Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlar, surekli bakiyorim buraya. Artik ailem gibi oldunuz. Sevincinizi de üzuntnuzi de sizlerle yasiyorum rsmen. Allahim hicbirinizn yuzunu soldurmasin.
Papatya oglun senin herseyin. Elindekileron kiymetini bilmeli insan degil mi. Oglusuna sımsıkı saril.
Evet farkli hedefler koy kendine. Sen cok basarili bi egitmensin her alanda basarili olacagina eminim. Yeter ki iste. Allahim dermansi dert vermesin.

Elifciiimmm, aaa ne dmk yazicak bise bulamiyorim. Burasi diyet sayfasi evet ama hepmz arkadas oldk. Ne istersen ya tbi( ebrucum affina siginiorum snn sayfan ama ozledk seni buarada))))
Sorma yaa bende dun kendmi aştim. Gece acillik oluyordumda kendme gelme yontemimi bliorm cok sukur..

Semih cnm ben ac kalarak zayiflayanlardandim. Ama o bi yere kdr işliyor. Vucudu sasirtmak gerek. Farkli yontemler denemek gerek. Olumsuzliga kapilmaak yokkl tmm mi

Bende oglan uyuyoken test cozim. Kocis de artik kiziyor. Gece gec saatlrre kadar ders calismama.. Bi gun sonrasina yorgun düsüyorum cnku. Hakli yani. Bundan snr en gec 12de dera calismayi bitiricem.
Dünki agrinin halsizligi ustumde.
Neyse.kactim ben.
İyi bakin kendinize vee canlarinizaaaaa

merhaba kızlar geçmiş olsun dileklerini için teşekkür ederim, umarım iyileşir şöyle istediğim gibi bir dr bulamadım canım ona sıkılıyor birini dediği diğeri tutmuyor,

Papatya her şeyin hayırlısı güzelim, psikologun haklı bence
Devuke canım öyle şeyler düşünüp durma iyice bunalırsın, evet insanlar zaman zaman çeşitli korkular yaşıya bilir, hamilelikte sanırım hormonlar nedeni ile bunlar tavan yapıyor ama aklını başka şeylerle meşgul et canım, hamileliğini keyifli geçirmeye çalış
Semih çoksıkı bir diyet uygularsan sonra kilo vermen durur ve ondan sonra moraller sıfırlanır , yapabiliyorsan spor yap
Hkmt canım düzenli ders çalışıyorsun, eminim işe yarıyacak, ama çok yoruluyorsun değilmi zor oluyor çocukla çalışmak umarım emeklerinin karşılığını alırsın

Btkubra, papatya, havar , hikmet, lajoba, tesekkur ederim. Kizimin adi zeynep olacak esim koyuyor ismi bende ikna edebilirsem yanina bilge dusunuyorum. Aklimi baska seylerle mesgul etmeye calisiyorum bende. abartip boncuk isi tepsi ortusu salon takimi isine basladim.Kizin eksikleri var onlara bakiyorum arada, ana kucagi oglanda almamistik ark vermisti geri vermistim simdi kiza alacam uygun kullanisli bakiyorum. oto koltugu olarakta kullanilanlardan memnunmuydunuz kizlar fikir verin. Kapi susu ve bebek sekerini kendim mi yapsam ne yapsam ugras ciksin bana severim o isleri hatta abartip oyun minderi felan da yapayim gerci burda birde malzemeleri bulmak ta mesele ya. Elinde az kullanilmis hatta kullanilmamis ana kucagi oyun minderi olup uygun fiata satmayi dusunen varmi dir.

