Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Günaydın kızlar
ÖGecim menün biraz abartılı olmuş ama sen yiyince benim gözüme batmıyor. Zaten menülerin kusursuz. Bir gün de yesen birşey olmaz.
Lajoba senin menünü beğendim.
Hikmet'im sen zaten kuş kadar yiyorsun. Gazoz fazla olmuş ama gitmiş artık.
Benim de bugün psikologla randevum var. Işe öğleden sonra gideceğim. Psikologdan önde ya da sonra kuaföre gitmeyi planlıyorum.

Evet cnm farkindayim dun sagliksix bi mrnu cikardim bugun guzel bi kahvaltiyla basladim gune temizligr kadin gelcek bugun evde is cok
su gobegime baktikca ssnki hic zayif olamicam gibi geliyor bi 57 58 i gorseydim 50 icim daha hirsli olurdum umsrim o rakamlara kadar pes etmem gobeg cok canimi skiyor

Günaydin kizlar..
Hava cok sicak..
Bugun 5gunluk diyeti uygulamak istiorum. Yada 3gunluk diyeti.. Karar veremiorum
Ama şok diyet yapip vucudumu uyarmam gerek.

Gunaydin kizlar dun aksam dis agrisindan aglicaktim resmen nasil bi agriymis yaa 2 haftadir agzimi dogru duzgun acamiyorum su dislerimin yapimi bi bitseydi bugunde gidicem disciye yine kanal tedavisi yapicak bu son artik
Papatyacim menunu begendim canjm
Ozgecim aksamki gozleme biraz fazla geldi bana ama emziriyosun diye cok bisey diyemiyorum gobeginede bozma moralini daha dogum yapali ne kadar olduki 1 yilda anca toparlarmis vucut kendini duzelir canim meraletme
Hikosss yine menu guzel canim ama bu arada gazoz goruyorum menulerinde icme canim ole seyler
Lajoba begendim canim
Kizlar ben dun kahvaltida nesfit yedim oglen ablam vardi hamburger yiyelim dedi iyi dedim off hamburger yedim yaninda ayran ictim patatesini yemedim aksamda 1 seftali yedim

Kizlar, hafif bir kahvalti yaptim.
Oglişim uyuyor.
Derse bakim , sabah evi de temizledim.
Öpuldunuz.

Dipnot: kahvaltidan once tartildim.
71.1 geldim..

30agustos 71.8
31agustos 71.5
1eylul 71.2
Bugun 71.1

Btlkubra kiyamam canim ys dis agrisi cok beterdir umsrim kisa surede atlatirsin hamburger yemissin evet ams ben olsam madem hamburgeri yedim yaninda kola da iceyim der butun ptatesi de bitirirdim ama sen tsbi yine de hamburger yeme
hikomm ins canim gun be gun 6 li rakamlari da gorcen ne kaldi ki surda ben de ins 5li rakamlsri bi goreyim bayram edicem

Ozge sana katiliyorum ben hamburgr patates kolaa yerdm kesin:) kubossss cansin tebrijker

İns ozgeem yaa 70.2 yi goruyrdm ne gusel ama anneme gdnce yedim yedim aldm :'(

Aksam sadece patates haslayp yiceem.

Bu konu çok güzel ve yararlı olmuş. İnsanı heveslendiriyor. :)
Oğlum 5. Ayının içinde. 3 ay önce falan tartılmıştım sanırım. 60 küsürdüm. 3 gündür griple boğuşuyorum. Düzelince ben de bişeyler yapmaya başlayacağım inşallah.
Herkese sabır ve başarılar :)))

O zaman bekleeeriz seni aramiza

Offf deliricem yaaaaaaaaaaaa.Sabah ilk kez uyuyakalmışız.Sonra 38.denmemde az önce bilgisayar açıldıBöyle birikiyor herşey karışıtıryor ve sizden uzak kalıyorum.Karıştırmadan özet geçeyim.Dün akşam lipoda randevular karışmış ve üç kişi aynı saate denk gelmiş.Tabi bu iyi oldu benim için.Mahçup olup bekletemek olmazdı dimi.Pasif jimlastik 30 dk yaptırdılar.Bacak kol heryerim titriyor harika bişi.Sonra lipo yerine etkisini harika gördügüm lenf drenaj 30 dk ohh mis gibi kollarım farketti bile.Ve bugün işyerindeki arkdaşımda fark etti.Ben lipo haklarımı lenf drenajla değiştiricem dedim kıza.O da bir lipo 4 lenf drenaja bedel ücret olarak dedi.Yani daha fazla gidicem.Şimdi netten lipo için bulamadıgım ama lenf drenaj için kullanıcı yorumlarını okıycam.Ama kendimde bunu fark ettim

DÜN:
SABAH:2dl ekmek arası peynir domates kzıvırcık sandiviç,şekersiz çay

ara:beyaz çay,2 hurma(medine)

