Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlar ben geldin hepinize tesekkurederim teyzemiz iyi suku eve geldi ama 1 ay kalkmicak yerinden legen kemigive poc kemiyi kirilmis zaten agridan kalkamiyo ins duzelir bian once simdi kizi uyutuyorum uyusun pasta kurabiye krk yapcam aksam teyzeye goturuyum gelen giden olur evde bulunsun sabah tartilmayi unuttum telasliyim malum ozgecim lajoba semih kilo vermis sanirim tebrikederim kizlar veremeyenler uzulmesin haftaya toparlarlar ben yarin tartilip yazicam

Nelson, Semih, Lajoba, Ösge tebrik ederim
Papatya senide tebrik ederim tatilden sonra sende çok iyi toparlamışsın
Hikmet sanırım senin vücudunu şaşırtman lazım yoksa bence az yiyorsun tabi dün abur cubur yemişsin ama olsun
bir kırlma noktası yaşamalısın, umarım harçını yatırabilirsin, sen ders çalışıyorum diyince bende kpss ye çalışıyorsun sanmıştım gerçi oda kalkıyor galiba

Neserkan hoşgeldin aramıza tam yerine geldin

Btkübra tekrar geçmiş olsun umarım kısa sürede sağlığına kavuşur teyzeniz

Ösge benim süt biraz azaldı sanki suda çok içiyorum ama süt böyle azalınca karsız kalıyorum ama biliyorum ki kilolarımla çok mutsuzum ( senin sütün etkileniyor mu

kızlar merhaba
şu anda bilgisayar karşısında çayımı içiyorum ve az önce işyerindeki odamda çok özel bir misafirim vardı. ebru uğradı bana. sanki yıllardır arkadaşmışız gibi oturduk konuştuk. sizi andık...çocuğu arabada uyuyordu onun için eşi arabada beklemek zorunda kaldı. ama ebruyu ben çok sevdim. öyle çok kilolu falan da değil. sadece azıcık göbek problemi var.
ama o gidince aklıma geldi keşke bir foto çekinseydik. konuşmaktan hiç aklımıza gelmedi.

ay ay ne güzel papatya , bir buluşma daha ha sayfadaki arkadaşlar iyiden iyiye samimileşti desene ne güzel
dediğin gibi keşke bir resminizi çekseydiniz

Kızlar papatyamla buluştuk evetÇok samimi sanki yazışmamızın devamı gibiydi. Aynı içtenlik kaldığımız sayfadan devam eder gibi Papatyam aynı fotokardaki gibi yüzü pürüzsüz doğal bebeksi:)Yolda heyecan vardı . Ama görüşünce sarıldığımızda tamam dedim aynı içtenlik aynı samimiyet....Aslında face etiketlemek aklıma geldi ama lafa daldık.keşke resim çekinseydikNeyse seneye yolumuz düşerse inş

Ebrucum ne güzel şeyler yazmışsın canımteşekkür edeim. Hatta sen gidince düşündüm ay dedim çok mu konuştum acaba diye. Fakat konuşacak çok şey vardı. Buna rağmen zamanımız çok azdı. Ğnşallah yine buluşuruz. Belki diğer kızlarla da buluşuruz.
Bu topiğe gelene kadar yüzümün bebeksi olduğunu düşünmemiştim hiç. Hatta pek de beğenmezdim kendimi. Ama şimdi daha farklı düşünüyorum artık.
Özge ebruyla konuştuk. Seni ve hawarı hiç bilmiyoruz. Hiç fotonuzu görmedik. Bizim merakımızı bir giderim kızlar ya
Hikmet'im çok iyi olmuş senin için. Şimdi sınava girmeyeceksin eski okuluna devam edeceksin. Hadi bakalım. Rabbim gönlüne göre versin.
Yeni bir arkadaş gelmiş. Hoşgelmişler.
Hawarım mesajını yeni okudum. Inşallah bir gün seninle de buluşuruz

Ebru papatya sizi cooookkkk kiskandim ayy ne mutlu size yaaa ben de orda olmak istedim cok
papatyam su halimle olmasa da inan ben de beni gormenizi cok isterim oyle cok guzel olmasam da fena degilim zaten maksat sizleri gormek konusmak
Burdan kendimi gostermem malesef imkansiz esim aram etkilenir malesef
ins bir gun bulusuruz ama inaniyorum buna ben

Selam kizlar
Vaay papatya ebru bulusmuslar ne guzel cok sevindim
Ozge facen yok mu canim biz kizlarla faceden goruyoruz birbirimizi
Hawar evet canim menu paylasmiyorum bende cunku neyi ne zaman yedim hatirlamiyorum bi de o kadar cok sey yiyorum ki aksama kadar unutuyorum ama aksam yemiyorum tutuyorum kendimi bu sayede de gidiyor gramlar.. bende emziriyorum canim ve sutum hic etkilenmedi nerdeyse 6 aylikti oglum basladigimda simdi 15 aylik oldu hala emiyo, incir ye tatlim guzel sut yapiyor tabi suyu ihmal etme en onemlisi o..
Hikmet cok sevindim canim ins kayit yeniletebilirsin
Kubra gecmis olsun canim teyzenize, sana da kolay gelsin iyi dusunmussun kurabiye pasta yapmakla eline sagliik
Nel ozledik seni ama cocuklar okul is ev derken anliyorum canim yogunsundur

Bende esimi yolladim oglumla cizgifilm izliyoruz yarinda kardesim kiz arkadasiyla glecek yanimda kalacaklar tam kafami dinlerim derken bi de amerikali gelin cikti basima yaaa

Şükümmmm ve Kevser sizin ordan geçiyorum.Kalben hissettim aynı havayı soludukŞarjım bitiyor . Okudum eve gidince ayrıntılı yazıcam inş.İnş bilgisayarı almıştır müdür

Hawarcim sutum cok etkilenmedi canim benim sonucta abur cuburu kestik ekmegi baya azaltim su icersek yemegimizi dengeli yerseknsut azalmaz okadar canik sen yemegi de az yiyon demek

Özgecim bir görseydik seni ya. Ben çok merak ediyorum seni.
Hawar aynı şekilde seni de tatlım

Kizlar, iyi gecelerr..

