Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kızlar artık burdayım.Müdür pc almış sağolsunBu arada bu sabah 600 eksi çıktım:)Cumaya kadal aldıgım 1700 gidicek inş.Bende lajoba gibi besleniyorum son zamanşarda ve o da eksildi şeytanın bacagını kırdı benim gibi:)

Ebrucum eksi çıkmışsın ne güzel.
Reglden midir nedir bilmiyorum ben artıdayım.
Hemen menümü yazayım
07:30 domates salatalık 2 çatal peynir 2 zeytin bir dilim çavdar
10:30 bir mandalina
12:00 2 domates 2 biber 5-6 yk taze fasülye yoğurt
12:30 tek şekerli nescafe
15:00 2 mürdüm erik
17:00 1 erik yarım havuç
18:30 da bir adet Baget bir kase çorba salata yemeyi planlıyorum. Sonra da Türk kahvesi içerim.

Benim menüm kizlar sabah 1dilim ekmek kahvaltilik öğle 1 dilim ekmek 1 kase patlıcankizarmali yyoğurt şimdide sadece 1 elma yiyip günü kapatacamnasil sizce lajobayi yenmem lazim onun icin aksam yemek yok

Kizlar, daha yeni oturdum. Bugun neler neler yaptim durun anlatim

Sabah 9da oglan kucagimda aşiya goturdum, 15dk git 15dk gel. Kollarim koptu. Kilosu az 11.5kilo boyu 84 .. boyu cok iyii diye kilosu sorun degil dedi. gelirken marketten arap sabunu aldim. Halilarimi silerim dedim. Neyse eve geldim oglanin karnini doyurdum yatirdim. 11de ciktim evden, koşa kooşa ackogrtm burosuns gttm, snra bnkaya mekik okudum resmen.
Hallettin kitaplarimi aldim geldim. Sonra kocise yiyeck biseler hazirladm. Onu ise gonderdim, vee oturma odasinin halisini uc kere sildim, misss gibi oldu, yarinda salonunkilrri silicem.
Bayram temizligine basladm yani

Menum

Sabah 1erik 1sade nescafe

OOgle 1simit yarim acma
(Haliyi bunlari yedikten sonra sildim, sanirim geri eridi)

Ara 1nescsfe

Aksam bise yemicem,

Oglen kayittan geldikten sonra tartilldim. 69.0 i gordum.

Sabahi mrk ediorummmm walaaa

Ohhhh Hikmet'im tertemiz olmuş heryer. Güle güle kullan.
O kadar az yiyerek nasıl yaşıyorsun kız sen
Ben de inşallah yarın yeniden 63 lü birşey göreceğim.
Bugün bir pantolon giydim sıktı belimi
Spora asılmam lazım var gücümle
Yarın sabah yapamayacağım.
Belki akşama Çarşamba sabah yaparım inşallah

Walla bunye.alisti galibaa blmiorm ki.. Biras fazla yesem cok kotu oluyorum. Sporu bugun yapip yaticam. İki gun spor yaptim farketti resmen.

Anaaam semih beni yenecekmis bugun malesef pilav yedim hemde 1 kase ama tadi cok hosuma gitti degisik bi sosla beraber domatesli falan superdi.. neyse buna ragmen az once tartildim 60.5 tim yani sabah yine cumaya gore eksi cikarim ins.. yarin yien aynen devam diyete ara vermek yoook

Bazi konulara canim cok sıkıliyor ama bisey yapamiyorum bu da beni daha cok sinir ediyor.. sadece kalbimden bugz etmekle yetiniyorum.. Allah affetsin..

Hikmet bende kitaplarimi aldim ama hala bakamadim ne var ne yok.. oooh miss gibi olmus halin gule gule kirlet canim.. bende yarin basliyorum temizlige..
Paptya menun guzel canim eminim sporla beraber eski formuna kavusacaksin..
Ebrum bilg alinmis cok sevindim, eksi olman harikaa

Karadayi izliycektim oglanin yaninda uyumusum simdi gidip tekar yatcam uykumu alamiyorum gunlerdir.. bugun dinleneyim yarina enerji depolayim..
İyi geceler kizlaar..

