- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #20.281
Kolay gelsin canım. Akşam da birşeyler yemişsin sanırım değil mi? Ama yine de sen alkışların en büyüğünü hakediyorsun.Kizlar, oglen tavuklu pilav yedim.yaninda koca bi tabak salataaaa..
Simdide cerez yiyorum.
Aksam yemek yemicem o yuzden.
Tmzlk yapicam da bi kahve keyfi yapim dedim.
Özgecim ger zamanki gibi menün güzel. 7 yulaflı bizim için fazla olabilir ama senin süt verdiğini düşünürsek gayet iyiMenum
11.00
2 haslanmis yumurta
4 zeytin ve ceviz
2 kk peynir
acik cay
15.30
nescafe
2 bitter
7 yulafli
19.20
1.5 kepce tarhana corbasi
kk peynir
1 bitterle sade turk kahvesi icebilirim birde ilerleyen saatlerde
Zeytin çok fazla olmuş. Çok yağ var. Onun dışında gerisini beğendimKahvaltı : 1 dilimden biraz az tam buğday ekmeği - 10 zeytin - yarımşar domates salatalık - peynir
ara : 1 elma - 3 ü 1 aradanın yarısını yaptım
Öğle: 1 parmak boyunda yarım sucuk (ekmeksiz)
Akşam : canım birşey istemedi. 1 salatalık
gün içinde yeşil çay ve 3 litre su
Ben de öyle idim eskiden. Allahım herşeyi kafama takat kocaman yapardım.Selam kizlar
Menuleriniz bnimkine gore cok super o yuzden bisey diyemiycem bu konuda kizmayin
Papatya hikmet ozge ilginiz icin cok tesekkur ederim kizlar ortada bi sorun yok yani anlatilacak bisey yok ama benim kafamda surekli o niye oyle dedi bunu mu kasdetti ne demek istedi, oyle olmasa bukadar ustunde durmazdi vs vs sorulari var gereksiz seyleri kafama takiyorum farkindayim.. hatta her soylenen sozun altinda bisey ariyorum bununda farkindayim ama insanlara guvenemiyorum artik niyetlerini anlayamiyorum.. varmidir bunun cozumu
Papatya attigin linke bi de ben goz gezdireyim bende biraz birikim yapabilsem hic fena olmaz
Hikmetcim kolay gelsin canim cografyanin o ilk konusu beni de cileden cikarmisti zamaninda ama bi anlamaya baslayinca corap sokugu gibi anlayiveriyorsun hepsini. Ama pes etme farkli videolari da izle eminim guzel puanlar alacaksin
Ozge ilk sayfalari okumustum birazda sana yulafli ozge diyorlarmis cidden hakediyosun lakabiniafiyet olsun bebegine sut olsun yulaflilar
Ahsen menunde dikkatimi ceken tek sey 10 zeytinonun haricinde bana gore cok az gibi
Ebru bugun ugramamis
Bende sabah kv lerin bahcesine gittik kahvalti yaptik oglen sonu da alisveris yaptik eve gelincetoplu evi darmadagin hale getirdik ve bi kismi hala toplanacak kaldi cok uykum var yorgunum.. ufaktan toplayip yatarim galuba oglusumda erken uyudu bugun..
İyi gecelr kizlaar
Papatyacim simdi sen bana kizcan ama kilo vermeye calisan biri olarak gunde 3 porsiyon meyve cok degil mi sen onlari masum olaeak goruo yiyosun eger masum degillerse gercekten kilo vermeni etkileyebilir
onun disinda ekmek az tuketiyosun birde yeni basladigin icin bi sure pilav yeme derim en azindan aksamlari onun yerine 2 tabak taze fasulyeyi yogurtla yersen daha cabuk doyarsinve acikman gec olur pilav yiyince cabuk acikiuo insan
menün güzelmiş canım daha da iyi olacak.Namazını da Allah kabul etsin.Pazar günleri tartılma günlerim vee geçen pazar 60.3 tüm bugün 59.2Eki Görüntüle 1230652 Eki Görüntüle 1230653
Sabah kahvaltısı 10:00 da 1.5 dilim kepek ekmeği ile
Saat 13 de 3 adet mürdüm eriği
Eki Görüntüle 1230654 Eki Görüntüle 1230709
Saat 15 de bür kase mercimek çorbası
Saat 17 de çilek ve yeşilçay
Saat 18 de Türk kahvesi
Eki Görüntüle 1230759 Eki Görüntüle 1230772
Saat 19 da fasülye 3yk pilav ve yoğurt
Saat 20:00 de tabakta gördüğünüz karpuzun 1/3 ü
Benim menüm böyle kızlar.şimdi nama kılacağım. Ardından geçmişe bakacağım
