Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Lajoba seni yazicaktim unutmusum bak esinle Allah kavusttursun canim o evde yokken rahatrahat temizligini yap spor niyetine dinlen birazda tabi cokta yorulma

Kizlarrr nasilsiniz ben geldimmm bugun gorumcemle disari ciktik kizima ayakkabi aldik o dershaneye bakti kpss icin sonrada beraber spora yazildik hem fitness hemde yuzme haftada 3 gun 1.30 saat fiyatida cok iyi yarin baslariz sanirim sonra eve geldim kizi uyuttum karnimi doyurdum simdide agzima 2 tane badem sekeri attim dahada bisey yemem aksam esimle avm ye gidicez in tatli yiyelim demez ama desede yemicem
Havarim cok tesekkurederim valla cocuklarin kiyafeti gercekten cok cabuk kuculuyomus kizimda anladim aliyorum 3 4 ay sonra kuculuyo
Ozgem sen emziriyosun diye niye tatli yedin demicem cunku ben canimin istedigi biseye hayir demistim yemistim gogsum agrimisti en azindan tadina bakmayi ogren canim
Ebrum rabbim atkadadina yardim etsin zor bi durum sende hic dinlenememissin canim ya
Hikossss napiyosun canimmm oglusun tanrli yemiyo sanirim ole okumustum yavas yavas alistir bigun ez oteki gun biraz daha buyuk ez ins alisir
Lajiba supersin canimm 5 li takamlara gecton masallah sana :))

Kizlar cok vaktim yok kisaca yazayim size aklimda kaldigi kadariyla sonra hemen kacayim

Semihcim evet aksamlari yemiyorum bu aralar o da tartiya eksi olarak yansiyor
Papatya sen azimli hatunsun canim sporla beraber tekrar verirsin aldigin kilolari
Ebrum ark na uzuldum canim Allah yardimcisi olsun, sende hic dinlenemissin ev daginik demissin hafta ici firsat buldukca yaparsin canim takma kafana
Ozge kizin zamanla alisacaktir canim kreste mutluysa servisle ilgili bi sorunu mu var acaba bi gun sende servisle onun yaninda gitmeyi denesen ama bi de bebegin var nasil yapcan bilmiyorum Allah yardimciniz olsun..
Kubra spora yazilmis oo super evde yapmaktan daha iyi olur eminim ki kolay gelsin, evet ya cocuklarin kiyafeti cabuk kuculuyo bende bizim oglana almaliyim uzun kollu falan hiic kalmadi yavrumun ama ne zaman? Bide indirimli yerler varmiydi canim gozune carpan?
Hikmet yeni diyetin hayirli olsun ins bu diyetlede hedefine ulasirsin canim, esine bakma sen niye olamiyacakmissin bankaci olursun hem de alasini olursun dimi ama
Hawar, nel, nasilsiniz
Baska unuttugum varmi ki acabaaa

Bende bugun evi topla oglusu banyo yaptir marketten oglusla basbasa alisveris yap ki en zoru buydu kardesimin evine temizlige gittim mutfak dolaplarini sildim, simdi bi bulgur pilavi yapcam onlara yanina salata yogurt falan ama ben yemiyceeeem yarin yine eksi gormek istiyorum

Merhaba kızlar
Özgecim merak etme alışır. Benim koca oğlan bile servise binmek istemiyor.
Ebrucum arkadaşına üzüldüm. Ama hayatta herşey insanlar için. Allah yardımcısı olsun inşallah
Kübracım güle güle gitsin Kuzucuk kıyafetlerini. Dışarıda bir yere spora gitmek daha motive edebilir insanı.
Lajoba canım kuzucukla başbaşa olmak da güzeldir.

Lajoba oglusunla alisveris keyfi yani iyi olmus canim bende senin taktigi uyguluyorum aksamlari yemek yemiyorum bakalim yarin bugune gore eksi cikicakmiyim
Papatyacim saol canim

Ben geldim.Girmedike kopuyor sayfalar uzuyor..Arkadaşım geldi üzgündü çay koyduk yemek yedik.O gidince ogluşla bpwling oynadık.Duş aldık.Masal okurken uyudu yavrum.Yarın kimizde büyük bir eksiklik ve pazartesi sendromu geçiricezBogazlarım feci şimdi ıhlamur kaynattı eşim ierken size vakit ayırayım dedim.Hiç işe gidesim yok3-4 SAYFAYA GÖZ gezdridim.Akalımda kalanlar:

Özge:canım servis evet çocuklar sevmiyor.Benim oglumda arabada ok sıkılıyor ve migdesi tutuyor.Bende yakınlarımdaki krelere baıyorum şimdi napim.İnş alışır yada babası bıraksa olmaz mıİnş instgram ikna edersin.

