Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

merhaba arkidişlerr
Ebru ne güzel eksileri görmüşsün, Hkmt sende çok iyi gidiyorsun ve kendine güvenmekte de haklısınn, insan hedefine yaklaştıkca motivasyonu artıyor,
Papatyam bende face yok ama Hkmt bu kadar övgüyü eminim hakediyorsundur canımm
Ösge kızının ilk günü hayırlı uğurlu olsun üniversite günlerinide görürsünüz inşallah , umarım iyi geçmiştir, bu arada kreşemi yoluyorsun anaokuluna mı , ben ana okuluna yazdım yarım gün öğleden sonraları gidecek hevesli şimdilik umarım hep öyle olur

Merhaba kizlar
Eve az once geldik moralim bozuk gibi degil gibi tuhafim yani..
Menum gelsin
Sabah
2 dlm ekmekle keci peynirli tost
1 haslanmis yumurtanin sarisi
1 sekerli cay
Ara
1 avuc leblebi
1 cafe latte
Oglen
2 yk patlican salatasi
1 yk pilav
1/2 yk haslanmis tavuk
1 dlm ekmek
Ara
12-13 taze findik
Aksam yok

Hikmet eksi gormen super cok sevindim senin adina
Kubra sende eksi gormussun harikasiniz kizlar ebrucum sende oyle
Papatya tatile gitcekmis oohh
Ozge havar ahsen nabersiniz

Ben yatar cok uykum var oglan uyandi az once esime havale ettim
İyi geceler hepinizee

Başım gözüm ağrıdan çatlıycak sanki. 55.0 dün ile aynıyım .
Dün
Sabah:çeyrek simit,2 çeçil peynir,3 zeytin,
Ara:1 kaşık nescafe,3 kurukayısı
Ögle:1 tabak semizotu yemeği,1 bardak yogurt

Ara:1 bardak üzüm,1 armut,5 tane form bisküvi
Lenf drenaj,g-5 , power plate hepsini gizli yaptı kız karnım düElsin diye .sonra ogluşa ayakkabı almaya avm ye gittik,1 saat en az yürüdük. Eve geldiğimizde migde bulantısı ve 10:30 1 kase çorba,4 yk peynirli makatna yedim . Gözüm açıldı resmen kendime geldim(inş bugün pc alırlar bende size bakabilirim

Gunaydin kizlar..
Dune gore 300gr artiyimm, reglinin 2.gunu.. sislik feciii var.

Ebru menun guxelmis ama geceki yediklerin olmamis,

Kizlar nasilsiniz
basim catliyor agridan sabah 6.30da bebege uysndim bir dahs yatamadim selini kaldirdim 8 de uykum var ben uyucam okula gitmicem deyip aglamaya basladi bi yanim yatsin gonderme de dedi ama bu da alismasini geciktirir diye aglayaya aglaya giydirdim babasi biraz sakinlestirdi evden ciktilar sonra okula gitmis yine almis ogrt kucagina gel parka gidelim demis okulun parkina gitmisler sonra ogrt foto yolladi yuzunde guller aciyo bizim kizin kahvaltisini da eksiksiz yapmis herseyi yemis cocuklarin butun nazi annelerine zaten
Dun de kizimi okuldan almaya gittigimizde gozlerime inanamadim agzinda bi sakiz keyfi yerinde ogretmeniyle De bi konusuyo sanki 40 yildit taniyo benimsemis yani sansimiza da ogrt cok iyi 17 yildir bu isi yapiyo tecrubeli ve samimi guleryuzlu bi bayan tek tek ne yedi ictisoyledi guzel yemis yemegini
bize resimler yapmis( karalamis bi kagididaha dogrusu ama )cok hosuma gitti bize hediye etti kizim
ilk gune ggore beklentimin cok ustundeydi ins boyke devam eder
hawarcim biz kizimi koleje yazdirdik kolejin anaokuluna gidiyo suan senin kizinin da alismasina cok sevindim
ins canim universite yillarini da goruruz
kizim okuldan geldi biraz once onu uyutayim ben de biraz uzanirim belki gecmisi okudum tartida eksi cikilmis lajoba hkmet tebrikler kizlsr
dun aksam dayanamayip kizima yedirirken 1 dlm kek yedim ve sabah +400 le uyandim afferim bana gecen haftsya gore artida degilim tabi de vermistim baya onun ustune almisim iste

Kizlar ben geldimmmm karnim agriyo cok fena reql donemindeyim canim tatli istiyo ama yemek istemiyorumm bugun pilates yapmadim henuz aksam yapamaya caliscam artik biraz sonra kizimla disari cikicaz bi dolanip gelelim ama ocakta yemek var kemikleri hasliyorum kizimin yemeklerine katmak icin o hazir olsun cikicam aksam menumu yazarim optum hepinizi

