Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Menum
sabah
yagda 2 yumurta
kk peynir
6 zeytin
ceviz
sekersiz cay
ara
Sade turk kahvesi
3 bitter
aksam 6 gibi
3 y.k bulgur pilavi
4 y.k kabak yemegi
1 kasecyogurt
sonra kafam birseye bozuldu kendimi yulafli yerken bukdum 6 yulafli
karnim.sis regl olamadim bi umutsuzluk var ustumde bi mutsuzluk off

Kizlar, manikr pedikur yaptimm. Kirmizi oje de surdum. Kiraz mevsimini izliyorum
Bitsin derse baslicam. 1bucuga kadar calisicam.
Aksam kocisle konustuk da eger sinavin iyi gecer de kazanirsan araba alicam sana dedi. Bu hep dusuncede vardi ama konusu soz vermeye karar geldi iste yaniii anlicaginiz cooook calismam gerek
Tamam acikogretim istiyorum. İllaki gelir de amacim coook yuksek puan almakk.. Yapicam. Da kararliyim.
Ev isi yemek oglan demicem calisicam. Fiit bir kadin basarili bir kadin olucam .. Anneligi de asla ihmal etmicem. Oglumun gelisimi icin elimden ne geliyorsa da yapicam. Bugun benim miladim kizlar. Kendime sozler verdim.Araba oolmasa da olur .. Ben guclu bir kadinim.. Harika bir eşim.. Egitimli ilgili bir anneyim.
Bundan sonra herseye olumlu bakicam. Olumlama yapicam.
Herseyden herkesden once kendimi cooook sewiorum.
Ben mukemmelim ayol
Sizi seviyorumm iyi ki varsiniz.
Dertortaklarm :*

Özgecim menünü beğendim. Hatta çok beğendim. O yulaflıların zararı olmaz. Süt olup geçsinler bebişe...
Hikmet'im valla okurken nasıl gurur duydum seninle bilemezsin. Başarırsın sen. Bi kadınlar istedikten sonra herşeyi yaparız. Iyi bir annesin zaten. Sınavı da kazanırsın hayırlısı ile.
Arabanı da alır eşin. Hadi kızlar silkelenip kendimize gelelim. Ben de artık çok olumlu yaşıyorum eskiye göre. Psikolopun da etkisi büyük. Rabbim bir de bebek verirse eksiğim tamamlanmış olacak inşallah.
Ben de Pazartesi işe başlıyorum. Yarın bi kuaför yapsam hiç fena olmaz.
Ben de yeni bir başlangıç yapmak istiyorum herşeyde. Iş hayatımda önemli bir değişiklik oldu. Artık daha özgürüm. Daha çok aileme ve kendime vakit ayırabilirim. Bundan sonra cuma öğleden sonralarını kendime ayıracağım. Işe gitmeyeceğim. Alışveriş sinema kuaför ne işim varsa onu halledeceğim.
Ay size yazmak istediğim çok şey var. Ama deşifre olurum diye yasamıyorum.

Olumlamalariniz bana kadar ulasti kizlar ya

Hikmet calis canim herseyi en iyi sekilde halledecegine inaniyorum :) dersler konusunda yardima ihtiyacin olursa burdayim elimden geldigince ozellikle mat konusunda..

Papatya ins bebegini kucagina alacaksin o zaman hersey daha guzel olacak.. kendine vakit ayirabilecek olman harika psikologa iyi ki gitmissin sana cok faydasi oldu.. anlatmak istediklerini ozelden anlatabilirsin canim desifre olma ama biz burdayiz bil

Ozge yulaflilardan bisi olmaz canim sut olsun bebisine ama canimiz sıkkın olunca hemen biseyler yemek cozum degil ki.. keske yedikce duzelse hersey o zaman tum sismanlar gercekten mutlu olurlardi.. ama yok oyle bisey ne yazik ki.. sorunlarin uzerinde dusun cozum yollari uret kafanda ama moralim bozuk diye yeme mutluluktan ye biseyleri kutlamak icin ye umarim anlatabilmisimdir :-* ve biz burdayiz anlat kurtul dertlerinden burda birbirimizin derdine derman olamiyoruz belki ama paylasiyoruz, paylastikca azalir dertler tasalar.. iyi bak kendine..

