Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Papatyacimhaklisin cnm ben de atiyorum eti kisin bol salata yencek dense uygulayamazdimbans yapmasi daha kolay geliyo
Ekmek hic olmamasi da zor tabi ki 1 haftadir bi lokma ekmek yemedim eksikligini hissetmedim de nedense ama taze ekmek gorunce sadece nefsim cekiyo yoksa ekmeksiz doyuyorum zaten karatayda asls sofradan ac kalkmak yok 2 ogun doyana kadar yiyosun
ya zaten kilo vermek o ya da bu diyetle azim olduktan sonra bi sekikde veriliuo maksat bu kiloyu uzun zaman korumak umarim bu sefer bunu basarabilirim zayifladim diye rahatlayip yinr kacirmam

Gunaydinn kizlarr bildirimee geldim dun cok yedim menu yazamadim ama sabah tartildim buraya yazdigimla ayniyim

baslangic:76.5
gelen :yok
giden:yok
Kilo:62.8

ozgem cok guzel kilo vermissin tebrik ederim

jaloba cnmm hos geldinnnnn

Özgecim bi aile olarak eti pek sevmiyoruz. Yiyoruz ama çok bayılarak değil. Kurban etlerim duruyr ki neredeyse yarısını dağıtmıştım ekmeksiz durabilmek de büyük başarı. Ayrıca 1.5 kilo gitmiş. Tebrik ederim.
Lajoba canım hoşgeldin. Ben de dün gece döndüm. Makineye çamaşır attım bavulu boşalttım onlar daha kuruyacak üyülenecek. Ben de bugün pazara çıkacağım.
Kevserim almamak bile bir başarı. Inşallah haftaya çok güzel kilolar veririz.
Ben de hafif bir kahvaltı ettim. Foto da çektim. Akşama fotolu menü paylaşacağım

Dün
Sabah : 1 dl ekmek ,2 dl peynir,3 kare karpuz
Ara:1 kaşık nescafe
Ögle : 1 karnıyarık ,1 dl ekmek,1 kepçe yogurt
Ara:1 şeftali ,2 kare çiko, beyaz çay
Akşam : avmde arkadaş lahmacun yedi. Bende tabağa 1 yk( semizotu,haydari,y.fasulye,bamya,barbunya) alıp yedim.
Ara: annemle Türk kahvesi

Spor:2 saat yürüdüm

evet canım aynen dediğin gibi kolay gitmiyor bende geçen gün kaçamak yapmıştım oyüzden telafi etmeye çalışıyorum dün bayağı sıkı geçirdim gece aç uyudum ama sabahh mutlu kalktım.en azından haftada 1 kilo bari gitsin:)

Kizlar, yarinsabah tartilip bildirim yapabilirim anca. Ogle sonu eve gecicez. Pazara gittik abimle. Eksiklerimizi aldik.
İyi gunler kizlar

Ben 2gndur aannemdeyim. Mlesef bol kacamakli oldu. Boyle olunca hep yermde sayiyorum. Busefer kacamak oncesine donuyorum ozmnda eksilemiorum
İns eylul ayi muhtsm ay olacak hepmz icin. Sengecen sene beni bu zmnlrda gorecektn
Full su, az ymk gidioduu gr laaar bu ay da oyle olacak.
Sende emnm ki kilo vereceksndr.
Burda kal,. Gitsin gr laar.bol su bol su , kapiş

Ve kilo bildirimi
Geçen hafta:56.6
Bu hafta:55.6
Giden :1 kilo
57.5 is gördüm salı günü. Ama akşam pilav dolma vs yediğimde azda yesem artı çıkıyorum onu denedim. Monitör bozuk müdür alıcakmuş unutmuş. Telden yazıyorum. Pc açılınca yazarım. Bugün kötü başladı kötü geçti inş güzel kapatırım yada şaların kendimilipostar dan da umudumu yştirrnk üzwretim

Merhaba kizlaar
Papatya sagol canim hosbuldum gezmek eglenmek iyi oluyorda bu eve gelince camasir utu mahfediyo insani yaa sanada kolay gelsin..
Ebrum lipo ise yarar ins canim sen umidini kaybetme mekik cekmeye ve diyete devam et eminim eskisine gore daha memnun olacaksin gobusunden..
Hikos sen yine mi annendesin kizz ohh valla annede olunca pek dikkat edilmiyo ama olsun eve dondugunde baslarsin kus diyetlerine oglusun nasil canim bu arada kendi kendine uyumaya alistiriyordun son hatirladigimda nasil alisti mi?
Kubos, nelson, mevcan yok ama belli, yeni gelen arkadasim sizler nasilsiniz? Kevser donmene sevindim

Bende tartildim gitmeden onceyle ayniyim
Gerci son kilo bildiriminde 60 lardaydim ama
Baslangic 69.3
Bugun 61.8

Tabi sislik falanda olabilir gunlerdir yoldaydim sisligim gitmeden dun eve geldik bakalim gelecek hafta ne gosterecek tarti ..

