Kizlar su ara karatay diyetine sardim mesela bugun eski programlarini acip izledim ve cok etkilendim kadin prof kalp ve ic hastaliklari uzmani amerikada universitelerde bulunmus arastirmaci biri tabi ki size yapin illa demiyorum ama burdaki amacimiz birlikte kilo vermek bilgilerimizi paylasmak eski topikte ilk kilo verirken hep bilgi alisverisi yapardik ne guzel arastirirdik onerirdik
neyse karatay diyeti uygulamasi hem zor hem kolay bi diyet zorlugu seker kesinlikle yasak
sekerden kasit sadece caya attigimiz degil
ekmek ,paketlenmis tum urunler biskuvi cikolar vs ve diyorki paketlenmid urunler trans yag var bunlarda bircok hastaliga kapi aciyor
ben 2 gundur ekmek 1 lokma dahi yemedim ve oyle tahmin ettigim gibi yoklugunu da hic hissetmedim gayette az ogun olmasina ragmen tokum
Karpuz kavun uzum bal pekmez bunlarda yassk meyveyi de onermiyor burda biraz takildim ama yine de mantikli geliyo sebebini aciklayinca
ve dogal yiyin diyor herkes gibi kuruyemis hergun kahvaltida var ama kavrulmamis cig olcak 1 cay bardagi yiyin doyana kadar yiyin diyor
Yaglarda saf tereyag ve zeytinyag
margarin ve diger sivi yaglarida onermiyor
birde 8 den sonra yemek yok cunku leptin hormonu yemek yedikten 4 5 saat sobra salgilanirmis 8 de yemegi keser 10 11 gibi uyursaniz gece 2 ila 5 arasi leptin salgilanir onun da gorevi vucuttaki yagi yakmak yani enerjiye cevirnek boylece uyurken kilo vermis oluyosunuz
Bilim adamlari kis uykusuna yatinca ayilari arastirmis ve leptin hormonunun cok salgilandigini gormus bundandir ki ayilar karlar eriyip bahar gelince inlerinden ciktiklarinda 1 deri 1 kemik kalirlar diyo bu hormon ayilarda fazla salgilandigindan uyurken zayiflarlar diyo
bunun gibi bir cok bilgi ben ekmegi bi derecd hayatimdan cikaririmda nescafe olayini nasil yapcam bilmiyorum o da yasak sade turk kahvesi oneriyo tabi yulafli ve bittrr olmadan
neyse kizlar yine cenem dustu ama kendim kadar sizlerde faydalanin istedim konu sadece zayiflamak degil saglikli yasamk beraberinde kilo sorunu da kalmaz zaten