Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

DİYETİSYEN MENÜSÜ:

SABAH: 2 kk peynir,3-4 zeytin,domates salata(istenildigi kadar yeşillik)2dl. tost ekmegi inceliginde esmer ekmek

ara:2 hurma

ögle:6 yk sebze ve ya 4 köte,avuç içi kadar tavuk veya balık,bol yeşillik,1 bardak yogurt,1 kase çorba(yada 1dl ekmek)

ara:2 kuru kayısı

Akşam:öglensebzeyse akşam et yer deiştirebilir.Baklagil olarakta 6 yk et yerine yenebilir,Slata yagsız olarak ve yine 1 bardak yogurt
(akşam ekmek yenmiycek)

ara yarım porsiyon meyve
aralarda bitki çayı yeşilçay ,sade türk kehvesi ve çay içilebilir dedi.Yani 32 aydır bildigim şeyler

Ebrucum itiraf etmeliyim ki ben de boyle bi donus beklemiyodum ama bu moda girmek cok istiyodum girdimdr cok.sukur bak senin de lipo gibi bir bahanrm var ve benim gibi vermen gerdken 15 16 kilonda yok tutalim bogszimizi da kilo korumays gecelim
karatayi ben de tam tamina yapmiyorum ama zaten yapanda sayilidit cunki kadin anneannen gibi yasa diyo bu devirde bu ne kadar mumkun susnlik ekmegi hic aramadim ama arads yavas yavss cavdari ds yiyebilme olasiligim olabilir gunde 1 2 dlm mesela
ben artik 2 saatte bir yemiyorum 2 ana 1 ara ogun yapiyorum
kizlar bu aradim
3 gunluk tarti sonucum
67
66.2
65.6
ekmek ve 8 den sonra yememenin sonucu vucudum okadar sismis ki nasi su atmis baksaniza

Ebrucum menu gayet doyurucuzaten soye guzel bi salata tabagi yapsan insan onla bile cok guzel doyuyor aksam gercekten 1 dlm dahi olsa ekmek yeme cok farkediyo
bu arads evet zeytin yagli ama karataya gord bu yag kilo yapan yag degil beyne vucuds yarayan yag kalp hastaligini yapan yedigimiz zeytinya terryag degil sekerin yaga donusmesi diyor
hkmetcm bu arads ben uzun zamandir nescafemi sutle icerim.suttozu hic kullanmadim oyle tadi hosuma gitmiyor zaten

Slm citirlarim

özlem hosgeldin.tam gaz baslmissin . Tebrikler guzelim,benn halenn yerimde sayıyorum
Ebrulii teşekkür ederim evet büyük kızım bana çok benziyor. AMa az da olsa kilo var,senin. Seanslar konusunda ek para çıkması kötü olmus, diye listeye uyarsa kısa sürede hem incelir hemde kilo verirsin.
Papatyam ii yolculuk la

Nelson:EK para olmadı ki canım.Yanlış okumuşsun anlettıgım fiyata gidiyorum.Evet kilom var üst bölgem diyetisynde dedi şeker yok ama şuan yemek sonrası öyle bir tatlı çekiyorki içim yemekteki sütlecı yiyesim var.Akşam yemegi yiyemiycem zaetn lipom var bu akşam pofff

özgem:Esmer ekmek sabah ve ögle tketebilirsin.Bende sabah hariç ekmegi aramıyorum.Tabi eşim nutellalı yarım ekmek yada sucuk ekmek yapınca içim eriyor orası ayrıBakmıyorum yada 1 çy kaşıgı nutella alıp nefsimi köreltebiliyorum.Kurabiyeden dün 1 tane yedim nefisti ama kv anneme ve buzluga bölüştürdümBende artık h içi temizlik yapmıyroum biri gelmedigi sürece .Oklva alt karın mekikle destkelemek istyrm çok tembelim çokkkkkk

Kizlar, merhabalar..

Bu sicakta cay keyfi yapiorum.

Nel nasilsin canimmm

Ozge o kadini bi kulagimizla dinlemeliyiz sadece. Hayat mi dedigi seyler dimi amaa

Papatya, meyvesiz hyat olmaz tabii..

