- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
- 498
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #20.301
hoşbulduk canım eşim iyi canım yarın işe başlıyorr, bebeğimde doğumsal kalça çıkığı vardı 50 günlükken ultrasonda fark edildi o günden beridir pavlik bandaj denen bir bandaj kullanıyoruz netten bakarsanız nasıl bişey olduğunu görürsünüz, ilk aylık kontrolumüz de bacaklar istenilen seviyeye gelmiş dedi dr ama biz tedbir için birkaç ay daha taktıracağız dediHawar hoşgeldin... Eşine çok geçmiş olsun. Inşallah şimdi iyidir. Bebişle ilgili yazmışsın galiba. Nasıl bir tedavi süreci var.
Allah yardımcın olsun.
Bi bıraktığın gibiyiz. Yani en azından ben hedefime ulaşamadım. Hatta bu yazı kilo alarak geçirdim.
Şimdi 3. Gündür sıfır kaçamakla kilo vermeye çalışıyorum.
osge cim giremedim ben bugün girsemde menüm yazılacak cinsten olmadı.ben pazarları tartılıyorum ve pazar gününü ödül günü yapıyorum eşim falan evdeyken amma bugünde misafirlikteydim yanii bugünde gitti ama toparlayacağım inşaAllah. destek destek full destek başaracağız arkadaşlar :)Kizcelerrr nasilsiniz gecmisi okudum aklimda kalanlari yazim
hawarim hosgeldin canim esin ve bebisin icin cok gecmis olsun seni okadar iyi anliyorum ki ben bile bu moda gelenr kadar neler yasadim hatta bu sefer neden olmuyo niye veremiyorum dedim daha dogrusu niye yemeden duramiyorum dedim cok kotu ama bir sekilde kendi kendime sozler verdim motive olmak icin esimle iddaa girdim falan yani sende umutsuzluga dusme eski fit halini hatirlayip motive olmaya calis
Ebrucum harikaa degilim cnm ya dun cozuttum dun aksam saat 10 gibi esimler bahcede odun atesinde gozleme yapti yemedim ama sabaha yedimcunku cok canim cekti birde misafir vardi kalburasti yedim 2 tane
bence lipo ise yaricak hayalinr ulasicanyoldasim merak etme
kevsercim ohh ne guzel kisliklar yapilmis gezilmis dikkat edersen cumaya kadar eksi cikarsin canim
hikom hadi bakalim eylul 1 pur dikkat devam edelim
ahsen btlkubra diger kizceler duzenli menu paylasalim vakti olanlar yorum yapsin elele yaza kadar citir olalim
afiyet olsun canım eşinle güzel olur iç iç :)İyi geceler kzlar
Menum gelsin
11.00...... 1.5 kk peynir, 2 minik salatalik, 1 minik domates, 4-5 dal kivircik, 3 zeytin, sekersiz 1 fincan elma cayi
13.00....... 10 findik 10 uzum
16.30........ 1 tatli kasigi kadar kiyma sote oglana yediriken attim agzima
18.00....... 4 yk bulgur pilavi, 4 yk kavurma, 2 bardak ayran
20.00....... 2 parca cikolata
İcersem bi orta sekerli turk kahvesi yaninda 1 parca ciko yiyebilirim sabahtan beri canim turk kahvesi istiyo oglani uyuttum esimle karsilikli iceriz iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?