Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Özgecim, bol su bende iciyorum,. Yemesem iyiydi amaa napim yedim ,)

Sercaaaaan hosgeldin, neler yaptn bakalm bu zmna kadar.. ogluşun nasil

Ahsen kendne gelmen icin aynaya bakmani öneriyorum.

Esim zayifla dese bana coook azim gelirde ama o hic önemsemez aslinda iyi biseyde ama yinede bana biraz hissettirse ben zayiflardim gibime geliyor

Menum

Sabah yok

Ogle 3patlican dolmasi, 1kaseden az cacik, 1brdk fanta

Ara 1mandalina,10kucuk uzum,
Ara 1brdk sekersiz cay

Aksam smdilk bise yemedim. Aslinda yemegide dusunmuorum. Biseler yersem yazarim..

Spr yok
Su 1.5lt

Merhaba kızlar
Eve geldik çok şükür. Bavulu boşalttım makineyi çalıştırdım. Ancak oturdum. Bir nescafe içeceğim.
En son otelde dondurma yemiştim. 15.30 gibi. Tabi 2 gündür yediklerimi yazmayayım ben. Sanki kıtlık gelecekmiş gibi yapışdım herşeyde.
Neyse yarın tam gaz başlıyorum.
Öğleden sonra bebek için doktora gideceğim.
Nasip diyelim.

bende bu hafta sonunu yiyerek geçirdim verdiğim bir kiloyu geri aldımm, ama bende yarın tekrar başlıyacağım
papatyacığım hadi bakalım umarım iyi haberlerle gelirsin doktordan bizi habersiz bırakma
selin hoşgeldin

Kızlar eve geldik çok şükür yarın sabah menu paylaşmaya başlayacağım kilom67 aynı yerimde sayıyorum yani hikos koskoca tatil eziyetle bitti evimi cok özledim oglusum büyüdü yaramazligi iyice artti hic durmuyor peşindeyiz sürekli öyle işte canım sende iyisindir inşallah diğer kizlarda tabi Zayıflamak istiyorum artık ya bu yil olsun artık

Bugünkü menüm kizlar sabah çeyrek ekmek biraz yumurta peynir biberle yedim ara bitki cayi öğle 3 yk makarna 1kase çorba ara 1 salkim uzum aksam 5 6kasik tavuk pilavi ve biraz tavuk yorumlarinizi bekliyorum kizlar

Günaydın kızlar
Sabah 06:30 ve ben ayaktayım. Kahvaltı hazırlayacağım oğlanı kaldırıp hazırlayıp okula göndereceğim. Nasıl zor geldi bu saat kalkmak anlatamam.
En son dün saat 15:30 gibi dondurma yemiştim. Tabi öncesinde otelde yemek. Artık nasıl yediysem hala aç değilim

Gunaydin kizlar
Papatya hayirlisi olsun canim ins olumlu seyler soyler dr..
Haftasonu evdeydik butun gun haliyle beslenmem de duzensiz hatta cok gibiydi ama sabah tartildim cumayla ayniyim demekki ben fazla yedigimi dusunsem de artik kendimi frenleyebiliyorum yada sonraki ogunlerde dengeliyorum
Bu hafta 59 gormek istiyorum artik yaa cok ozledim ben 5 li sayilari

Kizceler gunaydin artik ben de erkenciyim saat 7 de uyandim gece 1.30 du uyudugumda kv gitmistik dun gec geldik kizi banyo ettirip yatirdim sabah uyanmasi zor oldu yine aglayarak gitti yolda uyumus giderken bugun de babasi goturdu yarin servisleri basliyor ins onda da sorun cikarmaz
bugun siteden komsularim gelcek simdi temizlik yapiyorum bir de kek yapicam
papatyacim bugun dr gidicekmissin hakkinda hayirlisi olsun canim dualarim seninle
olumlu ya da olumsuz cvbada hazirlikli git sonucta senin sagligindan hicbirsey onemli degil Allaha sukur bir evladin var
semih fenodo ahsen yeniden gelen kizceler birbirimize destek olup motive edelim bu isi basaracagiz hep birlikte gercekten istersek olur