Papatya ebru bulusmuşsnuzzz cok sewindim. Sanki ben de ordaymisim gibi hissettim ... Canlarim yaaaa. İns karsilasiriz bi gun. Belli mi olur dimi

Evet ptesi kaydi yenilemeye gidicem.
Coook mutluyum.
Cografyayla ugrasmicaaaam sükurki.. Taa 2009daki sinava grip acikogretm bankaclk yazip snra calisiorm diye okumayi askiya aldgim bolumumeee devam ediceem.
Benden mutlusu yoook wallaa..

Bide kv yle iddiaya grmistik ya .. Bugun yeni bilekligimi bilegime takti. Dedim 67olamadim olsin 69 oldin ya dedi. Sozunu tuttu anlicaginiz..

Bu gece ygs ye kafa yormadan super bi uyku cekicem insallah
Allahimaaa sükürler olsun

Hikmet kapmissin bilekligi hayirli olsun guzelim gule gule kullan, kayit yenileyecek olmana da sevindim bende kayit yaptiracagim pazartesi ins..

Ayy evde tekim canim sıkılıyor yaa oglusum da uyudu.. oysa tek kalmayi kafa dinlemeyi ozlemistim, meger pek ozlememisim.. simdi bi dizi film falan izleyim bari aslinda yapilacak cok isim var ama bu gecelik hepsini askiya aliyorum mutfagi bilem toplamiycam valla keyif yapcam.. bugun hic bisey yemedim ogleden sonra yarin 59 gorurmuyum acaba? Aciktiiimm ama yemiycem yinede sabahki rakami merak ediyorum bakalim nolcak tarti bana bu sefer ne gosterecek..
Hadi bana iyi seyirler size de iyi geceler.. opuldunuz citirlar..

merhaba kızlar
ebru ne güzel bahsetmişsin papatyadan
valla kızlar benim burada fotoğraf paylaşmaya pek cesaretim yok, ne bileyim güzel biri değilim kiloları da alınca iyice çirkinleştim, bide bu teknolojik işlerden pek anlamıyorum inanın siteye nasıl resim ekleniyor nasıl siliniyor onu bile bilmiyorum, tabi biraz kurcalarsam bulurum

neyse bu aralar resim çekinirsem yüklemeye çalışırım bende aslında sizleri merak ediyorum Ösgeyi lajobayı kübrayı,

papatya ebru nelson bide hikmeti görmüştüm

ösge evet yemeyi de biraz azalttım, ekmekte çok yiyordum onuda kıstım en azından dilim kısıtlaması getirdim, ama yemeği biraz çoğaltayım o zaman yoksa 2,5 lt suyu kesin içiyorum bide çok çay içiyorum şekersiz yani sıvı çok tüketiyorum, mart ayına kadar 15 kiloyu vermem lazım

Gunaydinnn kizlarrr.
Guzelbir gun sizinle olsuun..
Dun keewomlaa tam 1saat 10dk spor yaptik,
Yaptiklarimuzla tum vucudumuzu calistirdik.
Suan kendimi cook iyi hissediorum.
Her gece bebisleri uyutunca o video soyluyo ben soyluyorum. Spor yapiyoruz..

Dua edin ptesi kayita gidicem.
Ygs kitaplarina gulerek bakiyorummmm, yupppiiiiiiiiii
Allahim sukurler olsunnn.

Günaydın kızlar
Ay ebrunun gelişi birlikte kahve içişimiz rüya gibi geliyor.
Hikmet'im hangi videoları yapıyorsunuz.
Lajoba hadi bakalım inşallah
Eşimle aramış şu bebek meselesi yüzünden bozuk biraz. Ben çok kırgının. O gü. Geldim doktorun anlattıklarını anlattım. Hayır olmaz bu iş dedi ve sonrasında tek kelime etmedi. Sen nasıl hissediyorsun sen ne düşünüyorsun. Falan diye sormadı.
O nedenle hafta sonumuz sanırım kötü geçecek.

Ay ne güzel 60 olmuşsun tebrik ederim bende bigün yeniden 60i gorurmuyum acaba hic umudum yok

Papatya, mel b-totally videolari...
Mari winsor plates basen
Vuelvete sexy

Super videolar var. Kewoyla bayildik

Papatya, erkekler bazen bazi konularda bencil olabiliyorlar. Dun esim univ konusunda üzdü beni, parasal sıkıntidan dolayi ama olsub uzmicekti .. Snra gonlumu aldi , ben aglamakla kaldim. İns gönlunu alir. Sıkıntini anlat ki bilsin. Konusmadan anlamiyorlar.

Elifffff cooook sewindimm.
Emek harcaninca hedeflerimize yaklasiyoruuz cok sükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…