Bende garip bi ruh halindeyim velahavle cekiyorum Rabbim yardimini esirgemesin bizden.. kafama takilan cok sey var cozumu ne bilmiyorum.. neyse bakalim hayirlisi olsun tevekkul en iyisi en hayirlisi..
Menu paylasamiycam bi kac gun henuz alisveris yapmadim hala duzensiz beslenmeye devam ediyorum ama haftaya menu paylasmaya basliycam ins hem islerimi halletmis olurum o zamana.. bugun utu yapcaktim yapamadim sadece balkonu yikadim balkon camlarini kapilarini herseyi yikadim mis gibi oldu mutfagi sildim supurdum camasir isi bitti ama katlamadim.. benim de moralim bozuk olunca is yapasim olmuyor.. onlarda halledilir bi sekilde.. iyi geceler canlar..

Canlar, uykum gelmisti bi duşa girdim kendimr geldim. Cografya calistim. En nefret ettgm yanii essesskiideenn cnmm smdiii diiil dunyanin sekli , enlem etkileri birbirlerne o kdr cok benziorlar ki kafaaam almiooo duu duu duu .. yook yook aliyorrr canimmm allahm kendimlee celisiorumm .. neyse simdi dewam edicem. Netten bakicam konu anlatmli videolarAa..

Papatyaaaa cnm super zamanlar bizii beklioorrr.
İnaniorm ki sende bu şen halinle hersein ustesndrn gelirsn.

Eliiff ozelden yaz bakim sorun nee.. illaki cozumu vardr. Yardmci olabldgm kdr. Mat e gelnce idare ediorum yapabliormm ama illaki olacaktr fofosnu ceker yollarm sende detAyli anltmla cozer bna fofo gondrrsn

Ozgeeem mindikk arkaadasmm hep burda ol ,, bebislern cici annesiii

Hikmet'im enerjin ta buradan hissediliyor. Rabbim yardımcın olsun
Ben de duşumu aldım. Kremlerimi sürdüm. Bira kitap okuyup yatacağım.
Bir de bu aralar yeniden para biriktirmeye merak sardım. Bi topiğe takılıyorum. Daha önceden de vardı kirli çıkılar. Aynı arkadaş açtı bu topiği. Oraya hergüm birşeyler yazıyoruz tasarrufla ilgili.
Neyse/...
Ben azıcık okuyup yatayım
Iyi geceler herkese

Canlar, calistim .. Cogrfyanin dier konularni sewermde dunyann sekli kafa karistrior arkds:) neyse konuyu netten dnledm izledm kafama girdi biseler.
Papatyasagol cnm bnm.. O topigi bendemerak ettm. Linki atsanda bende.baksam. benimde para biriktrmem gerek.
İyi gecelerr uyku vaktii

merhaba canım ben gördüm menülerini gayet güzel kahvenin yanındakiler hariç.ama olsun çıktık yola vereceğiz öyle yada böyle:)

Papatyacim menun de gozume takilan tek misir oldu o da saatc21 de yedigin icin onun disinda gayet makul canim menun ins kisa suredd verirsin kilolarini
hkmetcim Allah cabalarini bosa cikarmaz ins canim cok iyi puanlar alirsin
lajoba saol cnm burasi terapi gibi geliyo insana zaten dostluk cok guzel

Kızlar teşekkür ederim yorumlar için. Dün ilk günümde. Yani uzun zamandır sağlıklı beslenmiyordum. Eeee heyecan yaptım ben de.
Normal de olsa o tek mısırla kalmazdım ama tuttum kendimi.
Bugün de şimdilik iyi gidiyor. Inşallah akşama çozutmam

Kizlar, oglen tavuklu pilav yedim. yaninda koca bi tabak salataaaa..
Simdide cerez yiyorum.
Aksam yemek yemicem o yuzden.

Tmzlk yapicam da bi kahve keyfi yapim dedim.

Menum
11.00
2 haslanmis yumurta
4 zeytin ve ceviz
2 kk peynir
acik cay
15.30
nescafe
2 bitter
7 yulafli
19.20
1.5 kepce tarhana corbasi
kk peynir
1 bitterle sade turk kahvesi icebilirim birde ilerleyen saatlerde

Kahvaltı : 1 dilimden biraz az tam buğday ekmeği - 10 zeytin - yarımşar domates salatalık - peynir
ara : 1 elma - 3 ü 1 aradanın yarısını yaptım
Öğle: 1 parmak boyunda yarım sucuk (ekmeksiz)
Akşam : canım birşey istemedi. 1 salatalık
gün içinde yeşil çay ve 3 litre su

Sacma menum gelsin..