Özgecim ne güzel anlatmışsın. Ben pilavı çok seviyorum ama bundan sonra en azından bir süre yemeyeceğim. Sö size.Papatyacim gonul isterki insan sevdigi seyleri yese dahi zayif kalsin oyle insanlar da var tabi de nadr
bak bugun en son 8 de kahveyle 1 bitterimi yedim ve hala uyumadim yaklasik 7 saat oldu karnim nasi ac emziriyorum birde ustune temizkik utu yaptim aksam esim geldi onu getir bunu getir doymadim ben yaa ne yesem falan diyoben bayilcam haberi yok ve malesef incecik bi dilim ekmegi tahine banip yedim gozlerimnacildi iste erken uyusaydum birseyde yememis olcaktim ama kac saat oyld oturunca insan acikiyo
pilavi bende cok seviuorum ama ilk baslangicta pilav ekmek patates gibi glisemik indeksi yuksek yani kana cabuk karisip insulini tavan yaptiran yiyeceklerden kacinirsak vucutta daha rahst yag ykar kilo verme hizlanir
benim mantigimca ekmegi tamamen kesicektim ama oyle soframiza girmis ki insana tuhaf geliyo bakalim en azindan hedefeyaklasana kadar biraz daha uzak durayim ekmekten
ebrumm nerde bu arada
Ben hiç duymadın o sirkeyi. Bi kullan bakalım işe yarar inşallah. Ben de henüz spora başlayamadım. Bi başlasaydım iyi olacaktı.Gunaydin kizlar..
Papatya aksam yemek istemedim. Oglenki pirinc pilavindan sonra..
Cnku pirinc pilavini hiiiic yemezdim.
Ozge ebru akrabasinin dugunune gitmis. Facedeb fofolarini gordum. Ondan gelemiyordur.
Yulafi da bende alim ya. Hic yemedim cunku.
Kizlar, dun temizligimi yaptigim icin bugun sadece evi siler, toz alirim. Bugun disari cikicaz. Avm ne gideriz size soz bise yemicem.
Bu arada nar sirkesini duydunuz mu. Bel cevresi gobek bolgesndeki yaglari eritiyormus. Bugun marketten alip baslicam.
Çabuk alınan çabuk gidiyor merak etme. Sen iki günde halledersin.Eki Görüntüle 1230870
Kahvaltim kizlar.
Dun tarrtildigimda 71.8 idim.
Bu Sabah 71.5
Annemde kilo almişim ya poff
Teşekkür ederim. Bir kilo gitmiş ne güzel. Ah ben de 60 lı rakamları.menün güzelmiş canım daha da iyi olacak.Namazını da Allah kabul etsin.Pazar günleri tartılma günlerim vee geçen pazar 60.3 tüm bugün 59.2
menün güzelmiş canım daha da iyi olacak.Namazını da Allah kabul etsin.Pazar günleri tartılma günlerim vee geçen pazar 60.3 tüm bugün 59.2
teşekkür ederim canım.Harika walla ahsen tebrikler
uzun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar
son bir kaç sayfayı okudum ama gerisini okuyamadım tatilde memleketteydik , tatil pek iyi geçmedi eşim 2 ameliyat geçirdi , ayaktan ve burundan şimdi iyi sayılır, yani anlayacağınız bu yaz 3 çocukla uğraştım ama buna rağmen kilo aldım hep özlediğim yemekler yağlı hamurlu olunca bol bol yedim ve sonuç tabi ki kiloooo
bu arada bir süre raporlu olacağım sonrada belki ücretsiz izin alırım, kızımda kalça çıkığı var sizlere söyledim mi hatırlamıyorum hemen hemen 3 aydır bandaj takıyoruz çok şükür şimdi iyi ama 2-3 ay daha bandaj takacağız o yüzden o dönemde de kendim bakmak istiyorum
2 gün oldu memleketten geleli, anca valizleri ve ve buzdolabını silip yerleştirdim bu hafta büyük temizliği bitirisem haftaya aranızda olmayı umuyorum , eminim aranızda olmak bana iyi gelecek yoksa motive olup başlıyamıyacağım diyete o kadar kötü durumdayım ki hiç birşey olmuyor üstüme.
Ösgemde dönmüş başka yeni arkadaşlar gelmiş zamanla tanışırız yeniden hepinizi öptümm
Evet canim kizlarin menuleri guzedir bende yarin bas.iyorum ins menu paylasmaya tekrardan.. tarti gunumuz cumalari canim.menüleriniz çok güzel bayıldım, meyve sebze protein hepsi var tebrikler, tartı gününüz yarın galiba takipteyim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?