Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ay ne güzel 60 olmuşsun tebrik ederim bende bigün yeniden 60i gorurmuyum acaba hic umudum yok

Umutsuzluk yooook.
Hep olumlama yapicaksin.
Zayiflayabilir miyim degil zayiflicam. Kendini dar bir elbisede dusun. Hatta git kac bednsen 2beden dusuk bi elbise pantalon al. Bunun icine giricem de. Hattaaa pahali bise al. İcine batar da yediklerne dkkt edersn. Nasil??? Dusuncem??

Tekrar merhaba kizlar
Cok sagolun umarim yarin 59 gorurum su anki tek hedefim 60 in altina dusmek ve bi daha hiiiic cikmamak
Semihcim umutsuz olma eminim sende gorursun tekrar istedigin rakamlari, isteyince olmayacak sey yok.. biraz gayret ve sabir yeter herseye..
Hikmetim maddiyat isin icine girince diyecek soz kalmiyo bende kayit yeniletemiycektim maddiyattan dolayi, esim yurtdisina cikti 10 gun yok, kurban da yaklasiyo zorlanacagiz ama sonradan neyse dedi hallederiz bi sekilde git kaydini yaptir ben yokken adamlar napsin kuzum hayat cidden pahali o yuzden kizma esine hem gonlunu de almis..
Papatya haklisin canim en azindan konusup anlasmaliydiniz ama eminim esininde kendince hakli sebepleri vardir, o konusmadiysada sen konus anlat hissettiklerini dusuncelerini..
Ebruu geldin mi evine nasilsin?

Bende sabah kalktim kardesim ve amerikali kiz arkadasi geldiler kahvalti yaptik tabi ben yarin 59 gorebilmek umuduyla azicik bisey yedim banyoyu yikadim evi topladim simdi mutfagi halledip evi supurecegim sonra pazara gitcez hep beraber.. pazartesi halilari yikamaya gonderip bayram temizligine basliyim diyorum soyle dip kose iyice bi temizliyim evi esim yokken..
Guzel bi haftasonu olsun hepimiz icin..

Lajoba Allah kavuştursun canım. Iş için mi gitti eşin. Ben de arıyorum artık birşeyler.
Hikmet'im erkekleri anlamak çok zor. Bu kadar önemli bir konuyu tek kelime ile kapattı ya. Anlattım ona ne kadar çok kırıldığımı özür falan diledi ama hala sormadı ne hissediyorsun diye. Sonuçta bu durum benim vücudumdan kaynaklanan bir sıkıntı.
Parasal sıkıntılar her Zanan olabiliyor canım. Bi bu ay çok sıkışık durumdayız. Bir şekilde atlatmaya çalışıyoruz artık. Inşallah paranı yatırabilirsiniz canım.

Gunaydin kizlar sabah sabah disari ciktik kizimla kizima kiyafet aldim malum havalar sogudu ve benim kizin uzun kollu hicbiseyi yok hrpsini kuculmus neyse aldim bugun iyi oldu bi ayakkabi alincak bugun hallederim onuda
Papatyacim ucunda senin hayatin olunca o kadar tepko gostermistir sana bisey olmasindan korktugu icin duzelir araniz ins bian oncr
Hikoss cok sevindim sinava girmene gerek kalmamis ne guzel artik unili oldun
Lajoba canim Allah kavustursun esinle 10 gun oglusunlasin yani dedigin gibi temizlik yap sende esin yokke
Ebrumm evine geldinmi oh nr guzel papatyayla gorusmussunuz kiskandim valla sizi sohbetler etmissiniz super yaa ins bigun hepimiz gorusuruz
Semih sende 60 lari goruceksin bi gun eminim ben
Ozgem instagram fln acsan seni ordan gorsek keske bende merakediyorum seni

Hikmetcim fikrin için TSK ama ben o olmayan kiyafetler için dolabin yarisini bosalttim olmayinca olmuyor istebi eski azmim gelse olucak amabide diger ay kaynimin dugunu var en azindan 2 kilo gitseydi dugune kadar

Evde kendimi tutuyorum ama anneme gidince isler degisiyoreve geldigimde tartida 1kilodan fazla arti goruyorum

Kübracım güle güle gitsin kızın yeni kıyafetlerini.
Evet haklısın ama onunla bu konunun hiç konuşulmamasıböylekapanıp gitmesi içimi acıtıyor

