Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Sabahları 1dilim ekmek salata domates 1 dilimpeynir 5 Adet zeytin biraz maydanoz oöğle 1dilim ekmek 3 4 adet köfte veya 1 tavuk butu salata bol maydanozlu sadece zeytin yagi girecek 1 bardak ayran veya cacik 3 3o da 3ceviz veya7 findik ve 1 meyve aksam oglenin aynisi ve çorba bi kase ve 10da 1 bardak sut sizce nasil saglikli bi listemi ve bu sekil kilo verebilirmiyim

Ben boyle yiyince veremem gibi geliyor liste güzelinsan aAC kalmiyor onun için zayiflarmiyim tereddütediyorum yorumlariniz onemli kizlar sizden cevap bekliyorum menu nasil

Semih bence menu guzel aksam ekmek olmaz bide erken yersen bence verirsin ama her bunye farkli tabi.. denemeye deger yinede..

Hawarcim sanada kolay gelsin evin ne guzel kucukmus benimki gereksiz yere cok buyuk ve isim hiiic bitmez evi supurup silmem saatlerimi alir.. cocuklarla is yapmak zor oluyor cidden, buyugu anaokuluna gondermekle iyi etmissin orda bizden cok ilgileniyorlar..

Ebru gecmis olsun canim sicak biseyler ic surekli ins iyi gelir..

Ben oglan uyurken isimin bi kismini hallettim, sifonyeri temizlemek cok vaktimi aldi ya bi suru gereksiz seyim varmis sectim ayirdim bazilarini dagitacagim bazilarini atacagim.. bi suru parfum toka taki ayy birbirine girmis resmen.. bide atmaya da kiyamam hic biseyi herseyin hatirasi var anisi var diye ama bu sefer kiydim heosine bana is cikarmaktan baska bi ise yaramiyorlar.. ee oglusumda surekli karistiriyo durmuyo.. kalani da yarina artik ne yapayim..

Semih bence gayet güzel bir liste tabi ki de kilo verirsin
ben hamile kalmadan önce buna benzer besleniyordum ve kızlar bilir çok güzelde kilo verdim, tabi ki sporda yapıyordum ama 1 aya kadar pilav hiç yemedim bir aydan sonra öğlen yiyordum ama pilav yediğim zaman ekmek yemiyordum
ayça neyde unuttum onun bir ayda 8 kjilo verdiren diyeti varya onu kendimce değiştirmiştim ne yemek pişirirserm ondan yiyordum ama az bir bak istersen, bu listeye yakın bir şey zaten

Lajoba canım sağol , bende şikayetçiyim evim küçük olduğu için , rahat rahat misafir ağırlayamıyorum sıkış tıkış ne bileyim işte neyse 2 yıl daha idare edelimde zaten sonra çıkmayı düşünüyoruz umarım planlarımızda bir aksilik olmaz, benimde eşim bırakmıyor birşey atayım gar dolabı tıka basa dolu çoğu artık olmuyor 6 yıldır evliyiz hiç giymediği kıyafetleri var ya bir ayıkla atalım yada bir ihtiyaç sahibine verelim diyorum önceleri yok diyordu , şimdi tamam diyor ama ayıklamıyor sanırım ben kendi kafama göre ayıklayacağım bir ara

Merhaba kızlar
Öğleden sonra çok sıkıcı bir toplantım vardı. Avea da sıkıntı var sanırım telefon çekmiyor İnternet'e girmiyor. Öğleden beri bakamadım size.
Lajoba ve hawar kolay gelsin temizlikler
Ebrucum faydamız olduysa ne mutlu bize. Dediğim gibi sen işi bırakaan bile oğlun kreşe gidecek ve bu kez de evde sen yalnız kalacaksın.
Insanlara gelinde valla ben birşey anlamadım bu işten. Dedikodusu bol insanlar çok revaçta artık. Dürüstlük arkadaşlıkherşey boş. Menfaat düşkünü olmuş insanlar. Ben artık kimseyle görüşmeyeceğim.

Semih bence bu liste güzel diyetisyeninin bana verdiği listeye benziyor. Ama ciddi uygulamak gerek

papatya baktım canım yazıya bence çok güzel tespitler var ve aslında insan başara bilirse böyle bir yaşamı ki bu imkansız değil, belkide daha mutlu olur ama kabul edelim ki bunu için güçlü bir irade lazım

Hawar haklisin ev kucuk oluncada zor buyuk oluncada valla biz kadinlari anlamak zor.. bizim oturdugumuz sehirde kucuk ev bulmak imkansiz gibi bisey

Papatya yaziyi bnde cok bgndim benim de su aralar tek hedefim slow life ama bi becerebilsem hersey daha guzel olacak..