Devkule zeynep ismini cok severim bende kizim olursa dusunuyorum ins ben oyun minderi hic almamistim anakucagini da eltimler vermisti bana ama bence cok da kullanisli degil ben onun agirligini tasimaktansa kucagimda tasimayi tercih etmistim cogunlukla.. ha bide icini surekli minderle falan destek yapmak lazim cok cukur oluyor.. velhasil bana kalirsa birinden bulabilirsen ikinci el al ama bosuna dunya paralar verip alma derim..
Bebek sekeri evde kendin yapman super olur malzemeleri nettende siparis verebilirsin, barmari tavsiye ederim.. ben hic siparis vermedim burdan ama fiyatlari uygun.. umarim rahat bir dogum gecirirsin, hersey gonlunce olsun canim..

Menum

Sabah 2yumurta

Ara yesilcay ,nescafe,7tane kck biskuvi

Ogle yumrta salatasi 3ymk kasigi, 2dlm cVdar ekmegi ,cay, salatalk, domatea

Ara nescafe , cay

Aksaam yoook (yemei düsunmuyorum. Yesilcay uzum belki yerim.)

Spor hayalllerde.
Su 1lt

Citirlarim menugorurdb
nnn
Sabah
1 dilim ekmek
1 ucgen peynir
Ara
1 bardak ice tea
4 ad hanimeller tuzlu kurabiye kucuck zaten
Aksam 4.30 da yedim
Lavasta tavuk durum dahada bisey yemem

Kübos az yemek yemissin. Tavuk durum olmasaymis sabah cook eksi gorurdun. Ama erken kapatmissin gununu .. Superrr

Hikosum saol seninde menun herzamanki gibi super
Kizlar eve yeni geldim aksam esim aradi esimin teyzesine araba carpmis hastaneye goturmusler kv ile hazirlandik hemen kizi gorumcemlere biraktim gittik cok sukur o emli bisey yokmus ama baya korktuk esim hala hastanede bende geldim kizi uyumus simdi gorumcemle oturuyoz ranbim herkesi korusun uzulduk baya

Btkübra çok çok geçmiş olsun, iyi olmalarına sevindim, insanın başına ne zaman ne geleceği belli olmuyor
Hikoş bencede çok az yemişsin ama sen hep az yiyorsun zaten
Devkule canım bence de şekerlerini falan kendin yap, oyalanmış olursun, oyun minderi bende almadım puseti ise ilk kızımda bir arkadaştan almıştık yine aynı puseti aldık ama evde kullanmak için çokta uygun değiller altını yastıkla desteklemek lazım biraz büyüyünce de altına yastık koyunca bu defa kendilerini atıyorlar pusetten

bakalım yarın neler göreceğiz tartıda ben eksideydim biraz ama geçen hafta sonu çok yemeseydim şimdi daha çok ekside olacaktım, bu hafta sonu da dışarıda olacağız umarım çok kaçırmam

Ebru tatil nasıl gidiyor güzelim, umarım iyidir
Fenode bir ce dedi kayboldu
Ösge sen neler yaytın,
Papatyada yok bu akşamm
lajoba sende benim gibi menü yazmıyon

ahsen nellson semih unuttuğum varsa kusura bakmayın kızlar herkese iyi gecelerr

Kızlar yazıp çıkıyorum ama telden yazmayı sevmiyorum . Dün oglum ateşlendi .gece hastanadeydik. El ayak hastalığı diye bir salgın varmış. Gece hiç uyumadık Eşimle derece elimizde sabahladık . İlaçları almıştım yanıma iyiki.bana ve eşimede bulaştı. Geçici bişeymiş Allah başka dert vermesin. Sabahtan vardı ateşi sonra geçince bende tüm gün onunla bol bol vakit geçirdim.Sözde erken kalkıp göl kenarında yürüyüş Akşm spor vs fos çıktı. Sma Oglumla buranın tadını doya daya çıkarmak istedim.Çok mutlu görseniz hep bize bizi sevdiğini söylüyor .dün ayağımın Altını öpme dememe rağmen öpücük yağmuruna çevirdi Akşam baygın gibiydi.Herşeyin başı sağlık. Ama burda iki küçük çocuklu çocuklarını görmeden bekar sandığım etsiz

