lerinden bakmıştım. Çok yavaşmış gibi geliyor bana 1 Eylül de başlıyorum artık ben de spora
Bildirim yapayım hemen
Başlangıç 67.2
Pazartesi günü 65.8
Bugün 64.3
Giden 1500 gram ( bu tabi ki kilo değil ama olsun)
Gelen yok
Toplam giden 2.9 kilo
Hedef 60

ebrucum pastayı yemişşin bari vicdan azabı çekme güzelim..

özgeciğim hoşbulduk.. iki çocuk zor ama sinirli olmayaya çalış..

öfke ve sinir vucutta alışkanlık yapıyor birde bakmışınki sinirli biri oluvermiişin..

papatyam ah o psikolog burada oolsa koşa koşa bende g,iderdim..

hikmetçiğim tatlin güzelini sen yaptın.. bu yaz çok yüzdün .. evine ne z<aman gececeksin..

kubracığım pilates harika bir spor.. vucudu acayip sıkılaştırıyor..
verdiğin 2-3 kilo 5-6 kilo vermişin gibi gösteriyor..

ben bir ara çok önceleri hergün pilates yapardım.

papatyam o ebru sallının cd sinden değilde.
nette ebru şallı pilates videoları var..
onlardan yapmalısın bence...o cdler çok yavaş...ama videolar harikaaa..

ben dün tartıldığım kilomu başlangıç kabul ediyorum kızlarr
ve kilo bildiriim
başlangıç(dün):59,7
bu hafta:58,5
hedef:55
giden:1200----12 temmuza göre gelen 1200

Ben bişi anlamadım bu işten.Dün:
sabah:1 poça 1 çay
ögle:1 kepçe(çorba,yogurt,türlü)
ara:1 kaşık nescafe,yarım çizi(çok acıktım)
akşam:yarım kase yogurt
ara:1 tane kaynamış mısır

annemler teyzemler yegenler geldi.Koca pastadan onlara büyük dl verdim ve kendim 1 çatal yemedim.Yemklerden de yemedim.Ve sabah yine 56 çıktım

Bu akşam lipo seansım var.Bişi yememem lazım ve lipo sonrasıda öyle.Temzilik günüm ve ogluşu erken yatırmaya alıştırmaya başlıcam bakalım.3 gecedir 1:30dan önce yatmıyorum.Uyukluyorum kahve içiyorum.Ve içim uyuyor resmen ya korkuyorum patron biri görücek diyeErken uyutup 1 saat kendime ayırıp(spor tv kahve duş)sonra cupppp yataga ahh canım yastık çekti şimdi misssss

Özge:Yoldaşım çok teşekkür ederim.Namazını bırakma lütfen bende başladım ve inş bırakmam.Psikolga ücretsiz aile binası gibi biyer var oraya başlamış arkadaş.Bakalım tavsiye ederse bende giderim.Herkes gitmeli bence çünkü insanız ve herşeyle başa çıkamıyoruz.Sinirlenip çocugumuzdan eşimizden sevdiklerimizden çıkartıyoruz.Ugraman çok sevindim.Canın sıkıldıkça ugra ve sinirlenip yavrularına bagırma.İçinden sabır çek bol bol.İnş lipo işe yarar dua et canım.

Btlkbra:Çok sevindim canım platese başlaman .En etkili spor ama yapabilene.Ben yavaş oldugu için sıkılıyorum hemenÜcretli sanırım canlı görüşme oluyor hımm bir bakayım ig.

