Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

İyi geceler kizlar..
İlk once menumu yazim

Sabah yok

Ogle , 1bardak yesilcay

Ara havuc

Aksam sûtlü nescafe, havuc

(Oglene kdr bilerek ac kaldimda, ogleden sonra kocise kizarrtma yap m. Yemedim. Sonra ewisleri derken aksam oldu. Aksamda oglum aglama kriziyle uyandi. Onu yatistirmakla ugrastim. Salata yapicaktim kp geldi. Oglanla oynadilar. Baktim saat 10 bu saatten onrada yemem dedim. Eee yani
Dunun uykusuzlugundan feci uykm geldi. Ders de calisamadim.
Uyucam yani, spor da kaldi

Yarin oglene kv gelicek. Evi bugun temizledim ama sabaha kdr ev yine tozlanacak. Sabah islrr beni bekler. Kek yapicam. Belki aksama sıkma yaparim onlara .. Karar veremedim.

Hawar ebru papatya elof kubos keewom ozgeem nel ve diger kizcelerim sizi sewiyorum.

Merhaba kızlar
Özgecim ay burada anlatamam da sıkıntı değil. Ama bir ayrılık diyelim. Sosyal paylaşım sitelerinde hesabı olan arkadaşlar sanırım anladılar durumu

Hikmet.
69 görülmüş ucundan köşesinden.
Sen benden önce 60 olursun demedi deme
Maşallah benim arkadaşıma

Hikmet.
69 görülmüş ucundan köşesinden.
Sen benden önce 60 olursun demedi deme
Maşallah benim arkadaşıma

Papatyam, wlla 60olmam imkansiz .. Bünye kabul etmez ugrasiyorum 4.hedefime
1.hdef 75 tmm
2.hedef 73 tmm
3.hedef 70 tmm
4.hdef 67.5 yaklasilio

Günaydın hasret duyduklarım.
Dün:
Sabah : peynirli çeyrek tost , beyaz çay
Ara:1 kaşık nescafe
Ögle:1 kase çorba ve salata,5 misket köfte
Ara:1 kaşık nescafe,1 dl kazandib,5 form kepekli
Akşam: 6 üzüm,1 ç. Bardağı vişne suyu,2 ısırık simit

Evi süpür ,3 posta çamaşır yıka aa balkon yıka ev süpür topla, silmeyip ogluşumla 1 saat oyun bisiklet çevirip mekik çekip maç mapmaca, uyuturken yorgunluktan uyuya kalmaca

55.0 ile uyandım yarın 54 görmek in sabırsızşanoyorum . Geçmişe bakamadım. Telden yazıyorum . Bir tek hikmeti gördüm. En. Az onun kadar heyecanlanıp çok mutlu oldum. Bravo hikommmmm

Ebrucum, menun gayet guzel kacamakli ama tatli kacamak
Sevincime ortAk olmaniza coook sewiniyoorum ..
Ozledik seni yaaa, artik bizimle kal.

Kizceler gunayyddinnn
sabah dune ragmen eksi ciktim cok mutluyum 8 den sonra fermuari kapatinca kilo veriliyo gercekten
Kizimi sabah okula biraktik okadar cocugu gorunce kapida duraksadi girmedi
sonra ogretmeni gordu bizi aaa selin gelmis dedi kucagina aldi ve biraz konusup bize by bye dedi biraktik geldik eve kizimi 1 gibi gidip alicaz 2 3 gun yarim gunnalisana kadar yani
Suan ne yaptigini cok merak ediyorum umarim egleniyordur
ebrucum menunu begendim oglen tatli yesende aksami hafif tutmussun ben de bian evvel 5 li rakamlari gormek icin sabirsizlaniyorum

Aaaa kimse gelmemis. ..
Kv geldi oglen .. Kahvalti hazirladm. Otrdk sohbet muhabbet guzel gecti günüm.. Bugun et gunu de, suan haslama et hasliyorum. Haşlama yicem. Misss..

Menum

Sabah yok

Ogle

Ara 2brdk cay, 1salam,1catal tereygli yumurta

Ara nescafe, biberiye cayi

Aksam da haşlama yicem..

Citirlarim menum gelsin
Sabah
Peynir
Domates
Biber
Az da recel
1 dilim ekmek
Oglen
Turk kahvesi
Aksam
1 dililm ekmek
5 yk guvc
Salata
Reql oldum kizlar ona ragmen tartida eksi gordum sabah

Merhaba kızlar
Ipten güçten hiç yazamadım bugün. Bu hafta motivasyonum da düştü biraz. Hafta sonu da tatile gidiyoruz.
Hikmet'im valla ben 60 olmuşum gibi seviniyorum inşallah daha da düşük rakamlar göreceksin
Özgecim kızın ne yapmış bugün okulda
Kübracım menünü beğendim.
Diğer kızlar si nasılsınız

Canim faceden gordumde simdi isin tam ne ozelden yazsana
İnsanlarn sana övgüsüne hayran kaldim inan bana. Seni tanidigim icin gurur duydum. Allahim yuzunu hep guldursun insallah.
Kiloya gelince bugun regli oldum. Sabaha kac gelirim bilmiiorum. Sislik var cunku. Bakalim
İnan buna kendi zaferimi yasiyorum. Cunku hemen hemen herkes zayiflayamazsin dediler. Umduklarini birak ummadiklarindan daha cok kilo verdim.
Her konuda super bir insan olacagim.
Kendime güvenim o kadar.cok var ki anlatamam. Özgüven patlamasi diyebiliriz. Ama şimarma gibi degil

Citirlarim menum gelsin
Sabah
Peynir
Domates
Biber
Az da recel
1 dilim ekmek
Oglen
Turk kahvesi
Aksam
1 dililm ekmek
5 yk guvc
Salata

Menun gayet guzel bnde bugun regli oldum. Bu
Citirlarim menum gelsin
Sabah
Peynir
Domates
Biber
Az da recel
1 dilim ekmek
Oglen
Turk kahvesi
Aksam
1 dililm ekmek
5 yk guvc
Salata

Menun gayet guzel.
Eksi de gormussun supersin

Ayyyyy. Ne güzel şeyler yazmışsın. Sağol canım benim. Özelden yazacağımşimdi canım
Insanın kendine güvenmesi kadar güzel bir şey varmı. Sen zor olan bir şeyi başardın. Bence kendinle ne kadar gurur duysan azdır.
Çok tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…