Çıtır anneleri görünce moralim bozulmadı drgil hanişimdi oglum uyudu çok uykum var. Yarın 7 de kLkıcaz ve 10 gibi yola çıkıcaz. Ini papTyanlDa buluşuruz

kilo bildirimim

7 eylül:58,6
19 eylül:58,4
giden:200
başlangıç: hatırmamıyorum..
hedef:55

kızlar günlerim o kadar yoğun geçiyorki anlamıyorum inanın

diyete bir türlü başlayamıyorum..
1gün bile devam etmiyor diyetlerim..
üzülüyorum bu iradesizliğime..

hepiniz aklımdasınız..inanın..

Ebru çok çok geçmiş olsun canımm
Nelson hoş geldin güzelim özlemiştik seni, iki çocuk iş tahmin edebiliyorum oğunlugunu kolay gelsin

başlangıç: 75,7
geçen hafta: 74,6
bu hafta: 74,2
giden : 400
toplam giden: 1,5
hedef: 60

spor olmayınca anca bu kadar gitmiş bide hafta sonu abartınca neyse gitmiş ya bunu da şükür

arkadaşlar mrb aranıza alırmısınz beni kızım 1 yaşına girecek bayraMDA çıtır anne sayılırmıyım bilmem :) 80 kiloyum

Gunaydin hatunlar
Nasilsiniz bakeem ben iyiyim cok sukur ama bugun cok yogunum esim yurtdisina gitcek 10 gun yok
Valizini falan hazirliycam disari cikcaz bi kac is icin vs vs
Neyse kilo bildirimi yapip kaciyim hemen

Baslangic 69.3
Gecen hafta 60.9
Bugun 60.3
Giden 600 gr
Cok sukur ya arti cikacagim diye cok korkuyordum cunku bu hafta epey abartmistim pastalar tatlilar falan.. neyse haftaya da 59 gorurum ins

Hepinizi optum kizlar gorusmek uzere..

merhaba kızlar
kübracım çok geçmiş olsun. inşallah bir an önce iyi olurlar...
ebrucum size de çok geçmiş olsun. sana faceden yazdım.
nelsonum neler yapıyorsun bu aralar. buraya daha sık uğrarsan belki motive olursun canım.
ben de sabah sporumu yaptım. 3 mil yaptım bugün. ama vücudum o kadar hamlamış ki çarşamba sabah yaptığım slimden sonra et kesti heryerim. o nedenle bugün sadece lesliyle kaldım.
kilo bildirimine gelirsek
başlangıç: 65,9
geçen hafta: 64
bu hafta: 64.1
gelen 100 (pazartesi otel dönüşünde 65,6 olduğumu düşünürsek bu rakam hiç önemli değil)
giden yok malesef
hedef 60

Kizlar,

Gcn cuma:70.0
Bu cuma: 70.3
Gelen 300gr
Giden yok
Hedef 67.5

Aldim aldimmm

Guzel bir haberim var size..
Ben acikogretim bankacilik ve sigortaciliga kayit yaptirmistim. Bgun aradim kaydim duruyormus. Yanii ygs ye hazirlanmama gerek kalmadi. Nasil mutlu oldum anlatamammm yaaaa..
Ama 250lira fln para yatirmam gerek.. DurumumuZda sıkışık .. Napicam blmiorm. Esimle konusmam gerek.
Dusunsenize yaa cog tarih mat stresinden kurtulduumm m...
İns esim olumlu bise soyler.
Heyecandan ölmek uzereyimmm

Kizlar dun yakin bi ark geldi ayni zamanda dogum yapmistik pizzalar kahveler cikolar dun cok fena cozuttum hafta ici 62.900 u gormustum ben
Kilo bildirimi
baslangic 67
gecen hafta 63.800
bu hafta:63.300
Giden 500
Hedef:50
Bu hafta cok iyi degiliz sanirim az gitmis alan da var haftaya degisir umarim
bu gidisle idaayi kazanmam cikmaza girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…