Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Zuzucum maalesef ben senin menünü beğenmedim. Çok fazla ekmek var. Ve üstelik eti cin ve bisküvi yemişsin.
Fakat günde o kadar çok merdiven inip çıkman avantaj. Sıkılaşman da gayet güZel
Benim menüm de şöyle bakalım beğenecek misiniz
07:30 domates biber 2 çatal peynir 3 zeytin bir dilim çavdar
10:30 3 adet ceviz
12:00 6 yk kısır çay
15:00 5-6 adet badem
17:30 şeftali
19:00 5 yk nohut 3 yk bulgur pilavı ve yoğurt
Arkasından türkkahvesi
Şu an çok açım. Daha saat 10. Ben en az 2 saat sonra yatarım.
Yeşilçay içerim az sonra

Memnun güzel bende bundan sonra dikkat edicem inşallah yalniz ara ogunletde beni 3 ceviz satmaz ebrucum 6-7 tane yesem olurmu kiz :) bu arada bugün ekinezyali bi kis cayi aldim liptonun tadi güzel ondan içerimbirazdan

İyi geceler kızlar.Bu akşam ruhen çok ktüyüm.Nedenini bilmiyoorum yada biliyorum.Hani bazen olyor ya böyle içim daralıyor bir boşluk var sanki.Bugün işi bırakmayı,emiri kreşe yazdırmayı,kreşle ilgilli biok tel. görüşmesi,Fiyatların uçuklugu,anneligimi,bencilligim için çalıştıgımı,vs........ bir sürü şeyKreş mi babanne mi yoksa işten çıkıp kendim mi hiçbirine kesin diyemiyorum.23:00 uyuttum bu akşam biraz sevdim vakit geçirdim.Hemen sıcak hatta kaynar suyun altına attım kendimi dnledim.Bogazım feci şimdi ıhlamur içtim.Uykum yok kafam dolu sıkıldım bıktımmmmmm

BUGÜN:
SABAH2dl kepekli tost ekmegi arası 1 dl)tost şekersiz çay
ögle:1 kepçe çorba,5yk kesme,4çatal tavuk sote,karıık salata
ara:1 dl.keşkül,1 elma
akşam:1 dl ekmek,4 ççatal menemen,türk kahvesi

Bolca şekersiz çay ve bitki çayı içtim.Ve lipoya gittim.Ama çok daralıyorum beni sıkan neyse hayırlara ççıksın inş.

Ben yastık yamuk durdugunda kalkıp düzelten ve bunu defalarca tekrarlayan biri ev çamaşırlar ütüler bir sürü şeyi yapmak istemiyorum.Evimi hiç böyle görmemiştim

Günaydın kızlar
Ebrucum bana da oluyor zaman zaman o iç sıkıntısı. Dua et canım bol bol. Ben de dün akşam kötü idim çok ağladım. Şu anda gözlerim kocaman. Patates bastıracağım şişi insin diye.
Kreş senin bakımın işi bırakman konusuna gelirsek oğlun bir gün mutlaka evden çıkacak. Kreşe gidecek arkasından okula. O nedenle bence önce sen kendini dinle. Işi bıraktın diyelim. Oğlun kreşe başlayınca sen evde yalnız kalacaksın. Bence oğlunun mutluluğu için öncelikle senin ruh sağlığın önemli.
Çalışan bir kadın olarak bu seni mutlu ediyorsa bırakma.
Bunu tartımını iç Dünya'nda kendin yapmalısın canım.

Gunaydin kizlar kizimla yeni uyandik birazdan kahvalti hazirlicam pancake yapcam kizima degisiklik olsun burda hava yagmurlu sabaha karsi baya yagdi simdide yagiyo yine benim en sevdigim hava var bugun dun aksam avm ye gittik trenc kot alcaktim hemde kizim kostursun diye aldim istedigim gibi bisey cok guzel oldu icime sindi tam bu havalara gore bi kac kilo daha verip iyice kis gelince guzel bi kislik alisveris yapcam kendime
Ebrumm o durum hepimizde oluyo inan bi abdest al dua et iyi dusun hangi sekilde mutlu olcaksin papatyanin dedigi gibi oglun er yada gec okula gidicek onuda hesaba katarak dusun lutfen biz herzaman yanindayiz

Gunaydin kizlar..
Dun yemede cozuttum galiba.
Aksam iki kiz arkadasim geldi, gelirken de puaca ve kucuk kedidili almislar. Cayla berabrr gotrdukk, mnumu birasdan paylasirim.. bana gelirsek ruhen ehh idare ederim. Bugun kv gelicek, dun evi paklamistim bugunde paklicam malum.