Merhaba kızlar
Ahsen hoşgeldin yeniden.
Lajoba tebrik ederim canım
Özgecim hiç merak etme alışır kızın. Benim oğlum kreşe başladığı zaman 2 yaşında idi. Çok zorlandı ama alıştı. Biraz zaman alır sadece. Kolay gelsin canım.
Ebrucum geçmiş olsun. Gece sadece çorbayla kalsaymışsın keşke.
Hikmet'im o artı regldendir
Benim de menüm gelsin.
Sabah 08:30 da B ir dilim ekmeğe peynir sürdüm yanında 4 adet zeytin.
Öğlen 12 de bir kase ezogelin çorba salata bardan salata koydum. Tabağımda 2 yk taze fasülye 1 yk patlıcan salata 2 sarma biraz yoğurt ve yeşillik vardı.
17 de bir elma
18 de 4 adet kabak mücver yoğurt domates
18:30 da yani tam şu an Türk kahvesi ve ağzımı kapattım.
Hafta sonu otelden kilo alarak döneceğimi biliyorum

Btlkubra canim cok gecmis olsun ben dogumdan once hastanelik olurdum regl agrim fenaydi bilirim yani agrisini
papatyacim menun gayet guzel canim yediklerinde asiri hicbirsey yok yarin guzel bi rakam gorursun
bana gelirsek bugun okadar sacma sapan beslendim ki
sabah tek pide cay
arada yine yulafli bitter nescafe
sonra onume ne geldiyse un kurabiyesi biscolata pia sarma cok kotuyum ya
aksamda 4 kasik kurufasulye ve pilav yedim
ben ne yapiyorum boyke ya eger bu hafta dikkay etseydim harika bi rakam gorcektim umarim bu saatten sonra birsey yemem yoksa yarins arti cikicam iddaayida kaybedicem tabi
Cay demledim simdi bol bol iceyimde daha birsey yemeyeyim

Menüm

Sabah yok

Ogle , yesilcay

Ara 2havuc

Aksam ,1brdk sekersiz cay, domats sltlk , (tost az scklu)

Bu kdr..

Yesilcay yada turkkahvesi icebilirm..

Regliyim feci biseler yemel istio cnm yaaaa. Durdurmaya calisiorumm kendimo

Hikmet'im menünü beğendim. Yarın sabah eksi çıkarsın inşallah. Ama başka birşey yeme. Gerçi regl iken zor oluyr ama.

Ppapatyam menun gusel sbh guzel eksilee bekliorum snden

Oozgem sende yemişsin. Bnde cay demledm de keske cekrdk yemesem

Merhaba kizlar
Ozge cok sevindim canim kizinin gunu iyi gecmis icin rahatlamistir.. darisi bizim cocuklarin basina.. ahh o sacma beslenme tarzi bugun beni de mahfettii..
Hikmet regl siskinligi canim takilma sen 69 lari gordun ya gerisi corap sokugu gibi gelecektir inaniyorum ben sana..
Ebrum lipo ise yariyor mu bisuru sey yapmislar sana 6 cm incelme var demistin daha
Ahsen yeniden hosgeldin nasilsin?
Papatya menun guzel tatil sonrasi devam edersin takma kafana..
Kubra gecmis olsun

Benim sacma kotu mnum gelsin
Sabah
2 etimek uzeri bal-kaymak
1 bardak visne suyu
Ara yok oglen yok
Ara 1 seftali
Aksam
1.5 kase mercimek
1/2 dlm ekmek
3 kasik yogurt
Saat 9.30 gibi 4_5 catal spagetti uff bu beni mahvetti iste haa bide yarim bardaktan az fazla kola

Son yediklerim olmasa yarin super bi rakam gorecektim tutamadim pis bogazimi

Gunaydin citirlarim
Papatya menunu begendim canim
Ozgem kizin ne guzel alismis okula masallah darisi bizim bebislere mrnun biraz dengesiz olmus sanirim canim ama toparla kendini ne guzel kilo veriyosun benimde reql agrim cok olur canim yaa zor bi durum ayaga kalkamiyorum bazen
Hikossss aksam aksam ayni hatayi brnde yaptim yulafli yedim 8 tane yanindada nescafe reql stresi benide bahveder herkese patlarim
Lajoba sende dengesiz beslenmissin canim brnim gibi aksamki makarna hic olmamis hele
Ebrumm artik devamli gell yaa olmuyo sensiz

Kizlar dunku menum gelsin
Sabah
Ceyrek simit
Peynir
Domates
Yarim yumurta
Ara yok
Oglen
5 kasik yayla corbasi
Aksam
Firinda misket kofte 6 tane
3 yk mantar sote
Veeeeeeeeee 8 tane yulafli nescafe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…