Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Gunaydin citirlar ozgem hikosum menuler cok guzel off brn su bogazimi tutamaz oldum niye ne guzel baslamistim devem ettiremiyorum gerci cok yemiyorum ama saglikli seylerde yemiyorum evime gidiyim baslicam tam anlamiyla soz
Hikosss bu nasil bi degisim masallah arkadasima gozume carpan sadece belin simitler sanirim dimi onlarida sporla halledersin zaten guveniyorum sana
Lajoba canim benim evde hic toplanmiyo sikma canini ama supurge kotu olmus o bizim en buyuk yardimcimiz
Ebrum ig de resimlerine bayildim supersinnn
Benim kizim bugun yibe 6.30 da uyandi simdi kahvalti yapiyo bu aralar kendim yicem derdinde bende onune sofra bezi seriyorum doke saca yiyo napalim

Günaydın kızlar
Eşim evde yok. Bi iş için sabah erkenden gitti oğlumla kahvaltı ediyoruz. Sonrasında biraz evi toparlayacağım. Bugün hiç dışarı çıkmayı düşünmüyorum. Evimde oturup kitap okuyacağım. Belki spor yaparım.
Sabah sabah bir yerde şu yazıyı gördüm

Fotosunu çektim. Çok hoşuma gitti

Günaydin kizlar..

Kuboş evine gidince dikkat edersin ..evet bel cevrem ve basenim var malesef. Spor ypmm gereeek

Papatya evde keyif demek en guselii..

Birasdan tartilicam
Bildirim yaparim.

Kizlar, 30agustos cumartesi gecesi

71.8

Bu hafta cumartesi

Yani,

Baslangic 93.3(2013agustos)
Gecen hafta 71.8
Bu hafta 70.6
Gelen yok
Giden 1.200gr
Hedef 67.5
Toplam giden 22.700gr

Tutmayib beniii yakinda uçucam .. Ama yinede halimden hic memnun degilim.

Telden yazıyorum .
Kilo bildirimi
Hemen hafta :55.6
Bi hafta :55.5
Giden :100
Hedef:53

Akşm erken regl oldum. Haftaya yani tatile gitmeden Dahada veririm inş. Yine 2:30 yattım. Bugün direk iş çıkışı kuaföre hazırlan ve yarın sabah gelin makyajım var . Bu hafta uykusuz dinlenmeden geçicek anlaşılan

Hikmet'im tebrik ediyorum seni. Ben de seni gördükçe kendime yuh olsun diyorum. Sen 20 küsür kilo verdin ben 3 kiloyu veremedim. Gerçekten kendime çok kızıyorum. Seni de ayakta alkışlıyorum.
Ebrucum şimdiden iyi tatiller diliyorum sana. Haftaya hafta sonu aynı yerlerde olacağız. Ne zaman bitecek senin yoğunluğun.
Ben de ebi şöyle bi temizledim. Ama yoruldum. Şimdi bir sade nescafe içiyorum. Bugün evden çıkmayacağım dedim ama acaba çocuğun okul alışverişini mi yapsak diye düşünüyorum.

Gecen sene aklima geldikce nasildim diorm .. Mesela egildigimde geri kalkamiordum. Giydigm bi tane bluz vardi disari ckacgmz zmn sadece onu giyiyordm.. Smdi ozgurce istedgmi giyiyorm. Daha da gtse super olacak ya azimle dewam ediorm. Teskkr ediorm papatyam. İnan cok fazla kilolar dha fazla veriliyor. Suan ugrasiorm yemiorm evde kosusturuorum.
Bugun oglanla evde kosmaca oynadk. 17aylik daha. Ben kaciorm o kovalior beni. Baktm bna da spor oluyor.

Kubracim orda acik hava yenir be tatlim cok takilma aldigin oksijene bak eve donunce kilo vermeye baslarsin
papatyam eskiden duzenli spor yapardin dusunu alir uyurdun hatirliyormusun tekrar o gunlere don bakalim daha fit gorunceginden eminim
ben de spor yapmak cok istiyorum skilasmak istiyorum sportif bi vucuda sahip olmak cok istiyorum basarirmiyim bilmiyorum ama istiyorum
hkmetcim masallah oglusuna 17 aylik olmus demek pelin de buyucek oyle boyle valla agirlasti bile guluyo falan artik iyi ki de olmus ama kizlar inanin birlikte buyuyolar
kilo da cok iyi vermissin canim sen bu gidisle hedefine cabuk ulasirsin azmin hep devam etsin boyle ins.
ebrucum kiyamam sana yaa kostur kostur yoruluyosun cok bi yandan iyi ama isleyen demir pas tutmaz misali
Tatil de dinlenirsin artik ins gonlune gore olur hersey canim
kizlar benim de kizcem carsamba okula basliyo babasi da ben de heyecanliyiz ins okul okarak verdigimiz karardan pisman olmayiz ve kizimiz mutlu olur gitmekten

