Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Sağolsun kızlar destekleriniz için.
Keşke benimle konuşsaydı da ondan sonra beraber elele kapatsaydık bu konuda. Ben bu şekilde önemli değilmişim gibi hissediyorum.
Az önce sporumu yaptım. Slim in 6 start yaptım. Uzun zamandır spor yapmayınca her yerim ağrıyor.
Belki ee dışarı çıkarız.
Yarın misafirim gelecek.
Mercimek çorba taze fasülye et sote ve pirinç pilavı yapayım diyorum. Yanına da salata yoğurt falan koyarım.
Nasıl sizce

Eşime takım elbise almaya gittik. O giyinirken ben de mağazada dolaşıyordum. Sone aynadan kendimi gördüm. Kotumun belinin tam üstünde çember gibi duran o yağları gördüm. Hemen kotun belini yukarı çektim ama olmadı.
Hala o görüntü aklımda. Iyyyyyyy

Semihcim yarin aksam benim hic bisey yemedigimi ve ertesi gun hafiflemis olarak uyanacagimi dusun, kilolu olarak kalmak mi yoksa guzel bi aksam yemegimi karar ver oyle ye canim beniim

Papatya evet canim esim is icin gitti.. spora basladin ya gider o yaglarin takma kafana canim.. esin de kararli oldugunu belirtmek icin oyle yapmistir senin dusuncelerine deger vermedigi icin degil bence, uzme kendini.. yarin aksam icin menun de guzel canim yeterli bence..

Gûnaydinnn kizlaaarr..
Sade nescafemi ictim.. hava iyice soguyor. Halilari nasil temizlicm bilmiyorum.
Dun gece 40dk spor yaptim. Tum vucudumu calistirdim.
Her gece spor yapmadan uyumicam. :)
Mutlu gunlrr

Kizlar, pirinc lapasi diyetine basladim.

Pirinc ustune yogurrt.. Ustune bol pul biber, az nane

Gunaydin kizlaar ve sonunda gorduuum ya cok mutluyum cok anlatamam 59.7 yim sonundaa
Eki Görüntüle 1248737
Oooo süper. Kim tutar seni. Tebrik ederim.
Ben artı çıktım düne göre. Vallahi de çok sıkıldım bu kısır döngüden
Sabah 2 dilim ekmek yedim yanında domates peynir salatalık yedim. Bugün misafirim var. Spor yapamayacağım. Bu akşam kalacaklar. Yarın sabah ki spor basıl olur bilmem

Merhaba kızlar.Dün oglum 5 te uyandı ve ben uykusuz bogaz agrısıyla anneme kahvalıya gittim.Eşim rahat uyusun diye.Arkadaşım ayrılıyor.Ve bana ihtiyacı vardı.Eşylarını koliledik topladık evi vs agladık çok.Allah kişmsenin yuvanısı bozmasın bzmak isteyenlere izizn vermesin(amin)İşlerim kaldı tatil günüm geçti evet ama hiçbiri çocukluk arkadaşımın dün bana sarılıp söyledigi güzel sözlere degişilmezdi.Ben üzüntümden yorgunlugu uykusuzlugu unuttum o an.Bugün balkon yıka ka kez çamar yıka as süpür bugün ve yarın için yemekleri yap ogluşun oyuncaklarını(peluş,kardeşe,atılacak,montessori vs )ayırdık ama oda hala dagınık.Şekersiz çayımı alıp size bakmak en büyük keyfim.Ter atıyorum bogazlarım feci.Gemişe bakmadım ama hikmetin günlügü gözüme takıldı.Hayırlı olsun diyelim.

Ebruxum, arkadasina cok uzuldum. Allahim kimsenin yuvasini bozmasin.
Gunlugu de oylesine actim. Burasindan asla vazgecmem tabii ki. Sizin sayenizde ne.kilolar verdim.
Ozledik seni

Kizlarcdun kac kez siteye girdim calisma var diye birsey gorunmedi
Simdi gecmisi okudum
hkmetcim cok sevindim bankaci olur tabi benim arkadasim neden olmasin ki yeter ki sen iste basarirsin
btlkubra canim benim iki kizada kiyafet gerek hafta ici nasip olursackislik alisverise cikicam
Semihcim at su rehaveti ustunden hadi ama siskoluk kadinlarin guzelligini golgeliyor ne gerek var
papatyacim o aynada gordugun yaglarin kac misli var ben de ama gidecek ins.
menun de gayet guzel canim
ebrucum arkadasina cok uzuldum Allah yardimcisi olsun hayirli kapilar acsin ins.
kizlar bi icim skiliyo kinsormayin selin okula gitmiycem diye agliyor kac gundur servise binmek onu etkiledi sanirim
sabah yikiyo evi her sabah strese giriyirum tuvalete girmiuo sacini taratmiyo giyinmiyo servise zor yetisiyoz
bugun ogrt konustum okulda cok mutlu cok aktif dedi ama 3 yas cocugu yapar boyle asla vazgecmeyin dedi
babasi da cok etkileniyo nerdeyse vazgecicek oyke gorunce dayanamiyo kizini sabahlari
kizlar esimle bi konusyim inst konusunu izin koparirsam acarim keyifli bi aninda konuyu acarim
yarin cok yakin bi ark dogum yapicak ona gidicem
diyete gelirsek 2 3 gundur ayniyim cunku yiyorum stresten sanirim modum dustu baya esimde dun tatli alip gelmis dayanamadim yedim bi guzel ins bugunden itibaren dikkat edicem ben tokken degil acken mutluyum ya tadina bakma huyum yok ya hic yemicem ya da tadina bakiyosam hepsi bitcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…