Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlar kac gundur yazamadim ya 2 gun ust uste hem misafirim vardi hem aksaminda misafirlige gittimnmisafirlikte sayilmaz da kv ertesi gunu gorumceme gittik gel eve gec uyu erkenden kalk basimin agrisindan ve yorgunluktan bitkin dustum sizleri okudum sadece
bugunde 22 de uyudum esim geldi az once ona uyandim size yazayim dedim kekten az yedim hawarcim 2 dlm gerisini gorumceme goturdum yendi bitti evde kalsaydi vay halime
papatyacim sana tavsiyem empati yapman tabi tsm olarak yapamazsin esini oyle dusunemezsin de eger esinin boyke bi drumu olsaydi atiyorum riskli bi amelyat olsa risk yuksek olsa o amelyata girmesine izin verirmiydin krndini nasil hissederdin nasil tepki verirdin ben sahsen konusturmazdim bile esimi tamam bitti konu kapandi derdim senin esinin yaptigi gibi esin korkmus baksanaseni kaybetme iht onu cok uzmus belli oglunu soyleyemiyorum bile hayatta mutlu olmak icin napiyoruz bardagin dolu tarafindan bakiyoruz ben decerkek bebek diye olup bitiyodum sezeryan asla olmam diyodum Allah korusun cocugum olucekmid nerdeyse sonradan kendime okadar kizdim ki bu neyin inadiydi diye drum sezeryan dedigi an hemen bi savunma mekanizmasi oluyodu onun iyi niyetli yaklasimini gormuyodum olaya kitlenmek iyi degil genis cerceveden bak canim yani bence zorlama sukur ki pirlanta gibi bi evlat sahibi oldun ya hic olmasaydi
menunu de cok begrndum cuma iyi birseyler gorceginden eminim
btlkubra canim benim de bi ara esimlr aram feciydi ucurumlar vardi aramizdaama zamanla duzeldibhatta cok iyi oldu evlilik gerceten cok emek isteyen zor bi kurummus 17 18 yasinda evlilige bakisimi hatirliyorumda guluyorum ne saf dusunuyomusyz ozamanlar evcilik saniyomusuz resmen ben evlendigim zaman buyudum resmen hayati gordum tanidim( calisma hayatim da olmadigu icin)
Yani uzun lafin kisasi yasadigin okumsuzlugu unut esin dersini aldiysa onune bak ki ilerleyebilisin canim uzme kendini lutfen artik
hkmetcm sen napiyon canim arti ciktim diye uzulmussun asiri yemiyorsun ki kilo olsun odemdir o canim
Lajoba semih ebru fenodo unuttugum varsa affola sizler nasilsiniz kizlar
tartimin pili bittibesime verdim alsin diye umarim kusa zamanda alir suan bahcedeki ev yapiliyo ona gidip geluyo hergun sabah 7 gece 2 o da cok yoruldu
kac kiloyum merak icindeyim cumaya tartilmak istiyorum bi yandan da korkuyorum

Özgecim yerden göğe kadar haklısın. Hepsinin farkındayım. Ama gönlüm razı olmuyor. Çok şükür bir evladım var. Bunu bile çok zor şartlarda edindim. Rabbim bir sıkıntı olmadan kucağıma almamı nasip etti.
Eşimin böyle bir durumu olsa yıkardım herhalde ortalığı. Elimin yanağında bir Ben vardı. Benle oynanınca kanser riski artıyor ya tutturdu aldıracağım diye. Günlerce sürat yaptım konuşmadım. Yani aslında herşeuşn farkındayım da taaaa kalbimin derinliklerindeki o annelik duygusunu atamıyorum.
Kendi isteğiyle tek çocukla kalan çok arkadaşım var aslında. Ben böyle sıkıntılı bir durun olduğu için mi bu kadar inat ediyorum bilmiyorum. Psikolojik bir durum da olabilir.
Yani anlayacağın kafam kocaman bir kazan. Vücudumun üstünde gezdiriyırum. Dua etmekten başka birşey gelmiyor elime. Korunmayı bırakıp oluruna da bırakamıyorum tabi ki
Rabbim hayırlı olanı versin inşallah

Evet canim psikolojik olabilir ben nasil normsl dogurcam diye takinti haline donusturdum senin ki sadecectakinti degil cok insani bi istek ama surekli kafanin bi yerinde bu dusunce var
psikologuna acabikirsin bu konuyu
Rabbim hakkinda hayirlisini versin canim dualarimiz seninle

Gunaydin kizlarr uyandim kizimin karnini doyurdum pilates yaptim dus aldim simdi kahvalti yapcam
Ozgem haklisin bizde aramizi duzelttik ins bidaha bole bisey yasanmaz
Papatya canim takinti yapmis olabilirsin ozgenin dedigi gibi psikologuna anlatabilirsin bu konuyu
Hikos arti cikmissin yeni gordum takma kafana odemdir o ne yiyosunki arti cikicak

Gunaydin kizlarrr

69.8 ciktimm
Gec tarrtilsam tmzlk yapip 68 i gorurumde bugun arkdsima gidicez oglisle. Ac gitmeyim ki orda abartmayim.

