Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlar, oglen tavuklu pilav yedim. yaninda koca bi tabak salataaaa..
Simdide cerez yiyorum.
Aksam yemek yemicem o yuzden.

Tmzlk yapicam da bi kahve keyfi yapim dedim.
Kolay gelsin canım. Akşam da birşeyler yemişsin sanırım değil mi? Ama yine de sen alkışların en büyüğünü hakediyorsun.
Menum
11.00
2 haslanmis yumurta
4 zeytin ve ceviz
2 kk peynir
acik cay
15.30
nescafe
2 bitter
7 yulafli
19.20
1.5 kepce tarhana corbasi
kk peynir
1 bitterle sade turk kahvesi icebilirim birde ilerleyen saatlerde
Özgecim ger zamanki gibi menün güzel. 7 yulaflı bizim için fazla olabilir ama senin süt verdiğini düşünürsek gayet iyi
Zeytin çok fazla olmuş. Çok yağ var. Onun dışında gerisini beğendim
Ben de öyle idim eskiden. Allahım herşeyi kafama takat kocaman yapardım.
Psikoloğunda etkisi var tabi ki şimdi takmıyorum. Hayattali en değer şey benim. Artık zamanımı farklı şeylerle dolduruyorum. Kitap okuyorum. Namazımı kaçırmamaya çalışıyorum. Takılmıyorum artık insanlara.
Sen de düşünmemeye çalış canım. Gerçekten kendine ruhuna eziyet ediyorsun.
Silkelenip söz ver kendine. Düşünmeyeceğim de ben değerliğim de.
Iyi gecelee diliyorum herkese

Papatyacim simdi sen bana kizcan ama kilo vermeye calisan biri olarak gunde 3 porsiyon meyve cok degil mi sen onlari masum olaeak goruo yiyosun eger masum degillerse gercekten kilo vermeni etkileyebilir
onun disinda ekmek az tuketiyosun birde yeni basladigin icin bi sure pilav yeme derim en azindan aksamlari onun yerine 2 tabak taze fasulyeyi yogurtla yersen daha cabuk doyarsinve acikman gec olur pilav yiyince cabuk acikiuo insan

yulafli konusunda cok haklisin emzirmesemde cok olurdu ama ben o yulaflilari kahveye banip yiyirum o yuzden 1 pakette yesem gidiyi valla kuru yesem tikar zaten

Ay Özgecim neden kızayım hatta bugün düşündüm meyve fazla oldu diye. Ama biliyorsun bu bile benim meyveyi azaltmış Halim.
Şehir dışından yeni geldiğim için alışverişe de çıkamadı. Ara öğün için
Yarın söz daha az meyve yiyeceğim.
Ayyyy pilavı çok seviyorum ben.
Onu da Yemicem söz veriyorum canım
Teşekkür ederim yorumun için

Papatyacim gonul isterki insan sevdigi seyleri yese dahi zayif kalsin oyle insanlar da var tabi de nadr
bak bugun en son 8 de kahveyle 1 bitterimi yedim ve hala uyumadim yaklasik 7 saat oldu karnim nasi ac emziriyorum birde ustune temizkik utu yaptim aksam esim geldi onu getir bunu getir doymadim ben yaa ne yesem falan diyo ben bayilcam haberi yok ve malesef incecik bi dilim ekmegi tahine banip yedim gozlerimnacildi iste erken uyusaydum birseyde yememis olcaktim ama kac saat oyld oturunca insan acikiyo
pilavi bende cok seviuorum ama ilk baslangicta pilav ekmek patates gibi glisemik indeksi yuksek yani kana cabuk karisip insulini tavan yaptiran yiyeceklerden kacinirsak vucutta daha rahst yag ykar kilo verme hizlanir
benim mantigimca ekmegi tamamen kesicektim ama oyle soframiza girmis ki insana tuhaf geliyo bakalim en azindan hedefeyaklasana kadar biraz daha uzak durayim ekmekten
ebrumm nerde bu arada

Gunaydin kizlar..

Papatya aksam yemek istemedim. Oglenki pirinc pilavindan sonra..
Cnku pirinc pilavini hiiiic yemezdim.

Ozge ebru akrabasinin dugunune gitmis. Facedeb fofolarini gordum. Ondan gelemiyordur.
Yulafi da bende alim ya. Hic yemedim cunku.

Kizlar, dun temizligimi yaptigim icin bugun sadece evi siler, toz alirim. Bugun disari cikicaz. Avm ne gideriz size soz bise yemicem.
Bu arada nar sirkesini duydunuz mu. Bel cevresi gobek bolgesndeki yaglari eritiyormus. Bugun marketten alip baslicam.

menün güzelmiş canım daha da iyi olacak.Namazını da Allah kabul etsin.Pazar günleri tartılma günlerim vee geçen pazar 60.3 tüm bugün 59.2

Özgecim ne güzel anlatmışsın. Ben pilavı çok seviyorum ama bundan sonra en azından bir süre yemeyeceğim. Sö size.
Sen de maşallah iyi dayanıyorsun açlığa. Emİrdiğin halde. Ama tüm emeklerinin karşılığını alacaksın inşallah

Ben hiç duymadın o sirkeyi. Bi kullan bakalım işe yarar inşallah. Ben de henüz spora başlayamadım. Bi başlasaydım iyi olacaktı.
Eki Görüntüle 1230870

Kahvaltim kizlar.
Dun tarrtildigimda 71.8 idim.
Bu Sabah 71.5

Annemde kilo almişim ya poff
Çabuk alınan çabuk gidiyor merak etme. Sen iki günde halledersin.
menün güzelmiş canım daha da iyi olacak.Namazını da Allah kabul etsin.Pazar günleri tartılma günlerim vee geçen pazar 60.3 tüm bugün 59.2
Teşekkür ederim. Bir kilo gitmiş ne güzel. Ah ben de 60 lı rakamları.