Ebru, lipon varmis bu aksam. Suprr.
Aksam yemek yememek gusel bencee ..

Ac karnina tartildim, 70.6 geldim.
Gusel bir kahvalti yaptim. Biras da visne receli yedim annecigim yapmisti. Misss missss
Biras belim agriyor. Ters bir hareket yaptim galiba.
Oglisim uyuyor. Bende ders calisim.
Hii bi beyazlari sermem gerek.
Ev temiz de bi toz alirim, bide yerleri silerim.
Kendinize iii bakin mucuk

Eklentiler

• IMG-20140825-WA0000.webp
    161,9 KB · Görüntüleme: 63
Citirlarim nasilsiniz ben geldimmm bugun sabah 8.30da pilates yaptim 10da disciye gittim 2 disime dolgu oldu eve gel kizi uyut evi sil yoz al sonra oturdum kitap okudum kizim uyanana kadar kizim uyanfi yemek yedirmeye calistim bu saat oldu aksama ne yemek yapcagimi bilmiyorum diyet gayet guzel gidiyo kizlar dun esimle bi karar aldik mart gibi bebek dusunuyoruz ama yinede bilmiyorum benim o zamana kadar iyice kilo vermem gerekiyo bakalim hayirlisi olur ins menumude yaziyim
Sabah
1 muz
3 findik
Oglen
3 ad firinda yagsiz mucver
1 kase yogurt
Aksam
1 kase corba

Hikmetim:Kolay gelsin canm.Çay atmamak için çay içiyorum artık.Sana afiyet olsun.

Btlkbra:Bravo canım pilatese deavm kitap okuyup azıcık yemişsinİkinci çocuk demek ay ben mi çok büyütüyorum korkuyorum yoksam siz mi cesaretlisiniz canlarım ya

Bugün pilav ve sütlaç yedimEvde de dolma ama 9 a dogru evde olacagım için bişi yemiycem.Çok acıkırsam yogurt yerim.Aslında form bisküvi yiycemtim az önce BTLKBRA menüsünü görünce utandım yemedim yemiycemmm

Ebrum tesekkurederim aslinda bakarsan cok cesaretli degilim ama eger bidaha cocugum olcaksa arasindaki yas farki cok olsun istemiyorum tabi rabbim bilir en hayirlisini ama eger mart gibi hamile kalirsam dogmaya kizim 3 yasini 1 ay gecmis oluyo aralarinda 3 yas oluyo esime biraksan hemen olsun diyo ama o kadarina cesaretim yok hem daha kilo verip sıkilasmam gerek
Kiz hem sutlac hem pilav hem dolma hep pirinc olmus ebrumm olmamis valla benim menulerde bundan sonra bole artik gitsin bu kilolar

Kizlar, oglisimi birazdan uyutucam..
Bende hemen derse oturucam, yorgunum ama olsun. Calismam gerek. Dun geceki mat den cözdugum srulara bakmis, nasil hatirliorsun sen bunca sene gecmis. Boyle calismaya dewam edersen kazanirsin dedi. Dedim insaallah dua edin bana.
Bu gece cografya calisicam. Evde temiz derli toplu

Mutfagim da oyle yan durmus resim duzeltemedim.

Oglisi dus aldirip yatirasim var ama hastalanir diye korkuyorum.

Küboş, bebek dusunuosunuz demek ne gusel. Biz ozellikle ben hazir degiliz. Hem maddi h manevi .
İns hayirlisi olur.

