Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Gunaydin kizlar
Kahvaltimi yaptim oglanla ugrasmaktan is yapamiyorum ya ben topluyorum o dagitiyo
Yalnizliga alisamadi halaa ne zaman alisacak bilmiyorum
Erkek kardeslerim geldi bende kaliyorlar
Kendilerine ev bakacaklar
Anlicaniz evde kalabaligiz ama is yapan bi ben varim

Hikmet'im izinlerimiz bitti aslında. Çalışıyorum şu anda. Malum biz turistik yerlere çok yakınız. Sadece hafta sonu için otele gideceğiz. Eylül ayında hem oteller ucuzlamış oluyor hem de hava biraz da serinlemiş oluyor.

Papatya diorum ya sanslisiniz diye. Eglenmesini biliyorsunuz super walla..
En guselini yapiosunuz yani

Eliff, is biter mi yaa bitmez. Afacanlar da durmuyor. Koltgn ortusunu 10dk bir duzeltiorum. Oyuncaklri toplamayi soylemiorum bile
Erkekse kardeslrrin yardim etmemeleri dogal degil mi :)

Peynirli borek firindaa..
Kocisin midesi az bayram etsin dimi. Ben rejimdeyim diye adamin midesi hic hamurisi gormuyor. Bende bi iki dlm yerim yaaa.. Afdediiinnn..
Tartilmadim daha , tartilinca yazarim.

Dün ki menüm
Sabah :2 dl arası 1 dl peynir domates marul
Ara:beyaz çay

Ögle:1 dl Gül böreği ,1 kepçe sebze çorba,1 bardak yogurt
Ara:1 supangle,2 kuru kayısı,1 kaşık nescafe
Akşam:1 kepçe çorba ,1 dl ekmek
Ara: yürk kahvesi ,1 dl kavun ve karpuz( misafirlerimle)

Pc açılmıyor. 3:30 çıkıcam bankaya pipoya kuaföre .... Belki lipostar yaron akşam giderim . Bu akşam kınamız var yeğenin . Yarın pc açılmazsa merk etmeyin . Dikkat ediyorum özellikle akşam kahve içicem bu Akşm yemiycem . Benim dediğim lenf dremaj değil pasif jimlastikmiş. Çok memnunum dün kasların belirsi 6 cm inceledim bile 10 lipo yerine 18 seans pasif jimlastishe giricem. Aklımdasınız merak ediyorum sizleriiii

Hkmetcim borek pek sevmem ama istah acici gorunuyo amsa ben bu hakkimk yarin sabaha saklardim
ebrucum ben geldim sen giremiyomusunins en kisa zmnda daha sık gorusuruz
menune gelince bir diyet menusu gibi gelmedi ban cunku tatli ve boregi ayni gun yemissin sen gercekten dikkat etsen cok daha iyi kilo verirsin
6cm mi ee supermis bu dranejmi herneyse
birde canim.kavun karpux glisemik indeksi cok yuksek bi zahmet aksamdan sonra yeme masum gozukuyolar ama kimbilir yendikten sonra icerde neler oluyo aksam ara olarak sade turk kahvesi ya da soda sekersiz cay vb olmali diger turlu vucut ysg yakimins gecemiyo bi rahat birakalim da biz uyurken o da yaglari yaksin

Ebru 6cm mi harikaaaaaaaaaa

Ozgeem yidimmm walaaaaaaaa
Aksaama bise yemicem.
Yesilcay iciorummm suan

Hikmeet ay onlardan is beklemiyom canim dagitmasinlar yeter benim icin bide ufakliga baksalar ben de rahatca isimi yapsaaam daha iki gun once tertemiz olan evimi bugun cicek topraklarina bezenmis bulunca sevimli tatli oglusumun icine bi canavar kactigini sandim.. oyy is hic bitmez hele benim isim hiiicc..
Borek de super gorunuyo benim de yapasim geldi valla

Ebruum 6 cm mii super valla devam et canim yaptigin seye bide spor yaparsan korursun sonrada super olur yaa

Papatya oralarda yasamanin en guzel yani da tatil yerlerine yakin olmak galiba tadini cikarin valla ne diyim..

Diger kizceler nasilsiniz opuyorum hepinizi cok isim var saat kac olmus yaa acele kaciim ben sonra gorusmek uzeree

Menum
sabah
2h.yumurta
kk peynir
ceviz 3 zeytin
2 kare karpuz
acik cay
ara
nescafe
7 yulafli
3 bitter
aksam
3 parca pide
1 kepce ezogelin
ayran
18.30 da yedim aksam yemegini belki 1 2 saate bi turk kahvesi icerim yarin tarti gunu bakalim
kizlar bu arada eliptik bisikletld ilgili yazilar okudum ve hosuma gitti ins kazancagim parayla alirim suanki fikrim bu yonde ozamana nolur bilemem aslinda sitede spor salonu yapiliyo ams bebisle her zaman gidemem ki
sizlerin bi fikri varmi eliptik bisiklet hakkinda fikir verirseniz sevinirim

Elifcim, oglunla ilgilenseler bile yeter yanii. Guzel bir aksam sizi bekliyor desene. Sohbet muhabbet
Bu arada faceden aysegl die olan benim. Ablamn faceinden giriorm arada okiş

Menüm

Sabah 2dlm börek , yarim kase üzüm

Ara 1brdk sade nescafe

Ogle 2dlm borek ( kocise eslik ettm)

Ara 1brdk yesilcay

Aksam yarim seftali

Bu kdr.
Su 2lt icmisimdir.

Spor da oglan uyusun leslie yapicam kesiiin..

Ozgecim, ekliptik bisiklet cok iyi. Bekarken spor salonuna gttgmde bisikleti kullanrdim. Kol bacak kalca ucu birdn calisiyor. Bence al derim ben.

Ben de cok olumlu seyler duydum canim boylesporsuz diyet icime sinmiyo spor destekli olsa hem daha cabuk verurum hem fit gorunurym skilasmsk sart
Bakalim ilk firsatta gider bi bakarim esimi kandirirsam alirim ins.

Merhaba kızlar
Ebrucum 6 cm ne demek. Çok iyi bir rakam. Hadi bakalım inşallah daha da iyi olacak.
Hikmet'im börek çok güzel görünüyor. Afiyet olsun canım. İnşallah en kısa zamanda 63 lü rakamları gör eksin. Biz mümkün olduğunca değerlendirmeye çalışıyoruz. Eylül'de daha güzel oluyor.
Lajoba klay gelsin canım. Kalabalık misafir zor oluyır gerçekten.
Özgecim bisikletler ile ilgili hiç bir şey bilmiyorum İnan ki.
Menüme gelince
Sabah bir dili. Ekmeğe peynir sürdüm. 4 zeytin yedim bir de
Saat 10:00 gibi 2 lokma simit yedim
12:30 da bir porsiyon patlıcan yemeği yoğurt ve 2 kare karpuz
16:00 15-20 adet üzüm
18:00 3 küçük biber dolma ve yoğurt
Arkasından türkkahvesi

Menun cok guzel papatyaacim..

Ozgecim, ins sabaha eksiyle uyanirsin..

Ben simdi leslie1 yapicam.
Hababam sinifi tatilde filmini izleyerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…