Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ben genelde sabahtan yaparım yemeğimi. Yemek yapmayı da seviyorum ama hafta içi yapamıyorum zaten. Yardımcımız da çok güzel yemek yapar.

Elif, mücver miii hmmm enfess. Bende frinda yapim hafta ici bi gun
Kizartmasi beniii bozar

Papatya, ne yemegi yapicaksin. Hava burda da serinledo ama pencere kapatacak kadar diiil mlesef
Dün akşam et çıkarmıştım. Onu yapıyorum bir de taze fasülye. Fasülye yarın akşama diye düşündüm. Yada öğlen azıcık yerim.
Hadi bakalım kim tutar seni. Bu hafta mutlaka 69 U göreceksin bence

Iyi pazarlar kizlar
btlkubra eve geldin demek gunun temizlikle camasirla gecer sonra da bi yorgunluk kahvesi icersin artik
hkmetcm gitgide eriyon valla bacim sen hergun tartilarak kendini kontrol edebiliyon dun karnimdaki siskinlikten oturu veremedigi dusunup tartildim ve dogru tahmin 300 gr almisim benim degil 300 gr 100 gr bilr almamam gerek cunku 2 ayda 10 kilo vercem dedim bakalim umudumu azaltmicam selin okula baslasin spor yaparak takviyd etmem gerek
nelson cok gecmid olsun canim simdi iyisindir umarim kizin ilkokula basliyo demek cok guzel ins hersey yolunda gecer cok guzel heyecanlar bunlar
lajoba canim ben de senin gibiyim derdimi icimde tutamam fazla cozuluveririm ama ok pisman olmuslugum vardir sen de elinden geldiginde tut kendini cunku cok nadirdir derdini dinleyipte senin icin uzulen cozum ureten
supurgenin olmasina sevindim supurge bizim elimiz ayagimiz evde onsuz ise baslanmiyo
papartacim ben yemek yapmayi hic sevmiyorum yaa keske sevsem bende

Merhaba kızlar
Menüm geliyor. Sabah 10:00 da 2 dilim kepek ekmeği ile kahvaltı
Saat 13:0. De karpuz
15 de öğle yemeğim yoğurt fasülye domates
18:00 akşam yemeğim et bulgur pilavı fasülye
18:30 kahve
Buraya kadar iui de 19:00 gibi bir dilim kek Yedim. Bugün yapmıştım. Dayanamadım
Spor yapacağım birazdan. 3 mil düşünüyorum.

Menüm
Sbh yok

Ogle

Ara turk kahvesi

Oglesonu 7yemek kasigi manti

Ara 1kase uzum , sade nescafe

Aksam yook(brasdn yesilcay icerim)

Su 2.5lt yakin.

Slm kizlar okullar aciliyor tatil bitti ve ben kilo almis olarak araniza donuyorum ne yazik ki.
En azindan kilo vermek icin bi caba gostetecegim.
Suan 60 kiloyum.
Hikmet seni tebrik ediyorum azmin harika.
Papatyacigim sen ne hamaratsin yaaa yemegini erken yap kisligini hazirla. Harikasin.

Hoşgeldin yeniden.
Teşekkür ederim iltifatlar için
Hikmet'im menünü bependim canım. Neden sabahları kahvaltı etmiyorsun.
Ben ee sporumu yaptım. 3 mil. Duşumu aldım. Şimdi yeşilçayımı içiyorum.

Günaydin kizlarr...
Agzimin ici hala beter..
Gecmiyor yaaa..
Napicam bilmiyorum.. O yara dişime de vuruyor. Feci agriyor offff

Papatya harikaasin spor yapilmis misss.

Hadeka hosgeldin. Nerelerdeydin bakim...

Bugun kv lere gidicez. Dun gece kirmizi biber dolmasi yptim .. Oraya götürücem. Tadina bakmadm haliyle ama guzel kokuyordu.

