Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Menum
sabah
cok az tereyaginda 1 yumurta
kk peynir
2 zeytin
4 ceviz
ara
Yarim fincan sutlu nescafe
5 yulafli(ne takintili biriyim demi )
2 bitter
Oglen
5 kofte
1 bardak ayran
aksam
3 y.k musakka
1 bardak ayran
2 kare karpuz
tam gunu kapaticaktim ki malu olay oldu gelince yazarim ne yedigimi

İsyaaaaaaaaaaannnnn..
Ciko krizimi bastirmaya diye bebebiskuvisi yedim.
Suaan vicdan azabi cekiyorum.

Kizlar yemege gitmedik cunku bi yanlis anlasilma olmus esimin calisanina soylemis bayan artik kim yanlis anladiysa ama bize geldiler ve kendi evimde okdugum icin getir gotur bebege bakarken falan arada kaynadi gitti kendime tabak hazirladim 1 bardak cay ictim sadece canim cekmedi degil ama yedigim yeter artik 2 cocuklu citir anne olmak istiyorum ben

İyi geceler çıtırcıklarım....İş çıkışı diyetisyenle görüştüm.Ama masal gibi geldi.Çünkü ben bunları 31 aydır yapıyorum dedimGenç bir kızdı zaten.Çorba 1 dl evet ekmek yerine geiyor vs tamamladım sözleriniHep lafa girdim diyebilirim.1300 cal yazmıştı 1200 e çevirdi.1 kilo verirsin eger uyuarsan haftaya gel dedi.Tek fark bizim ufak görüdügümüz 1 avuç ççerez bal reçel vss ok büyük etkenmiş.Hurma ve kuru kayısı verdi sadece.Lipo sonrası 1 saat yiyemeyecegim için 1 bardak hurma-yogurt yiyecegim haftanın iki günü.çünkü o saatten sonra yenmez yemek zaten.Onun dışında yogurdum yemegim herşey bildigimiz gibi 6 ögün ve tam papatyamlık iki kere meyve porsiyonu veriyor.Sütlü tatalı bile yok 3-4 hafta dayan lütfen dedi.Yag oranı 33 sınırmış benim 36.8 gibi bişi çıktı .Biraz yag oranımı fazla buldu.P .tesi 3 .seansıma giricem kısmetse bakalım şefkim kırıdı gibiYarın pür dikkat başlıyorum hemen pes etmiycem

Ebrucum ben liseli yillarda 52 kilo olmustum bikeresinde yani ozamana gore 3 kilo falan fazla oluyodu ve akapuntura gitmistim dr beni kabul etmiycekti nerdeyse cunku bi ay boyunca aburcuburu abartmistim ve gobegim cikmisti sadece akapunturluk bi durumum yoktu neyse diyet listesine uydum hopp gitti fazlaliklar sonra baktim zayifladim yine basladim yemege yine aldim yine verdim bu zamana kadar uzanan bi kisir dongu suan yine tutyorum bogazimi hedefe kitlendim ama biliyorum ki 50 52 olsyim yine yiycem eskisi gibi eskiden de soylerdik kilp vermek bi derecr kolay ama kilo korumak gerckten irade meselesi olayi kafads bitirmek gerekiyor ve yasam sekli olarak goturmemiz gerek ozaman zaten kilonalmiycaz
sabah tartildim dun 67 olan ben bugun 66.2 dim
sebebi hic ekmek yememem en onemliside aksam birsey yememem tabi dun aksam canim birseye cok skldi kadinda almanyadan cesit cesit cikolar getirmis bi an acip yiycektim ama yok dedim artik yeter mesele eve almamak degil evde varken yememek ve ben dun diyette olmasam eminim cikolarin yarisi bitmisti off off neyse sag salim bi verelimde kilolari korumak icin ayri birseyler dusunucez artik

Bu arada canan karatay gunde 2 ogun yiyin diyor cok acikirsan ara da var yine ama 6 ogunu onermiyo meyveyide cok onermiyo sabsh veriyo onu da sadece mesela tok ksrnina yemekten sonra yenen meyve yag olarak depolanirmis ben de cok ince ayrintisina kadar bilmiyorum da okuyorum zaman buldukca

