Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Bebe bisküvisini oglum kustugu pütürlü yemedigi içn kahvaltıda mecbur ıhlamurla vs karışıtırp he verdim.Ve benim oglumda gece tıkanıyor öksürüyor.dr. gidiyoruz 10 gün oldu hiç bişi yok bogazında alerjik diyor.Bak şimdi benim aklımda krıştı.Ama bunca yıl herkes verdi çocuguna zararlı olsa yasaklanmazmıydı.Bak aklım karıştı şimdi.Bizde 3-4 yaşında alarji ayrıntılı test yaparız demişti dr onu yaptırırken şu bebe bisküvisinide söyleyeyim

Merhaba kızlar
Kübracım bebek fikri çok güZel. Doktorum bana yasak demeseydi ben düşünmeden yapardım. Zaten şimdi de kafaya koydum. En kısa zamanda doktora yeniden gideceğim. Okey derse yapacağım. Biliyorum çok yaş çarkı olacak. Özgenin yazdıklarına katılıyorum ama bir topik açmıştım bu konuyla ilgili çok olumlu dönüşler aldım. Ve hissediyorum seneye bu sıralar bir bebeğim olacak kucağımda. Kendimi hazırladım. Bir de doktor tamam derse inşallah oğljma bir kardeş evimiZe yeni bir can olacak.
Neyse
Ben cuma günü tam gaz başlıyorum kızlar. Kübracım çok teşekkür ederim iltifatına ama aldım gerçekten. Foto da çok kilolu çıkmamışsam ne mutlu bana
Bu arada ben karatayı hiç sevmiyorum. Kadın dövecekmiş gibi konuşuyor.

Kizlar, selamlar..
Evime kavustuktan sonra bana bise oldu.
Ev temizliginde kendimi aştim. Ben bile kendim sasiriyorum. Ama inanin bu halime cok memnunum. Kendimi temizlik yaparkn mutlu hissediyorum.
Ebru galiba mew gibi olamicam tmzlk konusunda
Suan size yazarken bisiklet suruyorum.
Sonra hepinze detauli yazicm.
Muck

Ebrucum senin iyiligin icindi o fircalar ben sana inaniyorum cnm zamani gelince odul olarak yersin yine
bebe biskuvisi yasaklanmaz yasaklansa kola yasaklanirdi cnm benim kola kadar zararli birsey varmi ticaret pazari iste arkada buyuk isimler var para insan sagliginin onunde artik malesef
bizim de cocuk drconeriyodu bebe biskuvisini tabi onlar bilimsel arastirma yapmiyo sponsorlarin urunlerini onerip geciyolar anne baba olarak bizler koruycaz artik zaten normalde dr paketlenmid bi urun raf omru de uzun bu bile sagliksiz oldugunu gosteriyo vermeye gerek yok ben pelinr vermiycem ins.
papatyacim olumlu dusun boyle cnm ins Allah gonlundekini verir hatta bi kiz bebek verir sana senin durumjn farkli tabi sagliktan oturu arayi actin ama olurda saglikls kucsgina alirsan zaten yas farkinin bi onemi kalmaz yani
hkmetcim temizlik guzeldir ya yap yap ama cokta kendini kaptirma sonra bizim gibi olursun Allah korusun ben de pasakli oldumebrumda olmusne guzel bak

Son düzenleme:
Merhabalarrr kizlarr nasılsınız gorusmeyeli baya zamter nasil an oldu aslinda sizi okuyordum ama bi turlu yazamadim diyet yapmiyorum vs diye bide bi ara canim acayip sıkılıyordu kendimi iyi hissetmiyordum hic bi sorun yokken

bide site yenilenmiş uzaman şifre yanlış dedi hotmail hesabıminda sifresini unutmustum mune saolsun halle

Size okuduğumda aklımda kalanlar:

Ebru:canim annaneni kaybetmissiniz basiniz sagolsun allah rahmet eylesin insallah biliyorum çok gec oldu ama k.bakma

papatya:cnm sen nasilsin napiyorsun 2.cocugu istiyordun sanırım insallah dr tamam der hayırlısıyla insallah hakkinda hayirlisi ne olsun

mevcan mevcan yok zaten de yoklugu belli oluyor okudum kadarıyla

hikom:senle zaten gorusuyoruz cansin mevcan gitti ama görüyorum atom karınca sen olmussun bu sefer

osge:cnm donmussun ne guzel tekrar baslamissin diyete ne guzel artik burdasinn cocuklar nasill iyi mi nasil gidiyor

Kübra:sen nasilsin cnm napiyorsun kizin nasil iyi mi

unuttuğum varmi bilmiyorum varsa affola nickini hatırladığım kizlar, nelson, jaloba, hadeka, nazli, gulum,baska aklima gelmiyor malesef

