Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Merhaba kıZlar
Ahsen aramıza hoşgeldin.
Özgecim sen takılma o kadına. Emziren bayan nasıl kilo alır ya. Emzirmek zaten kalori harcatıyor insana. Yani oturduğun yerde kalori harcıyorsun.
Eğer öyle olsa hiç bir kadın sütten kesmeden kilo vermezdi. Bak sanatçılara onlar nasıl yapıyor. Özellikle yabancı artistler hem emziriyor hem kilo veriyor.
Karatayı sevmiyorum ben. Şimdi daha da gıcık oldum.
Sen beslenmene dikkat et kızını da emİr bak gör nasıl kilo vereceksin.
Takılma sakın
Ben de yarın eve dönüyorum. Ve cuma sabah tam ya başlıyorum. Eve dönünce foto eklerim görürsünüz zaten.
Iyi geceler herkese

Çok uykum var yine 1 i geçti saatAma size yazada edemedim.çünkü pc bozuk işte ne zaman açılır aılmaz belli olmuyor.
BUGÜN:
SABAH:1 dl peynir,2 zeytin,1.5 dl ekmek
ara:1 kurupasta,çay(şekersiz ilk çayım)
ögle:1 kepçe çorba,4 köfte,çobanslata,1kepçe yogurt
ara:2 kuru kayısı, kaşık nescafe,1 çikolatalı gofret(müdür dagıttı yedim )
lipoooooooooo
1 avuç haşlanmış tavuk bol baharatlı 2 kaşık pilav tattım

spor:35 tam mekik
dogum günü vardı eşimin yegeninin hiç bişi yemedim.Yok bide yeseydin zaten cıss yemişsin dediginizi duyar gibiyim

Papatyacm cok tatlisin yaa okadini sevmiyorum deyince hep gulumsuyorum
zevkler tartisilmaz tabi bana cok itici de gekmiyo cok sempatikte gelmiyo daha cok dedikleriyke ikgikeniyirum motiven icin tesekkur ederim canim ben kilo verebilcegimi bikiyorum aslinda cunkub2 aydir abur cubur yiyerek kendimi zehirliyodumnresmen simdi cok dikkat ediyorum saglikli besleniyorum bunun sonucunda dogal olarak kilo vericem sadece korktum bi anda belki yavas veririm diye
Bu arada bomba gibi basla cnm bakmenu paylasimlari da var neguzel sen de yaz elestirekim birbirimizi yeniyila kadar cok yol katedelim beraber
ebrucum dogumgununde yememeni tebrik ediyirum birseyden tadadabilirdin
Ben cayima 3 seker atardim ve cok cay icerdim cocukken genc kizlik donemimde kilo alincs sekeri kestim rahat 8 9 yil olmustur sekersiz iceli ve inan cayin tadi daha guzel basta aci gibi gelse de zamanla alisiyon ve tadini cok begeniyon suan istedigim kadarccay icebiliyirum rahatim
Menune gelince sadece ogleni begendim pilav aksamlari yeme canim bana kalirsa hic yeme de iste arada kaciyo cuma gununu sabirsizlikla bekliyorum ilk kilo bildirimim olcak verdigim kesin zaten de bugun sabah tartilmiycam yarina supriz olsun

Osgem cnm benim bende sizle tanistigimda kızımı emziriyordum emzirirken siteye ilk geldigim zaman 76.5
simdi ise 62 63 papatyama katiliyorum emzirirken daha kolay ve cabuk verdim sen de oyle vereceksin eminim

ebrum menu cislar var ama dogum gununde bisey yemedigin icin tebrik edeerim ne guzel nefsine hakim oluyorsun benn olsam ooo
Bu arada bende 2 bardak cay ictim seker katmadim ama limin olmadan icemedim gayet guzeldi tadi bende bundan sonra sekersiz icicem insallah

papatya cnm eminim bomba gibi donuceksin

Gunaydin citirlarimm menuler yazilmaya baslanmis supersiniz kizlar topigimiz kendine geliyo sukur eminim bu sekilde daha iyi motive olucaz
Ozgem canan karatayi bende dinliyorum arada ama soylrdiklerinr cok tailmiyoruk acikcasi ayrica emziren anneler daha hizli kilo veriyo hrm senin kilolarin taze saglikli beslenirsen eminim kisa surede vericeksin kilolari
Papatyacim hadi gel evine basla son hizla bekliyoruz seni
Kevserimm aramiza geri donmene cok sevindim hafi menulerde gelsin bu kis hepimiz citir olalim
Hikosum annesindeymis oh ne guzel anne evindeyken dikkat edemiyo insan ama olsun 1 seferlikten bisey olmaz
Ebrum dogum gunun de bisey yememissin super bugun daha dikkatli ol canim

Gunaydin kizlar.. Anne evinden sevgileer.. Ogleden sonra pazara gidicem, ordan markete gidicez. Sonra ewe gecicez. Oglum sbha kdr uyu uyan yapti. Ne kendi uyudu ne beni uyuttu. Bugun sersem gibiyim. Aksma enerjim yetecek mi bakalim.