Nelson:Hoşgeldin canım Büyük kızın sana çok benziyor.Ve ben sende kilo göremedimNe güzel ailenle bol bol vakit geçirdin enerjini topladın.Ve menünle beni şaşırtıp mutlu ettin

Hikmetim:kISS özendiriyon beni yaw yazlık deniz esinti oyyyyyyyy

Sehrammmmmmmm:canım o benim belki gelir buraya yeniden

Mev :eksiligin çok belli

Kizlar, merhabalar.
Sabah kv lere annemle abim geldi. Ailecek brunc keyfi yaptik rsmen.
Moralmen iyiyim.
Gece evimize.geceriz.
Dun bol bol yuzdum, bugunde yuzucem.
Oglis uyuyo , uyansin gidicez denize havuza.
İnsan yuzmeyo bilince daha zevkliymis . ayagim yere bassin diyenlerdendim simdi derinlerde yuzuorum.
Kv gecenki geldigne gore dha da zayiflamissin dedi. Bende oyle dusunuyorum. Evime gecimde baslarim dikkay etmeye, leslie spor bisiklet evdee neyapabilrsem
Ders calismaya da dewam.
Sizi seeviyorumm.
Allaha emanet olun

Merhaba kızlar
Nelson haftaya şehir dışına çıkıyorum iş için. Dönünce başlayacağım spora ama bu Kez jillian yapmayı planlıyorum. Psikolog gerçekten iyi geliyor. Ruhsal olarak artık eskisi kadar eziyet etmiyorum kendime. Kafaya takmıyorum ve aklıma yakılıl beni rahatsı eden şeyleri olumlu düşünerek kendimden uzaklaştırıyorum.
Sen nAsılsın. Sıkıntılarını aştın mı biraz
Hikmet'im deniz yüzmek Ohhhhh süper ya.
Kıymetini bil canım
Özgecim hep gel stres yapma kızma kuzucuklara
Ebrucum hadi bakalım kolay gelsin seansın. Bakalım bügüm neler olacak

Offff kendime acayip sinir oluyorum.
Neden bu kadar yiyorum acaba.
Akşam yemeğimi yedim günü kapattım.
Sonra komşum birşeyler getirdi ve mutfak tezgahının üstünde kendimden geçmiş şekilde yedim.
Acaba diyorum bir günlük mü açsam ne bileyim o zaman beni takip edebler olur. Belki sorumluluk duygusuyla daha çok dikkat ederim
Haftaya iş için şehir dışında olacağım ve şu anda Ramazan'ın başında ki gibi 62 kilo olmak için neler vermezdim. Yeme di mi yeme. Hiç mi görmedin ömründe yemek.
Nasıl olacak kızlar böyle ya....

Kizlar, eve geldik. Oglisin karnini doyurdum yatirdim..
Tartildim ama soylemek istemiyorum. Feci bi rakam gordum.
Vucudum şiş resmen. Sinir oluyorum suan kendimeee.
Yarin sabah basliyorum insallah.
Sabah erken uyanip, sade nescafemi icip bisiklet sürücem.
Suan asiri yorgunum, ders calismayi yarina biraktim.
Cok uykum var da seker patlatma oyununa kafayi taktim. Onu oynuyordum size yazim dedim.

İyi gecelerrr..

Gunaydin kizceler
Ins bundan sonra aktif olucam hem klo vermek istedigim icin hem de gercekten sizlerle muhabbet etmeyi ozledigim icin
hamile kaldim Allah'a sukur kizimi dunyaya getirdim ve sonra yedim de yedim ve bugun itibariyle tam 67 kilo oldum her goren kilo almissin demiyor " cok " kilonalmissin diyolar tabi bide cok zayif olunca onceden 58 le hamile kalmistim zaten kilolu hamile kalmistim bide ustune aldim
dun aksam bi dogumgunune davetliydim tabagimi doldurdum yedim eve geldim 1 dkm de baklava yedim bi de hala diyorum ki ekmege birseyler surup yesemmi
benim ki duygusal aclik resmen yemekle bastiriyorum herseyi ama artik bitti
Sonu yok bunun cunku ye ye nereye kadar
Esim evden cikmadan dedim ki ben bugun kilo vermeye basliycam bana odul koy ki hirs yapayim ne istiyosan soyle dedi aklimda da birsey yoktu
sonra konustuk ve esim 2 ayda 10 kilo ver sana bin tl vercem dedi eski parayla 1 milyar dedi daha dogrusu
haydi bismillah deyi basliyorum desteklerinizj bekliyorum canlar