Saol kevsercim ins hep boyle devam eder kilo vermem
hkmetcim canim benim yaa sizin gibi guzel dostluklar bulmusum aktif olmam mi hic
ebrucum cok iyi cnm ya 1 kilo gitmis tebrik ederim ark. Hedefin kac canim
lajoba canim sen geldin ben gitmistim ama artik burdayim kolay gelsin sana da tatil iyi guzel de eve gelip islere girismek insani yoruyo yaa birkac gune gider yorgunlugun

Kizlar nasil resim yukluyosunuz ya ben dosya yukleden yukledim ams aninda cekip gonderirsem oldu kayitli olan fotolari kabul etmedi o zamanda ayni anda menu paylasamam bi bilgilendiriseniz sevinirim

Selam çıtır anneler bende bir çıtır anneyim benim topiğede uğrayın 62.6 kiloyum bende kurtulmak istiyorum şu kilolardan

Özgem:Çok iyi vermişsin azimli arkadaşım benimBen 1 kilo vermiş degil 10 kilo almış kadar mutsuzumBen rakamlara pek takılmıyorum artık göbegime taktım.Paramı düşünüyorum hep eşime mahçup olacagımı vs.............

kevser:Canım almamakta bişi hem dün bir bugün iki

Lajobammm:Canım ya döndün demek hadi artık bugün çozuttum migdem bulanıyor hala bişiler yiyourm içim sıkılıyor resmenO kadar olsun 1 ayda herşeyi saatli saatsiz eymene ragmen.

Papapatym:Cildiniz güzelligi meyveden bence.Bak benim kötü niye meyve yemem pek

Saol ark daha 1 hafta oldu sonunu ins getirebikirim reglden dolayimi bilmiyorum o da tam olmadiya canim tatli cekti bugun ben eger mutluysam yemege pek takilmiyorum sms mutsuzssm kafami birseye taktiysam deli gibi yemek yemek istiyorum bugun de bi acayibim nedense
sen de lutfen olumlu dusun iyi olcagina inan caba da gosteriyosun neden olmasin ki yani

Kizlar, eve geldik.
Pazardan aldiklarimi yerlestirdim.yoruldummm yaa. Simdi kabak yemegi yapicam. Annemlerde bize geldi. Annem aksama ist a gidicek. Abimde sabah van a gorev yerine gidicek. Bu ay benim icin muthia bir ay olacak. Hissediorumm. 6li rakamlari gorucem.
Size de aksam ayrintli yazarim.
Öpüldünüz.

Merhaba kızlar
Ben de pazara gittim geldim. Onları yerleştirdim. Barbunya aldım kışlık. Onu dolaba atacağım. Sonra da çamaşırlar var. Onları katlamam gerek.
Ebrucum teşekkür ederim. Arkadaşlarım da çok sorar bana cildine ne yapıyorsun diye. Normal cilt bakımı yapıyorum ama bence meyve ve su çok önemli. Ileriden beslemek gerek cildi.
İnşallah sende lipodan fayda görürsün.
Hikmet'im allahkavuştursun. Eylül ayı geliyor ve herkes yerine yerleşiyor artık.
Neyse ben işlere başlayayım en iyisi

Ebrumm geldim artik canim ozledim sizi evet ya o yemeye ragmen 1-2 kilo arti olmak beni de mutlu etti dogrusu canim sende stres yapma esime mahcup olcam duzelmiycek faydasi olmayacak diye dusunursen vucudunda strese girebilir, rahat ol sonucta artik o parayi verdin gitsede gitmesede yapacak bisey yok sen lipoya gittiginde keyif almaya bak ve hep olumlu dusun ok

Ozgecim oyle olmustu cidden ama sonunda ikimizde burdayiz daha iyi taniriz birbirimizi azmine hayran kaldim 1.6 super yaa ama karatayi pek ciddiye alma derim kadinin mutlaka dogru soyledigi seyler vardir ama bozuk saatte gunde iki defa dogruyu gosterir dimi biz gidacilar pek sevmeyiz kendilerini de

Hikos bencede bu ay super gececek iyi kilolar verecegiz umutluyum bende ama benim baska sorunlarim sıkıntılarim baslayacak bugun anladim, hayirlisi bakalim
Papatya kolay gelsin bende camasir katlayip utu yapcam, cilt icin soylediklerine katiliyorum meyve ve suuuu olmazsa olmaz valla hatta meyve yerken bikac kabukparcasini da yuzune yapistir bak super olur B-)

Mrhaba kızlar
Ilk günün menüsü geliyor. Arada kaçamak oldu
Sabah kahvaltım 10:00 da. Peynirin ekmeğin ve zeytinin hepsini yemedim
Saat 12 de şekersiz kremasız nescafe, 3 yulaflı, 3 kuru kayısı
Saat 15 de çilek
Saat 17 de Türk kahvesi
Saat 19 da çorba salaya balık ( balığınhepsi bitmedi)
Saat 21 de Mısır

Özgecim foto eklersen dosya ekle kısmın atıklayıp telefondan foto seçip ekle diyorsun. Ama fotolar nasıl düGün oluyor onu bilmiyorum.
Baksana benimkiler de karma karışık oldu

Eki Görüntüle 1229965 Eki Görüntüle 1229958 Eki Görüntüle 1229899 Eki Görüntüle 1229902 Eki Görüntüle 1229913 Eki Görüntüle 1229920 Eki Görüntüle 1229952 Mrhaba kızlar
Ilk günün menüsü geliyor. Arada kaçamak oldu
Sabah kahvaltım 10:00 da. Peynirin ekmeğin ve zeytinin hepsini yemedim
Saat 12 de şekersiz kremasız nescafe, 3 yulaflı, 3 kuru kayısı
Saat 15 de çilek
Saat 17 de Türk kahvesi
Saat 19 da çorba salaya balık ( balığınhepsi bitmedi)
Saat 21 de Mısır

Özgecim foto eklersen dosya ekle kısmın atıklayıp telefondan foto seçip ekle diyorsun. Ama fotolar nasıl düGün oluyor onu bilmiyorum.
Baksana benimkiler de karma karışık oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…