Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Gunayfin kizlarr dun aksam cok hastalandim esim doktoRa goturdu serum verdiler ama 3 tane hemsire 2 kolumdaki 3 yerden damar bulamadilar esimde sinirlendi hatta gozlerinden ates fiskiriyodu yani kalk gidiyoruz dedi bende serum degilde igne okuyum o zaman dedim sor bakalim ama olmaz derlerse direk gidiyoruz dedi neyseki igne yaptilar eve geldim yattim 12 de kizim uyandi aglayarak 3.30a kadar uyutmaya calistim uyudu yaturdum bende direk yattim suan iyi gibiyim ama halsizim kizlar

eşin yurtdışında değil mi? daha önce konuşmuştuk bunu. bizim işimiz gerçekten özveri gerektiren bir iş. ben heryerde derim eşim olmasaydı ben şimdi bu unvanı alamamış olurdum. bu konumda olmazdım diye. problem sadece iş mi? eğer öyle ise birgün mutlaka rahata ereceksiniz. ama biraz sabır...

çok geçmiş olsun canım. umarım iyi olursun. havalardan sanırım. insan bi terliyo bi üşüyo.

ben de 3 mil leslimi yaptım. duşumu aldım süslendim işe geldim. çayımı içiyorum.

günaydın çıtırlarımmm
Btkübra geçmiş olsun canım umarım bu gün çok daha iyi olursun, bazen oluyor öyle şeyler özelliklede özel hastanelerde, bide bazen yeni mezunlar bulamıyorlar

Lajoba canım papatyanın dedikleri çok doğru insan birbirini idare etmezse kavgadan geçilmez, biraz sakin olmak lazım, bu arada bende dün atıştım eşimle, akşam erken gel çocukları yıkayacağız dememe rağmen geç geldi ve aksilik kızlarda durmadı küçügü çok huysuz bu aralar, bende söylendim biraz

İkbal hoşgeldin aramıza

Hikmet hem temizlik hem spor bir taşta 23 kuş birden

bana gelince geçen hafta gördüğüm rakamı bu gün anca gördüm yarın bakacağız artık

Ösgemde yoğun herhal uğrayamıyorr

Ebru can bu gün daha iyi misin güzelimm

Sagolun kizlar fikirleriniz icin.. haklisiniz da elbette ozveri gerekiyor sabir gerekiyor ama benim aklimin almadigi sey bi nasilsin sorusunu da soracak kadar zamani olamaz mi bi insanin, yada oglum nasil islerini hallettin mi, yani benim de istedigim isini gucunu biraksin benimle ilgilensin degil ama bu kadar vakitsizligi aklim kalbim almiyor... unutmustum simdi dusununce yine canim sıkıldı.. neyse oruc oruc can sıkmak yok isim gucum oglum var bnimde..

Kubracim cok gecmis olsun ins bugun daha iyi olursun canim.. kizini da biraz kv ye falan gonder istersen dinlenirsin..

lajoba hal hayr sormuyorsa o zaman irdelemek gerek. Çünkü sonuçta hiç kimse o kadarda yoğun olamaz.
Allah yardımcın olsun. Inşallah en kısa zamanda çözersiniz problemlerinizi

M maviduvar1 ben de onu diyorum bu kadar da yigun olynmaz ki..yoksa elbette bende isterim calissin isinde iyi yerlere gelsin, ama sorun onun cok calismasi degil yogunlugunu ve cok calisiyor olmasini abartmasi.. ins diycem ama icimde hic umit yok duzelecegine dair.. cunku defalarca konustum.. hayirlisi bakalim..

Akşam iyiydim ama oglum gece 3 kez kalktı(rüya wc ve su içmeye)yanımıza ytıncada kıpır kıpır sabahı ettik anlacayacagınız.Bugün daha kötüyüm.Gözlerimde akmaya başladı.Ve burdakilere kapınızı kapatabilirmisinz dedigim halde sigara içtikleri için kapılar açık ve ben orta yerde cereyanda kalıyorum.Akşam dr cereyanda kalma demişti.Bende kaldıgım için böyleyim dedim.KEŞKE akşam rapor alsaydım.Olmadı yarın rapor alıp gitmiycem.Burası işim herşey çok rahat iyi ama izin konusu sıkıntı.Hastalık deme bize diyolar hep gelmelisinTtaile gittin hasta oldun diyolarUyumak dinlenmek iyi gelicek ama nerde.Olmadı bu akşam eşim biraz ogluşla oynar bende yatarım.yada yarın gelmem napim

BTLKBRA:Canım havlardan bir öyle bir böyle ya.İgne banada akşam iyi geldi.Sende deliksiz uyuyamayıp dinlenememişsin benim gibi.Kv bırak bugğn dinlen bari.

LAJOBAM:Hemen kötü şeyler düşünme ama o kadarda evet yogun olamaz.Bende tutucaktım kendime güvenemedim niş. bu akşam kalkıp bir deniycem 10 gün orucunu.Allah kabul etsin canım benim.

Papatyahh spor süslenme çay keyfi hayat sana g,zel valla

Hawar:Bugün daha kötüyüm hawarımmmmmmmmGözlerimde akıyor burnumda ,hem yara oldu silmekten Eve gitmek istiyrum halimi gördükleri halde git dinlen demiyorlar yahuuuuuuu

ebrucum ilahi ya....hayat bana mı güzel. çok şükür derdim tasam yok da senin yazdığını okuyunca gülümsedim bilgisayar başında.
çok geçmiş olsun canım. bir gün rapor alıp dinlen en iyisi. insanlık hali bu hastalık olabilir yani ne olmuş ki...
lajobga ne desem bilemdim. erkekler bir tuhaf yaratıklar güçlüyüz falan derler ya hikaye hepsi.
ben de bu aralar eşime sinir oluyorum. çok sigara içiyor bu durum tüm yaşlamımızı olumsuz etkiliyor. anlatıyorum anlatıyorum anlamıyor ki ben de 15 yıl sigara içtim ve bıraktım. ne başarılabilineceğini biliyorum.

