Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Bende reglim yaklasti die dusundum ama nazar konusunda hakli olabilirsin felak nas ayetel kursu oku bolbol evine esine ogluna kendine ufle.. ayy ne cekemeyen insanlar var demi.. Allahim korusun cumlemizi onlarin hasetinden..

Eliff, biz kadinlarda ne zaman gerginlik olmuyor ki,, ya regl oluyo ya ev isleri tüketioo, ewlatlar yoruyor, hele eşler..
Bugun kocis beni şasirtti ,, sbh erken uyandi oglan. Baktm yatagndan aldi oturma odasina goturdu, uyuyim diye uyudum mu tbiiki de hyr ama bunu yapmasi hosuma gitti.
İstersek grrilsmeyiz mutlu bir gun bizimle elifcimmmmm

Papatya, tatildesin dimi tadini cikar. Nazara bende inaniorum allahim km gozden sakinsin bizi.
Bol bol dua et

Evet Hikmet'im tatildeyiz. Yarın döneceğiz. Diyet açısından hiç iyi olmuyor ama yapacak birşey yok. Hiç yemeyeyim desem de elim gidiyor.
Lajoba ben eskiden pek inanmadım nazara fakat artık inanıyorum. Bol dua okuyorum. Fakat farkındayım nazar bizim evimizde huzursuzluk yaratıyor.

Gunaydin kizlarr dunden beri acayip gerginim herkese sinirleniyorun kizima bagiriyorum esime kiziyorum kendim biseyden mutlu olmuyorum dunde esimle iyice tartistik ustune tuz biber oldu suan size yazarken bile acaip sinirli hissediyorum kendimi nedenini bilmiyorum ama bu halim hosuma gitmiyo buvun gezmem var oraya gidicem gitmeden az utu yapiyim diyorum ole iste gecmise bakamadim yazip cikicam gun icinde hepinizi okucam optum

Ebruc gelmis tatildeymis ohhh iyi eglenceler canim
selin okula gitmeye cok hevesli cok sukur ve 2 gunde faydasini gorduk desem inanirmisiniz
sofradan kalkarken Allah bereket versin dedi cok hosuma gitti gittigi okul malum bahsetmistim cuma gunu dua yapmislar tabi sadece dini degil makas kullanmayi ogretmisler eve hergun byaptigi bir objeyi getiriyo ozel olmasininda illaki bi farki var tabi de iyi bi devlet kresine ver canim ama iyi aristir ogretmen de cok onemli ki emir selinden 1 yas buyuk cocugun cani skilir butun gun faydasini gormezsen bi olumsuzluk olursa alirsin okuldan zor degil biz malesef cocuklarimizla kisitli ilgileniyoruz suan cocugumjn iyi bi egitim aldigini gormek beni cok mutlu ediyor yemek yemesi bile degismis 3 gunde okadar yani neyse birdaha dusunun derim
hkmetcim benim de canim skkn tartidan oturu ve yememrk yerind hala daha yemekle mesgulum cok verdim ya hemen geri almaliyim
papatyacim naxar olmazmi canim elbette var peygamberimizin naxar icin duasi da var Allah bepimizi kotu gozlerden korusun
fenodo hosgeldin canim tekrardan
btlkubra lajoba ahh bu bizdeki sinir gerginlik bergun ayni is guc en zor meslek ev hanimligi bence islere yetisememek esler tarafindan anlasilmamak cocuklarin nazi vs vs
neyse cok konustum menumu yazim

Sabsh
1 dlm beyaz ekmek
kk peynir
2 zeytin
2 biber kizartmadan
Acik cay
ara
nescafe
1 dlm pasta esim getirmiz kizim istemis
ara
ince 1 dlm pasta
aksam
1 kepce mercimek corba
2 tahta kasik peynirli makarna
suan
nescafe
off bu hafta 2 kere misafir agirliycam tutsam bari su bogazimi

Ebrucum baktim siteden otele cok hosmus Allah icinize sindirsin eglenin bol bol
en cok oglusun mutlu olcak cocuklara yonelik cok sey gordum ne mutlu oglusuna

Merhaba kızlar
Özgecim ne güzel. Kızın alışmış. Yeni şeylerde öğrenmeye başlamış. Daha ne oldun. Menün pek iyi değil keşke pastalar olmasaymış Yada çok az olsaymış
Ben oteleeydim ve otelde kilo almamak Yada korumak için Çelik gibi irade lazım. O irade Özge de var ama maalesef ben de yok

Kizlar, iyi aksamlarrrrr.
İlk once menum gelsin..