Merhaba kızlar
Kübracım çok geçmiş olsun. Benim de gitmem gerek dişe ama bir üşeniyorum sorma gitsin.
Hikmet'im hadi bakalım kolay gelsin. Sen sosyalcisin herhalde. Coğrafya çalışacağına göre. Allah zihin açıklığı versin.
Ebrucum o listeyi hep biliyoruz da... İnşallah sen uyanikirsin ben başaramadım biliyorsun. Gittim diyetisyene. Ama olmadı.
Özgecim şu an ayakta alkışlıyorum seni. Maşallah.
Ben neredeyim buraya yazmayayım. Deşifre olmayalım da siz Face ve instagram dan bakın bi bana. Azıcık da yorum yapın kilo bana yakışmış mı...
Siz böyle menü paylaşıyorsunuz ya burada nasıl gaza geliyorum bilemezsiniz
Bir an önce eve gidip diyete spora başlayasın var.
Benden bu kadar kızlar
Herkese iui geceler

Papatyacim birasdan bakarim faceine.
Sosyalci degilim esitagirlik ..
Cografya calistim. Konuyu okudukca bilgilerim geri geliyor gibi. Allahim beni utandirmasin da basarayim. Heyecan full de bende..
İnanilmaz uykum geldi, yoksa dha da calisirdim. Sabah 8 gece 12 bunye iyi dayanior. Dimi
Bende menuleri gorunce keyifleniorum. Ama eylulu bekliyorumm inancla
İyi gecelrr kizlar

Eşim işteydi arkadaşa geçtim canı sıkkındı.Ordan geldim oglumun sütüydü uyut namaz m bu saat olduYıgınla ütüm var zaman yetmiyor.H.içi evden dışarı çıkmıycam diyorum hep bişi çıkıyor.Çok iyi degil ama menümü yazmadan yatmayayım dedim.Lipod yine 10 dk G- 5 uyguladı hanımefendiYapmıyordu düzelmez diye korkuyor garibimGöbegin elastikiyeti bozulmuş yoksa bende 2 sezeryan yaptım byle degil taş gibi dedi gösterdi ve yaş 36 taş içine göçmüşUyumuşum sesleninle uyandımHafif müzik karnımda titreşimler loş huzurlu ortam ve uykusuzluk ohh uyku çekmişim bi güzel

Menüm

sabah:2 dl tost ekmeg 1 dl peynirle yagsız tost,1 çay

ögle:1 kase çorba,5yk mantarlı pilav,1 kepçe yogurt

ara:1 kase fırın sütla

akşam arkadaşta: türk ahvesi 3 petibör bisküvi

Hikom:Mev yerini sana mı bıraktıBu ne enerji temizlik ççocuk ders bakım diyet.......Ben saldım kendimi cumadan cumaya temizlik pasaklılıga alışmaya alışıyorumİnş kaanırsan ben sana inanıyorum ama 69 gör hadi görrrrrrrrr....Diyetisyen az yemege bünye alışırsa biraz fazla yerse yine almaya başlar ama normal beslenirse verir demişti.Acaba senin vücut alıştı mı kuşluga

Ppapatyam:Ben hala nerdesiniz pek anlamadım .Face dikkatli bakayım yarın.Başlayalım bak kübrayla hiko 34 beden olucak

Menum
sabah10.00
2 haslanmis yumurta
kk peynr 2zeytin
4 5 ceviz
1 kare karpuz
sut arttirici cay
ara 13.00nescafe 6 bitter 3kare ciko
aksam 19.15
2 parca gogus 3 kanat izgara
2 koz biber
salata
soda ve su

Hikom tebrik ederim seni ins.emeginin sonucunu alirsin cnm
btlkubra ben iki cocuklu bir bayan olarak sunubsoylerim evet kiskanclik hat safhada evet zorlaniyorum ams soyke birseyde var gercekten beraber buyuyolar bi bakmissin ikisi bi arada cikip gitmis 2 yetiskin cocugun olmus hem 3 4 yas farkta beraber oyun oynams olayi oluyo
8 10 yas ara verdigibde hem yas olarak kendini yorgun hissediyosun diyolar hem bilgiler unutuluyo sil bastan birdaha bebek buyut rahata da baya alismis oluyon tabi cok daha zor geliyo ayrica yas farki cok okunca kardesker arasi paylasim azaliyo ust komsum oyle 2 oglu var biri 14 biri 4 yasinda buyuk kucugu istemiyo ergenkige girdi arkadaslariyla yanliz takilmak istiyo diyo kucukte abisiyle olmak istiyo beraber bi paylasimlari olmuyo diyo bence gozun korkmasin kizini 4 5 yasindada krese verirsin zaten gayette buyur giderler
Papatyacim guzel sozlerin icin tesekkurler sizler beni motive ettinix umarim ben de menulerimle sizleri motive edebilirim
ebrucum sana nedesem bilemedim sahraa oksa iyi bi cvp verirdi sen esini zar zor ikna et lipoya git diyetisyen bi sure dayan sutlu tatli vs yeme desin sen daha 2.seansta git pilav ye sutlac ye 1 kasiktan birsey olmaz yok gunduz daha yakarim bla bla blaa
boyle diye diye kilo aldik ve veremiyoz cok basit canim ye mi cek sin gor bsk nasil farkediyo
Bi sure hic yeme sonra haftada 1 yine yersin su metabokizmayi bi rahat birakta yag yaksin dimi ama

