Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Eki Görüntüle 1236051 Eki Görüntüle 1236053 Eki Görüntüle 1236054
Benim menüm de şöyle
Sabah 10:00 kahvaltı bir dilim kepek ekmeği ile
12:00 sade nescafe
15:00 iki küçük dolma
16:30 20 adet üzüm
18:00 akşam yemeğim
Fırında kabak ve biber
3 köfte
Bir domates
Bol yoğurt
18:30 Türk kahvesi
Kapattım ağzımı. Dün akşam çok yemeseydim. Neyse inşallah gelen artıyı kapatabilirşm

Papatya ,menun cok guzel,saglikli. Kahvaltina bayildim
Yarina eksi uyanacaksindir,
Elifin dedigi gibi leslie yaptm duşumu aldm yazini unutamioruz. İmreniyordum cidden.

Elif, spora adapte olamiyorum ya. Hadi yapim diyorum olmuyor. Onun yerne ders calisiyorum. Hangisini yapsam bilemedim, tarih kolay da cogrfya tuketiyor. Soru cozerek ogrenicem artik napim, sen menunu yazmamissin. Buarada kilo da almamssn ne gusel. Korumakda mesele dimiii..

Ve kızlar....
Özlenen cümle geliyor.... 3 mil leslie yaptım. Duşumu aldım... Şimdi yeşil çayımı içiyorum....
Özge ve Hikmet sayenizde bir gaza geldim. Dedim ki be bekliyorsun. Hadi kaldır...
Sağolsun kızlar

Ayyyy harikaasin papatyaamm

Hkmetcim geldim izmirde fuar var oraya gittik bays yurudum ya standlari gezdik selin lunaparkta cok eglendi
Hkmetcim senin menun de iyi senin belli bi tarzin yok az yiyosun ama bunun da karsiligini aliyosun
papatyacm hariksn cnm ibs devami gelir sporun menune de bayildim

Menum
sabah
3 cstal sucuklu yumurta
2 ceviz
3 catal lor
1 kare karpuz
yarim muffin kek
acik cay
ara
nescafe
6 yulafli 3 bitter
aksam tam 8 de yedim fuarda
iskender yarisini yedim 2 catal pidesinden yedim ayrsnla
biraz kizimin misirindañ ve dondurmasindan tattim malesef yarina eksi cikmam bu menuyle

Teşekkür ederim Özgem Hikmet'im
Özge bence eksi çıkabilirsin. Çünkü sen emziriyorsun. Üstelik çok da yememişsin.

slm kızalr n yazayım diyorum ama birtürlü yazamıyorum..

affedin.

2 hafta önce:58,5
gecen cuma:58,6
bu sabah:58,6

diyet yapmıyorum.yapamıyorum..
ama koruyorum 1 yukarı 1 aşağı.

sizleri okudum
hikmt wenerjine hayranım.

papatyam spora başla

havarım bebişine geçmiş olsun.. erken teşhiste iyileşiyor merak etme..
lajobam menuler güzel
ebrulim resimlerine bakıyorum .. güzelsin. çıtırsın..maşallah.

diğer kızalr hepiniiz öpüyorum.

Gunaydin kizlarr biz yine erkenciyiz kizimla esim ise gitti bende kizima kahvalti hazilicam simdi evime geldim bu arada insanin evi gibisi yok ama birsuru camasir temizlik beni bekler bugun diyetede tam gaz basliyorum pilatesede devam
Hikossss canim hedeflere ulasana kadar durmak yok gerci ben dun arti ciktim ama bu hafta toparlicam
Ozgem menun cok degil bence bide emziriyosun bugunde eksi cikicaksin eminim izmir fuarini cok severdim heryaz giderdik ama bayadir gitmiyorum
Papatycim supersin canim baslanmis spora harika
Kizlar yavas yavas toparliyoruz kendimizi
Ebrum sen cok sık giremez oldun yazdiklarini okuyorum ama unutuyorum kuzum kusura bakma
Lajoba canim sen nasilsin kardeslerin sendemi hala
Nelsonn nerelerdesinn
Kizlar ben kilo bildirimimi yapiyim
Baslangic 84.400
Gecen hafta 72.800
Bu hafta 73.500
Gelen 700
Off 700 gr kilo degildir umarim

Temizlik yaptırdığı gün elimi kestirdi. 2 dikis atildi.simdi biraz iyileşti.

Dün yine cam parçası girdi elime çok şükür dikislik degil.

Küçük kızım 1. Sinifa başlayacak yarın. Servisi o kuldu öğretmen seçimi idi. Yarın kesinlige kavuşacak. Yarın memleketten teyzelerim gelecek.bende teyze çok 2 si gelecek. 12 yıldır evime ilk kez gelecekler. Çok heyecanlıyım.ne yapacağımı neler hazirlayaccagimi bilmiorum

Bugün temizlik ve hazırlık yapacağım.

Büyük kızımı ingilizce kursuna yazardım.

Birde mental aritmetige merak saldım. Bu konuda Bilgisi olan var mı.

Benim misafirler gider is duzenim oluşur. Ondan sonra diyet ve spora başlarım gibi. Mutlu pazarlar

Temizlik yaptırdığı gün elimi kestirdi. 2 dikis atatildi.simdi biraz iyileşti.

Dün yine cam parçası girdi çok şükür dikislik degil.

