Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

hoşbulduk canım eşim iyi canım yarın işe başlıyorr, bebeğimde doğumsal kalça çıkığı vardı 50 günlükken ultrasonda fark edildi o günden beridir pavlik bandaj denen bir bandaj kullanıyoruz netten bakarsanız nasıl bişey olduğunu görürsünüz, ilk aylık kontrolumüz de bacaklar istenilen seviyeye gelmiş dedi dr ama biz tedbir için birkaç ay daha taktıracağız dedi

canını sıkma canım yaz olunca biraz rahatlıyoruz galiba , bende her yaz kilo alıyorum tatil pek yaramıyor kilo açısından :)

hkmt ve lajoba hoşbulduk kızlarr

Kizlarrr iyi geceler geldjmm geldimm sonunda 2 gunden beri esimin tatiliydi annemlere gittik orda akrabalar hep beraber oturduk sohbet muhabbet semaver yaktik (seker hala katmiyorum ama cayi da 1 bardakdan fazla icemiyorum)
Bugunde annemle kışlık menemenlik yaptik pazara falan gittik 2 gun boyunca yedim ama yarinn devam gecmisi okudum aklimda hic bisey kalmadi hawar gelmis tek hawarcim esine ve kizina cok gecmis olsun allahim sifa versin insallahh

bu arada ebru gelmemis heraldee yoklugu belli..

Hikkm(can), papatya, ahsen, kubra, jaloba, ebru, osge,
unuttuğum varsa affola hepinizi opuyorummm

Hawarim affet bebegine gecmis olsun. Cok sukur duzeleck biseymis. Allahim evlatlarimiza saglik sihat versin..

Gunaydin citirlarim hafta sonu sizi okudum ama yazamadim hic dun diyet azcik bozuldu ama bugun kalfigim yerden devam ediyorum pilatesede devam henuz kahvalti yapamadim tartiliyim ole yapicam hepinizi cok cok optum

Kızlar nasılsınız?Beni merak ettiniz mi?Cumartesi monitör bozuktu malum hiç açılmadı.İş çıkışı koştur koştur lipoya.Kadın göbegimi düzeltemiycek diye ödü kopuyorEşimle tartıştık boşuna gidiyosun 5 seans oldu hala bişi olmadı vs.... diye pembe yalanlar söyledim mecburrrrrrrrrrrrrTamam kaslarını çalıştırıp sıkılaştırmak için lenf drenaj diye bi makineye bagladı.Resmen kaslarım çalıştı yaa1 seans lipomu yapmayıp 4 seans lenf drenaja paylaştırıcak.Lipoyla yag kırıp lenfle sıkılaştırıcak.Tok karınla ölçümde üst göbek 2 cm göbek deligi 3 cm incelmişim.Umudumu kaybetmiycem.Daha 5 seansım var toplam 12 sean gitmiş olucam.Karışık yazdım kusura bakmayın.Ordan eve geçip hazırlan trakyaya dügüne git,gece gel ...vs..Pazar geç kalk arkadaşla haftaya dügün için kıyafet bakıp al (38 beden balık formu)Koştur koştur eve gel yemek hazırlan komşu dügününe,,ordan hacı geçirmesine ....Haftasonumdan hiç bişi anlamadan dinlenemeden ogluşuma doymadan bitti yineeeeeeeeGeçmişi merak ediyorum bakayım gelicem inş. pc kapanmazsa

Kevser:Canım yoklugumu hissetmişsinPC bozuk işte evde de yoktum haftasonu.Bende şekersiz içtigim için bir bardaktan fazla içemiyorum.

Özge:Harikaaaaaaaaa gidiyorsun Senin menünün görünce kendi yediklerimden azimsizligimden utanıyorum

Papatyaiyetisyen bana 2 medine hurma diger ara 2 kuru kayısı ve akşamdan sonra ki ara yumruk büyüklügünde(elma portakal muz verdi)Düşün 1 tabak temiyorum.Karpuz kavun vs 1 dl yiyebilirsin dedi.Yani meyvede çok şeker var dedi.3 ten 1 e düşürdüm çayımda dedim.O bile çok günde 10 bardaktan 10 şeker 1 avuç küp şekeri kıtır kıtır yemiş düşün dedi.Çayda 1 den fazla içmiyorum şekersiz hoş olmuyor napim.Pilav zaten sabah hep artıda çıkartıyor beni.Akşam yememek lazım canım

Hikom:Başlayalım artık bu yazıda böyle geçirdik yaglı yaglı

Btlkbra:BU sabah arkadaşım plates lastigi hediye göndermiş banaVideolarına bakıp akşama başlıyorum bende kol bacak çalışmaya

Hawarım:Hoşgeldin canım çok özledim seni.Eşine ve kızına geçmiş olsun.Saglık herşeyin başı.Ama şükür ki iyileşme varmış minikteAllah başka dert vermesin(amin)Son dönemdeki menülerin harikaydı hamile kalmadan.Yine öyle menüler görmek istiyorum

Lajobam:Bende gidicem ama hep gidicem fırsat yok psikologa.Ama bende namazdan mıdır bilmiyorum takmıyorum erteliyorum yada kafamda.Dert sahibi olduk genç yaşta salla gitsin.Kafanı dagıtıcak bişilerle meşkul ol tatlımmm

Ahsen:Senin nasıl gidiyor canım alıştın mı bize

hikmet teşekkür ederim canım
Ebrumm bende sizler çok ama çok özledim, geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim canım
evet hamilelikten önce iyi menüler paylaşıyordum ama şimdi o kadar sıkamam süt yüzünden ikinci çocukta sütüm daha az zaten bide yemek görünce gözüm dönüyor kendime nasıl hakim olacam bilemiyorumm, evi bir düzene sokayım sonra başlıyacam inşallah

