Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kevser geldiğine çok sevindim özgemde geldi şükü zuzu gelin kızlar gelin :)eşim işte geç gelicek. Oğlumun yanına uzandım korkmayayım diye inş dalanilirim Allah kimseyi yalnız bırakmasın (âmin)

Bugğn
Sabah :1 dl kızarmış tost ekmegi 2 dl peynir
Ara: Türk kahvesi
Ögle:1 kepçe yogurt ve çorba, kıvırcık salatası , 4 yk bulgur,4 çatal tavuk
Ara:2 Medine hurması , beyaz çay ,3 form bisküvi
Akşam: 4 yk makarna 2 mücever ,3 dl karpuz

Oğlunu uyuturken yemekte oturdum. Banyo wc cifle mutfağın yerini sil ogluşa etkinlik hazırla dışarıda peşinde ayakta dur. Bunca şeyi yapmayıp 30 dk Pilates pek ala yapabilirdim

Ebrumm cnm bn geldim ve artik burdayimm gEldimm ve de cok mutluyum insallah diger kizlarda gelir
insallah ebrum kaldigimiz yerden devammm vee sabah tartildim 62.8 dun fazla bisey yemesim 7 dede yemeyi kesinceee guzel bi rakam gordumm

buarada gercekten yalniz kalmak cok zor bnm esim de gececi dua edio yatiyorum insan cok korkuyor ya

Gunaydin kizlar.. Sabah erkenden anneme geldk. Suan oglani uyutuyorum. Hava feci sicak.. Allahim disarida olanlara yardim etsin.
Annemle abimle guzel bir kahvalti yaptik. Pide ekmek yedim
Ve cook su ictim siginamiyorum resmen .
Bugun burda kalicam. Yarin pazar alisveridine gidicem.
İyi gunler kizlar

Gunaydin kizlar hic halim yok gece kizim uyandi 2 saat salladim bide ustune dis agrisi tuttu sabah zor kalktim evi topla kahvalti yap hemen disciye gittim kanal tedavisi yapti suan yuzumun sol kismini hissetmiyorum uyusuk bian oncr gecsin cok kotu bi his cunku eve geldim simdi kizi uyutuyorum uyusun bende uzancam hemen kizim uyanincada bag evine gidicez hic gitmek istemiyorum ama elim mecbur

Kizceler evi sildim supurdum yerleri elimle sildim balkonlari yika simdi dus aldim ve bi ilkr imza atipsade turk kahvesi yapicm kendime ins ona alisirim hem antioksidanmis haftada bi iki kere de olsa nescafeyi icmesem iyi olcak
Sabahlari erken de kalkiyorum 1 haftadir umarim erken de uyurum 1.30 2 den obce yatmiyorum esimi bekliyorum icimd sinmiuo sirf bu sebepke uyumuyorum zaten ona da bi cozum yok gibi malesef kilo vermede erken yatip kalkmak bence pozitif etki gosteriyo kesinlikle

Kızlar monitörüm bozuk.Bir açılmıyor bi açılmıyor.Sabahtan beri az önce açıldıBu akşam lipo var bakalım.Kıza biraz göz dagı vermeye çalışayım.Artık sıkılaştırma işlemlerine başlayın ne kırılması bitmeyen yagım varmış diycem

Özgem:Eşim nadir geç gelir aksi bi iş çıkarsa.Ama bende oglumu uyutunca duş alıyorum her akşam kaza namazları bm çm ve saat 1KK62:Bir düzene girmem lazım.Duş almadan yatamaz oldum töbe töbeBende nescafeyi üçü bi arada içerdim.Şimdi sade içiyorum.Türk kahvesini de çok şekerliden dün orta şekerliye düşürebildim.Çayı bugün ilk kez şekersiz içtim.Ama türk kahvesi vazgeçilmezim oldugu için şekersiz tatsız içemem ben ya

BtlkbrA:Nazar degdirdik sana kuzum ya geçmiş olsun.Yat dinlen işler peşinden gelmiyor

Hikom:sabah yemişsin artık akşama kadar aç durup telafi edersin sen

Ebrucum biz gece kusuyuz hala senle
bu arada ben de 3 yil once 3 u birarads icerdim ama okadar gereksiz kalorisi var ki icinde kremada var ustelik
sonra nesvafeyi sut isitip ictim sekersiz tabi aa hergun ictigim ve yaninda birseyler yedigum icin azaltmays calisiyorum
turk kahvesine de sade alisayim sonucta nasil baslarsa oyle gider fena degildi sadece bitterle yedimyulafli yemedim ahh ebrum ahh sagliklo yasamaya fena taktim isi tek bozan esim kizim da oyle alisir da esim eminim kizartma pilav isticektit bakicaz artik sadece onlarda degil kullanilan yaglar herseyimiz okadar yanlis ki
bahce aldik demistim ya suan heves ediyorum sebze meyve ekip yemeyi nasip olur ins

merhaba hanımlar..topiğiniz güzelmiş ziyarete geldim.bende uğramak, fırsat buldukça paylaşımlar yapıp destek alıp vermek isterim 2 çocuklu anne olarak... :)

merhaba hanımlar..topiğiniz güzelmiş ziyarete geldim.bende uğramak, fırsat buldukça paylaşımlar yapıp destek alıp vermek isterim 2 çocuklu anne olarak... :)
Mrb cnm hosgeldin burdaki kizlarla adeta dost olduk cnm cok samimi ve icteb bi sohbetimiz var seni de bekleriz evlatlarini Allah bagislasin benim de 2 minik kizim var