Özgecim evet hatırlamaz mıyım. Ben yaz döneminde evde çok duymadığım için ara gerdim.
Geçen yılın sonlarına doğru oğlanı okula yolladıktan sonra yapıyordum sporu. Duşumu alıp hazırlanıp okula gidiyordum. Şimdi de okulun açılmasını bekliyorum aslında.
Spora ara verince yeniden başlamak zor geliyor insana.
İnşallah kızın mutlu olur. Alışması biraz zaman alır ama alışır inşallah

merhaba kızlar
güzel bi haftasonu geçiriyorsunuzdur umarım.. biz erkenden kalktık ama evin büyük beyleri öğlen anca kalktılar haliyle kahvaltı hazırla ye derken saat epey gec oldu.. şimdi onlar dışarı çıktı minik erkekim uyuyor bende size yazayım sonra bi kahve keyfi yapcam balkonda sonrada mutfagı toplar çamaşırları atarım makinaya..
kilo bildirimime gelirsek

başlangıç 69.3
gecen hafta 61.8
bugün 61.8
hedef 55-hatta artık 59-60 :)

aslında daha eksilerdeydim ama son iki gündür geç saatte yemek yiyorum çok dikkat etmiyorum yediklerime ha bi de çiko krizimle başedemiyorum :)

hikmet değişim harika gerçekten ya birazda sporla bel çevreni şekle sokarsan fıstık gibi hatun olursun benden sölemesi :)

kübracım evine geçince dikkat edersin sen biliyorum ben senii :) ayy bu bıcırlar büyüyorlar ya bırak kendi kendine yesin sonra sana daha kolaylık olur, şimdi biraz batırır evi ama olsun napalım büyüyorlar annesi :)

papatya ne yaptın evde keyif mi okul alışverişi mi... bence ikisine güzel olur

ebrum ohh düğün dernek geziyon keyfini çıkar :)

Merhaba kızlar
Lajoba evdeyim ya. Canım hiç çıkmak istemedi. Oğlum da alt kattaki komşuya gitti eşim balığa gitti. Şimdi spor yapsam olur aslında ama canım istemiyor.
Belki akşama. Eşim yok çünkü evde.
Ben de kitap okuyorum şimdi burada takılıyorum. Öyle geçiyor işte zaman
Sen de inşallah haftaya verirsin. Almamak bile önemli bence.
Hikmet'im sen başarırsın. Ben inanıyorum. Kilo insanın üstünde yük gerçekten.

papatyaa ohh keyfini çıkar kafa dinle canın istemiyorsa kalsın sporda.. valla ben çocuk olduğundan beri yalnız kalmayı özledim, o benim başımın tacı ama bazen insan istiyor sessizliği.. sende bu anının keyfini çıkar kitap oku bi kahve iç müzik dinle..

Bana da ilk zamanlar da tuhaf geliyordu. Evde yalnız kalmak. Şimdi alıştım ama sanırım çok erken yalnız kaldım. Bebeğim olursa özlerim belki bu günleri. Olsa keşke...

Bana da ilk zamanlar da tuhaf geliyordu. Evde yalnız kalmak. Şimdi alıştım ama sanırım çok erken yalnız kaldım. Bebeğim olursa özlerim belki bu günleri. Olsa keşke...

yok canım yalnız kalmak değil de kendine bi mola say bunları :) ins bebişin olunca ararsın bu rahat günlerini bak benden söylemesi :)
dr a gittin mi canım yoksa hala bekliyormusun? insan bir şeyi çok isterse mutlaka olur derler ya inş senin de bi bebeğin daha olacak inan buna dua et çookça..

Menum

Sabah (11.00)

Ara Nescafe,2kare bitter

Ogle (15:00)
Salata, 3yemek kasigi pirinc pilavi,2kepce kuru fasulye

Aksam yook

Suan dondirma yiyorum..

Su 2litre

Spor yok daha

Canım Allah'tan hep hayırlısını diliyorum. Doktora gitmeye de korkuyorum. Olmaz derse diye ama en kısa zamanda gideceğim. Rabbim ne derse o olur. Ondan gelen herşeyde razıyım ben.
Menum

Sabah (11.00)

Eki Görüntüle 1236046

Ara Nescafe,2kare bitter

Ogle (15:00)
Salata, 3yemek kasigi pirinc pilavi,2kepce kuru fasulye

Aksam yook

Suan dondirma yiyorum..

Su 2litre

Spor yok daha
Menünü beğendim canım.

Benim menüm de şöyle
Sabah 10:00 kahvaltı bir dilim kepek ekmeği ile
12:00 sade nescafe
15:00 iki küçük dolma
16:30 20 adet üzüm
18:00 akşam yemeğim
Fırında kabak ve biber
3 köfte
Bir domates
Bol yoğurt
18:30 Türk kahvesi
Kapattım ağzımı. Dün akşam çok yemeseydim. Neyse inşallah gelen artıyı kapatabilirşm

Eki Görüntüle 1236051 Eki Görüntüle 1236053 Eki Görüntüle 1236054
Benim menüm de şöyle
Sabah 10:00 kahvaltı bir dilim kepek ekmeği ile
12:00 sade nescafe
15:00 iki küçük dolma
16:30 20 adet üzüm
18:00 akşam yemeğim
Fırında kabak ve biber
3 köfte
Bir domates
Bol yoğurt
18:30 Türk kahvesi
Kapattım ağzımı. Dün akşam çok yemeseydim. Neyse inşallah gelen artıyı kapatabilirşm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…