- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #20.321
Btlkubra kiyamam canim ys dis agrisi cok beterdir umsrim kisa surede atlatirsin hamburger yemissin evet ams ben olsam madem hamburgeri yedim yaninda kola da iceyim der butun ptatesi de bitirirdimama sen tsbi yine de hamburger yeme
hikomm ins canim gun be gun 6 li rakamlari da gorcen ne kaldi ki surda ben de ins 5li rakamlsri bi goreyim bayram edicem
Bu konu çok güzel ve yararlı olmuş. İnsanı heveslendiriyor. :)
Oğlum 5. Ayının içinde. 3 ay önce falan tartılmıştım sanırım. 60 küsürdüm. 3 gündür griple boğuşuyorum. Düzelince ben de bişeyler yapmaya başlayacağım inşallah.
Herkese sabır ve başarılar :)))
Merhaba canımPapatya/ psikolog gorusmen nasil gecti..
Bitkinlik neden ?
Merhaba canım
Bitkinlik neden bilmiyorum. Ama psikolog la iyi gidiyor şimdilik. Allahım bu bilinç altımız nasıl birşeymiş yarabbi. Ben aslında iş koliklik nedeniyle gitmeye başlamıştım ama şimdi herseyden konuluyoru. Insan ilişkilerim eşimle oğlunla annemle kardeşimle ilişkilerim. Ve aaaaa nasıl yani dediğim bir sürü şey oluyor.
Yaşadığım ve etkisini hala hissettiğim kötü anıları da işleyip silikleştiriyoruz. Galiba o beni bitkin yapıyor. Nette öyle yazıyor çünkü.
Bugün normal yedim. İnşallah yarın sabah eksi çıkarım. Cuma 63 lü birşeyler görmek istiyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?