Merhaba kızlar
Ebrucum çok haklısın. Meyve de şekerli ama benimki tiryakilik resmen. Ben 2 saatlik yola giderken bile yanıma 1 poşet meyve alıyorum. Meyveden uzaklaşmak zor geliyor ama yapıcam artık. Kilo vermek için yapacak başka şey yok.
Bugün 2 porsiyon yedim. Şu anda evdeyim ve sigara gibi meyve krizim tuttu ama Yemicem. Az önce eve geliri yolda hem araba kullandım yem erik yedim.
Manyak mıyım neyim

Kizcelerrr nasilsiniz gecmisi okudum aklimda kalanlari yazim
hawarim hosgeldin canim esin ve bebisin icin cok gecmis olsun seni okadar iyi anliyorum ki ben bile bu moda gelenr kadar neler yasadim hatta bu sefer neden olmuyo niye veremiyorum dedim daha dogrusu niye yemeden duramiyorum dedim cok kotu ama bir sekilde kendi kendime sozler verdim motive olmak icin esimle iddaa girdim falan yani sende umutsuzluga dusme eski fit halini hatirlayip motive olmaya calis
Ebrucum harikaa degilim cnm ya dun cozuttum dun aksam saat 10 gibi esimler bahcede odun atesinde gozleme yapti yemedim ama sabaha yedimcunku cok canim cekti birde misafir vardi kalburasti yedim 2 tane
bence lipo ise yaricak hayalinr ulasicanyoldasim merak etme
kevsercim ohh ne guzel kisliklar yapilmis gezilmis dikkat edersen cumaya kadar eksi cikarsin canim
hikom hadi bakalim eylul 1 pur dikkat devam edelim
ahsen btlkubra diger kizceler duzenli menu paylasalim vakti olanlar yorum yapsin elele yaza kadar citir olalim

Kizlar, eylul 1...
Sabah gusel basladm.. Menumu yazim de snra konusim

Sabah Bol salata,2brdk sekersiz cay,3dlm sucuk,4catal ygda ymrta, 2dlm cvdar ekmegi

Ara yarim seftali,2kara erik

Ogle yok

Ara 1incir

Aksam 3ymk kasigi mercimek,3ymk k yogrt ,1brdk gazoz

Oofff offffffff

Kocis kilo aldn diip duruyor. Canimi sktı.. Sabah 71.2 i gordm amaa .. Spora baslamam gerek. Spooraaaaaaaaa

Merhaba kızlar
Bugün işe başladım. Ve sadece sabah kahvaltım var foto olarak.
Sabah 08:30 yukarıdaki kahvaltım 1 dilim kepek ekmeği ile
10:30 orta Türk kahvesi
12:00 bir porsiyon kuru fasülye yoğurt 2 kare dilim karpuz bir dilim ekmek
15:00 meyveyi soda
16:30 2 kara erik( eve giderken araba kullanırken yedim)
19:00 bir avuç içi kadar karnıyarık 2 yk taze fasülye ( çok şükür bitti) yoğurt domates
Ağzımı kapattım inşallah
Hikmet'im senin menün güzel ama hep diyorum çok az.
Benim de spora başlamam gerek ama kendimde o enerjiyi bulamıyorum.
Cumadan beri her sabah eksi çıkıyorum. Bakalım yarın sabah ne durumda olacağım.

Kotu menum gelsin
sabah
2 gozleme
kk peynir
2 kare karpuz
acikca
2 kalburabasti
ara
sutlu nescafe
3 bitter
aksam
1 gozleme
2 kare karpuz
1 bardak ayran

Hkmetcim canim iradeni alkisliyorum hemi de ayakta
ams papatysmin dedigi gibi cok.az yiyosun gayet doyarakta kilo verebikirsin yeterki dogru beslen ve gazoz cok goruyorm menundeo nerden cikti kuzum yaa bildigim sekerli su icilir mi hic
papatyacim eger yatana kadar hicbirsey yemediysen menunu begendim canim

osge cim giremedim ben bugün girsemde menüm yazılacak cinsten olmadı.ben pazarları tartılıyorum ve pazar gününü ödül günü yapıyorum eşim falan evdeyken amma bugünde misafirlikteydim yanii bugünde gitti ama toparlayacağım inşaAllah. destek destek full destek başaracağız arkadaşlar :)

Papatya ozge menuleriniz cok guzel..
Bende ki gazoz olayi şu nalet nefsim ya aglamak istiorum.
Suan kendimi 93kilodaki halimde hissediorum malesefff.
Kalinlastim sanki kiii oylee offf offf..
Cnm feci sıkkın..

İyi geceler kzlar
Menum gelsin
11.00...... 1.5 kk peynir, 2 minik salatalik, 1 minik domates, 4-5 dal kivircik, 3 zeytin, sekersiz 1 fincan elma cayi
13.00....... 10 findik 10 uzum
16.30........ 1 tatli kasigi kadar kiyma sote oglana yediriken attim agzima
18.00....... 4 yk bulgur pilavi, 4 yk kavurma, 2 bardak ayran
20.00....... 2 parca cikolata

İcersem bi orta sekerli turk kahvesi yaninda 1 parca ciko yiyebilirim sabahtan beri canim turk kahvesi istiyo oglani uyuttum esimle karsilikli iceriz iyi olur

afiyet olsun canım eşinle güzel olur iç iç :)

Size gelirseeek

Papatya menunu begendim gozume takilan bisey olmadi canim

Ozge menun fena degil ama sabah gozleme aksam gozleme olmamis daha saglikli beslenmelisin kuzum bide emziriyosun sen

Hikmet menun guzel canim hatta dune gore super sporu birakinca vucut hmn saliyo kendini tekrar baslar toparlarsin canim uzme kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…