Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hikmet'im ne güzel başladın spora. Ben de okul açılınca başlayacağım inşallah
Bugün mevcanla yazıştık. Yeni işine bugün başlamış. Yoğun bir birimmiş. Kilo vermeye de başlamış bir taraftan. Hepinize çok selamı var.

Gunaydin kizlar, oglan sabahin 6sinda uyandi. Suan uykudan ölüyorum resmen.
Canim sıkkın uzun zamandr spor yapmadim diye bel cevrem kalinlasmis galiba. Aslinda oyle aynada gordugum oyle. Bugun yediklerime pür dikkat edicemm .. Tum hareketleri yapicam. Bolgsel calismam gerek.

Günaydın kızlar
Hikmet'im aynı şeyi ben de hissediyorum. Artık belim gerçekten kalınlaştı ve bu sadece sporla ilgili. Okul başlayınca ben de başlıyorum spora inşallah
Ilk bildirim benden gelsin o zaman
Başlangıç ki bu geçen hafta oluyor: 65.9
Bugün :63.9 ( ucundan da olsa gördüm 63'ü)
Giden : 2 kilo ( bunun çoğu ödem. Bir haftada 2 kilo gider mi hiç)
Gelen : yok
Hedef: 60

Nelsonun nerdeysin. Okulda başladı. Hadi gel artık.

Kizlar ben geldim papatyacim ozgecim supersiniz tartida eksi rakam gormek gibisi yok valla ben annemlerin yazlik evdeyim sabah tartilmayi unuttum kizim 6.15 te uyaninca aklima gelmedi suan kizi uyutuyorum sonra bende yaticam
Hikoss bizim kuzular bugun erkenci masallah

Canlarımmmmmmmmm nasılsınız?Pc açıldı kendiligindenGece çok geç yattık ve sabah zor kalktık.Evden nasıl çıktım bilmiyorum.Tabi tartı felan aklıma gelmedi.Yarın bildirim yaparım artık.Kınamız çok eglenceli oldu.Aç karınla bol bol oyanyıp kalori yakıp stres attımBu akşamda arkadaşın var ama pek durmayız.Lipo sonra hemen kınaya aç karınla tabi gidicem.Çok uykum var bu aradaGeçmişe bakıp geliyorum..

Börekler yapılmış pideler yenmiş.Ama kilolarda verilmiş
Papatyam ve özgem çok iyi vermişsiniz.
Hikom 69 gördün mü kaçırmışım orayı ben
Btlkbra oh bag evi miss gibi esinti sakinlikPilatese devam ne güzel.Sende benim gibi unutmuşsun tartılmayı.Yarın inş bildirim yaparız bizde
Mev:işe başlamaış yogunmuş demek.Hayırlı olsun işi.Kiloda vermiş ne güzel.
Lajoba:Ohh kardeşler gelmiş .Ama erkeklerin hepsi dagınık ki

Ben geldim kimse yokAkşama kına var.Gece menü yzmaya gelirim inş.Bu arada 13 c.tesi akşamı yola çıkıcaz inş.Ama daha rezervasyon yok ortadaOlimpos ve side iki yerde konaklıycaz sanırım.Tavsiye otel bunglow ev varsa yazın lütfen

Kizlar,
1.resim 20eylul2013
2.resim 5eylul2014

Yalni iknci resimde bluzu arkamdan sıkıstrdm darallttim.

Bollugu

Hkmetcim bu ilk fotoni hatirliyorum karin nasildi duzlesms oyle masallah sana azmin zaferi
bu arads kilo bildirimi nerde unuttun mu cnm tartilmayi

Ebrucum, faceden takip ediorm seni
Harika fotolar paylasiyorsun. Gunlerin dolu dolu geciyor ne gusel
Bu hareketlilikte kaloriler gidiyordur.

Bende temizlik yaptim. Ev mis gibi oldu. Bugunde yediklerim idare eder. Du menumu yazimmm

Menüm

Sabah yok

Ara 1sade nescafe

Ogle , 1dlm cavdar ekmegi

Ara 1sade nescafe, 1bck dilim börek
Yarim kase üzüm

Aksam yook
Belki meyve yerim.

Bu kadar kizlar..
Spor daha yapmadm
Suyu da 1.5lt anca içmisimdir.

Menum
sabah 12.00
7 8 yulafli
3 bitter
sutlu nescafe
aksam 18.30
3 minik biber dolmasi
1 kase yogurt
2 kare karpuz
2 lt su

canim kahvalti etmek ic istemedi modum dusuktu bugun ama kendime kizdim hemen duzeni bozdum diye

Menum
sabah 12.00
7 8 yufli
3 bitter
sutlu nescafe
aksam 18.30
3 minik biber dolmasi
1 kase yogurt
2 kare karpuz
2 lt su

canim kahvalti etmek ic istemedi modum dusuktu bugun ama kendime kizdim hemen duzeni bozdum diye
Kuzum gayette saglkli beslenmissin.
Ben genelde khvltiyi gec yaparm.

Hkmetcim bu ilk fotoni hatirliyorum karin nasildi duzlesms oyle masallah sana azmin zaferhatirladds kilo bildirimi nerde unuttun mu cnm tartilmayi

1senede bu kadar oldum.
İns dha da eririrm ya. Dikkt etmem gerek. Ya oglis sabah erken klkti. 10da uyuduk snrada 1gibi uyaninca feci de acikinca unuttgmu hatirladim.
Sabaha tartilirim.

Merhaba kızlar
Bugün cuma olmasına rağmen pek bildirim yapılmamış. Yarın heyecanla bekliyoruz bildirimlerinizi...
Özgem tebrik ederim. Bayağı iyi gitmiş.
Hikmet'im ve Özgem beğendim menülerinizi
Ben bugün kaçırdım biraz. Pek dikkat etmedim. Ama yarın aynı şekilde dikkat etmeye başlayacağım inşallah

Merhaba kizlar
Ozge ve paptya tebrik ederim super rakamlar gitmis
Hikos ebru ve kubos da benim gibi tartilmayanlar kervanina katilmis
Sabah 7 de kalktim oglana kahvalti yaptirmaya calistim hic bisey yemedi bende o sinirle hepsini kendim yedim sonrada tartilmak aklima geldi ama tok karinla tartilip canimi sıkmayim simdi dedim kendi kendime yarin bildirim yaparim artik

Ayy moralim cok bozuk e.supurgem bozuldu 5 dk calisiyo bi saat sogumayi bekliyo bi oturma odasini supurmem 4 saati buldu dusunun yanii ee ben bi yandan toplamaya calisirken oglan bi yandan dagitti bu da cabasi sinir stres yuklendim anliycaniz

Elif, her sabah okuyalim. Belki hersey istedigim gibi gider, kilolarimiz yani
Bu oglislerle napicaz bilmiorum, kati seyleri yedirmeye gec kaldim. Ogûrmelerinden falan. Hala yemiorr. Tukeniorum resmen. Yigenlerimde oyleydi. Onlarda zamanla yediler. Bizimki de zamanla yer insallah. Diorumm napim. Dertliyim bu konuda. Bak gece gece sıktım canimi yaa.

Sıkma canini guzelim zamanla alisir sonucta butun disleri tamamlaninca kendisi de yemek isteyecektir cignemek isteyecektir.. bizimkinin yemesi problemli degil de bu ara azilarini cikariyor bi kismi cikti bi kizmi cikacak sıkıntisi stresi ondan galiba.. ayy canlari sagolsun onlarda buyuyecek bizde bu gunlerimizi ozlemle hatirlayacagiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…