Küçük kızım 1. Sinifa başlayacak yani. Yarın memlekeite n teyzelerim gelecek. 12 yıldır evime ilk kez gelecekler. Çok heyecanlıyım.

Bugün temizlik ve hazırlık yapacağım.

Büyük kızımı ingilizce kursuna yazardım.

Birde mental aritmetige merak aldım. Bilgisi olan var mı.

? Benim misafirler gider is duzenim oluşur. Ondan sonra diyet ve spora başlarım gibi. Mutlu pazarlar

Günaydın kızlar
Nelsonum hoşgeldin. Çok geçmiş olsun. Umarım şimdi iyisindir.
Ben oğlumu mentale yolladım. Ama zerre kadar faydasınıngörmwdşm. Tonla para ödedim. Gerçi oğlumda hiç hoşlanmadı.
Tabi her çocuk farklı. Senin kızın sevebilir belki.

Gunaydin kizlaar
Dun bi daha ugrayamadim banyo yikadim evi toplayip sildim vs vs
Bazi arkadaslarima herseyimi anlatmiycam cenemi tutcam diyorum yine olmuyor onun derdini dinleyince benim de anlatasim geliyor, ama sonra anlattiklarim donup dolasip beni buluyor.. sinir oluyorum kendime..

Neyse dunku menum ve ondan onceki gunler menulerim cok kotu oldugu icin yazmadim ama yazsam iyi olacak bundan sonra..
Nelson gecmis olsun canim, ins simdi daha iyisindir. Mntale eltim oglunu yolladi onlar cok mmnun kaldilar ama cocuktqn cocuga degisir elbet..
Papatya alkisliyorum kirdin zincirlerini basladin spora dr isini de ihmal etme canim ins olumlu seyler duyacaksin.. menun harika
Ozge menun guzel canim emziriyorsun eksi cikarsin bncede
Hikmet sporda onemli elbet ama yerinde olsam onceligim ders olurdu.. allah kolaylik versin canim bol soru cozdukce oturuyor hepsi pes etme sakiinn menun guzel erkenden kapatmissin agzini supersin
Ebrum yine dugunlerdeydin gordum facede
Kubosum kardeslerimin biri burda okuyor unv de digeri de hazirlanacak beraber ev tutacaklar is buldular.. benimde dun supurgem tamir olmus bugun soyle dip kose supureyim diyorum . Sende evine gecmissin ay hakkaten insanin evi gibisi yok valla platese devam tebrik ediyorum canim seni

Oglan acikti gideyimde kahvalti hazirlayim sipacik beni sasirtiyor bu aralar yutmadan sakiz cigniyor, leblebi yiyor

Kizlar, gunaydinnn.
Suan karnim gurul gurul ...
Dun aksam bi demlik cay ictim. Sekersiz cok guseldi..
Oglisi kahvalti yaptirip evi temizlicem. Kahvaltimi koca bi kase salatayla yapmayi dusunuyorum

Nel, gecmis olsun.. kizcen okula basliyormus, desene yogun zamanlar seni bekliyor. Allah yardimcin olsun..

Kúbos, evimizzz evimzzz miss evimiiz dimi.. seni ew isi beklior. Bi gun ewde olmasan tozlaniyor. Hele benim gibi ewinyolagzindaysa gunde 2kere toz alirsin, pilatess brnde istiorum malzemelerni aalicm yakinda. Toparlarsin sen. Kilona da takilmaa ..

Papatya bugun neler yapiyorsun bakalim

Eliffffff, herkese hersey anlatilmaz da insan bazen tutamiyor kendini .. o ozellk bende de var maleseff
İnan bnmde onceligim ders oluuyor napim .. cog sinir edior beni ama yapicaaam. Oglusun neler neler yiyor masallah .. bnmki tuketiyoooor beniiiiiiii .. uzuluyorum bise yemior diye..

Ebruuuş, dugunlerinzde mubarek ne kdr cook sende feci guzel olmuşsun ama masallaah

Kübracım kolay gelsin. Çabuk gelen çabuk gidiyor. Bak ben geçen hafta 2 kilo eksildim ve çoğu ödemdi. Merak etme bu hafta gider.
Hikmet'im şimdilik evdeyim. Eşim gelmedi henüz. Oğlumla kahvaltı ettik. Şimdi yemek yapacağım. Belki markete giderim ama hava da serinledi ya hiç çıkmak istemiyorum.
Sofrayı toplayıp yemeğe girişeyim.

Hikmet salata miiii mmmmm afiyet olsun keske bende kendime yapsaydim patates mucver yaptim oglana degisik olsun diye o da ben de sevmedik ama mas ben sevmedim ama 5 taneyi nasil yedim bilmiyorum midem fena oldu senin de oglun yer canim ins takma kafana bide kendi eline ver o zaman daha cok yemek istiyorlar..
Papatya kolay grlsin canim yemegi erkenden yapinca rahat oluyo insan ama ben n hep aksam yaklasinca tutusuyorum ne yapsam diye.. kendimi bi duzene sokmam lazim kisa zamanda..

Elif, mücver miii hmmm enfess. Bende frinda yapim hafta ici bi gun
Kizartmasi beniii bozar

Papatya, ne yemegi yapicaksin. Hava burda da serinledo ama pencere kapatacak kadar diiil mlesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…