Yarim sıkma,1domates,az peynir,yesilcay

İyiyim osgecim diyetle aclikla ugrasip duruyoruz topik eskisi gibi neseli degil cok durgundunku menum sabah 2dilim ekmek peynir domates salatalik ogle 1dilim ekmek kahvalti yine aksam ekmeksiz patlican kebabi salata 1 bardak fanta

merhaba kızlarr
Papatya menün güzel , özelden yazayım sana nerelerde olduğumu
Ösgem iyi yapmışsın kekten yememekle, çocuklarla misafir ağırlamakta misafirliğe gitmekte çok zor oluyor
Hkmt sıkma canını bencede ödemdir yoksa menün gayet iyi
Btkbr canım ösgede anlatmış zaman zaman hepimiz sorunlar yaşıyoruz, sevgi emek ister diye boşuna demiyorlar,
Semih bence menün iyi, emziriyor musun, bide bebeğin ne kadarlık oldu

bana gelince bende dikkat etmeye çalışıyorum akşamlar giremiyorum nete çocuklarım geç uyuyor, dün küçük kızmı kontrole götürdük dr bandajı bayağı gevşetti, ama dr içime sinmedi, çocuğa bir düzenli dr bulamadık tam bu dr oldu diyom dr gidiyor , neyse kalça açısı istenilen seviyede fakat hala gelişim geriligi var röntgen çektik ilk defa daha önce hep ultrason ile açılara bakıyorlardı, dr dedi kalçanın birleşim yerindeki çekirdek oluşmamış oluşması için yapılacak ekstra bişey yok sadece bakacağız takip edecegiz dedi

Hawarcim bebeginr Allah acil sifalar versin hep pozitif dusun ki iyi olsun dua edelim ins bian evvel iyilessin

Kızlar osikoloğa anlattım dün durumu. Benim mükemmelliyetçi olduğumu söyledi. Kafanda 2 çocuklu bir ailem olmalı diye takıntı yapıyorsun dedi. Herşey mükemmel, dört dörtlük olmalı diye bir çaba içine girmişim. Yani o bana başından beri yapma diyordu zaten.
Hawarcım çok geçmiş olsun. Inşallah en kısa zamanda iyileşir kızın

Havarcim çok geçmiş olsun allah şifa versin canim benimki 2haftadir emmeyi birakti 1.5yasinda bu arada

Bugünkü men um sabah az biseyekmekle reçel peynir yedim öğle ekmeksiz patlican kebabi ara çaya kremali bisküvi batirip 1 paket yedim iki bardak yesil cay ictim simdi iki tane salatalik yedim aksamda birsey yemiyecemkendimi nedense cok sis hissediyorum

Kizlar iyi geceler.. Menumu yazmaim inanilmaz abarttim. Arkadasimda kisir yedim ustne cay hoşbeş coook yidim. Sonra aksam eve geldm. Zyagli taze barbubya yapmistm onu yedim. Simdide biskuvi pofff yrndaaaan umutsuzummmmm.
Affedin beni

Hikmet'im oluyor bazen öyle. Sıkma canını. Sen kaç kilo verdin bir düşünsene. Daha da vereceksin. Eminim ben
Benim menüm güSel aslında ama resim çekmedim bugün.
Sabah domates peynir 3 zeytin salatalık
Ara beyaz leblebi yarım avuç kadar
Öğle bir avuç et bınfile 2-3 patates kızartma salata
Sonra bir baklava ( oldu mu şimdi)
Elma
Akşam 2 kase çorba( ama çok güzel yapmıştı) ve balık salata
Arkasından Türk kahvesi.

Iyi geceler citirlar tebrik ederim hala yola devam ediyorsunuz kasim dan sonra yarisirim sizlerle. Merak edenler icin 31. Haftadayim 66 kilo oldum (58 dim)
Papatya uzun zamandir ugrayamiyordum bir bakayim dedim merak ettim gecmise dondum Allah hayirlisini versin. Biz tek cocuk dusunmuyorduk ikinci icin erken oldugunu dusunsemde olsun istedim esim suan ucuncuyu de istiyor ve ben daha dogum yapmadim kizim dogdugunda oglum 3 yasina girecek. Ben bunlari neden yaziyorum gecenin bu saatinde oda ayri bir konu. Annesin ve hamile iken olum korkusunu yasamak cok zor bir duygu, benim senin gibi bir problemim yokken yasiyorum olum korkusunu. Kac kere uyurken yasadim karanliga dusup allah diyerek dua okuyarak uyanmalar, uyumaktan korkup, esimi kac kere kaldirdim, ilk hamileligimde boyle olmamisti karabasan olmustu sadece bundada karabasan oldu ama surekli olecekmis gibi ruh hali var ne kadar atlattin dersen cevap yok dile getirmemeye calisiyorum. Rabbim nasip ederse sirf bu dusuncelerden dolayi ucuncuyu nsail dogurrum bakarim diye korkmuyorum hamile kaldigim suredeki duygu, dusunce ve kabuslarimdan korkuyorum. Ben nasil bu hale geldim inan bilmiyorum belki ablamin 23 yasinda komsunun arkasinda 4 aylik ve 4 yasinda iki cocuk birakip kazada olmesi, benim apartmanda gecen sene tasinan 34 yasindaki komsumum (5 yasina yeni giren oglu vardi) bayramda deniz lideki kazada vefat etmeesininin ardindan, gecen hafta 30 yasinda esimin cocukluk arkadasida rahmetli oldu. Hepsinin mekani cennet olsun. Hepimiz birgun Rabbimize kavusacagiz fakat buna ne kadar haziriz orasi zor iste arkadasim. Hamile iken bu duyguyu nasil yasayacaksin esine ve cocuguna ne kadarini yansitacaksin. Ben bu duyguyla savasirim bu dusunceleri takmadan yasarim bu hamileligi diyor musun. Allah hakkinda hayirlisini nasip etsin. Hamile kalirsan Rabbim sana cok kolay gecen bir hamilelik yasatsin korkusuz guven icinde insallah.

