Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Gunaydiiiin
Kubra yulaflilar olmasa guzel bi menuymus ama yulaflilarla da fena degil yani takma kafana regl stresi sizi vurdu da beni ne vuruyo anlamadim yahu

Kizlar dunku mrnume ilaveten gece yedigim 2_3 gofret ve 3 catal kavun var

Veee ilk bildirim benden gelsin
Baslangic 69.3
Gecen hafta 61.8
Bugun 60.9
Giden 900
Gelen yoook
Dunkuleri de yemesem daha eksi cikcaktim yaaa neyse moral bozmak yok gelecek hafta 59 gormek istiyoruuumm

Kilo bildirimi
Baslangic: 67
Gecen hafta :64.100
Bu hafta:63.800
Giden:300
Ilk hedef:58

Kizlar bu hafta cok basarisizdim eger misafirleyemeseydim boyle olmucakti halbuki sali gunu 63.1 gormustum 1 haftam bosuna gitti umarim bundan ders alirim
lajoba cok iyi vermissin canim tebrik ederim seni

Merhaba kızlar
Lajoba tebrik ederim canım. Çok iyi vermişsin
Özgecim sen de kendine haksızlık etme. Bu hafta ben de kötü idim. Motivasyonum düşük idi.
Başlangıç: 65.9
Geçen hafta: 63.9
Bu hafta: 64.0
Giden yok
Gelen 100 gram
Hedef 60
Aslında dün 63.7 i görmüştüm ama dün akşam arkadaşlara gittik ve birşeyler yedim.
Hafta sonu inşallah otelde abartmam

Bildirimi yarib sabah yapicam da smdi tartildim. 70.0 i gördüm.
Ne gusel 69.2 yi gormustum.
Dun gece cekirdek buskuvi yemem mahfetti beni.. Bi se regli olmam şiş heryerimmm .. Poffff

Ösge iyi kızının ilk günü iyi geçmiş çocuklar çabuk alışıyor, bizimkide bu gün mız mız bakalım pazartesi ne yapacak,
lajoba, çok iyi vermişsin, ösge gitmiş ya sıkma canını ama haftaya daha sıkı sarıl
papatya canım 100 gr dan birşey olmaz sıkma canını, ama hafta sonu için birşey diyemiyeceğim insan öyle önünde bir ton yemek görünce dayanamıyor bazen özellikle de tatlılara en azından ben öyleyimm

bende bildirim yapayım
başlangıç 75.7
bu hafta 74.6
giden 1.1
hedef 60

aslında çok dikkat etmedim ama aburcuburu kestim tabi ki kaçamaklarım oldu, bide akşamları yememeye çalıştım, ilk zaman olduğu için böyle fazla gitti diye düşünüyorum

Ben doğum yaptim ikinci olduartik 1.5 yasinda ve geri 72 kilo oldumyeni emzirme bitti artik kestim suttentekrar kafaya koydum zayiflamayi ama bakalim olacakmi

Hkmet dun gec yedin diye 70 cikmissin yarin daha eksileri gorursun canim
hawarcim cok iyi bir baslangic tebrikler
semih hatirlamaz olurmuyum canim hatirladim seni tabi ki aramiza hosgeldin bebegin hayirli olsuben de uzun zamandir yoktum yeni dogum yaptim 3 aylik kiz bebegim var 2dogumum benim de o yuzden kilo aldim vermeye calisiyorum

Kızlar yazıp çıkıyırum ama bilgisayar yok evde de zamanAffedin kimmem yaptı nasıl çok Meral ediyorum. Hep aklımsınız
Dün
Sabah :2 bardak ayran
Ögle:1 dl kızarmış t.b ekmek,örgü peynir,2 zeytin yarın salata
Ikindi:1.5 dl ekmek,3 çatal yumurta, domates salatalık biber, çay bolca(şekersiz)
Akşam:6 sarma,1 dolma,1 bardak yogurt

Kilo bildirimi

Geçen hafta:55.5
Bu hafta:55.0

Giden:500
Hedef :53

3 gündür bu kilodayım.

Menum
09.30
2 yumurtadan omlet
3 zeytin
biraz lor peyniri
2 kuru kayisi
cay
14.00
nescafe 7 yulafli 3 bitter
17.00
Turk kahvesi 2 un kurabiyesi
19.00
1 kepce terbiyeli bugday corbasi
1 tahta kasik peynirli makarns
Yine aralari abarttim canim biraz skkin motive olamiyorum tam olarak

Semih hoşgeldin. Ben de seni az biraz hatırlıyorum sanki. İnşalkah güzel kilolar verebilirsin.
Özgecim menünü beğendim.
Ebrucum 500 gram gayet iyi. Siz yarın mı çıkıyorsunuz tatile
Otelde kilo falan verilmez. Ne kadar az yiyeyim desem ee olmuyor. Az almaya Yada almamaya çalışarak bol bol yüzüyorum. Kollarım karnım sırtım çalışıyor.
Pazartesi kadın doğumdan randevu aldım kızlar.
Bakalım ne diyecek doktor

