Tekrar merhaba kizlar
Cok sagolun umarim yarin 59 gorurum su anki tek hedefim 60 in altina dusmek ve bi daha hiiiic cikmamak
Semihcim umutsuz olma eminim sende gorursun tekrar istedigin rakamlari, isteyince olmayacak sey yok.. biraz gayret ve sabir yeter herseye..
Hikmetim maddiyat isin icine girince diyecek soz kalmiyo bende kayit yeniletemiycektim maddiyattan dolayi, esim yurtdisina cikti 10 gun yok, kurban da yaklasiyo zorlanacagiz ama sonradan neyse dedi hallederiz bi sekilde git kaydini yaptir ben yokken
adamlar napsin kuzum hayat cidden pahali o yuzden kizma esine hem gonlunu de almis..
Papatya haklisin canim en azindan konusup anlasmaliydiniz ama eminim esininde kendince hakli sebepleri vardir, o konusmadiysada sen konus anlat hissettiklerini dusuncelerini..
Ebruu geldin mi evine nasilsin?
Bende sabah kalktim kardesim ve amerikali kiz arkadasi geldiler kahvalti yaptik tabi ben yarin 59 gorebilmek umuduyla azicik bisey yedim
banyoyu yikadim evi topladim simdi mutfagi halledip evi supurecegim sonra pazara gitcez hep beraber.. pazartesi halilari yikamaya gonderip bayram temizligine basliyim diyorum soyle dip kose iyice bi temizliyim evi esim yokken..
Guzel bi haftasonu olsun hepimiz icin..