- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #20.781
papatya baktım canım yazıya bence çok güzel tespitler var ve aslında insan başara bilirse böyle bir yaşamı ki bu imkansız değil, belkide daha mutlu olur ama kabul edelim ki bunu için güçlü bir irade lazım
Yazı çok güSel. Bendeni en büyük sıkıntı telefon olayı. Gerçekten elimde fazlaca duruyor ve bu beki çok rahatsız ediyor. Fakat ben de elimden geldiğince uygulamaya çalışacağım.Hawar haklisin ev kucuk oluncada zor buyuk oluncada valla biz kadinlari anlamak zor.. bizim oturdugumuz sehirde kucuk ev bulmak imkansiz gibi bisey
Papatya yaziyi bnde cok bgndim benim de su aralar tek hedefim slow life ama bi becerebilsem hersey daha guzel olacak..
Haklısın 6 yaşında mecbur vericem.Yada 2 .çocuk oldugunda sizin gibi misal.İyiyim sayenizde bugün kendime geldim.Bir kaç hasta ççocugu gördüm faceten ve ne kadar basit şeylere üzüldügümü farkedip şükrettim.Zaman herşeyin ilacı.Sende iyi yapmışsın bak ne güzel egleniyor orda ve sende daha rahatlamışsındır.merhaba kızlarr
birkaç gündür okudum ama yazamadım
Papatya ne diyeceğimi bilemiyorum eminim ki çok üzülüyorsun ama en azından gerçek yüzünü görmüş oldun,
Ebru canım herkes birşeyler söylerr, önemli olan senin ne istediğin, bak bende bu sene kızımı gönderip göndermem konusunda çok kararsızdım ama iki çocukla çok zorlandım büyük kızımla vakit geçirip oynayamıyınca oda iyice hırçınlaştı, bende geriliyordum biri kucağımda ağlar öbürü oyun ister oyun oynayamıyınca bende çok karşı olamam rağmen tv açıyordum bu defa baktım çocuk tv kolik oldu, bende şimdi yarım gün gönderiyorum anaokuluna ki benim kızım senin oğlundan küçük, gayet keyifli geliyor, oyun oynadık dans ettik, yaptığı boyamaları falan getiriyor, bu gün öğretmeniyle konuştum gayet iyi diyor lider bir yapısı var oyunlarda hep oyun kurucu olmak istiyor diyor, bazen istrdiğini yapmayınca bozuluyor ama çok diretmiyor falan dedi
hikmet
Buyrun ne demek:)Selam kızlar aranıza katılma şansım var ;
Rekatif hipoglisemi hastasıyım, iki kızım ve 3 düşüğüm var , 33 yaşındayım, çalışıyorum…
Beni de aranıza alırsanız çok memenun olurum :)
Sağol canım.Ben daha hiç başlamadım bile.Günlere ayırıp yada h.sonu toplu yapıcam.Küççük şeyleri yada gardolap ayıklamak en sıkıcı şey ve zmana alıcı.Ebru geçmiş olsun canım
Hikmet, Lajoba kızlar kolay gelsin bende ufaktan başladım ama pek bişey yapamıyorum çocuklardan halılarım yıkamada, bu gün gelip kanepeleri yıkadılar, bende perde yıkayıp cam silsem bide dolaplar iş hallolur, gar dolapları bir ay önce yapmıştım bide kışlıklar çıkarken yapacam, allahtan evim çok küçük eski bir lojman küçüçük
Kübra ne güzel incelmişsin devap canım, aldıklarını da güle güle giy
Ösge canım bende hiç dikkat etmedim bu hafta hafta içi dikkat etsem de hafta sonu çozutuyorum kıtlıktan çıkmış gibi, oda biraz moralimi bozdu, hepten saldım gerçi, dün 6 dan sonra birşey yemedim
Zuzu hoşgeldin canımm
Çok güzel ve doyurucu acıkmazsın.Akşamı daha az tutarsın yada?Sabahları 1dilim ekmek salata domates 1 dilimpeynir 5 Adet zeytin biraz maydanoz oöğle 1dilim ekmek 3 4 adet köfte veya 1 tavuk butu salata bol maydanozlu sadece zeytin yagi girecek 1 bardak ayran veya cacik 3 3o da 3ceviz veya7 findik ve 1 meyve aksam oglenin aynisi ve çorba bi kase ve 10da 1 bardak sut sizce nasil saglikli bi listemi ve bu sekil kilo verebilirmiyim
Sağol canım.Küççük ıvır zıvır hem zaman alıp hem oyalıyor çok.Ama halletmişsin ne güzel.Semih bence menu guzel aksam ekmek olmaz bide erken yersen bence verirsin ama her bunye farkli tabi.. denemeye deger yinede..
Hawarcim sanada kolay gelsin evin ne guzel kucukmus benimki gereksiz yere cok buyuk ve isim hiiic bitmez evi supurup silmem saatlerimi alir.. cocuklarla is yapmak zor oluyor cidden, buyugu anaokuluna gondermekle iyi etmissin orda bizden cok ilgileniyorlar..
Ebru gecmis olsun canim sicak biseyler ic surekli ins iyi gelir..
Ben oglan uyurken isimin bi kismini hallettim, sifonyeri temizlemek cok vaktimi aldi ya bi suru gereksiz seyim varmis sectim ayirdim bazilarini dagitacagim bazilarini atacagim.. bi suru parfum toka taki ayy birbirine girmis resmen.. bide atmaya da kiyamam hic biseyi herseyin hatirasi var anisi var diye ama bu sefer kiydim heosine bana is cikarmaktan baska bi ise yaramiyorlar.. ee oglusumda surekli karistiriyo durmuyo.. kalani da yarina artik ne yapayim..
Oldu tabi olmaz mı.İyiki varsınız!!!!!!!!11111Merhaba kızlar
Öğleden sonra çok sıkıcı bir toplantım vardı. Avea da sıkıntı var sanırım telefon çekmiyor İnternet'e girmiyor. Öğleden beri bakamadım size.
Lajoba ve hawar kolay gelsin temizlikler
Ebrucum faydamız olduysa ne mutlu bize. Dediğim gibi sen işi bırakaan bile oğlun kreşe gidecek ve bu kez de evde sen yalnız kalacaksın.
Insanlara gelinde valla ben birşey anlamadım bu işten. Dedikodusu bol insanlar çok revaçta artık. Dürüstlük arkadaşlıkherşey boş. Menfaat düşkünü olmuş insanlar. Ben artık kimseyle görüşmeyeceğim.
Sağol canım. Evet kestim sadece sabahları yiyorum. Bu sabah slim in 6 start yaptım bir de işe gitmeden.Papatyam menünü çok begendim.Ekmegi kestin bakıyorumda Afyondan alıp herkese dagıtmıştım.1 kakaolu bir beyaz kalmıştı.Bitsinde çöpe atayım kutuyu dedim
Sinirlerim bozuldu yine esimle netten bile kavga edebiliyoruz inanamiyorum valla kendimize.. hatta inanamadigim sadece bu degil ona da inanmiyorum bi insan bu kadar yogun olamaz ya aklim almiyor artik..
Neyse bu gece oruc icin kalksam mi yoksa yiyip de yatsam mi ne yapsam karar veremedim.. sanirim yiyip yatarim yoksa kalkamam.. hadi hepinize iyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?