Merhaba kızlar
Oğlanın serviste problem çıkmış. Ben götürdüm okula. Öğlen de almaya gideceğim. Işe öğleden sonra bi uğrarım diye düşünüyorum. Özgecim inşallah canım. Hazırlıklıyım galiba ama yine de korkuyorum.
Sabahtan 3 mil yaptım kızlar

Kizlar, merhabalarr..
Ben iyiyim. Sabah temizligimi yaptim. Kaloriler gittii

Gördügummm mutluyyuummm.

Hikoş tebrikler 69 hatta neredeyse 68 i görmüşsün umarım kısa zamanda benimde o rakamları gördüğüm günler gelir

Papatya oo mis gibi sabah sporuda yapılmış, hadi bakalım umarım istediğin haberlerle dönersin dr den ama ösgeye katılıyorum her türlüsüne hazırlıklı ol canım

Ösge kolay gelsin canım, ama kekten az ye emi

Ebruuu tatil nasıl gidiyor umarım iyidir, bol bol yüz gitsin kaloriler, ayy ben çok özledim yüzmeyi

Fenode hoş geldin canım

Lajoba umarım sende kısa zamanda 5 li rakamları görürsün canım kilo almamış olmanda güzell

Yemeğe inmeden hıçkırarak okudum geçmişi.
Hikom:nerdeyse 68i görücekmiş bravooo
Özge: selin için çok sevindim. Inş eşimi ikna ederim kreş konusundaemir çok istekli ve burdaki çocukların yanına gidip okula gittiğini söylüyor ve hadi arkadaş olalım diyor herkese. Sıkıntı olmıycak bizim için alışma süreci.otel tam çocuklar için çok beğendik bizde
Hawar: sağol canım tatil yüzmek herşey güzel. Birde Ogluş izin versede güneşlenebilsem
Papatya: seninle buluşma ihtimali bile beni be heyecanlandırıyor.

Btlkbra: bazen öyle sebepsiz sanıp aslında birikimlerimizin dışa vuruşu o sinirler
Semih ahsen fenedo nasıl gidio kızlar ???
Ben Özgem gibi tatilde tatlı asirli cıss olmadan yiyorum. Bol salata yoğurtlu semizotu Sade kahve içiyorum. Hiçte canım çekmiyor buxlu kola hariç

Merhaba kızlar
Hikmet'im 68 e dayanmışsın maşallah arkadaşıma
Özgecim merak etme ona da alışır selin. Bir kaç gün izin ver kızına.
Ebrucum tatile bol bol foto atıyor. Oğluşu da mutlu daha ne olsun. Fırsatın olursa bekliyorum mutlaka. Şekersiz Türk kahvesi içeriz
Kızlar menüm geliyor.
Sabah 07:30 kahvaltı
Saat 10;00 da sade nescafe ve leblebi 2 ceviz
12:30 salata ve 4 köfte yoğurt
15:00 bir elma ( hastanede giderken arabada yedim)
18:30 taE fasülye makarna yoğurt salata
Arkasından tek şekerli Türk kahvesi
Doktoru kafamı toplayınız yazacağım. Canım sıkkın

Kizlar merhabalar... Bugun günüm temizlik yapmakla gecti. Ev inanilmaz tozlaniyor. Hişim cikti resmen. Dersde calistim oglisin oglen uyudugu saatte. Menum

Sabh yok

Ogle
(Salata,yesilcay, salamli ymrta, tuzlu kek)

Aksam
(Omlet,domates,yesilcay, 2dlm cavdr ekmegi, 1kk peynir, 2catal visne receli)

Yemek yapmadim. Makarna yapicak bu saatte kalori almak istemedim. )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…