uzun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar
son bir kaç sayfayı okudum ama gerisini okuyamadım tatilde memleketteydik , tatil pek iyi geçmedi eşim 2 ameliyat geçirdi , ayaktan ve burundan şimdi iyi sayılır, yani anlayacağınız bu yaz 3 çocukla uğraştım ama buna rağmen kilo aldım hep özlediğim yemekler yağlı hamurlu olunca bol bol yedim ve sonuç tabi ki kiloooo

bu arada bir süre raporlu olacağım sonrada belki ücretsiz izin alırım, kızımda kalça çıkığı var sizlere söyledim mi hatırlamıyorum hemen hemen 3 aydır bandaj takıyoruz çok şükür şimdi iyi ama 2-3 ay daha bandaj takacağız o yüzden o dönemde de kendim bakmak istiyorum

2 gün oldu memleketten geleli, anca valizleri ve ve buzdolabını silip yerleştirdim bu hafta büyük temizliği bitirisem haftaya aranızda olmayı umuyorum , eminim aranızda olmak bana iyi gelecek yoksa motive olup başlıyamıyacağım diyete o kadar kötü durumdayım ki hiç birşey olmuyor üstüme.

Ösgemde dönmüş başka yeni arkadaşlar gelmiş zamanla tanışırız yeniden hepinizi öptümm

Hawar hoşgeldin... Eşine çok geçmiş olsun. Inşallah şimdi iyidir. Bebişle ilgili yazmışsın galiba. Nasıl bir tedavi süreci var.
Allah yardımcın olsun.
Bi bıraktığın gibiyiz. Yani en azından ben hedefime ulaşamadım. Hatta bu yazı kilo alarak geçirdim.
Şimdi 3. Gündür sıfır kaçamakla kilo vermeye çalışıyorum.

Sabah 10:00 da kahvaltı. 1.5 dilim kepek ekmeği ile
13:30 da yeşil çay ve 3 adet kuru kayısı

15:30 da taZe fasülye ve yoğurt
17:00 de bir adet şeftali
19 da salata ( tabi ki hepsini ben yemedim) yoğurt fasülye ve tavuk. 4-5 adette fırında patates.

Arkasından Türk kahvesi. Ve bugünlük ağzımı kapattım.
Fasülye hala bitmedi. Yarın akşama karnıyarık yapılacak. Uzun bir izin döneminden sonra yarın işe başlıyorum.

Kizlar, yarin 1 eylül ...

Diyet spor basliyoruuz.

Bugunku menum

Sabah

Ara 1seftali

Ogle 1incir

Ara kara erik

Aksam 4kofte , 2dlm cavdar ekmegi
2brdk gazoz :'( (maleseffff)

Ara cerez.

Hawar canimmm hosgeldin. Özledik seni.. Kilona takilma, geldiginde toparlanirsin.

Papatya, menun bana gore cok fazla a normal bir menü..
Ben sapittim. Gazoz icmeseydm iyiydii yarin feci basliyorumm. Eylul ayi 69lari görüceeem. Noktaa bittii))

Merhaba kizlar
Hawar hosgeldin esine ve kizina cok gecmis olsun..

Papatya menun super canim cok begendim aynen devam.. yarin senin icin yorucu bi gun olacak desene kolayliklar diliyorum islerinde.. soylediklerinde cok haklisin en degerli benim ama bu sekildede cok bencil oldugumu hissediyorum insanlarin dusuncelerine davranislarina deger vermeyen biri gibi hissediyorum kendimi.. sanirim isin sirri dengede.. yeteri kadar dusunmeli yeteri kadar deger vermeliyiz fazlasi herzaman zarar..

Ben bugun nerdeyse hiiic bisey yapmadim aksam ustu termosa cay demledim parka gittik cay ictik bir avuc leblebi yedim 1 tanede icli kete az oncede 3-4 dlm kavun yedim oglana yedirirken ama tat namina hicbisey yoktu kavunda.. yarin tam gaz basliyorum diyete ins cunku h.sonu esim evde olunca duzensiz oluyor ogunlerim..

İyi geceler kizlaar

Hikmet canim gazoz olmasa iyiymis ama gun boyu sadece meyveyle nasil dayaniyorsun canim hem onlarda seker bir bakima.. aksam kofte ve ekmek iyi olmus ama benden gecer not alamadin sooliyim sanki benim yediklerim super de sana laf ediyorum bide

neyse yarin bende tam gaz basliyorum ama benim menulerimde cisslarda olacak hersey olacak ben oyle kisitlayamam kendimi yok onu yemiycem bunu yemiycem diye sadece su konuda soz veriyorum hepinize ciko da olsa abartmiycam kesinlikle.. dengeli duzenli saglikli beslenicem..

Hikmet'im sana göre benim yediklerim gerçekten fazla ama sen de çok az yiyorsun ve kuzum. Bugün Özgenin dediği gibi pilav yemedim ve meyveyi azalttım. Senin menün de bana göre gerçekten az.
Lajoba teşekkür ederim canım. Ben eskiden ay o aramadı bu aramadı. Acaba ben birşey mi dedim. Neden aramadı. Neden gelmedi diye sürekli sorgular ve hep kendimde suç aradım. Şimdi hiç takmıyorum. Aman be diyorum. Önemli olan benim ve ailem.
Hadi bakalım seni de tam gaz aramıza katılmış olarak görmek istiyoruz
Sevgili kimyayas teşekkür ederiz. Tartı günümüz cuma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…