Gunaydin citirlarim dun burda acaip yagmur yagdi ama iyi oldu hava temizlendi bende yagmurlu havalari severim mis gibi
Hikosss olur arada ole takma kafana canim bugun tartilma zaten yarin tarti gunu toparlarsin yarina
Devkule hosgeldin canim 31 haftalik olmussun masallah canim ole dusuncelerin aklina gelmesi normal ama bol bol dua et gunluk yasin oku bebegine namazini kil rabbim herseyin hayirlisini veriri
Kizlar dunki menum
Sabah
1 dilim ekmek
2 burgu peynir
Yarim domates
Oglen
1 kase corba
2 kofte
Aksam
1 tane biber dolmasi
Yarim kase corba

Kizlar, merhabalar. Dun asiri yemem ve cok cesit tuketmem midemi altüst etti. Midem beter olunca bas agrisi yapti. Malesef kendimi kusturdum. Midemon rahatlamasi gerekti. Midem rahatlayinca uyuyabildimm .
Ayy bi daha abartarak yemicem.

Papatyaa vererim kilo eminim. De bu ders olayi canimi sıkıyor. İns yapabilirim. Sen nasilsin. Oglusunun sozleri beni cok duygulandirdi. Ogluna sımsıki saril , kismetten öteye yol yok biliosun. Hakkinizda hayirlisi..
Bu arada menun gayet gusel

Kubos, maleseffd tartildimm. Dune gore baya artidayimmmmm. Kizcen nsil
Menun enfesss

Devkule, dha dun gibi hamileyim dedigin zaman. Cok hizli akiyor zman dimi. Karnin kocaman olmustur. Kizin olacak demeki ne gusel ismi ne olacaak.

Ebruuu yoklari mi oynuyooo .. Tatilde tabi ))

Nel ztn yook

Semih menunu begendm. Yrn tartida ne gelecek mrk ettm..

Eliffffffff nerelerdesiin

merhaba kızlar
devkule maşallah. zaman ne çabuk geçiyor. bana doktor 30 haftadan sonra her an doğum olabilir dedi.
yazdıklaırnı defalarca kere okudum. zaten biliyorum benim için çok zor bir süreç olacak. hem ölüm riski hem erken doğum riski. ve çok düşündüm. eşimden de destek görmeyince bu sayfayı kapatıyorum sanırım. bu kadar zor bir süreci desteksiz atlatamam. bu kadar büyük bir sorumluluğu da tek başım alamam. yani durum bundan ibaret. teşekkür ederim. düşüncelrini anlatıp fikir sunduğun için. tabi tüm kızlara ayrı ayrı teşekkür ederim.
hikmetim benim oğlum çok duygusal bir çocuk ve bana da aşırı derecede düşkün. onun bu tepkidi de beni bu fikirden uzaklaştırdı.
artık hayatımı başka yöne kaydırmaya karar verdim.
yurtdışından bir okul arıyorum. 1 sene kadar gidip orada ders vermeyi düşünüyorum. şu anda bunu araştırıyoruım.

Benim metabolizmam çok yavaş ne yazikkiac kalmadan kilolar gitmiyo e oylede rejim benim icin cok zor oluyor

Merhaba kizlar
Hikmetim buralardayim canim ama yazmiyorum okuyorum sizi.. duzensiz beslenince menu yazamiyorum malesef zaten aksama kadar ne yedim ne zaman yedim unutuyorum.. eee menu paylasmayincada yazacak pek bisey olmuyo.. ay ins dersleri halledersin canim bende aof kayit yenilemem lazim 3. sinifa geciyorum bu yil..

Papatya hakkinizda hayirlisi canim hayatinla ilgili yeni planlar yapmana sevindim.. umarim hersey gonlunce olur..

Kubra dun burdada bi dolu yagdi bilye kadardi buyuklugu.. oglum pencereden gelen seslere sasirdi oyle saskin saskin izledi disariyi

Ebrum tatil guzel gidiyo takipteyim

Devkule zaman ne cabuk geciyo canim ya demek 31. haftadasin Rabbim hayirla kurtasin..

Ozge, hawar, ahsen, semih nasilsiniz kizlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…