Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Yok canim ben emzirmeyi biraktim onun için rahat rahat AC kalabilirimayy zuzuda gelmis eski konulardan hatirladim hosgeldin canim aramizabende yeni katildim sayilir emzirme bitince siki bi diyet yapmam lazim artik dedim ve kendimi topige attim canim

günaydın kızlar
derse gidiyorum...görüşürüz sonra...sabah güzel bir rakam gördüm...

Guunaydiiiiiiiiiinnnn canlarrr.
Halim dun gece kurumus. Serdim gece. Hala mis gibi arap sabunu kokuuyor. Mutlu oluyorum. Bugun hawa bulutlu , diger halilari silicektim ne gusel. Yagmur yagma ihtimali var. İyiki dun oturma odasni halletmisim. Bugune birakim diyordim cunku.
Tartilicam ama biras gec. Birasdan sade neacafe yapicam kendime.

Zuzu gelmissss.. Canim hosgeldin. Suprr menulerinle şenlendir bizi, seni ozledikkk

Papatya cane kolay gelsin.

Ebruu canim ne gusel yemek yapilmis. Bugun lipoya rahatlikla gidebilirsin. Benim inan hergun tmzlk yapmam grek. Oglusun eli kolu durmuyir. Heele tv unitesinin tozunu gnde 3kre aliorm. Yoldan cok tozgeliyor.

Kubos bu evlatlr hic durur mu. Bnmki de ayni.cekyatlrn tepesinden inmior.
ElimZdn geldgnce peslernde olucaz napalm

Elifcim, iman aşki ne gusel. Allahm kimsei imandan cikarmasin.
Oglusun nasil . asiyi bi gun snraya nie yapalm demedlr de hftaya kaldi.

Nel nerdesn yne sen

Semih az yemek hee Bunyeeye ii gelmeyebiliyor. Ben ac kalarak zayifliorum. Degisk bi bunyemwar. Aynaya baktgmda tmm bu hikmet guEl dedgmde korumaya aticam kendmi.. İnsallah

Ozgem hawarim nerdesiniz

Kizlar gunaydi
artik tavuk gibi 9 da uyuyorum dun erken uyanmistim uykumu da almamistim dun yorgunluktan erkenden uyudum ama ne fayda gececuysndim don saga don solo uyuyamadim actim sizi okudum hatta
dun arkndogum yapti peline bi kiz ark geldi ne guzel pelini verdim emsin de ark sutu cabuk insin diye emmedi biximki 3 aylkk ama nasi da biliyo anasini olmadigini ys
kizlar 2 gundur gunu erken kspatiyom ekmegi zaten kestim yemiyorum ama kilo verdigim yok karnim hep sis uyaniyom cok moralim bozuk benim spor yapip ter atmak gerek ama birakin sporu ev bile supurmuyorum canim birsey yapmak istemiyor elim kalkmiyor nedense
btlkubra ayy canim ya senin kiz da selin gibi fena desene birgun yurdgimize indircek bu cadilar bizim plateste cok iyi sonuc vermis azmine hayranim
hawarcimnohh misd halini silmissin digerlerini de hallet tertemiz otur derslerede yavastsn baslarsin
papatyam eksi gormene sevindim tatlim
ebrucum pc alinmis sonunda daha sık gorelim seni ins.
zuzu gelmiss hosgeldin tatlim cocuklar nasil sen nasilsin
semih pilav yeme canim ya o kiloyu acayip etkiliyo
lajobs csnim radikal kararin hayirli olsun ins. Birden karar verip kapanman ne guzel ben hala nefsimle mucadele halindeyim
hawar canim sen nasilsin
unuttugum varsa kusura bakmayin

Zor hatun :Hoşgeldin aramıza

Lajoba:Maneviyat insanı çok rahatlatıyor.İnş .ne istiyorsan Rabbim hayırlısını verir.Bende kapanma konusunda nefsimle mücadele halindeyim

Semihilav dolma bunlar çok ciddi etkiliyor akşam yenildiginde!Ama pes etme canım kırıcaksın bu zinciri inanıyorum ben.

Hikom:Ohh mis gibi evinde nescafe keyfi.

Papatyam:Eksi görmene sevindim.

Özge:Benimde spor yapmam lazım ama yetişemiyorum herşeyeKoşu bandım olsa keşkeİki çocukla zor olur temizlik tabi.Oldugu kadar artık salla benim gibi:)

btlkbra:Kıssssssssss benm kadar incelmişsinBenim 600 boşa giderse lög diye içime oturacakİncelmek için eiyi plates ama yapabilne

Nelson:bayadır yok hayırdır?

hawarım:çocuklarla meşkuldür

merhaba kızlar.
o kadar çok canım sıkkın ki. yıllarca emek verdiğim her derdine koştuğum evime aldığım insandan öyle pis bir kazık yedim ki.
hiçbir yerlere sığamıyorum.