Günaydın kızlar
Özgecim aramıza yeniden hoşgeldin. Bn senin kısa sürede vereceğine inanıyorum. Hem emziriyoraun hem de 2 çocukla uğraşıyorsun. Biraz da dikkat edersen bu iş olur.
Ben bu sabah çok sıkıntılı şekilde uyandım. Neden bunu kendime yapıyorum bilmiyorum. Neden görmemiş gibi yiyorum. Sonra da sinir oluyorum. Bakalım şimdi tartılacağım. Dü. Yediklerim bana ne yapmış görelim

Gunaydin kizlar simdi kahvalti yaptik kizimla evi toparlamya baslicam esim dun aksam ucagi kacirmis ist te kaldi bugun gelicek ins 11.30 gibi onu almaya gidicem
Ozgecim hosgeldin aramiza ben inaniyorum kisa surede verceksin kilolari hem emziriyosum bende daha taze kilolar hemen gider
Papatya bende senin gibiyim yiyorum sonra niye yedim diyip sinir oluyorum kendime
Hikosss kiz aksam aksam tartilinirmi ben aksam hic tartilmadim valla
Ebrucumm bu pilates olayindan umutluyum beni baya sıkilastircak gibi
Nelsonn sende tam gaz basladin canim mas darisi bana

İşlerimi bitirip içimi dökmeye geldim.Telden girilmiyor kk ya zaten pc ye oglum açmamı istemiyor.Gece yazıcaktım size kaldı.Neyse gelelim meseleye.Dün akşam seviçle gittim lipoya.Kadın girince inceltici kremin varmıydı dediAma baştan bana krem alın demediniz diye siz bana kendinizden sürücektiniz dedim.Hayır ister bizim ürün(90tl)İster dışarıdan bir inceltici krem almanız lazım dedi.iKİNCİ olarak g-5 yapıcam 15 dk her seansta demişti.Bekledim krem yerine yag sürdü ve el masajı aypmaya başladıHani g-5 yapıcaktınız.Paketin alın yaparım tabi dedi ve o tatlı bayan gitti tripli bir bayana dönüştü(anlatırken bile sinirleniyorum heee)Oranın malimüşaviri eşimin amcasıydı.Madem öyle mi bende dedim amcası buranın muhasebesini tutuyor.eşim etkili olmazsa ikisi gelip parayı gelip geri alırlar ebn söyleyeyim eşim agrasif biri zaten inanmıyor dedimKızdıgı çok belliydi.İNsan eşine ister 1 milyar harcasın ama bu kadar baskı yapamaz.Kusura bakmayın dedim.Ben asgari ücretle çalışıyorum ve oglumu kreşe veremedim daha bu benim için lüks buradakiler gibi çerez param degil dedim.Sonra gülmeye ilgilenmeye başladı işte yarın gelin diyetisyenimizlede görüşün ve kimse olmazsa gizlice lenf dranaja vs yaparım elimden geldiginin fazlasını yapıcam bla bla blaaaaaaaaaaaaaaa...Bugün iş çıkışı gidicem bakalım krem kendim alıcam bikaç marka uygun 40 tl civarı buldum.Onuda alıcam bakalım ne diycek .Ve göbegimde yanma acı sertlik hiçbişe olmadı bu sefer.İNanacım umudum kırıldı

Ve unuttum dün akşam yemek yemedim dün ki menüm ve sabah 56.4 fazlalıklarla uynamak
sabah:1 poça 1 çay
ara:türk kahvesi 1 kurabiye
ögle:1 1 kase çorba,1 kepçe yogurt,1 kase yeşillik salatası
ara:5 tane çizi,1 bardak şalgam
lipo:1 saat
temizlik:1 saati geçkin
akşam:2 kaşık nutella,3yk yogurt,1 soda

