- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #20.201
Ebrumm cnm bn geldim ve artik burdayimm gEldimm ve de cok mutluyum insallah diger kizlarda gelirKevser geldiğine çok sevingi mdimözgemde geldi şükü zuzu gelin kızlar gelin :)eşim işte geç add a gelicek. Oğlumun yanına uzandım korkmayayım diye inş dalanilirim Allah kimseyi yalnız bırakmasın (âmin)
Bugğn
Sabah :1 dl kızarmış tost ekmegi 2 dl peynir
Ara: Türk kahvesi
Ögle:1 kepçe yogurt ve çorba, kıvırcık salatası , 4 yk bulgur,4 çatal tavuk
Ara:2 Medine hurması , beyaz çay ,3 form bisküvi
Akşam: 4 yk makarna 2 mücever ,3 dl karpuz
Oğlunu uyuturken yemekte oturdum. Banyo wc cifle mutfağın yerini sil ogluşa etkinlik hazırla dışarıda peşinde ayakta dur. Bunca şeyi yapmayıp 30 dk Pilates pek ala yapabilirdim
Mrb cnm hosgeldin burdaki kizlarla adeta dost olduk cnm cok samimi ve icteb bi sohbetimiz var seni de bekleriz evlatlarini Allah bagislasin benim de 2 minik kizim varmerhaba hanımlar..topiğiniz güzelmiş ziyarete geldim.bende uğramak, fırsat buldukça paylaşımlar yapıp destek alıp vermek isterim 2 çocuklu anne olarak... :)
teşekkürler canım hoşbulbum ozaman.evet maşaAllah çok güzel dostluklar oluyor.seninde evlatlarını Allah bağışlasın.benimde 2 oğlum varMrb cnm hosgeldin burdaki kizlarla adeta dost olduk cnm cok samimi ve icteb bi sohbetimiz var seni de bekleriz evlatlarini Allah bagislasin benim de 2 minik kizim var
Ahsen, hosgeldin. Elimizden geldigince sana yardimci oluriz. Bras kendnden bahset bakalm. Kilo boy fln.
ahsenn hosgeldin cnm evlatlarjni allah bagislasin burda ki kizlarr cok iyi benkm kilo vermemde buyut etkiye sahiplernonlar olmasa veremezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?