Mrb cnm hosgeldin burdaki kizlarla adeta dost olduk cnm cok samimi ve icteb bi sohbetimiz var seni de bekleriz evlatlarini Allah bagislasin benim de 2 minik kizim var
teşekkürler canım hoşbulbum ozaman.evet maşaAllah çok güzel dostluklar oluyor.seninde evlatlarını Allah bağışlasın.benimde 2 oğlum var

Menum
10.00
Tereyaginda 2 yumurta
kk peynir
4 zeytin ceviz
maydanoz
1 fincan sekersiz cay
kizceme sut olsun diye 1 kucuk kase uzum
15.00
sade turk kahvesi
4 kare bitterFazla kacti yine

19.00
4 y.k bulgur
3 y.k patlican yemegi
1 kase yogurt
2 kare karpuz
su 2.5 lt

Kizlar menum gelsin
Sabah
1 dilim.kizarmis ekmek
2 burgu peynir
2 zeytin
1 tk recel
Aksam
1 kase corba
2 yk yogurt
Disimden dolayi gun boyu bisey yiyemedim
Ozgem ebrum.cok tesekkurederim kizlar Allahtan kv ile ayni binadayizda kizim azcik oraya gitti dinlendim bende

Kizlar, canlarim merhabalar..
En gusel aksam sizlerle olsun.
Oglusu uyutuyorum
Annemdeyim.. Yarin eve gecicem
Oglusla aksam yuruyusu yaptik
Oje aldim kendime (pembe, krmzi, bordo) bir de törpu seti aldim. Tirnagm bakimsiz olmuyor. Torpumde eskimisti.
Sonra annemin komsusu sewdigim bir abla var. Ona gittim kahve ictik dertlestik biraz.

Menume gelirsek beter ama yne de yazicam.

Sabah 4catal tereygli ymrta , pide ekmegi, az peynir, sekersiz cay, 3ctal kzartma..

Ogle 4ymk kasigi bamya, 5ymk kasigi princ pilavi

Ara 3adettt sekerparee
Ara turk kahvesi

Aksam yook

Ara (neler nelee yiceeem. Abic cerez aldi, ynna gazoz, ustnee dondurmaaa
Yicem walla..

Annem 1ay yok. İns o bi ayda 3kilo giderrr

Öpüldünuuz

Iyi aksamlar mi desem iyi geceler mii:)
kubra cnm cok gecmis olsun dis ağrısı cok kotu ya insallah bir an once iyilesirsin

Hikoo onlarr nee gi afiyet olsunn:))keyfine bak annelerimizde oldugumuzda evdekjn den fazla kaciyoo ama sen onlari eritirsinn

ahsenn hosgeldin cnm evlatlarjni allah bagislasin burda ki kizlarr cok iyi benkm kilo vermemde buyut etkiye sahiplernonlar olmasa veremezdim

Bugun sacma sapan oldu oglen fazla kacti en cok da ekmek

sabah
4 tane bayag ekmek koftesi
2 catal domates salatalık
5 zeytin
3 cay

oglen

2 tane ekmek isttim tereyagi surdum ohh :)bide zeytin 2 bardak da sekersiz cay bundan sonra seker katmicam limon katicam cok guzel oluyo bundan sonra caylarim liminlu sekeersiz

aksam
2 tane kucuk dolmabiber ve yogurt bu kadar

Ara 2 tane lokum

ay cnm durmadan abur cubur istiyor iyiki de evde yoklar bakkalada gitmeye usendim gitseydim çikolata biskuvi ..

Ahsen, hosgeldin. Elimizden geldigince sana yardimci oluriz. Bras kendnden bahset bakalm. Kilo boy fln.

ahsenn hosgeldin cnm evlatlarjni allah bagislasin burda ki kizlarr cok iyi benkm kilo vermemde buyut etkiye sahiplernonlar olmasa veremezdim

hoşbuldum teşekkürler...bengünlüğümde bahsettim uzunca geçmişimi oraya da bakabilirsiniz.bir aydır sıkı diyetteydim.67 den 60 a düştüm.boyum 1.65. ideal kilom 57 ymiş ama in çık mevzularından 55 olmak istiyorum.ekimde 2.oğlum 2 yaşında olacak,doğumdan beri ara ara diyet yapıp bırakarak 18 kilo verdim şu an.
inş bendede etkili oılur kevsercim.Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın

Kizceler tum modum dustu canan karatayi izliyodum bi bayan aradi emziriyorum dedi nasil kilo vercem kulak kesildim
emziren bi insanin vucudu kilo alir hormonlsr oyle calisir dedi
siz kilo almamaya bakin dedi benim cnmi skan suan vucudumda neler oluyor bilmiyorum bebis daha tam 3 aylik bile degil belki yavas gider kikolarim ama pes etmek yok kilo almadsn sagliklo beskenmek amac kilo xa gider zaten istemeden sekere yuklenmezsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…