Papatya.Niye öyle diyon gayet güzel fizigin bence ciden spor yapmak saglık ve fit görünümünü kourumak iin yeterli senin iin inan bana

Hikmet:Gece gündüz su içmeye kalktıgımda sahursa her fırsatta kk daydım.İnan işte bilgisayarım bozuldu kaldrdılar.Arkdamdaa kamera ve 35 tane kamera tel elime ögle paydosunda ogluşla konuşmak için alıyorum.Lipya eve gel yemek hazılra topla bm ogluş ....zamanım yok inan.Olsa ilk fırstta burda oluyorum zaten.Burası hepimizin topiği ayakta tutan biriileri oluyor hepBankacılık okuyacak olmana çok sevindim.Bende kalan 5 dersimi versem mi acaba ama eski kafam yok başka şeylerle doldu doldu taştı malesef

Lajobaarmaklara bak ya canımsın5 li rakamları gördün bak bravo arkadaşıma

Btlkbra:Ciciler alınmuş cimcimeye,spora yazılmışsınPlates ne durumda?Kaza mı oldu tam anlayamadım geçmiş olsun.

nellllda benim gibi zamanı yok sanırım

semih:baya aktif olmuş inş bu kilonada yansır canım

bugün

11:00=2 dl yaglı ballı ekmek,kk peynir,yrım domates salatalık ve yumurta,çay
16:00=türk kahvesi
18:00=5yk nohut,4 yk pilav,karışık salata,1 bardak ayran
19:00=sınırsız çay(zuzuuum öyle derdi )1 un kurabiyesi

Arkadaşım için hepiniz sağolun kızlar.Rabbim sabrını versin.Ve günahsız yere onu bu yaşta bu derece üzen insanları öbür dünya ya havala etti.iSTEYE istedigi parayı alabiliyor ama o Allahı vekil etti.Öbür dünyadaki mahkeme hem daha adil hem daha acıtıcı dedi.Rabbim düşmanımın başına vermesin(amin)Herkes bu haytta biriyle bişilerle sınanıyor.Rabbimden gelen herşeyi sevgiyle kucaklayalım şükür ve Elhamdülillah diyelim

Ebru ins bilg alinmistir yoklugun belli oluyor.. ayy cirkin ayaklarimin cirkin parmaklari iste canim ama ben bu haliylede seviyom onlari sagolsunlar cok yukumu cekiyorlar anneme cekmisim elim ayagim kocaman
Haklisin canim obur tarafda daha cetin bi mahkeme bekliyor oylelerini, Rabbim bizi korusun hem oylelerinden hemde oyle olmaktan.. insanlar lafta cok iyi cok delikanli olabiliyor ama gel gor ki icleri de dislari kadar temiz mi bilemiyoruz ki..

Bugunku menum
Oglen
Papatya ekmegin 1 yapragi icini oglus yedi disini ben
Yarim haslanmis yumurta
4-5 dlm peynir
4-5 zeytin
Domates salatalik
Ogleden sonra yarim paket su uzun cubuk seklinde cikolar varya ondan
Aksam 1-2 kasik mercimek corbasi
1 incir
1 avuc uzum
1 anjelika erik
Saat 10 gibi falan da 1 metro ciko
İste benim menulerim hep boyle karisik o yuzden de yazmak istemiyorum

Semiih yaris devam ediyor ona gore ama kazanan ben olacagim ;-)

Günaydin kizlar..
Oglanin aşisi var bugun. Ateslenmesin diye surubunu icirip götürücem. Kayita gidecegin ici. Esim oglana bakicak. Diyor ya ateslenirse. İlk defa bu kadar uzun bakicak. Her dk arar artik. Vucut yorgunlugundan once psikolojik yorulucam ya pofff.
Kilomu sorarsaniz biraz once tartildim. 69.9 geldim. Gnun sonunda ki kesin 68 i gorurum. Koşuşturucam cunki.
Oglani kucagimda saglik ocagina nasil goturucem blmiorum. Dolmus ters yonde gecmiyor. Esimde calisio die simdi uyudu. Halbuki dun ona dedim erken yat diye. Sabah sabah bu davranisi üzdü beni. Bazen bu bencillikleri beni öldürüor.
Neyse mutlu haftalarr..

Gunaydin kizlar
Hikmetcim kolay gelsin, oglusun rahat atlatir ins asisini, esine de ne desem bilemiyorum benim ki de ayni cunku.. Allah bol sabir ve kolaylik versin bugun sana..

