- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #20.441
Ben genelde sabahtan yaparım yemeğimi. Yemek yapmayı da seviyorum ama hafta içi yapamıyorum zaten. Yardımcımız da çok güzel yemek yapar.Hikmet salata miiii mmmmm afiyet olsun keske bende kendime yapsaydim patates mucver yaptim oglana degisik olsun diye o da ben de sevmedik ama mas ben sevmedim ama 5 taneyi nasil yedim bilmiyorum midem fena oldusenin de oglun yer canim ins takma kafana bide kendi eline ver o zaman daha cok yemek istiyorlar..
Papatya kolay grlsin canim yemegi erkenden yapinca rahat oluyo insan ama ben n hep aksam yaklasinca tutusuyorum ne yapsam diye.. kendimi bi duzene sokmam lazim kisa zamanda..
Dün akşam et çıkarmıştım. Onu yapıyorum bir de taze fasülye. Fasülye yarın akşama diye düşündüm. Yada öğlen azıcık yerim.Elif, mücver miii hmmm enfess. Bende frinda yapim hafta ici bi gun
Kizartmasi beniii bozar
Papatya, ne yemegi yapicaksin. Hava burda da serinledo ama pencere kapatacak kadar diiil mlesef
Slm kizlar okullar aciliyor tatil bitti ve ben kilo almis olarak araniza donuyorum ne yazik ki.
En azindan kilo vermek icin bi caba gostetecegim.
Suan 60 kiloyum.
Hikmet seni tebrik ediyorum azmin harika.
Papatyacigim sen ne hamaratsin yaaa yemegini erken yap kisligini hazirla. Harikasin.
Hikmet'im bahsettiğin yara aft mı? Eğer öyle ise oral medic diye bir ilaç var. Bu yara bende çok çıkar. Neler ettim olmadı. Bu ilaç çözüm oldu.Günaydin kizlarr...
Agzimin ici hala beter..
Gecmiyor yaaa..
Napicam bilmiyorum.. O yara dişime de vuruyor. Feci agriyor offff
Papatya harikaasin spor yapilmis misss.
Hadeka hosgeldin. Nerelerdeydin bakim...
Bugun kv lere gidicez. Dun gece kirmizi biber dolmasi yptim .. Oraya götürücem. Tadina bakmadm haliyle ama guzel kokuyordu.
Hikmet'im bahsettiğin yara aft mı? Eğer öyle ise oral medic diye bir ilaç var. Bu yara bende çok çıkar. Neler ettim olmadı. Bu ilaç çözüm oldu.
Çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?