Kızlar hayırlı aksamlar coook uzun süredir yoktumm biliyorsunuz bazı olaylar oldu okullar açıldı ve ben çok şükür evimdeyim artık tekrar başlamak istiyorum zayıflamaya yeniden beni aranıza alır misiniz hikos ebru mevcan ve diger kızlar

Ogluşu uyuttum.Geçmişi okudum. Çok özlediğim gibi özlenmişimyattığım yerden telden hem keyif hem özlem gideriyorum. Inş tatilden gelince bilgisayarımı almış olurlar.Bu akşamda lipom vardı ( gerçi ona değil diger cihaza giriyorum anlayın işte )
Semih gelmiş şaşırdım ve sevindim
Hawar: harika kilo vermiş datlum benim
ÖZge : selini merak ediyordum. Aşılmasına çık sevindim.Aldıgım paraya eşit kreş ee ne anlamı var . Eşimi devlet kreşine ikna etme yollarını deniyorum. Çünkü mahalledeki yeğenlerinden gerzrkalı vs kelimeler öğrenmiş ( kış geliyo hep tv karşısında olucakmenüler harika

Hiko: kuşummmmm tebrik takdir gurur duyuyorum seninle

Btlkbra: plates devam mı canım? Menülerin harika
Lajoba: vermişsin kilo ne güzel . Lipo harika gidiyor

Ahsen: aktif gördüm seni ama menü paylaşmaya çalış canım

Fenedo: hoşgeldin canım

Nell: neden ugramıyosun canım???
Papatya: Dr . Ayy inş hayırlısı hakkında ne ise o olsun oteli bugğn tuttuk acele acele yer kalmamış istediklerimde( çocuklara yönelik hayvanlar vs tam ogluşluk
Otium eco club side bakın bakalım yorumları bekliyorum . Öptüm siziii

İyi geceler kizlar..
Simdi yataga girdim. Ders calistim. Bugun carsiya gidip cog turkce soru bankasi aldim. Konuyu tekrar ettim soru coZdum. Menume gelirsek beter neyse yazim

Sabah 2dlm tuzlu kek(ilk defa yaptim cok guzel oldu. Dayanamadimmmmm )

Ogle yarim simit, 1brdak visne suyu (sulandirarak ictimmm,)

Ara 1dlm tuzlu kek

Aksam 5biskuvi, 1sekers nescafe

Ara 6bardk sekersiz cay

Sbhaa bugune gore eksi cikicakmiyim bakim.. Regl olmam tum motivemi sifirladi... Halbuki 68i gorebilirdim ..:'(

Kizlar uykum var. Detayli size yarib yazarim. Eski arkadaslae geri geliyor sevindim..
Allah rahatlik versin hepinize ..
Sevgi ve iyi niyetle kalin

Kizlaaaar, günaydinnnnn

Musmutlu bir gune , sabaha merhabaaaa

Tartilmya korkuyorumm dünku yediklerimden sonra
Reglim bitsin de kendime gelicem. Hem sporla hem rejimlee..

Ablam yeter zayiflama diyip duruyor. Koru artik kilonu diyor ama daha degil.
Spor yapmam gereeek.
Biras oncr basen calisim dedim ogliś oyun sandi, yapamadim..

Gunaydin kizlar
Nasilsiniz bekem ins guzel bi haftasonu o.ur hepi iz icin..
Dun hic bisey yokken cok gergindim yatana kadar herseye soylendim bit bit bit konusup durdum hatta belki kalbini kirdim esimin kardesimin falan.. pismanmiyim hayiiir haketmislerdir kesin
Neyse bugun daha pozitif daha olu lu birgune merhabaa

Hikmet arti olsanda telafi edersin canim benim tak a kafana.. regl bitince tam adapte olacagina eminim zaten hedefine ne kaldi sunun surasinda kitaplarin hayirli olsun Allah zihin acikligi versin-. Ay tuzlu kek bende merak ediyorum da cesaret edemiyorum yapmaya guzel olmazsa die..

Günaydın kızlar
Fenodo hoşgeldin... Kalabalık oluyruz yeniden ne güzel
Lajoba o gerginlik bende de var. Ne oluyor anlamıyorum. Ben ailenin üErinde nazar olduğunu düşünüyorum. Çünkü insanlar evi Ke oğlumla eşimle ilgili öyle şeyleri merak edip soruyorlar ki pes diyorum.
Ebrucum iyi tatiller desene birbirimize yakın olacağız

GğSeldir inşallah oteliniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…