ögle:1 kepçe çorba,1 bardak yogurt,1 kase mevsim salata,1 köfte,4 çatal makarna

ara:1 küçük dl pasta(2 pasta kesildi arkadaşım için )

akşam:2dl.tam bugday tost ekmegi arasına 1 salam koyup yedim ve 2 dl kavun

spor:baya cal .yaktıran pasif jimlastik,lenf drenaj ve avmde 45 dk yürüdüm

Kizlar menum gelsin
Sabah
1 dilim ekmek
Peynir
Domates
Biber
1 tatli kasigi ligt fiatik ezmesi
Ara
Yarim biz
1 dilim seftali
Oglen
Yogurtlu kabak salatasi yagsiz
Domates soslu makarna yagsiz sos

Disim yapildi kizlar yine kanal tedavisi oldu agzim hala uyusuk aksam yemek yermiyim bilmiyorum
Ozgem hikom kizlar inan bende ole yemek isterdim ama nerden kisa bilirim diye baktim yoksa cok vicdan azabi cekerdim

BTLKBRA:Çok geçmiş olsun canım benim kıyamam.Bende eşim zorlasa sadece hamburger ve ayran yiyiyorum.Patataes kızartmasından sogudum evde de kızartmıyorum .Eşimde aksi gibi bayılır kızıyor bana

ÖZGE:Menün iyi degil sen de biliyorsun ama akşam yemesydin olurmuş.Nyese emzikli kadına lazım yok ben iki misli yerdim bi zamanlarİnanıyorum bende ama lipoya degil digerine.İnş işe yarılycak.Şu dügünüde atlatalım.P.tesi pilates lastigi ile yapıcam bişiler bakalım inş.Bugün kolay gelsin sana canım

HİKOM:Kuşum 69.9 gör ben heyecanlanıyorum artık yawO gazoz yerine öglen yemegi yesen bin kat daha az kalorili biliyosun zaten

LAJOBA:Menünü begendim datlumm.Eşimle karşılıklı çay kahve içmeyeli hımmmmmmmm hatırlamadıgıma göre uzun zaman olmuşGerçi o çaycı ben kahveci o yüzden olmuyor sanırım

PAPATYAM:İşte harika bi menü dahaKızlar menü yorumlayalım .Bakın ne güzel menüler çıkartıyoruz

Cookkk yorgunum bayilcam kadin gelse de ben de rahat durmadim ev miss oldu
btlkubra menun iyi cnm abarti gelmedi bana
ohhh ebrum harikasin 38 beden bi citir annesin bu benim icin bi hayal suanlik bu halde beni gormeni asla istemezdim
senin hayaline az kaldi cnm dumduz bi ksrnin olcsk

Kizlar menum gelsin

Sabah yok

Ogle 2brdk sekersiz cay, 5kck dlm sucuk, salata,2kk peynir,2yesilzeytn

Aksam

Cnm istedi. Sosisli ymrta yesilcay 1kk peynir 2dlm ekmek aldm ama anca 1dlm yerim.

Ara bi turk kahvesi keyfi yaprm artk :)

Menum
sabah
klasik karatay ksjvaltisi
ara
nescafe 1 kalburabasti bitti sukur ki
ara
2 bitter
aksam
1.5 kepce tarhana
kk peynir
2 kare karpuz
1/2 dilim ekmek

Merhaba kızlar
Bugün içimden hiç menü yazmak gelmiyor. Neden bilmiyorum bir bitkinlik var üstümde
Bugün beni affedin yarın söz hem yazıcam hem sizin menülere bakacağım

Ebruşumm, jimnastik suprr olmus valla. Keske bende oyle bolgesel spor yaptran bi merkeze gidebilsem :'( dunku menunde aksam hafif kapatmissin ne gusel.

Kuboş, menun cok guzel .. ind aksami da hfif atlatmissindir.
Dis agrisi cok kotu ya bende agri var. Disetimden kaynakli bir agri.

Ozgem meninnn supeeeerrrrrr

Papatya/ psikolog gorusmen nasil gecti..
Bitkinlik neden ?
Merhaba canım
Bitkinlik neden bilmiyorum. Ama psikolog la iyi gidiyor şimdilik. Allahım bu bilinç altımız nasıl birşeymiş yarabbi. Ben aslında iş koliklik nedeniyle gitmeye başlamıştım ama şimdi herseyden konuluyoru. Insan ilişkilerim eşimle oğlunla annemle kardeşimle ilişkilerim. Ve aaaaa nasıl yani dediğim bir sürü şey oluyor.
Yaşadığım ve etkisini hala hissettiğim kötü anıları da işleyip silikleştiriyoruz. Galiba o beni bitkin yapıyor. Nette öyle yazıyor çünkü.
Bugün normal yedim. İnşallah yarın sabah eksi çıkarım. Cuma 63 lü birşeyler görmek istiyorum çünkü

İnan psikologa gitmeyi. Cok iyi yaptin.
İnsan ferahliyordur. Keskee bende gidebilsem.
Cumaya eksi goreceksin bak gôr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…