Merhaba kızlarr. Osge cim bende emziriyorum ve emzirirken spor yapmasanda yapmış gibi oluyorvücut.hiç birşey yapmayıp tatlıyı kesip akşamları 6 dan sonra yeme ve 3 litre su iç bak nasıl veriliyor.ama regl oldun mu bilmiyorum o çok önemli.ben 1.5 sene olmadım.olunca hızlı verdim.şimdi 23 aylık oğlum ve 18 kilo verdim:)

Kizlar motivasyonunux icin tesekkurler olumsuz dusunup etkilenmeyeyim haklisiniz verecegime inanmaliyim selinde 6 aylikken baslamistim yaklasik 2 yil emmisti o surede vermistim kilolarimi simdi deneden olmasin degil mi
ahsencim daha dun aklima geldi regl olmuyorum daha eminim olduktan sonra daha hizli gider ilk kizimda 6 aylik oluncaregl olmustum bakalim bu sefer nasil olcak
Inanin odem hatsafhadaydi vucutta regl de olmadigimdan ben duzenli besleneyimde o odemde gider zaten yaein kilo bildiriminde de gorucez 1 haftada nasi bi su gittigini vucuttan

Kizlar bugun aksam kayinpederin d.g varmis normalde kutlamiyoduk 3 4 senedir ama kizim dogumgunlerini cok seviyor ve dedesiyle de arasi cok iyi ikisi de mutlu okur diye kutluycaz
Yarin tarti gunu eskidende hep boyle olurdu dimi kizlar persembe aksamlari hep bi seu cikardi ama sorun yok ben tabiki yemiycem hatta sabahinda da odul olarsk yemicem hedefe kitlendim yiyip geriye dusmek isyemiyorum

AHSEN:Aramıza hoşgeldin Evlatlarını Allah bagışlasın.Yavaş yavaş sütünü etkilemeyecek şekilde ıvır zıvır yenilmedigi zaman verilir merak etmeBak daha öncede 18 kilo vermişsin zaten yine verşrsin

HİKOM:Anne evi yemekleri habire ye kızım ye Dönünce dikkat edersin zaten dönüyormuşsun.

ÖZGE:Bende kk dan önce 3,sonra,2 ve 1 dünden beri 0 şekerAma çayı seven biri olmadıgım için içmesemde olur.Ama türk kahvesimi 3ten 2 ye düşürdüm dahda düşür mem

KEVSR:Canım bende limonlu deniycem öyle alışırsı hem dediler.İkimiz beraber bıraktık şekeri ne güzel

Akşam hiç yememeliydim ya meyveyle geçiştirmliyim yada kahveyle.55 lerdeydim yine 56lara çıktım

Nerdesiniz bakim..Mevcanın hepinize selamı var.Bugün imzalamış haftaya iş başı inş.İş çıkışıarkadaşımla yakınımdaki avmden elbise bakıcam .Bu hafta dügün ama komuşların uzak akraba haftaya eşimin yegenini ona güzel iki elbise sade şık kısa kına ve dügüne almam lazım.Hep böyle son zamana kalıyorum.Arkadaşım 45 kilo ve canı lahmacum çekmiş.O yiycek bende tür kahvesiyle eşlik ederim belki yarısından alırım bilemiycem

ahhh canııım nasıl üzüldüm.O lahmacun yerken sen kahve.ağlamak istiyorum yaa ne zamana kadar gitçek böyle.versekte geri alıyoruz

Kizlar, annemdeyim bugunde. Sabah pazara gidicem. Cok sicakti bugun. Gidemedim ..
Oglanda bugun cok huysuzdu. Uyumamakta direndi, ee uyumayinca da hircinligi üst seviyeye cikti. Tukendim resmen. Dis cikariyor. Onun huysuzlugu da olabilir.
Ebru lahmacunda yenmezmi bi tanecik ye istersen.
Ahsen kilolar kolay gitmior malesef.. Buraya geleli eylulde 1yil olacak. 88.4düm. Simdi 70.4