Papatyam cok uzuldum uzulmene. İyilikten maraz dogar demisler iste. İki cift laf soylemedin mi.
Menunde gusel ama ben okdr yesem snn dedigin saatte acikmazdm,

Elifcim, bzmki cekmeceden bardaklri alip kaciyor. Hayir kotusu bide yere firlatiyor. Dur dur demekle geciiio gunumuz.

Zuzu, menun bna cok geldi. Ama merdiven diyince no problem dedim, supersin. Spor yapmak grek ama sıkılaşmak icin.

Ebruuu, o ruh hali biz kadinlrda var malesef.. ne var erkeklrrde yaşasaa
Suanki hayatina oglunu kreseyi ekle sadece . 2.doneme ikna et esini.
Menunfe gayet gusel.

Kuboş. Snn facein vardi dmi. İsmin. Ş ile mi basliyordu. O kişlik alisverisi bna da gerek, gecen sene kişin olanlarn hicbiri olmsz bna. Suan bile kotlar belimden dusuyor. Daraltmam grrek yada yenilerii.. durumlari bi duzeltsek super bi alsvrs ypmk istiormm, kizcene de yap pankeki yesin tatliskom. Bzmkinr yapsam da alir alir yrre atar, sabrediormmm yemesi icin napimmm,

Hikosum benim face im yokki valla kuzum kiza yaptim pancake yedi yedi tabagi yere firtallati kirildi tabikide kizmak istemiyorum bende sabrediyorum bakalim oglusundaki bardaklari alip kacma benim kizimdada var sadece bardakta degil herseyde ole yapiyo

söyledim söylemez miyim ama yıllardır tanıdğım insanın bu kadar çirkefleşebileceğini kırk yıl düşünse aklıma getiremezdim herhalde.
resmen aslan gibi pençelerini çıkardı. üstelik tamamen haksız konumda iken
ben acıkıyorum canım ya ama düne göre 30gram gitmişti.

Küboş, sabretmeye calisiorm cogunlkla malesef kiziorum. Sonra kizdim diye kendime kiziorum. Cok huysuz olmaya basladi. Kolumu bacagimi isirip duruyor .

Papatyam, demekki kadinin icinde yillardr sana karsi icini doldurmuş. Bi anda patlamis. Uzulme ltfn. Umursama bile

Hapşuruk ,burun akıntısı ,öksürükgıcık,RUHEN çöküntü..... ne arasanız var bende İşe başladıgımda en büyük destekçim oldunuz.En çokta çalıştıgı için aynı hisleri yaşadıgı için Papatyam!Hepnizie çok teşekkür ederim.Haklısın papatya ben evde çok bunaldım sorunlar vs.Kızgın herşeye bagıran bütün gün temizlikle kafa dagıtmaya çalışan bir anneydim.Şimdi eşime destek olan bir eş,Oglumla daha kaliteli zamanlar geçiren sakin bir anne oldum.Burası kafamı dagıyor bir nebzede olsa sorunları ertleiyorum.Evde hep düşünüp kafamda kocaman yapardım.Eşimde çalıştıgım (bugün 11 ay oldu)süre içinde daha ılımlı daha evcimen ne bilim daha bir kafada oldu.Tekrar eve dönünce olumlu olarak ogluma kavuşucam.Ve bununla beraber sorunlara gündüz dolp dolpup eşime patlama,vs vs.........Yok kreş için kararlıyım.Yok küçük, çık işten ,günah ,tam anne çocugu,3 kuruş için degermi,Kafan dagılacak çocugu annesiz bırakıyon,babanne kreşten daha iyi yada çık kendin bak........................................................bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.Beni mutsuz eden üzen herkesten uzaklaşacagım ruhen ve bedenennnnnnnn

Papatya,biliyosunuz ben en büyük acıyı ailemden en çok gözyaşımı onlar yüyünden döktüm.Bir bakıyorum ki herkes keyfinde hayata devam ediyor.Ki digerleri dışkapının dış mandalı.Bu hayatta iyiler ,samimi olanlar,fedakarlık yapanlar,evini yüregini açanlar,candan arılanlar kazanmıyor anladım.Mesafeli burnu havada olanlar ,hep bir yabancı gibi tokalaşanlar,samimiyetsiz şımarıkça mrhaba selam diye uzaktan seslenenler ,evini senede bir misafir gibi açanlar makbul!!!

