- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #20.581
Bir daha konu açılmadı evde. Ben de ne düşüneceğimi bilmiyorum. Bu riski göze almalı mı bu konuyu kapatmalı mı? Offff hayatım boyunca hiç bu kadar kararsız kalmamıştım.Papatyam, ne desem bilmiyorum ki.. Esin kesin kararli gibi anladim. Hakkinda hayirlisi.
Ozur dilerim detayli yazamiyorum. Ne dicegimi bilmiyorum.
Bir daha konu açılmadı evde. Ben de ne düşüneceğimi bilmiyorum. Bu riski göze almalı mı bu konuyu kapatmalı mı? Offff hayatım boyunca hioglukadar kararsız kalmamıştım.
Evet çok zor. Üstelik hem benim yaşım hem oğlumun yaşı ilerliyor.Gunaydin canim. Kararsizlik kotudur. Risk cok fazlaymis. Esinde seni kaybetmemek icin olumsuz yanit vermistir. Senin durumunda ben olsam napardim bilmiyorum. Ama cok guzel akilli bir oglun var. Allah korusun onun annesiz kalma ihtimali var. Onu da dusunmen gerek.
ben de çok korkuyorum. dün evde bunları anlatırken oğlumda vardı ve herşeyi ona da anlattık. çok kötü oldum. ve konu bir daha açılmadı zaten.Gunaydin kizlr
Kahvaltimizi yaptik oglani hazirlayip bende hazirlanacagim esim alacak saglik ocagina gidecegiz
Asim varmis benim unutmusum dun aklima geldi
Papatyam Rabbim hakkinda hayirlisi neyse onu versin.. esin de hakli, korkuyordur sana bisey olmasindan.. Allah korusun evlatlarimizi da bizleride.. karar vermek zordur eminim ogluna saril baskada bisey dusunme..
Merhaba kızlar
Kübracım Hayırdır neyin var.
Rabbim hayırlısını verir inşallah. Dua etmekten başka yapacak birşeyim yok şu anda.
Hawar çım çok zor bir karar eşim sıcak bakmıyor. Onun desteği olmadan ben bu işe tek başıma giremem.
Sen nerede oturuyorsun
Ben şu anda den bu konuyla ilgili oğlumdan birşey saklamadım. Onun doğumunda yaşananları anlattım. O bana kardeş istiyorum dediği Zaman doktor izin verirse diye anlattım herşeyi. Dün önce neden nasıl yani diyerek tepki gösterdi. Sonra eşim annen ölebilşr dedi. Tamam o zaman ölmesin annem ben istemem kardeş dedi ve öyle kaldı konu. Ama çok istiyordu. Yatağı neresi olacak onunla neler yapacak hayaller kuruyordu. Ve ilk defa bu yıl ben yalnızım kiminle oynayacağım diye sitem etmeye başladı.Hawarcim evet canim tetanoz asim var ama ogleden sonraya kaldi esim cikamadi isten..
Senin de iki cocukla valla zor, buyugun okulu kucugun bakimi evin isi oooo ben birine yetisemiyom Allah sizin yardimciniz olsun..
Hikmet takma kafana canim gunluk artislari.. zaten bisey yemiyosun ki nerden kisacan bilmiyorum valla kizhem sen bi kere 69 a indin ya gerisi elbet gelecek inaniyoruz biz sana..
Papatyam dualarim seninle.. oglusun nasil bi tepki verdi konustuklariniz karsisinda, eminim o da istememistir bu durumda hamile kalmani.. esinin ve oglunun destegi sart canim yoksa zaten sıkıntıli bi donemi daha da sorunlu gecirirsin.. umarim hersey istedigin gibi olur..
İnşqllah füSelir aranız. Her evlilikte oluyor böyle şeyler. Önemli olan sevgi saygı içinde orta yolu bulmakKizlarrr sagolun hepiniz hep okudum sizleri ama yazamadim esimle sorunlarimiz vardi bu seferki digerleri gi ide degil zoruma giden cok sey oldu kalbim cok kirildi simdi esim hatasini anladi uzerime titriyo gozumun icine bakiyo herzaman oldugundan daha fazla ilgili bende yumusadim azcik ama biseyler kirildi umarim tamir edebiliriz hakkimizda herseyin hayirlisi olsun ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?