Kizlar, oglani yatagina koydum, o uyuyana kadar size bakim dedim.
Zeytinyagli bol domatesli bamya yaptim. Oglana da patates tavasi yaptim,
Ezicem bu sefer ins yer, cunku hala kati yiyemiyor. Dis sayisi da 7e cikti. Sabirla yemek yemesi . Gereken gunu bekliyorum. Biskuvi salatalk fln yiyor ama ..
Bana gelirsek bi sade nescafe ictim, bi tane de mandalina yedim. Kahvalti yapmak istemedim, dun kv lrrde borek yiyince artiyim malesef. Bamya pissin eşki eşki onu yicem .. agzim sulandi. Aciktim cunku..
Oglan uyusun karnimu doyurim . Temizlge baslicam,

Size gelirsek,

Eliffcimm, bende bdhaa hiccc 70e cikmak istemiorum.
Esin de allah kavustursun. Temizligini de yap dagitan da olmaz. Evlatcigin haric eşime kizmiyorum da uzuldum umursamaz gibi davrandigi icin. İnanamio bankaci olacagima.
Varya inan ben cok umutluyum kendimden, basaramicagim hcbise yok.
Hele ki 20kilo vermisken. Tutmasinlar beniii

Papatyacim, erkekler bixim gibi hashas degillrr. Malesef. Derin dusunemiyorlar. Anlayamiyorum bu erkeklrri. Pazartesi inş gidip halledicem. Karsinda gelecegin bnkacisi duruyor. Olumlama yapip hedefime ulasicam, amin

Kübos, cicileri hayirli olsun. Bizimkine gcn sene uzun takim almstm biras buyuk. Kis gelmeden bnmde ynede almam gerekiyor.
Evettt univ li oldum.. bunu da ilk sen soyledin, tsk edrm cnm arkadasm.

Semih, neden bosalttin ki. Bnmkiler durdu ve bi yil snra boool bile olduu.
Umutsuz olmak yoook

iyi günler arkadaşlar
Lajoba tebrik ederim ha 60 ha 59 süpersin
Kübra güle güle giysin kızın aldıklarını, üstünde paralansın
Papatya canım erkekler için her şey daha yüzeysel olduğu için öyle duyguları çokta önemsemiyorlar, tabi benimki genelleme eşinde öyle davranıyor galiba yada bu konuda çok kararlı, her şeyin hayırlısı gülüm
Hikmet kapmışsın bilekliği, kayıtta yeniliyorsun, hadi iyisin
Semih durumlarımız aynı sayılır kilolarımız da yakın benim kaynımın da düğünü var ama tarih belli değil ya ocak ayı olacak ya da nisan bende kilo vermeliyim

Bir ton işim var kafam kazan gibi, halıları topladım öğleden sonra gelip alacaklardı daha gelmediler, kanepeleri de konuşcam yıkıyorlarmış eşimin bekarlıktan kalma kanepeleri sil sil bir türlü temiz gözükmüyor bide yıkamada şansımı deneyeyim diyorum, bir ton çamaşır var 2 gündür yağmur vardı geçen hafta içi anca çarşaf yıkadım geçen hafta sonu yatılı misafirler vardı onların ki kıyafetler kaldı, bizde eşimle akşam atıştık kaynımın takısı mevzusunda biz bu sene çok ama çok sıkışığız, kaynımda 40 gr bilezik istiyor bende dedim nasıl alacağız atıştık biraz
öyle şeyler işte,

bende şimdi gidip hurçları deşecem büyük kızımın kıyafetlerinin bir kısmı duruyor uzun kollulardan kalanlar varsa çıkarayım yoksada hafta içi almak lazım

Semuhcim ben varim canim senle yarisa bu hafta esimde yok pek bisey yemiycem canim kolla kendini haftaya
Benim boy 1.64
Kilo 60.0 bugun itibari ile haberin ola

Tamam canim o zaman yaris baslasinbaska isteyen kendine guvenen varsa dahil olabilir hadi kizlar bayrama kadar hedef iki kilo

Yarin eşimin arkadasina aksam yemeğe gidecez kendimi nasil frenleyecem bilmiyorum kizlar 2haftanin acisi yarin bomba gibi patlamaz insyoksa zafer lajobaya kalir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…