Merhaba kizlar
Halilar gitti bugun yatak odasindan basliyorum temizlige ama nasil bilmiyorum valla.. oglani ogle uykusuna yatirirken ben ondan once uyumusum yine.. neyse birazdan oerdeyi atar makinaya bide cami siler gardrobu silerim sonra da bakalim oglan uyanmazsa devam ederim yada uyanirda izin verirse..

Ebruum dolmussun iyice canim benim ozelden de yazip anlatabilirsin bize biliyorsun degil mi.. amaan o dis kapinin mandallirini takma canim kafana.. benim tek hayat felsefem vardir o da imama kizip oruc bozulmaz.. baskalari kotu diye bende kotu olamam.. o zaman onlardan ne farkim kalir ki demi.. o yuzden sadece oyle insanlardan uzak durmaya calis sende oyle olma.. kres konusunda isten cikma konusunda ne desem bilmiyorum canim benim sen artilarini eksilerini dusun, evdeyken sen daha mi fazla ilgileneceksin onu dusun.. ins sizin icin hayirli olan neyse o olur..

Papatya uzme kendini.. bazen insanlar iclerindeki pisligi cok guzel gizliyorlar.. ama eninde sonunda kendilerini ele veriyorlar.. sevinmelisin ki sana da gercek yuzunu gostermis arkadasin.. ya daha cok emek vermeye fedakarlik yapmaya devam etseydin de sonra gorseydin bu yuzunu..

Hikmet kolay gelsin canim sende benim gibi temizlik yapiyorsun ama ben daha baslayamadim pofff..

Kubra ahh bu minikler hep ayni ya benimki de mutfaktan kepce kasik ne varsa alip kaciyor bende seslenmiyorum artik ne yapayim kirilacak bisey olmadiktan sonra.. kendilerine zarar vermesinler de ev biraz daginik olsun ne yapalim..

Semihcim nasilsin nasil gidiyor diyet?

Ozge havar sizler nasilsiniz guzeller..

merhaba kızlarr
birkaç gündür okudum ama yazamadım
Papatya ne diyeceğimi bilemiyorum eminim ki çok üzülüyorsun ama en azından gerçek yüzünü görmüş oldun,
Ebru canım herkes birşeyler söylerr, önemli olan senin ne istediğin, bak bende bu sene kızımı gönderip göndermem konusunda çok kararsızdım ama iki çocukla çok zorlandım büyük kızımla vakit geçirip oynayamıyınca oda iyice hırçınlaştı, bende geriliyordum biri kucağımda ağlar öbürü oyun ister oyun oynayamıyınca bende çok karşı olamam rağmen tv açıyordum bu defa baktım çocuk tv kolik oldu, bende şimdi yarım gün gönderiyorum anaokuluna ki benim kızım senin oğlundan küçük, gayet keyifli geliyor, oyun oynadık dans ettik, yaptığı boyamaları falan getiriyor, bu gün öğretmeniyle konuştum gayet iyi diyor lider bir yapısı var oyunlarda hep oyun kurucu olmak istiyor diyor, bazen istrdiğini yapmayınca bozuluyor ama çok diretmiyor falan dedi
hikmet

Selam kızlar aranıza katılma şansım var ;
Rekatif hipoglisemi hastasıyım, iki kızım ve 3 düşüğüm var , 33 yaşındayım, çalışıyorum…
Beni de aranıza alırsanız çok memenun olurum :)

Ebru geçmiş olsun canım
Hikmet, Lajoba kızlar kolay gelsin bende ufaktan başladım ama pek bişey yapamıyorum çocuklardan halılarım yıkamada, bu gün gelip kanepeleri yıkadılar, bende perde yıkayıp cam silsem bide dolaplar iş hallolur, gar dolapları bir ay önce yapmıştım bide kışlıklar çıkarken yapacam, allahtan evim çok küçük eski bir lojman küçüçük

Kübra ne güzel incelmişsin devap canım, aldıklarını da güle güle giy
Ösge canım bende hiç dikkat etmedim bu hafta hafta içi dikkat etsem de hafta sonu çozutuyorum kıtlıktan çıkmış gibi, oda biraz moralimi bozdu, hepten saldım gerçi, dün 6 dan sonra birşey yemedim

Zuzu hoşgeldin canımm

Diyet iyi gidiyor ama benden kilo gitmiyorbugun biraz eksi gordum ama bakalim cuma durumlar ne olacakbende bi baslasaydim su temizlige insan yapmayinca aklinda kaliyor

Kızlar gorumcem cok güzelzayiflamis diyetisyene ggitmiş liste vermiş ay dolmadan 3 kilosu gitmis bende o listeyi uygulayacam insbende zayiflarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…