Elifcimm goz gezdirdim. Az caniim sıkıldı da neysee. Cook detayli yazmislar hangi birini kafanda tutucaksin . İnsafsiz walls bu insanlar, ama umutsuzluk yoook
Yarin diger halilarida silicem, yorucu olmayan bir günümız ykki canim ya. Suan uykudan ölüyorum, biras muzik dinleyim dedim.. iyi uykulaar sanaaaa,

Selam canlar up uzun bi aradan sonra nihayet tekrar aranizdayim 3 ay önce interneti kapatmistik tel fen girmek zor oluyo telefon tablet gibi ama yaz II smak zor oluyordu her seferinde 1 hafta önce tekrar internet aldik ama daha acilmadi yarin oburgun acilir ben bu arada kilo aldim şuan yine 66 yim sizsiz olmuyor canlar beni kabul eder misiniz tekrar araniza :)

Hoşgeldin o zaman. Kabul etmez miyiz hiç...

Bm yerleştirirken ıspanak yemegi yaptım.Bu akşamdan da kaldı.Yarına rahatım.Lipoya gidemedim bu akşam.Minübüste migdem çok bulandı arkamdan da ter boşandı.Çok fene oldum yarın akşama erteledim.Oglumu uyuturken(22.30)tam uyuyacaktım.Ama ıhalmur kaynatıp balla içicem şimdi.Bogazlarım yırtılıyor resmen öksürürken

Hikom:bu ne temizlik akı yahu:)Bense saldım görüyrum ama hayır görme cumadan cumaya oglunun sana daha çok ihtiyacı var temizlikten diyorum:)
Dün zuzumu andım bugün ZUZUMMMM gelmiş.Neler degişti zuzum senin gibi bolca şekersiz ççay görüceksin menülerimde Çocuklar nasıl sen nasılsın ?Özledik seni
lajobammm:Neye canın sıkıldı kuzummm(Uyu dinlen canım işler peşinden gelmiycek dimi ama

semih:sende hiko gibi kuş oldun desene

Uyuyamayinca bugun de reglm bitti bi abdest aldim namaz kildim dua ettim.. aklima geldi 17 nisan 2006 da unv 1. Sinifta aniden kapanmistim.. bana bu gucu veren hissettiren Allaha sukurler olsun.. gonulden isteyince insan olmayacak sey yokmus.. ve yine gonulden istedigim seyler var.. Rabbim bi guc de bugun verdi gibi hissediyorum yeni kararlar yeni baslangiclara gebe bu gun.. dilerim hersey gonlumuzce olur..
İyi geceler hepinize, simdi rahaatca uyuyabilirim galiba icim ferah gonlum rahat..

Gunaydin citirlarim kizim gectigimiz 2 gune gore bugun erkenciydi birazdan kahvalti hazirlicam acaip aciktim 2 gundur 5 ten sonra bisey yemiyorum bundan sonrada ole yapcam ins faydasini gorurum dun dudagimda kocaman bi ucuk cikti nedeni ise kizim kendi kucuk sandalyesine cikmis biyere uzanmaya calisiyodu bi baktim sandalyenin koluna basmaya kalkiyo sandalye sallanip dusucek gibi oldu nasil tuttum bilmiyorum ama yuregim agzima geldi ondan sonra dudagim ucukladi bu kiz biyerlere tirmanmaktan ne zaman vazgecicek acaba koltuklarin tepesinde vitrin cekmecelerinde mutfak dolaplarinda masanin ustunde herzaman fatkli yerlerde buluyorum
Hikoss dun islerini halletmissin ne guzel yorulmussun ama degmis derslere canin sıkildi sanirim ama sen yaparsin canim arkadasim
Ebrum pc alinmis sonunda sukur kavustuk bizde sana kuzumm gobusten kac cm gittigini sole soliyim ust karindan 6 cm alt karindan 5 cm benim zaten gobegim yoktu biraz toparlanmsi lazimdi oda oluyo sukur
Lajoba canim ne guzel namaz kilmissin icin ferah ferah uyu
Zuzu hosgeldin aramiza
Semih menun guzel ama emziriyosun sanirim aksam bu kadar hafif gecirme
Ozgem ben senin yazdiklarini hep okuyorum ama unutuyorum kuzum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…