Kizlar bikemiyorum cok skici oldu ama bildigim birseyi paylasmazsam da rahat edemiyorum yine csnan karatayi dinliyodum ve dediki bebd biskuvikeri cok zararki baya bikimsel olarak anlatti oralari biraz karisik ifade edemeyebilirim
sonucunda da dediki cocukta oksuruk ve alerji yapar bogmaca gibi algilar vucuta yaydigi seyleri dedi
ve hatirkarmisinix bilmem benim kizim bi ara hava falan akiyodu dr alerji testine gndercekti kroniklesmis gibi belirli zamanlards oluyodu
sebebi buyuk ihtimal bebe biskuvisi 2 gubde 1 paket gidiyo cunku sute katip veriyirum asiri tuketti artik vermiycem cok uzuldum cocuguna veren varsa bir daha dusunsun arastirsin eger hakliysaa cok buyuk zarar
Ayrica kadin dedi ki ben herkese ekmek meyve yemeyin demiyorum dedi.cok kiloluysa ve seker hastasiysa yemesin saglikki bi insansa gunde 1 ogun meyve yenebikir dedi
ama aksam yemekten sonra 4 5 cesit meyve yiyip yatan var bu cok zararli dedi

Gunaydin kizlarrr gune bomba gini basladim kaltim pilates yaptim kizimin karnini doyurdum simdi ben kahvalti yapiyorum sonra evi sil supur toz al hergun batiyo su ev kizim uyumadan disari cikicaz az gelir kizi uyuturum kitap okurum az benden bole
Ozgem valla bunlari duymak cok iyi oldu cunku iater istemez kafamda 2.cocuk olayini tam oturtamiyorum ama dediklerin cok dogru senin kizlarin arasinda kac yas varfi canim
Ebrumm ozgenin dedigi dogru o kadar para ver git lipo yaptir ama dikkat etme kizcam artik canim lipoda ise yararicak bence az dah sabret
Papatya gordum canim instagramda ama bana kilo almis gibi gorunmuyosun gayet guzel gorunuyosun
Hikoss supersin valla ders calismayada devam ediyosun tebrik ederim arkadasimn

Btlcm kizlarin arasi 3 yas benim tabi ki kimse yasamadan bikemez ams dogumdan sonra elbet zor olcak ama inan1 2 sene sonra iyi ki olmus diceksin hayirlisi olur ins sizin icin
Ben de sabah yuruyud icin giyindim tam cikicam buyuk kizim uyandi biraz daha erken kalkip gitmem gerek ama zaten 2 den once uyumuyorum bu arslar

Anammm fırça yemişimAma kızlar akşam yemedim yaaa yapmayın yazıktır günahtırHaklısınız amaÖzgem btlkbram söz tatlı işini elimden geldigince yememeye çalışıcamKadın sık sık alalım seni çarşamba ve cumarteside gel artık yag kırmayıp sıkılaştırmaya başlayalım dedi.Avucumun içinde ilkine göre küçülmüş ben anlayabiliyorum zamanla sende görüceksin dedi.İnş bakalımBtlkbram,plates yarım saat ebnde mi yapsam kıss
özgem btlkbram menüler fevkaledeninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…