- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #20.601
Özgecim yerden göğe kadar haklısın. Hepsinin farkındayım. Ama gönlüm razı olmuyor. Çok şükür bir evladım var. Bunu bile çok zor şartlarda edindim. Rabbim bir sıkıntı olmadan kucağıma almamı nasip etti.Kizlar kac gundur yazamadim ya 2 gun ust uste hem misafirim vardi hem aksaminda misafirlige gittimnmisafirlikte sayilmaz da kv ertesi gunu gorumceme gittik gel eve gec uyu erkenden kalk basimin agrisindan ve yorgunluktan bitkin dustum sizleri okudum sadece
bugunde 22 de uyudum esim geldi az once ona uyandim size yazayim dedim kekten az yedim hawarcim 2 dlm gerisini gorumceme goturdum yendi bitti evde kalsaydi vay halime
papatyacim sana tavsiyem empati yapman tabi tsm olarak yapamazsin esini oyle dusunemezsin de eger esinin boyke bi drumu olsaydi atiyorum riskli bi amelyat olsa risk yuksek olsa o amelyata girmesine izin verirmiydin krndini nasil hissederdin nasil tepki verirdin ben sahsen konusturmazdim bile esimi tamam bitti konu kapandi derdim senin esinin yaptigi gibi esin korkmus baksanaseni kaybetme iht onu cok uzmus belli oglunu soyleyemiyorum bile hayatta mutlu olmak icin napiyoruz bardagin dolu tarafindan bakiyoruz ben decerkek bebek diye olup bitiyodum sezeryan asla olmam diyodum Allah korusun cocugum olucekmid nerdeyse sonradan kendime okadar kizdim ki bu neyin inadiydi diye drum sezeryan dedigi an hemen bi savunma mekanizmasi oluyodu onun iyi niyetli yaklasimini gormuyodum olaya kitlenmek iyi degil genis cerceveden bak canim yani bence zorlama sukur ki pirlanta gibi bi evlat sahibi oldun ya hic olmasaydi
menunu de cok begrndum cuma iyi birseyler gorceginden eminim
btlkubra canim benim de bi ara esimlr aram feciydi ucurumlar vardi aramizdaama zamanla duzeldibhatta cok iyi oldu evlilik gerceten cok emek isteyen zor bi kurummus 17 18 yasinda evlilige bakisimi hatirliyorumda guluyorum ne saf dusunuyomusyz ozamanlar evcilik saniyomusuz resmen ben evlendigim zaman buyudum resmen hayati gordum tanidim( calisma hayatim da olmadigu icin)
Yani uzun lafin kisasi yasadigin okumsuzlugu unut esin dersini aldiysa onune bak ki ilerleyebilisin canim uzme kendini lutfen artik
hkmetcm sen napiyon canim arti ciktim diye uzulmussun asiri yemiyorsun ki kilo olsun odemdir o canim
Lajoba semih ebru fenodo unuttugum varsa affola sizler nasilsiniz kizlar
tartimin pili bittibesime verdim alsin diye umarim kusa zamanda alir suan bahcedeki ev yapiliyo ona gidip geluyo hergun sabah 7 gece 2 o da cok yoruldu
kac kiloyum merak icindeyim cumaya tartilmak istiyorum bi yandan da korkuyorum
Evet canim psikolojik olabilir ben nasil normsl dogurcam diye takinti haline donusturdum senin ki sadecectakinti degil cok insani bi istek ama surekli kafanin bi yerinde bu dusunce var
psikologuna acabikirsin bu konuyu
Rabbim hakkinda hayirlisini versin canim dualarimiz seninle
Kızlar osikoloğa anlattım dün durumu. Benim mükemmelliyetçi olduğumu söyledi. Kafanda 2 çocuklu bir ailem olmalı diye takıntı yapıyorsun dedi. Herşey mükemmel, dört dörtlük olmalı diye bir çaba içine girmişim. Yani o bana başından beri yapma diyordu zaten.Gunaydin kizlarr uyandim kizimin karnini doyurdum pilates yaptim dus aldim simdi kahvalti yapcam
Ozgem haklisin bizde aramizi duzelttik ins bidaha bole bisey yasanmaz
Papatya canim takinti yapmis olabilirsin ozgenin dedigi gibi psikologuna anlatabilirsin bu konuyu
Hikos arti cikmissin yeni gordum takma kafana odemdir o ne yiyosunki arti cikicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?