Sabah Sade nescafe

Ogle 5ymk k pirinc pilavi az tavuk 1brdk cola

Ara yarim seftali, yarim armut,yarim muz, 2tane karaerik
Ara yarim kase cerez, 1yesil cay

Aksam 1seftali

Su :2.5lt ye yakindir.

Evi temizledim 1saate yakin.

Oglani uyutim bisiklet sürücem.
Leslie de yapabilirim. Ders de calismam gerek. Uykum yok allahtan. Oglan sabahin 6sinda uyanmasina ragmen
Yorgunumdaaa oglan durmuyor artik. İnanilmaz hareketli ..

Kizlar menüleriniz de gayet gusel.
Papatyaaa resimli de harikaa ..

Selam kizlar
Menuleriniz bnimkine gore cok super o yuzden bisey diyemiycem bu konuda kizmayin
Papatya hikmet ozge ilginiz icin cok tesekkur ederim kizlar ortada bi sorun yok yani anlatilacak bisey yok ama benim kafamda surekli o niye oyle dedi bunu mu kasdetti ne demek istedi, oyle olmasa bukadar ustunde durmazdi vs vs sorulari var gereksiz seyleri kafama takiyorum farkindayim.. hatta her soylenen sozun altinda bisey ariyorum bununda farkindayim ama insanlara guvenemiyorum artik niyetlerini anlayamiyorum.. varmidir bunun cozumu

Papatya attigin linke bi de ben goz gezdireyim bende biraz birikim yapabilsem hic fena olmaz

Hikmetcim kolay gelsin canim cografyanin o ilk konusu beni de cileden cikarmisti zamaninda ama bi anlamaya baslayinca corap sokugu gibi anlayiveriyorsun hepsini. Ama pes etme farkli videolari da izle eminim guzel puanlar alacaksin

Ozge ilk sayfalari okumustum birazda sana yulafli ozge diyorlarmis cidden hakediyosun lakabini afiyet olsun bebegine sut olsun yulaflilar

Ahsen menunde dikkatimi ceken tek sey 10 zeytin onun haricinde bana gore cok az gibi

Ebru bugun ugramamis

Bende sabah kv lerin bahcesine gittik kahvalti yaptik oglen sonu da alisveris yaptik eve gelincetoplu evi darmadagin hale getirdik ve bi kismi hala toplanacak kaldi cok uykum var yorgunum.. ufaktan toplayip yatarim galuba oglusumda erken uyudu bugun..
İyi gecelr kizlaar

Elif o soylediklerini inan bende yasiyorum ama artik bazeeen ..
Kafana takmamayi ogreneceksin, ben ist daki ablam sayesinde artik iyiyim. Dusunmuyorum uzuntu verecek laflari sozleri vs. Olumlama yapiyorum. Beni mutlu edecek seyler yapiorum. O an oturup dusuneceksem aklimi baska seyler getiriyorm, oglanla oynuyorum. O gülüşü ztn olumsuzluklari siliyor. Bunu artik esim de yapior. Uzulecegi zmn biseye bakiorm hmn oglumuzla oynuyor skredior.
Sende olumlamaa yap. Sitelerden oku olumlamayi. İnan ise yaricaktir.
Bak suan esimin bana araba almasi imkansiz durum sifir yani .. ama ben olacagina inaniorum. İstiyooorum, en onemli seyi yaptm ben 93den 70e dustum. Varmi gerisiii..
Yaptim oldu.
Univ kazanicaaaa, ve arabaam olacak, oglumu alicam gezdiricem onu. Hayallerden asla vazgecmemeliyiz.
Ay bende alemim walla. Bisiklet ustundeyim. Tam 30dk dir calisiorumm .. 11de derse oturucaam.
Dedigin gibii frkli videolari dinlicem. Sabah bi dergiden konuya baktim kafam aldi gibi. İlk konuyuhalltsem diger konular kolay ,)
Ayy cook konustum. Dertlesmek istrsen burdaiz

Sabah kahvaltısı 10:00 da 1.5 dilim kepek ekmeği ile
Saat 13 de 3 adet mürdüm eriği

Saat 15 de bür kase mercimek çorbası
Saat 17 de çilek ve yeşilçay
Saat 18 de Türk kahvesi

Saat 19 da fasülye 3yk pilav ve yoğurt
Saat 20:00 de tabakta gördüğünüz karpuzun 1/3 ü
Benim menüm böyle kızlar.şimdi nama kılacağım. Ardından geçmişe bakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…