Merhaba kızlar
Yoldayız ve ben gerçekten 63 falan olsam süper olurdu. Yanımda bir sürü kıyafet var çünkü bu vücutla hangisi üErime olacak bilmiyorum.
Ebrucum diyet listeni paylaşır mısın. Aslında hepimi biliyoruz nasıl kilo vereceğimizi ama yapamıyoru işte. Ben şahsım adına boğazımı tutamıyorum ve sonraki mutsuz oluyorum.
Özgecim senin şu iradene hayranım hedefe kitleniyorsun. Bayılıyorum bu haşine. Ah bir de ben öyle olabilsem.

Oturmaodasini elimle sildim. Domestosla. Mis gibi oldu.
Simdi sade nescafe molasi .
1.5kare bitter yicem.

Papatya, cnm eylule muhtesem giris yapicaz. Sıkma canini. Nereye gidiyordun kacirdim galiba ben

Kizlar, evi temizledimmm.
Ve 70.8 i gordum.
Suan krnm cok aç.
Oglank doyurup sonra kendime et sotte keyfi vericem.
:*

Menum
sabah
1 az yagda yumurta
kk peynir
1 yesil zeytin
5 ceviz
1 kare karpuz
yarim fincan sut arttirici bitki cayi
ara
Nescafe
6 yulafli
2 bitter
sonrads 1 dlim dondurma yedim aksam yemedigim icin ama yememeliydim
aksam
3 y.k musakka
1 kepce corba
1 buyuk bardak ayran
Su 2lt daha da icerim zaten

Kizlar su ara karatay diyetine sardim mesela bugun eski programlarini acip izledim ve cok etkilendim kadin prof kalp ve ic hastaliklari uzmani amerikada universitelerde bulunmus arastirmaci biri tabi ki size yapin illa demiyorum ama burdaki amacimiz birlikte kilo vermek bilgilerimizi paylasmak eski topikte ilk kilo verirken hep bilgi alisverisi yapardik ne guzel arastirirdik onerirdik
neyse karatay diyeti uygulamasi hem zor hem kolay bi diyet zorlugu seker kesinlikle yasak
sekerden kasit sadece caya attigimiz degil
ekmek ,paketlenmis tum urunler biskuvi cikolar vs ve diyorki paketlenmid urunler trans yag var bunlarda bircok hastaliga kapi aciyor
ben 2 gundur ekmek 1 lokma dahi yemedim ve oyle tahmin ettigim gibi yoklugunu da hic hissetmedim gayette az ogun olmasina ragmen tokum
Karpuz kavun uzum bal pekmez bunlarda yassk meyveyi de onermiyor burda biraz takildim ama yine de mantikli geliyo sebebini aciklayinca
ve dogal yiyin diyor herkes gibi kuruyemis hergun kahvaltida var ama kavrulmamis cig olcak 1 cay bardagi yiyin doyana kadar yiyin diyor
Yaglarda saf tereyag ve zeytinyag
margarin ve diger sivi yaglarida onermiyor
birde 8 den sonra yemek yok cunku leptin hormonu yemek yedikten 4 5 saat sobra salgilanirmis 8 de yemegi keser 10 11 gibi uyursaniz gece 2 ila 5 arasi leptin salgilanir onun da gorevi vucuttaki yagi yakmak yani enerjiye cevirnek boylece uyurken kilo vermis oluyosunuz
Bilim adamlari kis uykusuna yatinca ayilari arastirmis ve leptin hormonunun cok salgilandigini gormus bundandir ki ayilar karlar eriyip bahar gelince inlerinden ciktiklarinda 1 deri 1 kemik kalirlar diyo bu hormon ayilarda fazla salgilandigindan uyurken zayiflarlar diyo
bunun gibi bir cok bilgi ben ekmegi bi derecd hayatimdan cikaririmda nescafe olayini nasil yapcam bilmiyorum o da yasak sade turk kahvesi oneriyo tabi yulafli ve bittrr olmadan
neyse kizlar yine cenem dustu ama kendim kadar sizlerde faydalanin istedim konu sadece zayiflamak degil saglikli yasamk beraberinde kilo sorunu da kalmaz zaten

