- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #20.461
Özgecim kızma kendine. Sen emziriyorsun ve çok kalori harcıyorsun. Üstelik menümde akşam ki 3 lokma kek dışında bir sıkıntı yok bence.Menum
sabah
2 haslnmis yumurta
2 zeytin
kk peynir
1 kare karpuz
2 catal patlican kozlemeden
ceviz
acik cay
ara
nescafe yulafli bitter
aksam
2 avuc ici kadar tavuk gogsu
1 minik biber dolmasi
yogurt
1 kare karpuz
biraz once kek yaptim yarin icin ondan 3 lokma yedim saat kac olmus yaa cok pismanim
Papatyam bugun iradeli olamadim cok kizginim kendime
Hkmetcim cok ac birakmissin kendini ama ne gerek var ki o giden kilo ya kastan giderse vucudunu kitliga sokmadan da gayet guzel kilo verebilirsin acele etme cabuk giden kilo cabuk geri doner eger fit gozunmekse arzun spor yapasil ozaman amacina ulasirin
Seni gercekten dusundugum icin yazdim bunlari yoksa modunu dusurmek istemem kalici kilo vermeni isterim
Anladim canim 5 gunlukse sorun yok tabi vucudu sasirtiyosun yaniHaklisin oZgemde 5gnlk diyet bu.
Suan yagdan gttgne emnm. Cok terliorum.
Bu diyette geri fazla gr almiorum. Biraa once tartildim 70.6 geldm. Sbha 69gorucemcok sukur ki.
Bu inat meselesi oldu.
Ben yemeynce kilo veriorim.
Papatya sivi col tuketiyorum acikmiyorum da suan aclik var valaa /)
Ama sabahki eksi gormek herseye bedel
Evet canım farkındayım o fazla oldu. Benim en kötü büyük açıklığım zaman gözüm hiç birşey görmüyor. Sanırım kna şekeri ile ilgili bir durum.Papatyacim salata cok istah acici duruyo hem doygunluk verir hem de kalorisi az iyi bir tercih olmus
tek fazla olan 6 da yedigin kek olmus canim yoksa menun iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?