Papatya noldu canim.hayirldir ??
Ebrum inceldim valla foto cektim ama acik bi kayeftle o yuzden buraya koyamiyorum ama gormenizi isterdim
Ozgecim aynen ole bigun yuregime inicek inanki ole yerlere tirmaniyoki ben bile hayret ediyorum

Selam kizlar
Oglan uyuyor bende salonu supurdum halisini topladim yarin gelip alacaklarmis.. gece hic uyuyamadim tam yattim uyuyacagim oglan agladi sabaha kadar surekli ona yat oglum yat yat yat demekle gecti.. simdi de uykum geldi ama yatsam yine o uyanacak ben sersem gibi olacagim..

Papatya hayirdir canim ne oldu..

Kubra hikmet aynen ya bu cocuklarin isine akil sir ermiyor her dakka peslerinde olmamiz lazim canlarim.. benim oglan da surekli calisma masasinin uzerine cikiyor, bilgisayarin klavyesiyle oynuyor.. benim evde bi suru cicegim vardi illallah derdirtti beni hepsi salona tikistirdim simdi.. ama napalim biraz buyuyene kadar idare etcez mecbuur

Ebrum ozgem nefisle mucadele hiic bitmez canlarim.. dun oyle dusundum durdum gece.. zaten yeterince hatta fazlasiyla gunahim varken yenilerini eklemek niye.. dedim..

Semih senin avatar resmin bana hep yesil erik diye biri vardi bi aralar onu hatirlatiyor cumaya hazirmisin canim bak dun pilav yemissin sende benim gibi amaa ben bugun pur dikkat tam dikkat modumdayim ve dunle ayni ciktim tartida.. haberin ola yani ona gore yook ben pes ettim yenemem seni diyosan o ayri

kızlar burada anlatamayacağım bir şey ama sinirlerim acayip bozuk.
gerçekten bu hayatta kimseye iyilik yapmayacaksın. bunu hep anlıyorum ama akıllanmıyorum.
sürekli de kazık yiyorum.

Ahh papatyac ahhh
biz herkesi kendimiz gibi gorup guveniyoruz cunku olmasi gereken normali de bu
ama hayar ve insanlar oyle degisti ki biz de buna gore davranmaliyiz inan cok uzuldum senin uzulmene uzuldum yani
Senin iyiligini suistimal eden biri icin daha fazla uzulme psikologunjn tavsiyelerini hatirlasalla gitsin canim

Papatyam:En güvendiklerimizden en agır darbeleri yeriz zatenO yüzden csnımız on bin kat daha acır.Ama seni ve senin iyi yüregine haketmiyorsa yolu açık olsun diyceksin.

Lajobamogru söze ne denir.

Btlkbra:Keşke kapalı çekinseydin merak ettim bak şimdi :)

25 eylül 10 gün orucu varmış.Zillehiice(yanlış yazmış olabilirim)İnş. burdaki bir arkadaşımla bayrama kadar tutucaz.

Sağolun kızlar
Ebrucum haketmiyor muş benim yaptığım iyilikleri.
Bir insan nasıl bu kadar nankör olabilir. Aklım almıyor bir türlü

Bugünkü menüm sabah AC karnina Yeşilçay
Kahvaltıda 2 dilim ekmek ustu labne 2 zeytin 1cçatal cuku 1 dilim peynir 2 bardak şekersiz cay
Ara yarim armut 5 küçük eticin kahvenin yanina
Türk kahvesi
Öğle bir parca haslanmis tavuk yarim bardak oğlundan kalma ayran 1 dilim ekmek
Ara nescafe 4 bisküvi
Aksam 2 parca tavuk 2 yemek kasigi barbunya 1.5 dilim ekmek pirinç pilavi yaptim oglumla kocaman ama ben yemedim çünkü yarin öğlende biber dolmasi yicem onun için
Su yarim litre iste ben encok hatayi burada yapiyorum su icemiyorum ya
Spor bütün gün ev temizliği bayram temizliği camlar halilar koltuklar sil supur Yoruldum üstelik bizim buralardan bahsetmiştir yükseklerde oturuyorum demiştim ya dezavantaj sayiyorum onu kilo veremesemde hergun iki kere 350 merdiven inip cikiyorum ve arti bayirida var bunun :)bu yüzden sikilasmis olabilirim çünkü haftalar önce giremedigim yagmurluguma bugün girdim kiloda değişiklik yok ama olsun bu bile beni mutlu etti :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…