Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Merhaba kızlar
Hikmet'im menün her zamanki gibi çok aZ yemişsin.
Neyse.
Doktora gittim bugün oğlumun doğumunda hellp sendromu yaşadığımı tekrar bebek düşündüğümü söyledim. ( aslında buraya hellp sendromu ile ilgili bilgiyi bir yerden kopyalayın yapıştıracakyım ama telden yazıyorum onun için olmadı)
Yeniden yaşama ihtimalim nedir dedim. % 80 dedi. Sadece gebelik olunca aspirin kullanırız dedi. Bu ihtimali azaltmıyor sadece hellp in şiddetini azaltıyor dedi. Yaştan dolayı da anomali doğum riskim var. Gerçi bu 35 i geçen her kadın için geçerli.
% 80 ihtimalle hellp olursun yine erken doğum yaparsın ve düşük kilolu bir bebeğin olur dedi. Tek avantaj daha önce yaşadığım için ben tetikte olacağımdan erken teşhis edilir dedi. Bu hastalığın bir tedavisi önlemek için yapılacak herhangi bir yöntemi yok dedi. Zaten hellp 5. Aydan sonra çıkıyor. Sana birşey olacak olursa bebeği feda ederiz seni kurtarırız dedi. Yumurta rezervime baktı. Eşinle konuş karar verirsen hemen korunmayı bırak dedi. Rezervim azalmaya başlamış.
Eşime anlattım. Olmaz dedi. Unut bu konuyu dedi.

Papatyam, ne desem bilmiyorum ki.. Esin kesin kararli gibi anladim. Hakkinda hayirlisi.
Ozur dilerim detayli yazamiyorum. Ne dicegimi bilmiyorum.

sabah kahvaltım okul telaşesiyle : çeyrek simit ve az peynir şekersiz çay
şekersiz kahve yanında çikolata 4 kare
öğle : meyve
akşam az zeytin yağıyla kavrulmuş biber ve üzerine sarımsaklı yoğurt

Papatyam, ne desem bilmiyorum ki.. Esin kesin kararli gibi anladim. Hakkinda hayirlisi.
Ozur dilerim detayli yazamiyorum. Ne dicegimi bilmiyorum.
Bir daha konu açılmadı evde. Ben de ne düşüneceğimi bilmiyorum. Bu riski göze almalı mı bu konuyu kapatmalı mı? Offff hayatım boyunca hiç bu kadar kararsız kalmamıştım.

Bir daha konu açılmadı evde. Ben de ne düşüneceğimi bilmiyorum. Bu riski göze almalı mı bu konuyu kapatmalı mı? Offff hayatım boyunca hioglukadar kararsız kalmamıştım.

Gunaydin canim. Kararsizlik kotudur. Risk cok fazlaymis. Esinde seni kaybetmemek icin olumsuz yanit vermistir. Senin durumunda ben olsam napardim bilmiyorum. Ama cok guzel akilli bir oglun var. Allah korusun onun annesiz kalma ihtimali var. Onu da dusunmen gerek.

Evet çok zor. Üstelik hem benim yaşım hem oğlumun yaşı ilerliyor.
Oysak hem mesleki açıdan hem de evdeki duru. Açısından o kadar güzel bir dönemdeydim ki
Evde yardımcı var oğlan okula gidiyor benim iş stresim azaldı.
Herşeyi düşünürüm ve kafam kocaman oldu düşünmekten.
Yapacak hiç bir şeyim yok. Allah'a dua ediyorum sadece hayırlısını ver diye.
Eşimle konu bir daha açılmadı

Gunaydin kizlr
Kahvaltimizi yaptik oglani hazirlayip bende hazirlanacagim esim alacak saglik ocagina gidecegiz
Asim varmis benim unutmusum dun aklima geldi

Papatyam Rabbim hakkinda hayirlisi neyse onu versin.. esin de hakli, korkuyordur sana bisey olmasindan.. Allah korusun evlatlarimizi da bizleride.. karar vermek zordur eminim ogluna saril baskada bisey dusunme..

ben de çok korkuyorum. dün evde bunları anlatırken oğlumda vardı ve herşeyi ona da anlattık. çok kötü oldum. ve konu bir daha açılmadı zaten.

