Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Gunaydin citilarim pilates dersim baslamadan size yaziyim dedim pilatesten sonra tartilcam bakalim kac cikicam merak ediyorum gelicem yine optum sizi

Gunaydin canlar..

Kuboş bende birazdan tartilicam, dunr gore eksi cikicagima eminimmm. Yani insallah

Merhaba kizlar
Dun yazamadim sabaha kadar uyumadim bir onceki gun, ee dun de aksama kadar oglani biseylerle oyaladikca uyudum durdum.. beslenmem de duzensiz ve sacma oldu haliyle.. bugunde hala kahvalti yapmadim canim pek istemiyor kellogs yerim belki bi kase..

Bilgisayarım açılmıyor . Merak etmeyin gündüz giremezsem. Alıcaklardı lafta Akşamları girerim artık. Telden giremem çok dikkat çekiyor . Dün akşam elbisemi aldım . Inanmadım ama bol geldi :/kv taşlı ayakkabı almıştı d günümde. Başka rengiyle dwgiş

Hkmet supersin tatlim ya masallahhhh 93 kilodan 70 kiloya dusmussun 23 kilo gitmis daha da gidecek
ind ben de 49 u gorcem kizlar herkes genc kizlik kilosuna dusucek burda

Başka rengiyle değiştirdim . Baya pahalıymış. Bu akşam lipo var ama ben şende dremaj istiycem. Gmişi merk ediyorum ama artık akşama okurum.
Dün
Sabah: kepekli peynirli tost şekersiz 1 çay
Ara: beyaz çay,2 hurma
Ögle: 1 fırın poşette baget,4 yk pilav ,1 bardak yogurt

Ara: 2 kuru kayısı , bayaz çay,5 form bisküvi

Akşam:4 İnegöl köfte,1 .5 bardak ayran,7 patates

45 dk dışarıda yürüyüş

Menüm gelsin..

Sabah Yok

Ogle
2sekersiz cay, 1.5dlm cavdar ekmegi, 1kk peynir, 3yemek k. Yumurta salatasi

Ara 1brdk sekersiz cay

Aksam

Bardaktaki su

Bu kdrr.

Sade nscafe icerim ilerleyen saatlerde.
Daha bise.yemem.
Sabaha eksi cikicam ins

Kızlar dün kaçamaksız menümdü ama yorum yokPc yeni açıldı.Attım kendimi buraya.Menüler harika motivasyon süper

Özgem :saol canım destegin için inş. sendedaha çnce azmedip gördügün 49 u yine görüceksin eminimmm

Hikom:inş sende birgün gidersin canım.Senin azmin yeter yaw

Btlkbra:kilon kaç merak ettim.Pilatese devam ne güzel.

Papatyam:Bende kaç gündür bir garibim giyinmeden makyajsız saç baş dagınık keyifsiz gidiyorum işe

Hkmetcim genelde kadinlar evlenince ve cocuktan sonra kilo alir ya o bakimdsn demistim yoksa tabi ki donme o kilolara

Menum
sabah
klasik karatay kshvaltisi arti 2 kare karpuz
ara
klasik osge arasi
nescafe 7 yulafli 3 bitter

aksam
1 lahmacun karatsyda serbest
2 parca pide
ayran

Merhaba kızlar
Hikmet'im kolay gelsin. Iyi çalışmalar
Ben bekarken kaç kilo idim haturlamıyorum 15 yıllık evliyim. Bekar olduğum zamanları bile hatırlamıyorum.
Menülere hiç bakamadım. Bende sabah normal bir kahvaltı ettim öğlen balık çorba salaat
Akşam çorba ve 2 biber dolma yedim.
Ben cuma başladım ya ilk günler ödem gittiği için patır patır eksiye iniyordum ama şimdi takıldım kaldım yine.
Bu hafta 63 lü rakamları göremeyeceğim galiba.

Papatyacim ben daha 4 yillik evliyim lise yillarimi bile net hatirlayamiyorumonu soylememdeki maksat citir sifatina yakisir olsun diyeydi muhim olan insanin kendini hangi kiloda iyi hissettigu umitsizlige kapilma ayrica ben de bu hafts cok guzel bi beslenme cikaramadim kendimce ilk hafta daha azimliydim ama tarti yine ekside cunku artik eskisi gibi yemiyorum ekmek kola vb yok tatliyi cok azalttim aksam 8 den sonra yemiyorum bu da tartiya yansiyo
sen de dikkat etmeye basladin eminim senin ki de yansicaktir ama senin benim gibi vermen gereken cok kilon yok o yuzden sabirli olman gerek daha yavas gitcektir

Kizlar, gunaydin.. İnanmazsiniz Adanada hava bulutlu.
Galiba sonbahar buraya da geldi. Şükürkiii.. Evi sermem gerekecek. Halilar da oyle kaldirdim. Evin hali col kotuydu diye halilara malesef dokunamadik. Sererken napicam bilmiyorum. Ayy gozumde büyüdü.. Neyse suan kafama takmicam zamani gelince endiselenirim dimi ama..
Ozgecim ne gusel demissin kendini mtlu hissettigi kilo diye evet ben suan vucuduma bakinca suprr hissediorum. Midem sis degil cnku. Sbahlari coook sewioruuuummm..
Mutlu gunleeer

Günaydın kızlar
Özgecim çok haklısın. Benim hatırladığım en düşük kilom62. Yıllardır 60 olmak istiyorum ama olmuyor. Fakat kendimi 62-63 de iyi hissediyorum. Okul başlayınca eskisi gibi oğlanı okula yollayınc spor yapıcam.
Hikmet'im buraya da geldi serinlik. Gerçi biz daha otele gideceğiz ama.
Bu sabah bir dilim ekmeğin ğzerine peynir sürdüm. Yanında da 5 adet zeytin yedim.
Ve bu sabah da 63 lü bir rakam görmeyi başaramadım

Gunaydin kizlar ozgecim bekarken 49 kilomuydun ne guzel yine o kilolari gorursun eminim canim benim
Hikoss dersler calisilmis caylar icilmis supersin diyetede devam oh daha ne
Papatya canim az disini sıksan eminim 60 ida gorceksin
Ebrum sen napiyosun canim bu ara bilgisayardan dolayi cok gelemiyosun
Beni sorarsaniz kizlar bugun gezmem var oraya gidicem ordan cikinca annemlrin baga gidicem annemler tatile gittik onlar gelene kadar orda durcaz bahceye fln bakicaz hem bizede iyi olur serin serin yatariz bugunki gezmede yediklerimede dikkat edicem soz

Papatya, tatiliniz daha bitmedi mii valla cok sanslisiniz ne diyim .. Dikkat edrrsin sen eminim.

Kuboş, seninde gezmelrrine hayranim. Kizcenle dolu dolu gecior gunleriniz super. Oo bag evi guzel olur. Bahceyle ugrasmak insanin ruhunu dinlendirir .
Sana guveniorm bugun dkkt edeceksindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…