Olumlamalariniz bana kadar ulasti kizlar ya
Hikmet calis canim herseyi en iyi sekilde halledecegine inaniyorum :) dersler konusunda yardima ihtiyacin olursa burdayim elimden geldigince ozellikle mat konusunda..
Papatya ins bebegini kucagina alacaksin o zaman hersey daha guzel olacak.. kendine vakit ayirabilecek olman harika
psikologa iyi ki gitmissin sana cok faydasi oldu.. anlatmak istediklerini ozelden anlatabilirsin canim desifre olma ama biz burdayiz bil
Ozge yulaflilardan bisi olmaz canim sut olsun bebisine
ama canimiz sıkkın olunca hemen biseyler yemek cozum degil ki.. keske yedikce duzelse hersey o zaman tum sismanlar gercekten mutlu olurlardi.. ama yok oyle bisey ne yazik ki.. sorunlarin uzerinde dusun cozum yollari uret kafanda ama moralim bozuk diye yeme mutluluktan ye biseyleri kutlamak icin ye
umarim anlatabilmisimdir :-* ve biz burdayiz anlat kurtul dertlerinden burda birbirimizin derdine derman olamiyoruz belki ama paylasiyoruz, paylastikca azalir dertler tasalar.. iyi bak kendine..
Bende garip bi ruh halindeyim velahavle cekiyorum Rabbim yardimini esirgemesin bizden.. kafama takilan cok sey var cozumu ne bilmiyorum.. neyse bakalim hayirlisi olsun tevekkul en iyisi en hayirlisi..
Menu paylasamiycam bi kac gun henuz alisveris yapmadim hala duzensiz beslenmeye devam ediyorum ama haftaya menu paylasmaya basliycam ins hem islerimi halletmis olurum o zamana.. bugun utu yapcaktim yapamadim sadece balkonu yikadim balkon camlarini kapilarini herseyi yikadim mis gibi oldu mutfagi sildim supurdum camasir isi bitti ama katlamadim.. benim de moralim bozuk olunca is yapasim olmuyor.. onlarda halledilir bi sekilde.. iyi geceler canlar..