Ebru btlkubrs gecmid olsun kizlar ben de 2 gundur cok hastayim ve uykusuzum her yerimagriyor vucudum cok halsiz dustu burnum da akiyor

Kizlar hepinize cok tesekkurederim bugun daha iyiyim midem hala biraz biraz bulaniyo ama idare ediyorum bu havalarda dikkat etmek gerekiyo ozgecim sende dikkat et canim

Kubos ebruuuuş özgem gecmis olsun kizlaar.. bu saate kadar gelemedim cunku sabah9dan oglen 3e kdr halilarla ugrastim,
Sildim astim kurudu serdim, bi yatak odasi kaldi' orayi da yarin yapicam. Cook yoruldm coook, biz mustakl evde oturuyoruz, dama serdim halilari, bi kere dúsúrûyordum. Aklim cikti. Birsekilde dusmesini engelledim, ama varya resmen hişim cikti. Hfta sonuda cam perde halledicem, ama evi boyle halili gormeyi ozlemisim. Misss gibi oldu, arapsabunu kokuyor ew
Birasdan oglani yedirip yatiricam, sonra keyif yapicam. Sonraa ders dub gece calistim. Anlamaya calisiyorum, dua edin bnm icin..

Oglan durmuyooorr. Gece yazarim hepinize. İnanin hep aklimdasnz, heep iiii olun şekerler:)

Ösge çok çok geçmiş olsun, sen şimdi ilaçta kullanamazsın, ıhlamur nane limon falan iç
Papatya imrendim sana ben bekarken yapabiliyorum kalkıp spor duş işe, çocuklar olduktan sonra nerede belki senin oğlunun yaşına falan gelince yeniden yapabilirim sabah sporu
Hikmet oo mis gibi olmuş ellerine sağlık
Ebru sende anca dinlenmeyle atlatırsın canım ya , olmazsa rapor al
Zuzu uğramamış dün akşam bacak çalıştın mı :)
Semih ne yaptın diyet listesini uygulayacak mısın?
Kübra umarım daha iyisindir
Fenode , Nelson, Sehra vardı bizim eskilerden nerelerdesiniz kızlar unuttuklarım varsa kusura bakmayın herkese iyi geceler

Bu arada kızım akşam akşam kek istedi hiçte yemez aslında nereden aklına geldiyse, anne kek yapalım dedi çikolatalı, evde kakao yoktu damla çikolatalı yaptık rekor kırıp 2 dilim yedi ( her zaman bana yaptırı koca kekten bir dilim zorla yerdi ) , ama ben kendimle savaşıp yemedim, yarın sabah yiyecemm

Bu aksam o kadar agriyoki bacaklarim. Bi guncuk mola verdim. İstanbuldan misafirler var tatili pazara kadar burdalar
Bugün günüm vardi tabak doluydu sadece tadimlik yediklerini yaxiyorum
Sabah 2 dilim tam buğday ekmeğiyle yapilan yagsiz tost 2 zeytin 3 bardak cay
Ara yarim armut bide Yeşilçay
Öğle bi tane sarma küçük tabak yarisini makarna yarim dilim tatli bir parmak kalinliginda börek 3 bardak sekersiz cay
Ara türk kahvesi
Aksam 1 çorba ksigi mercimek bir yemek kaşifi taze fasulye bir çorba kaşifi kuskus bol yeşil salata
Su 1 litre
Spor yürüyüş çok yaptim bugün yine :)

Öğle 1 sarma küçücük bi tabak makarna

Günaydın kızlar bu sabah spor yapmıyorum onun yerine şimdi kahvemi yaptım. Keyif yapıyorum. Biraz kitap okuyacağım sonra gideceğim işe.
Ilk kilo bildirimi benden gelsin.
Başlangıç 65,9
Geçen hafta 64.1
Bu hafta 63.3
Gelen yok
Giden 800 gram
Toplam giden 2.6 kilo
Hedef 60

Merhaba kizlar
İki gundur hic uyuyamiyorum yaa cok gerginim su anda.. bi gun once gece oglum uyutmadi, dun de esim aradi kac gundur konusamiyoruz goruntulu konusalim dedi ama kac saat ugrastik olmadi en sonunda goremedik birbirimizi ama konustuk, anlati da anlatti gittiginden beri yaptiklarini.. ayy dun onunla konusurken benim buraya yazdiklarimi mi okudu acaba diye dusunmeden edemedim artik o kadar cok konustukii canim cok uykum var sonra konussak olur mu dedim saat 3.15 di.. sonra da oglan uyandi ben yine uykusuz..
Bugun yine orucum Allah kabul etsin ins.. o yuzden tartilma isini aksama birakiyorum..

M maviduvar1 guzel vermissin canim tebrik ederim, kahve keyfi harika afiyet olsun.. aaah aahhh sigara konusu bizde de var esim de surekli der su olursa birakacagim falan ama hepsi hikaye.. anlamakta zorluk cekiyorum hepsini valla.,

Bildirimbaslangic 72 gecen hafta 70 bu haftada 70 gidende yok gelende yok bendeki metabolizmayi hic anladim neyse 2 gundur o listeyi uyguluyorum bakalim o sekil gidecekmi

papatya1994 cim geln olmasin da bosver bu haftalik giden de olmasin.. umarim liste ise yerar canim..
Bu arada kazanan hangimiz olmus aksam gorecegiz bakalim dun tokken tartildigimda feci bi rakam gordum bakalim bugun ne oldum merak icerisindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…