Ah be EbrUcum ne denir ki.
Sanıyorum bu sektörün hepsi böyle. Bilmediğimiz bir konu olduğu için karşılaştırma yapamıyoruz. Bilgi sahibi değiliz. Gerekeni gerekmeyeni bilemiyoruz.
Ben de yaklaşık 15 yıldır gittiğim bir güzellik merkezinde lazere başlamıştım. Hiç araştırmadım fiyat cihaz falan. Koltuk altı bacak özel bölge çok farklı zamanlarda başladım. Koltuk altı ve özel bölge bitti ama bacağımda toplasan 40-50 tüy ancak kaldı. Şimdi gideceğim tekrar benden seans parası alacak. 250 tl. Eeee bi kere başlamışım nasıl yarım bırakayım.
Burada bir hastane de yapıyor lazeri. Aradım a önce 200 tl imiş seans.
Bakarız az ise parayı tekrar konuşuruz dedi.
Yarın şehir dışına gideceğim. Çıkan tüyleri jilet yapıcam.
Dönünce de hastaneye gideceğim. Olsun 50 tl karım olur hiç olmazsa.
Bi kere başladın mı ay yok bitmedi bi seans daha diye diye sömürüyotlar insanı.
Sonuçta biz de zengin insanlar değiliz.
Canım araştır istersen biraz daha.
Hakkında hayırlısı olsun

Ozgecim, aramiza donmene cok seewindm. Ödulde enfesss yaniii )

Papatya, kv lerin orda yemicem dedm yedim. Sabah tartildim 71.5 geldim.
Simdide esim doner almaya gitti. Döner yicem.

Ebru kadina iyiki sitem etmissin, bazi insanlar iyilikten anlamiyorlar.

Elif kubos nasilsiniz kizlar

Merhaba kizlar nasilsiniz
Biz simdi artvindeyiz ayy buralarin yollari cok fena.. biz dumduz yollara alismisiz bu ne ya diyorum surekli . Dik yokuslar surekli donusler mahvetti beni simdi oglusum arabada uyuyor burdan erzurum ve yarin annemlerin evi ins evimi cok ozledim gelecek hafta da evde oluruz ins.. bu ayrilik baya uzun oldu esimde diyor yok bi daha birakmam bu kadar uzun diye ama iyi oldu yaradi bize
Haftaya evime gecince bool bol gorusmek uzere hepinize bol opucukler

Kizlar, döner yemeden önce tartildim ve
71.1 i gördüm.
Suan canim inanilmaz cikolata istiyor.
Ama evde yok
Yoklugu iyi mi kotu mu bilemedim. İskence cekiyor gibiyim, canim coook ciko istiyor yaaa
Kuru üzüm yedim ama kesmedi.
Doner cok tuzluydu. Ondan mi nedir anlamadim.

Elif tatilin gusel geciyor desene. Geziyor olmaniz harika
Keske bizde.oyle bir tatil yapabilseydik.
Gel de toparlanalim.
Eylul ayini hedefledik hepimiz.

Kizlar diyetimin ilk gununde gunu yarim saat once kapatmistim gun boyu ekmek hic yemedim( canan karatayi okudum biraz ams tam uygulamiyorum onda ekmek hic yok neyse) esimin almanyadan dukkn sahipleri geldi ve bu aksam burdaki evlerinde yemege davetliymisix ve ben bunu 10 dk onceogrendim cok sinir oldum yaa orays gidip ben diyetteyim yiyemem diyemem yilda 1 kex gordugum insan ve dukksn sahibi olmasi hasabiyle el ustundr tutuyor esim resmen icim kan agliya agliya yiycem offf pofff bu kadar heves etmisken basima gelene bak idare edicez artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…