Ben geldim.Girmedike kopuyor sayfalar uzuyor..Arkadaşım geldi üzgündü çay koyduk yemek yedik.O gidince ogluşla bpwling oynadık.Duş aldık.Masal okurken uyudu yavrum.Yarın kimizde büyük bir eksiklik ve pazartesi sendromu geçiricez
Bogazlarım feci şimdi ıhlamur kaynattı eşim ierken size vakit ayırayım dedim.Hiç işe gidesim yok
3-4 SAYFAYA GÖZ gezdridim.Akalımda kalanlar:
Özge:canım servis evet çocuklar sevmiyor.Benim oglumda arabada ok sıkılıyor ve migdesi tutuyor.Bende yakınlarımdaki krelere baıyorum şimdi napim
.İnş alışır yada babası bıraksa olmaz mı
İnş instgram ikna edersin.
Papatya.Niye öyle diyon gayet güzel fizigin bence ciden spor yapmak saglık ve fit görünümünü kourumak iin yeterli senin iin inan bana
Hikmet:Gece gündüz su içmeye kalktıgımda sahursa her fırsatta kk daydım.İnan işte bilgisayarım bozuldu kaldrdılar.Arkdamdaa kamera ve 35 tane kamera tel elime ögle paydosunda ogluşla konuşmak için alıyorum.Lipya eve gel yemek hazılra topla bm ogluş ....zamanım yok inan.Olsa ilk fırstta burda oluyorum zaten.Burası hepimizin topiği ayakta tutan biriileri oluyor hep
Bankacılık okuyacak olmana çok sevindim.Bende kalan 5 dersimi versem mi acaba ama eski kafam yok başka şeylerle doldu doldu taştı malesef
Lajoba
armaklara bak ya canımsın
5 li rakamları gördün bak bravo arkadaşıma
Btlkbra:Ciciler alınmuş cimcimeye,spora yazılmışsın
Plates ne durumda?Kaza mı oldu tam anlayamadım geçmiş olsun.
nellll
da benim gibi zamanı yok sanırım
semih:baya aktif olmuş inş bu kilonada yansır canım