Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hkmetcim cok ac birakmissin kendini ama ne gerek var ki o giden kilo ya kastan giderse vucudunu kitliga sokmadan da gayet guzel kilo verebilirsin acele etme cabuk giden kilo cabuk geri doner eger fit gozunmekse arzun spor yapasil ozaman amacina ulasirin
Seni gercekten dusundugum icin yazdim bunlari yoksa modunu dusurmek istemem kalici kilo vermeni isterim

Menum
sabah
2 haslnmis yumurta
2 zeytin
kk peynir
1 kare karpuz
2 catal patlican kozlemeden
ceviz
acik cay
ara
nescafe yulafli bitter
aksam
2 avuc ici kadar tavuk gogsu
1 minik biber dolmasi
yogurt
1 kare karpuz
biraz once kek yaptim yarin icin ondan 3 lokma yedim saat kac olmus yaa cok pismanim
Papatyam bugun iradeli olamadim cok kizginim kendime

Özgecim kızma kendine. Sen emziriyorsun ve çok kalori harcıyorsun. Üstelik menümde akşam ki 3 lokma kek dışında bir sıkıntı yok bence.
Ben de bugün pek iui değildim.
Hele yarın daha da kötü. Öğlen mangal yapılacak. Akşama bir şey yemem diye düşünüyorum. Sadece meyve ile kapatırım.
Fotoları düSenleyeyim de menüm geliyor

Aaaaa ben Gün boyu tek foto Çekmişim
Sabah işe geç kaldım. Bir dilim kek yedim gittim
11:30 da bir kara erik
13:00 yularıdaki tavuk salata
16:30 bir kara erik
17:30 oğlandan kalan 1/3 dilim nutellalı ekmek
18:00 bir dilim kek
19:00 3 yk fasülye 3 yk bulgur pilavı salata
Sonrasında birşey yemedim yemem de

Haklisin oZgemde 5gnlk diyet bu.
Suan yagdan gttgne emnm. Cok terliorum.
Bu diyette geri fazla gr almiorum. Biraa once tartildim 70.6 geldm. Sbha 69gorucemcok sukur ki.
Bu inat meselesi oldu.
Ben yemeynce kilo veriorim.

Papatya sivi col tuketiyorum acikmiyorum da suan aclik var valaa /)
Ama sabahki eksi gormek herseye bedel

Papatyacim salata cok istah acici duruyo hem doygunluk verir hem de kalorisi az iyi bir tercih olmus
tek fazla olan 6 da yedigin kek olmus canim yoksa menun iyi

Anladim canim 5 gunlukse sorun yok tabi vucudu sasirtiyosun yani
69u gorcegine ben de eminim canim ama sen ideal kilona ulasinca sagliklo menuler bekliyorum senden

Papatyacim salata cok istah acici duruyo hem doygunluk verir hem de kalorisi az iyi bir tercih olmus
tek fazla olan 6 da yedigin kek olmus canim yoksa menun iyi
Evet canım farkındayım o fazla oldu. Benim en kötü büyük açıklığım zaman gözüm hiç birşey görmüyor. Sanırım kna şekeri ile ilgili bir durum.
O kek de işte tam o krize denk geldi.
Yarından korkuyorum vallahi. Sarma falan da olacak. Akşam yemem diyorum artık.
Hikmet'im sabah kesin 69 çıkacaksın.
Ben ee tartıldım 64.9 çıktım. Genelde 1 kilo farkediyor.
63 lü birşeyler çıkacak inşallah

Kizlar, o menumun usstune sûtlu nescafe arti 5tane biskuvi ekleyin.

Basen 5dk, kol 5dk, bacak 5dk, karin 5dk, 50mekik cektim.
Suanda bisiklet sûrûyorum, ben kendime geldim kizlar. Hatta size yazdiktan sonra bisiklet surerken turkceden soru cozucem.

Gunaydin kizlarr yagmurlu bir gune merhaba dedik yagmurlu havalara bayilirim
Hikosss tartil hadi cok merak ediyorummm

Günaydın kızlar . Akşam eşim geç geldi bende yeğeninin d. Gününe gittim. Eve gel Ogluşu yıka ve uyku 1:45 idi sizden habersiz ama diyete sıkı sarılmış durumdayım. Minibüste işe gidiyorum. Dün ki menüm ve sabah ki güzel rakam :))

Dün
Sabah:2 dl t.b ekmek ve 1 dl peynirle yapılmış yağsız tost,beyaz çay
Ara:1kaşık nescafe
Ögle:1 kase çorba,1 patlıcan oturtma, yarım dl ekmek
Ara:1 dl keşkül , Türk kahvesi
Akşam:1 kepçe çorba,1 köfte,2 çatal patates kızartması, çoban salata, ince 1 dl pasta ve şekersiz çay

Dün:55.8
Bugün:55.3

hikmet ve ebru tebrik ederim görmüşsünüz tartıda eksileri darısı başıma
dün başlayayım dedim dikkat etmeye, güya az yediğimi sanıyordum kağıda bir yazdım baktım bir dünya şey yemişim özellikle de meyve güya abur cubur yemedim ama çok meyve yemişim neyse buda bişey dedim artık
bu günde güya dikkatli başlıyacaktım ama sabah telaşından bir baktım çok şey yemişim yine neyse böyle böyle düzene sokmak biraz zaman alacak galiba
dün gece yatılı misafir geldi biraz önce gittiler bu hafta içi bide hafta sonu tekrar misafirlerim olacak, ondan sonra daha iyi bir düzen oturur umarım, aranıza daha sık gelmek bana iyi gelecek eminim bide sizleri özlüyorum ama iki çocukla zor oluyor
büyük kızımı anaokuluna yazdık bu gün bir saat gittik, çok kararsızdım yazsam mı yazmasam mı ama bu aralar tv ye çok düşkün oldu bebek olunca onunla eskisi gibi oynayamıyoruz o yüzden okulun ona iyi geleceğine karar verdim ve yazdım yarım gün öğleden sonraları gidecek umarım iyi olur gitmezse çok zorlamıyacam zaten, bu akşamda bakıcıyla konuşsam kafam rahat edecek fiyatı ve tarihi netleştirirsek

neyse böyle işte, amma çok konuştum öptüm hepinizi takipteyimm

Merhaba kizlaar
Hikmet tebrik ederim darisi bizee bende 59 gorsem super olacak da..
Ebrum gecmis olsun oglusuna, ins simdi daha iyidir..
Papatya, ozge, kubra, nel, hawar slm

Bende aksam tok karinla tartildim 62.1 geldim hemde kiyafetlerimde vardi, cumartsei gunu 61.8 dim acken

Kızlar merhaba
Öylesine değişik bir gün geçirdim ki. Mutluluk gözyaşı üzüntü karmakarışık.
O nedenle ne geçmişi okuyabildim ne de menü yazmaya dermanım var

Kizlar yorucu bi gundu ama tatli yorgunluk uzun zamandir gorusmedigim ark geldi hasret giderdik
bugun biraz ipin ucu kacti tam olarak ne yedigimi bile hstirlamiyorum 8 den sonra yemedim karnim aciksa da
kizcemi yikadim uyuttum malum yarin okula basliyoruz
hawarcim hosgeldin canim tekrar merak etme kisa zamanda moda gireceksinben de 2 ay ugrastim olmadi yeni moda girdim bebisin nasi melis nasil iyiler mi canim
papatyacim suan nasilsin canim isle mi ilgili canin skldi
ben de bugun mutluydum ve diyeti bi kenara biraktim ve anin keyfini cikardim
insaniz her dk diyet modunda gezemeyiz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…