- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #20.181
Hikomm burda olmak gercekten cok guzel sizlere yazmayi bende cok ozledimm kopmakmi o ne kiz imkansizzKewooom yaaa yazini gormek ne gusel
Kankiyizz kizim koparmiyi hic.
Burda ol aktif ol
Hikomm burda olmak gercekten cok guzel sizlere yazmayi bende cok ozledimm kopmakmi o ne kiz imkansizz
Hikomm benimm sende cansin burdayim bundan sonra insallah aynen keske gulomda gelseKewom cansin ya.
Sensiz bi gunum gecmesin.
Aktif olursan diyete de oyle aktif olursun inaniorum sana canparem . gulom da gelse sesimizi duysaaaaaaaa
Osgem cnm bnm hosbulduk eve kilo almadim cok sukur ama 60 da goremedim neysee gorucem imsallah oyle deme osgem yaa daha yeni dogum yaptin ahh ahh dogum yaptigimda ben gorseydin dana az kalirdi eminim ki 3 aya kadar dedigin gibi cipcitir olucaksinn insallah sen yeterki istee sukran ablaya gelince oda iyi cok sukur bugun annesine gitti cocuklarla ugrasiyor bilg.bozuldu tabletide oglu melih daha yeni camdan disari atti telide yeni aldilar od ben gibi diyeti fln birakinca yazmadiKevsercim sen de hosgeldin cnm iyi bak ne guzel kilo almamanda aslinda dikkat ettigini gosteriyor ben kelimenin tam anlamiyla dana oldum
ama icimden bi seste 3 ayda cipcitir iki cocuk annesi olucan diyor insall. hhhh Allah nasip ederse tabii
motivasyonum olur da duserse sizler ayaga kaldirirsiniz beni
kizlar bu arads sukran nerde cok oldumu gideli hicbi bilgim yok merak ettim
evet mevcanin yoklugubfarkediliyor ins uye olup tekrar gelir
sahramida cok ozledim
Hosbulduk papatyam evet baya uzun zaman oldu ama artik burdayım insallah sukran abla iyi girmeye vakit bulamiyorKevser hoşgeldin. Uzun zaman oldu. Şükran da yok artık. O nerelerde evet ben yine takıldım ikinci çocuğa. Allah nasip eder mi bilmiyorum.
Özgecim sanki kızım olacak gibi geliyor. Benimki de iş. Daha doktor izin vercek de hamile kalcam da ohooooo. Ama kız da olsa erkek de ismi bile hazır
Hosbulduk kubram tsk ederim insallah kaldigim yerden devam edicemPapatyacim rabbim hakkimizda hayirlisini versin ins doktorunda tamam derde seninde bebisin olur kizlar sayenizde kendimi baya hazirladim sanirim o zaman vermem gereken kilolari veriyom ve marta ins rabbim nasip ederse hamile kaliyorum
Paptyacim valla ben seni kilo almis gormedim ama sen kendini daha iyi bilirsin tabi az kilon kaldi sıksan disini hemen veririsin aslinda
Kevser hosgeldin aramiza canim hadi bakalim kaldigin yerden devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?