Bende bugun asiya gitcem gecen hafta sozde esim goturecekti saglik ocagi uzak bize cunku.. ama nerdee neyse onunda kendine gore acil isleri varmis bende bugun kardesimle gitcem, sonra hooop kayit yeniletmeye ordan aof burosuna ve evde yapilacak tonla utum var, halilari da yikatmaya gonderecegim bugun ins.. benden boyle iste
Hepimiz icin mutlu bir hafta olsun..

Günaydın kızlar
Ebrucum çok geçmiş olsun.
Hikmet'im inşallah sırunsuz atlatır oğluşun.
Erkekleri anlamak ne mümkün. Ben de sinir oldum oldum oturdum işte yerime.
KıLar inşallah kayıtlarınız okullarınız hayırlı olur.
Başarırsınız siz ....
Ben de oğlanı servise bindirip slim in 6 yapıcam. Regl olmuşum gece.

Günaydın kızlar. İşi ne kadar özlediysem 35 dk önce geldim :/kapının önünde telden yazıyorum . Arkadaşım bilgisayar almadılar dedi pofff(

Lajoba ve Hikmet atnı işler aynı tavırda eşler demek:)

Sağol papatyam gece eşim ıhlamur yaptı ve ilaç verdi baya ter döktüm bomba gibiyim:) boğazım hafif acıo sıcak çay vs içicem bugün bol bol. Sporunuda yapıyosun inş darısı bana. Ogluşu erken yaptırma düzenim oturursa rayına Ohh miss

Gunaydin kizlarr hikosss ins oglusun kolay atlatir asiyi erkekleri anlamak gercekten zor onlarada sorsan kadinlari anlamak zor canim ehliyetin yokmuydu arabaniz vardi sanirim arabayla gitsen
Lajoba canim sende bugun saglik ocagina gitcekmissin kolay gelsin canim
Papatya ne guzel spora basladin yakinda gider yanlatin cok kafana takma
Ebrum gecmis olsun ama bugun daha iyiymissin bilgisayar neden almamislar ki napalim sende firsat buldukca gel kuzum
Beni sorarsaniz acaip ac uyandim suan midem ve karnim sirtima yapismis durumda kizimin karnini doyurayimtartilcam sonra bugun evdeyim belki arkadasim gelir
Ebrum yeni aklima geldi pilatese devam ediyorum 9 derste -49 cm basenlerden 8 cm bacaklardan 6sar cm gitti sporla dahada iyi olcak eminim

sevindim canım iyi oılmana.
bugün ilk iş günün uzun zamandan sonra sabah oğluşun nasıldı.inşallah sıkıtı çıkmamıştır.
sporumu yaptm kızlar. duşumu aldım. geldim işe. söyledim çayımı (Ebru hayal et. şimdi işlere koyulacağım. artık öğlenleri de yemeğe dışarı çıkmayıp yada nadir çıkıp evime erkenden gitmeyi planlıyorum. dışarıdan söyleyeceğim yemeğimi.

Merhabalar tekrardaaan
Ben disari islerimi hallettim geldim eve
Kitaplarimi falan da aldim sanki cok calisiyormusum gibi
Kardesimin evine ugradik salonlarini supurdum halisini serdim mutfakta dunden kalan isleri vardi onlari da hallettim simdi sira benim evime geldii
Oglus gelir gelmez uyudu, simdi ona bi ezogelin corba koyup halilari toplycam sonra camasirlari katlar yerlestirir firsat kalirsa utu yaparim.. oglusum uyaninca hic is yapamiyorum ins o uyanmadan yetisir hepsi.. hadi bana kolay gelsin..

Hikmetcim sen naptin hallettin mi islerini? Oglusun ins rahat atlatir asiyi, ben asi kartimi bulamadim hemsire de izinliymis gelecek haftaya kaldi yine..

Ebrum gecmis olsun dikkat et kendine.. oglusun bugun rahat ayrildimi senden baya alismistiniz birbirinize bugun senin icin de zor olmustur.. pofff ne zaman alcaklarmis bilg acaba ihmalkar patronlar..
Papatya ohh sporlar yapilmis, cay icilmis islere baslamissin bile.. kolay gelsin canim..

Kubracim super incelmissin platesle canim ya bak bende heveslendim simdi evde videolardan yapsam aslinda ne iyi olr.. neyse su isleri bi yoluna koyayim da..

Papatyam hayal ettim Ohh miss gibi keyif :)

Btlkbra: çok iyi incelmişsin arkadaşım bravo diyorum. Ben parayla o kadar incelemedim peki göbüşten be kadar inceldin?
Lajoba;uyuyordu kuzum öKedim çokbiDe başlayalım spora yaw.pc almamışlar çünkü benim pc işim yok. Ben sıkılmayayım diye almışlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…