İş yerinde eklemlerim sızlamaya başlayınca eşim ıkışa gelip dr. götürdü.İgneyi yedim canlandım biraz.İlalarımıda içtim.Ve artık hem kendime hem eşime hastalanacagımı anladıgım an dr. gideceegime dair söz verdim.Bgün artıdaydım bende anlamadım.Bu gece oruca kalkıp kalkmamak konusunda kararsızımÇok istiyordum oysaki

bugün:
sabahiki dl kepek arası 1dl peynir,1 yaprak marul ,1 biber,1 dl domates)sandüviç,şekersz çay
ara:2 pişmaniye
ögle:4yk(pilav ve kuru fasulye9
Akşam:1.5 tabak ıspanak,2yk ygurt

Şimdide yeşilççay ve ogluşun önündeki şekerli beyaz leblebilerden tırtıklıyorum.Bugün bol bol bitki çayı ve şekersiz ççay ççtim.Ama ay beni afedersiniz kabuz yapıyor sanırımBogazım geççince 1 bardagı geçirmiycem

Yazı çok güSel. Bendeni en büyük sıkıntı telefon olayı. Gerçekten elimde fazlaca duruyor ve bu beki çok rahatsız ediyor. Fakat ben de elimden geldiğince uygulamaya çalışacağım.
Ebrucum çok geçmiş olsun. Aman dikkat et kendine
Menümde pişmaniye keşke bir tane olsaymış
Benim menüm ee şöyle
07:30 domates biber 2 çatal peynir 3 zeytin bir dilim çavdar
10:30 şeftali
12:0 0 tavuk bınfile ( 1.5 avuç içi kadar) mevsim salata
13:30 üçü bir arada nescafe
17:00 mandalina
18:30 bir karnıyarık yoğurt 2 yk bulgur pilavı
19:30 10 kadar patlamış Mısır

Haklısın 6 yaşında mecbur vericem.Yada 2 .çocuk oldugunda sizin gibi misal.İyiyim sayenizde bugün kendime geldim.Bir kaç hasta ççocugu gördüm faceten ve ne kadar basit şeylere üzüldügümü farkedip şükrettim.Zaman herşeyin ilacı.Sende iyi yapmışsın bak ne güzel egleniyor orda ve sende daha rahatlamışsındır.
Buyrun ne demek:)
Sağol canım.Ben daha hiç başlamadım bile.Günlere ayırıp yada h.sonu toplu yapıcam.Küççük şeyleri yada gardolap ayıklamak en sıkıcı şey ve zmana alıcı.
Çok güzel ve doyurucu acıkmazsın.Akşamı daha az tutarsın yada?
Sağol canım.Küççük ıvır zıvır hem zaman alıp hem oyalıyor çok.Ama halletmişsin ne güzel.
Oldu tabi olmaz mı.İyiki varsınız!!!!!!!!11111

Papatyam menünü çok begendim.Ekmegi kestin bakıyorumdaAfyondan alıp herkese dagıtmıştım.1 kakaolu bir beyaz kalmıştı.Bitsinde çöpe atayım kutuyu dedim

Papatyam menünü çok begendim.Ekmegi kestin bakıyorumdaAfyondan alıp herkese dagıtmıştım.1 kakaolu bir beyaz kalmıştı.Bitsinde çöpe atayım kutuyu dedim
Sağol canım. Evet kestim sadece sabahları yiyorum. Bu sabah slim in 6 start yaptım bir de işe gitmeden.
Pişmaniyeyi ben de çok severim. Afiyet olsun o zaman.

Sinirlerim bozuldu yine esimle netten bile kavga edebiliyoruz inanamiyorum valla kendimize.. hatta inanamadigim sadece bu degil ona da inanmiyorum bi insan bu kadar yogun olamaz ya aklim almiyor artik..
Neyse bu gece oruc icin kalksam mi yoksa yiyip de yatsam mi ne yapsam karar veremedim.. sanirim yiyip yatarim yoksa kalkamam.. hadi hepinize iyi geceler..

bu sabah ac karnına yeşilcayım
kahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmek bir tatlı kaşığı kadar salça 2 zeytin 2 dilim peynir 3 bardak şekersiz cay
ara 1 avuç kuru uzum ve 5 tane ceviz yanında yeşilçay
öğle yengeme gittim 1 pohaca az bişey bamya yanında zeytin peynir yedim gitmemin sebebi bayramlık yaprak sarması için gittim 13:00 da 18:00 de eve geldim :)
ara nescafe yarım dilim pasta yedim
akşam ekmek yok 1 küçük biber dolması ve 3 kaşık yoğurt yedim
şimdi ekinezyalı bıtkı çayımı içiyorum
su 1 litre oldu
spor bol yuruyuş toplasak hepsini 1 saat yuruyus olmuştur yatmadan basen hareketleri yapıcam buraya önceden yazayım ki söz verdiğimi unutmayım diye :)

Günaydin canlar..
Hava gunesli yagmurlu demelerine ragmen. Salonun iki halisini silicem. Cok kirli degil ugrastirmicak beni. Spor olur bana da. Dun kv ler puaca simit almislar. Malesef yedim. Bugn 3gnluk diyet yapicam. Bi turlu 68i goremedm ya. Dun sabah 69.8i görmüstm ..
Mutlu bir gun.bizimle olsun.

Elifcim kizma esine. Belki gercekten yogundur. Sıkma canini canim benim.
Bide erkekleri biliosun bencillik kanlarinda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…