Bu arada bana gelirsek hala 62 63 64 arasi takilip duruyorum sporu da diyetide biraktim ama cok kilo almadim cok sukur ki ama vucut kendini saliyor malesef diyorum hadi artik basla ama bi turlu o istek gelmiyor ama size yazinca eminim ki gelicek bundan sonra burdayim yapsam da yapmasamda tek bildigjm artik baslamam lazim size yazinca enazinda insan daha cok dikkat ediyor

Kevsercim sen de hosgeldin cnm iyi bak ne guzel kilo almamanda aslinda dikkat ettigini gosteriyor ben kelimenin tam anlamiyla dana oldum
ama icimden bi seste 3 ayda cipcitir iki cocuk annesi olucan diyor insallahhhhh Allah nasip ederse tabii
motivasyonum olur da duserse sizler ayaga kaldirirsiniz beni
kizlar bu arads sukran nerde cok oldumu gideli hicbi bilgim yok merak ettim
evet mevcanin yoklugubfarkediliyor ins uye olup tekrar gelir
sahramida cok ozledim

Kevser hoşgeldin. Uzun zaman oldu. Şükran da yok artık. O nerelerde evet ben yine takıldım ikinci çocuğa. Allah nasip eder mi bilmiyorum.
Özgecim sanki kızım olacak gibi geliyor. Benimki de iş. Daha doktor izin vercek de hamile kalcam da ohooooo. Ama kız da olsa erkek de ismi bile hazır

Citirlarim bugunki menum
Sabah
Yarim pankek
1 burgu peynir
Ara
10 ad uzum tanesi
10 ad beyaz leblebi
Oglen
3 ad firinda yagzis mucver
Yogurt
Ara
Ceyrek dilim kek kizima yaptim tadina baktim
Soda
Aksam
1 kase hazir corba
3 lt su bence dahada icerim
Yarim saat pilates

Papatyacim rabbim hakkimizda hayirlisini versin ins doktorunda tamam derde seninde bebisin olur kizlar sayenizde kendimi baya hazirladim sanirim o zaman vermem gereken kilolari veriyom ve marta ins rabbim nasip ederse hamile kaliyorum
Paptyacim valla ben seni kilo almis gormedim ama sen kendini daha iyi bilirsin tabi az kilon kaldi sıksan disini hemen veririsin aslinda
Kevser hosgeldin aramiza canim hadi bakalim kaldigin yerden devam et

Osgem cnm bnm hosbulduk eve kilo almadim cok sukur ama 60 da goremedim neysee gorucem imsallah oyle deme osgem yaa daha yeni dogum yaptin ahh ahh dogum yaptigimda ben gorseydin dana az kalirdi eminim ki 3 aya kadar dedigin gibi cipcitir olucaksinn insallah sen yeterki istee sukran ablaya gelince oda iyi cok sukur bugun annesine gitti cocuklarla ugrasiyor bilg.bozuldu tabletide oglu melih daha yeni camdan disari atti telide yeni aldilar od ben gibi diyeti fln birakinca yazmadi

Hosbulduk papatyam evet baya uzun zaman oldu ama artik burdayım insallah sukran abla iyi girmeye vakit bulamiyor
papatyam hakkinda hayirlisi neyse o olsun insallah

Hosbulduk kubram tsk ederim insallah kaldigim yerden devam edicem
Sen de ikinci cocugu istiyorsun insallah martta alahim nasip etsin insallah allahimm hepimizin gonlunee goreee versin

Evett bu da benim ilk menum diyet menusu degil tam olarak idare eder insallah kilomuda yarin sabah tartilicam

sabah
5 catal patates kavurmasi
2 catal et
2 dilim ekmek
2 zeytin
1 bardak cay

ara
yarim sut misir
1 tane turk kahvesi
yarim ciko

aksam
1 tabak pırasa yemegi
1 dilim ekmek
3 kasik yogurt

ara
elma

su 2.5 litre

spor suan daha hic birsey yok bugun yapasimda yok malesef

Menum gelsin..

Sabah Sade nescafe

Ogle 1tabal nohut yahnisi
5catal pirinc pilavi

Aksam 1ciko (cino )
330ml pepsi

2.5lt su icmisimdir.

Sabh-ogle arasinda toplam 25dk bisiklet
Mekik, bacak hareketleri 5er dk
Bolcaa ew temizligi

Bnden bu kdr..

Menum
10.00
2 haslanmis yumurta
kk peynir
2 zeytin
4 ceviz
1 fincan acik siyah cay
bu karatay kahvaltisi oluyo ek olarak kahvaltida 2 degil 15 zeytin domates salatalik yesillik turp gunkurusu var ams ben daha onlari dahil etmedim

13.30
Sutlu nescafe
6 yulafli
4 kare bitter fazla kacti bu sefer
19.00
2 tahta kasik bulgur pilavi
1 kase yogurt
2 kare karpuz
acik cay 1 isirik ciko
daha 3. Gunden nefsime yenildim yaa
neyse geriye bskmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…