- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #20.761
Memnun güzel bende bundan sonra dikkat edicem inşallah yalniz ara ogunletde beni 3 ceviz satmaz ebrucum 6-7 tane yesem olurmu kiz :) bu arada bugün ekinezyali bi kis cayi aldim liptonun tadi güzel ondan içerimbirazdanZuzucum maalesef ben senin menünü beğenmedim. Çok fazla ekmek var. Ve üstelik eti cin ve bisküvi yemişsin.
Fakat günde o kadar çok merdiven inip çıkman avantaj. Sıkılaşman da gayet güZel
Benim menüm de şöyle bakalım beğenecek misiniz
07:30 domates biber 2 çatal peynir 3 zeytin bir dilim çavdar
10:30 3 adet ceviz
12:00 6 yk kısır çay
15:00 5-6 adet badem
17:30 şeftali
19:00 5 yk nohut 3 yk bulgur pilavı ve yoğurt
Arkasından türkkahvesi
Şu an çok açım. Daha saat 10. Ben en az 2 saat sonra yatarım.
Yeşilçay içerim az sonra
söyledim söylemez miyim ama yıllardır tanıdğım insanın bu kadar çirkefleşebileceğini kırk yıl düşünse aklıma getiremezdim herhalde.Gunaydin kizlar..
Dun yemede cozuttum galiba.
Aksam iki kiz arkadasim geldi, gelirken de puaca ve kucuk kedidili almislar. Cayla berabrr gotrdukk, mnumu birasdan paylasirim.. bana gelirsek ruhen ehh idare ederim. Bugun kv gelicek, dun evi paklamistim bugunde paklicam malum.
Papatyam cok uzuldum uzulmene. İyilikten maraz dogar demisler iste. İki cift laf soylemedin mi.
Menunde gusel ama ben okdr yesem snn dedigin saatte acikmazdm,
Elifcim, bzmki cekmeceden bardaklri alip kaciyor. Hayir kotusu bide yere firlatiyor. Dur dur demekle geciiio gunumuz.
Zuzu, menun bna cok geldi. Ama merdiven diyince no problem dedim, supersin. Spor yapmak grek ama sıkılaşmak icin.
Ebruuu, o ruh hali biz kadinlrda var malesef.. ne var erkeklrrde yaşasaa
Suanki hayatina oglunu kreseyi ekle sadece . 2.doneme ikna et esini.
Menunfe gayet gusel.
Kuboş. Snn facein vardi dmi. İsmin. Ş ile mi basliyordu. O kişlik alisverisi bna da gerek, gecen sene kişin olanlarn hicbiri olmsz bna. Suan bile kotlar belimden dusuyor. Daraltmam grrek yada yenilerii.. durumlari bi duzeltsek super bi alsvrs ypmk istiormm, kizcene de yap pankeki yesin tatliskom. Bzmkinr yapsam da alir alir yrre atar, sabrediormmm yemesi icin napimmm,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?