Merhaba kızlar
Çok şükür evime geldim bavulu boşalttım. Makineyi çalıştırdım bir posta. Şimdi yeşil çay içiyorum.
Yarın tam gaz başlıyorum. Bugün o kadar çok yedim ki sanki bir daha hiç yemek göremeyecekmişim gibi.
Zaten başlamam gerek. Göbeğimi bir görseniz inanamazsınız. Elimden geldiğince resimli menü paylaşacağım
Özge ya ben sevmiyorum kadını mesela diyor ya otla kilo verimez verilseydi inekler zayıf olurdu alakası yok. Inekler et yemezler ve mideleri 4 bölümlüdür. Bizde ki gibi tek bölümlü değildir. Yada bağırsaklarında bitkiyi sindirecek bakteriler bol miktarda bulunur. Yani onlarla bicim fizyolojimiz çok farklıdır. Bu iki canlı grubunu kıyaslaması bence çok yanlış.
Bi düşünelim kilo vermeyeçalışıtken kaçtığımız şeyler ya paketlenmiş ürünler Yada Allah'ın nimetlerinden insanların yaptığı reçel turşu gibi şeyler. Onun dışında Allah'ın biE verdiği nimetlerin hepsi de faydalı. Bir meyve aşığı olarak o kadının meyveye söyledikleri hiç hoşuma gitmiyor.
Velhqsıl takılma o bayana.

Hikmet'im oğluşa çok geçmiş olsun.
Ebrucum ben yarın başlıyorum diye kıymalı pideyi götürdüm bugün.

Aaa ben burayi yeni gorduuuuum:)evet ben bir siskoanneyim ya da oyleydim diyelim:)hala 5 kilo vermem gerek ama cok sukur 58i gordum:)

Kizlar dun gece girip okudum da cvp yazmaya vaktim yoktu ebrucum mevcsns sen de cok slm sole yeni isi hayirli olsun
Hkmetcim dis cikarma donemleri cok zor oluyor bakalim ben neler yasiycam
papatyacim ben de senin takildigin noktaya takildim onlar hsyvan bix insaniz nasil bir tutuyor diye bi sure bu diyeti uyguluycam daha dogrusu diyet olarak degil yasam sekli olarak cunku gercekten tok geziyorum sekerim dusmuyor tatli iht cok olmuyo bi de eti cok seviyorum meyveyi hic aramamisime geliyo yani neyse bakalim onemli olan saglikli kilo vermek denemeyle gorcem zaten vucudum kabul etmezse devam da etmem
siskoanne hosgeldin cnm bsk ne guzel kilo veriyomussun bizlerle de yoluna devam edebilirsin
bana gelirsek tam da regl muhsbbetinin ustunr dun lekelenme gibi birsey oldu ilk defa
belim karnim resmen regl arasi gibiydi gelgelelim devami gelmedi karnim bi tuhaf okdu sisti yine
niye devami gelmedi ysa aklim karisti simdi

Son düzenleme:
Kilo bildirimi
baslangic 67
gecen hafta 67
bu hafta 65.400
giden 1.600
Hedef 50
ilk kilo bildirimi benden olsun bakalim bismillah deyip basladim bildrimlere umarim yavas bile olsa kalici kilo verebilirim bu sefer

Günaydın kızlar
Özgecim karatayın haklı olduğu taraflar tabi ki var ama bana hiç uygun değil. Ben eti pek sevmiyorum. Meyveden de vazgeçmem. Onun için ben yapamam zaten ama eminim sen kilo vereceksin. Çünkü bu yöntemle kilo verenler çok fazla.
Bugün son tatil günüm. Pazartesi işe başlıyorum artık izinlerim bitti. Okulda bir sürü iş beni bekler.
Kilo bildirimine gelince başlangıç olarak söylediğim rakam geçen yıl bu zamanlara aitti ben onu bırakıyorum ve bugünden itibaren yeni bir başlangıç yapıyorum inşallah.

Başlangıç: 65.9
Hedef: 60
Benim bildirimim de bu şekilde

Gunaydin kizlar
Dun gece evime geldim cok sukur artik aranizdayim birazdan tartilip yazarim sonucu..
Camasir yikaniyor bi postada gece yikandi onlari astim bugun utu yaparim biraz, banyo wc yikar evi siler supururum ins hiiic de canim istemiyo ya ins oglusum dururda islerimi bi an once bitiririm aslinda ev dip kose bi temizlik istiyo malum 1 aydir yokum evde hadi bana kolay grlsin gorusmek uzere canlaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…