Gunaydin kizlarr kac gundur gelmiyorum moralim bozuktu sadece sizleri okudum ciktik ama bugun iyiyim sukur temizlik yapiyorum simdi ara verdim kizi uyutuyorum o sirada size yaziyum istedim ama beni merakeden olmamis
Hikossss supersin artik 6 li rakamlarada eziyosun darisi benim basima
Papatya canim cok zor bi karar kendimi senin yerne koysam ne dusunurdum onu bile bilmiyorum ama risk fazla Allah yardimcin olsun canim
Ozgecimmm sen napiyosun diyete devam dimi dikkat ediyosun kizlar nasil selin okula alismis ne guzel sabah erken kalkmayada alisir daha
Lajoba canimm nasilsin seninmi asin var oglusunmu simdiden gecmis olsun canim
Ebrum tatildesin oh ne guzel valla goruyorum resimlerini supersin
Semih fenodo ahsen hosgeldiniz kizlar

Kubracim hayirdir canim niye moralin bozuktu? Simdi iyisindir umarim.. ben seni surekli asagida gordugumden farketmedim yazmadigini canim ya..

merhaba arkidişler
Papatyacığım gerçekten zor bir karar, tabi eşini ve oğlunu da düşünmek zorundasın, ya bu riski hep beraber alacaksınız yada tam tersi, ama kalbinin sesini dinle güzelim, bu arada sanırım seninle yakın mesafelerde oturuyoruz

Btkbr canım valla benim kafa bir milyon ama seni unuttuğumuzu düşünme, yoğunluktan insan bazen unutuyor kim var kim yok , canın niye sıkkın ki

Lajoba tetanos aşısı mı yapılacak

bende anca hakvaltı yaptım kızı giydirdim az evi topladım, şimdi büyük kızımı okula götürecem daha sonra küçüğünün kontrolü var sonrada eve gel evi temizliyebilirsem şanslıyım yemek yapılacak sonra kızı okuldan al öyle işte akşama fırsat bulursam uğrarım

Kubos cidden hep asagida cevrmiciydin pardonn sekerm .. Hayirdr neyin var. İns sende gorursun cnm bnm

Hawar elif bizimde bu ay aşimiz var. 18aylik aşimiz.
Hawarim iki cocukla zordur hersey ya. Allah yardim etsin.

Merhaba kızlar
Kübracım Hayırdır neyin var.
Rabbim hayırlısını verir inşallah. Dua etmekten başka yapacak birşeyim yok şu anda.
Hawar çım çok zor bir karar eşim sıcak bakmıyor. Onun desteği olmadan ben bu işe tek başıma giremem.
Sen nerede oturuyorsun

Ya kizlar tartildim 69.9 geldim
Dune gore inanilmaz arrtidayim. Dun uyumadan once bi demlik cay ictim . siskinlik midir nedir cnm sıkılıyor. Poff

Papatyam, esinin illa ki destegi olmasi gerek. Hakkinozda hayirlisi insallah.

Hawarcim evet canim tetanoz asim var ama ogleden sonraya kaldi esim cikamadi isten..
Senin de iki cocukla valla zor, buyugun okulu kucugun bakimi evin isi oooo ben birine yetisemiyom Allah sizin yardimciniz olsun..
Hikmet takma kafana canim gunluk artislari.. zaten bisey yemiyosun ki nerden kisacan bilmiyorum valla kiz hem sen bi kere 69 a indin ya gerisi elbet gelecek inaniyoruz biz sana..
Papatyam dualarim seninle.. oglusun nasil bi tepki verdi konustuklariniz karsisinda, eminim o da istememistir bu durumda hamile kalmani.. esinin ve oglunun destegi sart canim yoksa zaten sıkıntıli bi donemi daha da sorunlu gecirirsin.. umarim hersey istedigin gibi olur..

Kizlarrr sagolun hepiniz hep okudum sizleri ama yazamadim esimle sorunlarimiz vardi bu seferki digerleri gi ide degil zoruma giden cok sey oldu kalbim cok kirildi simdi esim hatasini anladi uzerime titriyo gozumun icine bakiyo herzaman oldugundan daha fazla ilgili bende yumusadim azcik ama biseyler kirildi umarim tamir edebiliriz hakkimizda herseyin hayirlisi olsun ne diyim

Ben şu anda den bu konuyla ilgili oğlumdan birşey saklamadım. Onun doğumunda yaşananları anlattım. O bana kardeş istiyorum dediği Zaman doktor izin verirse diye anlattım herşeyi. Dün önce neden nasıl yani diyerek tepki gösterdi. Sonra eşim annen ölebilşr dedi. Tamam o zaman ölmesin annem ben istemem kardeş dedi ve öyle kaldı konu. Ama çok istiyordu. Yatağı neresi olacak onunla neler yapacak hayaller kuruyordu. Ve ilk defa bu yıl ben yalnızım kiminle oynayacağım diye sitem etmeye başladı.
İnşallah Allah hayırlısını versin. Ben ondan gelene razıyım.
İnşqllah füSelir aranız. Her evlilikte oluyor böyle şeyler. Önemli olan sevgi saygı içinde orta yolu bulmak
Allah yardımcın olsun

Menüm geliyor kızlar
Sabah 07:30 da kahvaltı
Saat 11 de 3 adet kuru kqyısı

Saat 12 de salata ve şiş köfte. Köftenin sadece köftelerini yedim. 16:30 da bir elma

Akşam yemeği 18:30 da Arkasında bir Türk kahvesi. Bugün spor yapamadım. Yarın sabah oğlanı gönderdikten sonra yapacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…