Sabah yok

Ogle
2dlm tuzlu kek, 1kk peynir, domates, yesil sogan, yesilcay

Aksam
İki sıkma, 1brdk cayyy

Bu kadar.. Daha da yemem kii..
Aksam ders calisirken cay demlerim

Bademciklerime agri girdi ya. Soguk su ictim diye oldu galiba.

Papatya iki gunluk tatildesib nasil diikkat edesin. Yuz bol bol..

Kübos nasilsinnn

Ozgecim, kizcenin okula alismasina cok sewindim. Ne gusel egitimler alacak. Sende pelinle ilgilenirsin o yokken. Kiskanma da azalir.
Yemeye gelince suan yaspasta olsa inan affetmezdm. Bi dilimle se kaalmazdm yaniii. Su saatten sonra yemezsek sabaha artiyla uyanmayiz.

Papatyaa canim iki gunluk tatile girsin midende. Keyfini cikar. Vicdan azabi cekmee ltfn..

Hikmet'im yine az yemişsin.
Evet 2 günlük. Burada yok yok kızlar. Waffle dan tutunda kumpire kadar. Aklınıza be gelirse. Az sonra yemeğe ineceğiz. Mesela biraz tavuk ızgara ve yanında salata alıp yesem ne güzel olur değil mi. Ama öyle olmuyor iste. Bir de adını şanını duymadığım şeyler var.
Yabancıların yemek kültürü ne kadar değişik

Papatyacim evet bi ara celik gibi bi iradem vardi tatildeyken kilo verip gelmistim ama suan emzirdigim icin mi nedir icim kiyiliyor resmen bu beni zorluyo iste
bu arads kumpir ve wafflemi olsa ben de asla affetmezdim
hkmetcim evet canim ins pelinle rahat rahat ilgilenecegim pelin buyudukce daha zor olurdu ikisi
menun karbonhidrat agirlikli ams yemezsek artik birsey olmaz sanirim ben de bol su iciyorum aksamlari yoksa yerim yani

arkadaşlar ben okul yoğunluğu ve tatilin son günlerini değerlendirmek için gezmeler vs çok fena bozuldu diyetim, beslenmem.lütfen bişeyler söyleyin nasıl toparlayacağım ben yaaa

Günaydın kızlar
Bugün eve dönüyoruz ama ancak akşama evde oluruz inşallah
Yarından itibaren bomba gibi dönüyorum sahalara.
Sabah 08:10 da oğlanı servise vereceğim sonda hemen spor. Bu sene okulu değişti ben götürmeyeceğim artık

Slm kizlar gunaydin herkeseben haftasonunu cok kotu gecirdigim icin bisey yazmiyacamama bugun ins guzel bi menu yapip sizlerle paylisicamebrucum sanada iyi tatiller tatilin tadini cikar bosver diyetisonra kaldigin yerden devam edersin

Gunaydin kzlar...
Mutlu pazarlar..
Hava sicak hala, burasi yaniyor. Kv cagirdi. Oraya gidicez.
Daha tartilmadim , bugun eksi gelecegime inaniyorum, en azindan düne göre

Papatya geze geze ewe ulasacaksiniz desene. Tadini cikar

Semih mrhbaa.. hosgeldin.

Kizlar ben besi biyerde cayi aldim iciyorum ayda 5 kilo gideceği soyleniyo hatta bunu ender saraç soyleditabi hicbisey tek basina zayiflatmiyor ne yazikkidiyetle desteklenince ins bana fayda eder diye dusunuyorumsizce faydali olurmu deneyipte faydasini goren duyan varmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…