Özgecim, kadinin soyledikleri genelde mantikli .. Takildigim sey meyveyi neden onermiyor. Tamam bende normal ekmegi pek yemiorum genelde.yersem tahilli yada cavdarli yerim.
Nescafeyi de süttozlu icme.
Ben sade nescafe iciorum , tadi da cidden cok guzel.
Sonra aksam 8den sonra yememe olayina katiliorum. Ben genelde yememeye calisirim.
Cok su iciorum bende şu saate kadar 3lt icmişimdir.

Merhaba kızlar
Aman meyvesiz hayat mı geçer yaaaaa
Kızlar şu anda en azından 63 lü birşeyler olmak için neler vermezdim ya...
Özge sen ne kadar güzel geri dönüş yaptın öyle... Maşallah
Hikmet'im şeytanın bacağını kırdın ha... Gelsin 60 lü rakamlar

Kizlar iyi geceler..
Mat1calistim
10bckdan bu saate kadar.
Beynimde sayilar uçuşuyor resmen.
Herkese tatli ruyalar

Hkmetim bende meyveye takildim iste bu ksdsr zararliysa Allah neden yaratti yani
Papatyacim dogumdan sonra belko 5 6 kere diyete basladim ams beceremedim ama uxun sure beni gormeyenlerle ksrsilastigimds hep ayni tepkiyi alinca ve de resmen disari cikarken giyinmekte zorlaninca isin ucunda para da oluncaBakalim simdilik iyi gidiyorum
Bu arada bugun bahceyd gittik esim 1.5 ay once tarla gibi bi bahcr aldi koy yerinde seneye kadar icine ev havuz falan yapmayi dusunuyor icinde30 belki daha fszla cesitli meyvd agaclarida varsimdilik cardsk yaptik mangals gidiyoruz ilerdebi bolumune sebze meyve de ekicez ins. Kafs dinlemek icin cok iyi olucsk
neyse iste orays gittik mangallar semaverde caylar ve ben onca israra hic birsey yemedim bugunluk ye bigunden birsey olmaz icim gitti resmen sms isirmadim bile bunlari kendimi ovmek icin degil sizi gaza getirmek icin yaziyorum
Kendime ayirdim yarin oglen yiycem
Benden bugunluk bukadsr yarina gorusutuz kizcelrr ig

Günaydın kızlar.Telden girilmiyor resimli menü paylaşıcaktım.
Dün
sabah:2 dl.kızarmış tost ekmedi,2 kk peynir,2 zeytin,2 dl domates,yarım salata,1 dl salam
ara:türk kahvesi,1 bardak üzüm
akşam(18:00) :1 kepçe çorba,1 kabak 1 biber dolma,1 bardak yogurt
ara:türk kahvesi,1 un kurabiyesi(ogluşla yaptık tadayım dedim)

Spor:üst bacaklarım bütün gece agırdıgına göre düşünün ne kadar gün içinde ayakta kalıp koşturmuşum.Ve eşimle 1 saat yürüyüş

geçmişe bakamadım yazıp çıktım alıntı yapıp tek tek yazıcam işlerim bitince.

Alıntı yapmaya çalıştım olmadı sanırım.Off kk nın bu hali ben sogutuyor ya
Özgem :Bir döndün tam tam döndünMenüşlerin ireden yulafınla bitterinle azminle ,cıslları saklayıp sabah yemesiyle ÖZGEMMMMM gelmişşşşşKaratayın aklıma yatanı kadar yatman taraflarıda var.C.tesi diyetisyen mesela çaya attgım 1 şeker için bile çay içme dediVe basit gördügümüz bir avuç kuruyemiş zeytn hepsi yag dedi.

Papaptyam:Yollardasın nereye gidiyorsun?Kaçırmışım ben orayı?Bu karatay ne diyor ya meyvesiz olamayan papatyam var benim

Hikmetim:Okuma aşkına kendine vakit ayırışına ve azimle kuş kadar besleneme kocaman bir tebrik benden sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…