Hikmet'im bahsettiğin yara aft mı? Eğer öyle ise oral medic diye bir ilaç var. Bu yara bende çok çıkar. Neler ettim olmadı. Bu ilaç çözüm oldu.
Çok geçmiş olsun

Hikmet'im bahsettiğin yara aft mı? Eğer öyle ise oral medic diye bir ilaç var. Bu yara bende çok çıkar. Neler ettim olmadı. Bu ilaç çözüm oldu.
Çok geçmiş olsun

Aft mi bilmiyorum ki beyaz sisti. Tam en arka disimin yaninda yani yanak kismimn icinde allaah felaaaket agriyor.Kv lere gitmeden eczaneden alirim dayanilicak gibi degil. Yedigim hicbise anlamiyorum

Gunaydin kizlar iyi ve kalorisiz bi hafta olsun hepimize sabah kaltim evi topla sil supur toz al plates yaptim dusumu aldim kahvaltimi yaptim oh mis simdi kizimla oturuyoruz dune gore -600 geldim kizlar demekki tartidaki fazlalik sislikmis
Hikoss agiz yarasi kotudur eczaneye ugra muhakkak
Papatya supersin sporada basladin oh kim tutar seni
Hadeka hosgeldin canim sıkma canini verirsin kololari
Ebrum sen nasilsin lipo nasil gidiyo ig de resmini gordum super olmussun
Ozgem sen nasilsin kizlarin nasil

Biberiye cayi icinee 1cay kasigi bal da koydum. Bi yerde okudum. Odem attiriciymis. Kabizlik hazimsizliga iyi geliyormus. Faydalari cokmus yani

Son düzenleme:
Hikmet'im aft o. Mahveder insanı. İötiğin sudan bile acı çekersin.
Geçmiş olsun canım

Kizceler dun bahceye gittik hem gozleme hem mangal yaptilar kozde misir da yaptilar
ben 8 den once 2 gozleme yedim cayla kola ve fanta icmedim buz gibi kola icesim vardi da neyse dedim sonra mutsuz oluyosun tartiya cikinca.
mangal yemedim ama tavuk gogusten eve getirdim bugun yerim diye misir da yemedim
vee sabah baya eksi gordum tartida iste ozaman yemediklerim icin kendimle gurur duydum
Yarin da cocukluk ark gelicek annesiyle antalya da yasiyordu izmire tasindi bugun baya bi temizlik yaptim mola verdim simdi sonra devam edicem yarin ikramlardsn abartmadan yerim aksama yemek yemeden gunu erken kaparim artik tabi keske hic yemesem ama aksam olmayinca dayanamayip yiyorum iste
hkmetcim gecmis olsun aft cok kotudur bende de cok cikar ins bian evvel gecer canim
diger kizceler ins haftsmiz iyi gecer ve cuma yuzumuz guler

Nasılsınız herkes iyi mi?Bilgisayar az önce uzun denemelerim sonucu açıldıHafta sonu yogun yorucu ve uykusuz geçti.Dün 16:00 dan sonra bişi yemedim ve regl ragmen güzel bir rakam gördümSabah oglum uyanınca kusmuşEşim kv dr götürmüşler.Tahliller temiz çıkmış.Salgın var ishale dönerse serum takıcaz demişler.Halsizmiş kuzum.Konuşmadı benimle malum pazartesi sendromuArkadaşlaırm akşam çok duygusal bu çocuk çok kırılgançok düşkün iyi degil dediler.Biliyorum ama napim yapısı böyle balık burcu hem.Bende atılgan olsun isterim ama zamanla açılır belki.Geçmişe bakamadım merak içindeyim.Akşam oglum iyi olursa hem menü paylaşr hem geçmşe bakarım.Öpüyorum hepinizi

Ebrucum kiyamam kuzucuga gecmis olsun ogluna ins.kisa surede toparlar canim
tartida eksi gormene cok sevindim canim

Kizlar, iyi aksamlar..

Menüm

Sabah yok

Ogle 1kirmizi biber dolmasi, 1kofte

Ara nescafe, 3brdk cay

Aksam yok

(Aslinda bugun 5gnluk diyete baslamistim. Ama patatea yiyemedm. Yarin sebze gunu, bol salata yicem. )

Kv lere gidicez orda yerim diye oglen 2den sonraya kaldi biseler yedim. Ve gordugum rakam sewindirdi beni.ins sabaha 69lu rakamlari gorucem.

Özgecim iradene hayranım. Bu şekilde giderse çok kısa bir sürede hedefine ulaşacaksın.
Ebrucum çok geçmiş olsun. Şimdi nasıl oğlun. Umarım iyidir.
Hikmet'im sen acıkmıyor musun. Çok az yiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…