- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #20.401
Hikmet'im tebrik ediyorum seni. Ben de seni gördükçe kendime yuh olsun diyorum. Sen 20 küsür kilo verdin ben 3 kiloyu veremedim. Gerçekten kendime çok kızıyorum. Seni de ayakta alkışlıyorum.
Ebrucum şimdiden iyi tatiller diliyorum sana. Haftaya hafta sonu aynı yerlerde olacağız. Ne zaman bitecek senin yoğunluğun.
Ben de ebi şöyle bi temizledim. Ama yoruldum. Şimdi bir sade nescafe içiyorum. Bugün evden çıkmayacağım dedim ama acaba çocuğun okul alışverişini mi yapsak diye düşünüyorum.
Bana da ilk zamanlar da tuhaf geliyordu. Evde yalnız kalmak. Şimdi alıştım ama sanırım çok erken yalnız kaldım. Bebeğim olursa özlerim belki bu günleri. Olsa keşke...papatyaa ohh keyfini çıkar kafa dinle canın istemiyorsa kalsın sporda.. valla ben çocuk olduğundan beri yalnız kalmayı özledim, o benim başımın tacı ama bazen insan istiyor sessizliği.. sende bu anının keyfini çıkar kitap oku bi kahve iç müzik dinle..
Bana da ilk zamanlar da tuhaf geliyordu. Evde yalnız kalmak. Şimdi alıştım ama sanırım çok erken yalnız kaldım. Bebeğim olursa özlerim belki bu günleri. Olsa keşke...
Canım Allah'tan hep hayırlısını diliyorum. Doktora gitmeye de korkuyorum. Olmaz derse diye ama en kısa zamanda gideceğim. Rabbim ne derse o olur. Ondan gelen herşeyde razıyım ben.yok canım yalnız kalmak değil de kendine bi mola say bunları :) ins bebişin olunca ararsın bu rahat günlerini bak benden söylemesi :)
dr a gittin mi canım yoksa hala bekliyormusun? insan bir şeyi çok isterse mutlaka olur derler ya inş senin de bi bebeğin daha olacak inan buna dua et çookça..
Menünü beğendim canım.Menum
Sabah (11.00)
Eki Görüntüle 1236046
Ara Nescafe,2kare bitter
Ogle (15:00)
Salata, 3yemek kasigi pirinc pilavi,2kepce kuru fasulye
Aksam yook
Suan dondirma yiyorum..
Su 2litre
Spor yok daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?