- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #20.801
eşin yurtdışında değil mi? daha önce konuşmuştuk bunu. bizim işimiz gerçekten özveri gerektiren bir iş. ben heryerde derim eşim olmasaydı ben şimdi bu unvanı alamamış olurdum. bu konumda olmazdım diye. problem sadece iş mi? eğer öyle ise birgün mutlaka rahata ereceksiniz. ama biraz sabır...Sinirlerim bozuldu yine esimle netten bile kavga edebiliyoruz inanamiyorum valla kendimize.. hatta inanamadigim sadece bu degil ona da inanmiyorum bi insan bu kadar yogun olamaz ya aklim almiyor artik..
Neyse bu gece oruc icin kalksam mi yoksa yiyip de yatsam mi ne yapsam karar veremedim.. sanirim yiyip yatarim yoksa kalkamam.. hadi hepinize iyi geceler..
çok geçmiş olsun canım. umarım iyi olursun. havalardan sanırım. insan bi terliyo bi üşüyo.Gunayfin kizlarr dun aksam cok hastalandim esim doktoRa goturdu serum verdiler ama 3 tane hemsire 2 kolumdaki 3 yerden damar bulamadilar esimde sinirlendi hatta gozlerinden ates fiskiriyodu yani kalk gidiyoruz dedi bende serum degilde igne okuyum o zaman dedim sor bakalim ama olmaz derlerse direk gidiyoruz dedi neyseki igne yaptilar eve geldim yattim 12 de kizim uyandi aglayarak 3.30a kadar uyutmaya calistim uyudu yaturdum bende direk yattim suan iyi gibiyim ama halsizim kizlar
eşin yurtdışında değil mi? daha önce konuşmuştuk bunu. bizim işimiz gerçekten özveri gerektiren bir iş. ben heryerde derim eşim olmasaydı ben şimdi bu unvanı alamamış olurdum. bu konumda olmazdım diye. problem sadece iş mi? eğer öyle ise birgün mutlaka rahata ereceksiniz. ama biraz sabır...
çok geçmiş olsun canım. umarım iyi olursun. havalardan sanırım. insan bi terliyo bi üşüyo.
ben de 3 mil leslimi yaptım. duşumu aldım süslendim işe geldim. çayımı içiyorum.
günaydın çıtırlarımmm
Btkübra geçmiş olsun canım umarım bu gün çok daha iyi olursun, bazen oluyor öyle şeyler özelliklede özel hastanelerde, bide bazen yeni mezunlar bulamıyorlar
Lajoba canım papatyanın dedikleri çok doğru insan birbirini idare etmezse kavgadan geçilmez, biraz sakin olmak lazım, bu arada bende dün atıştım eşimle, akşam erken gel çocukları yıkayacağız dememe rağmen geç geldi ve aksilik kızlarda durmadı küçügü çok huysuz bu aralar, bende söylendim biraz
İkbal hoşgeldin aramıza
Hikmet hem temizlik hem spor bir taşta 23 kuş birden
bana gelince geçen hafta gördüğüm rakamı bu gün anca gördüm yarın bakacağız artık
Ösgemde yoğun herhal uğrayamıyorr
Ebru can bu gün daha iyi misin güzelimm
Çok geçmiş olsun canım. Aman dikkat et kendineEbru btlkubrs gecmid olsun kizlar ben de 2 gundur cok hastayim ve uykusuzum her yerimagriyor vucudum cok halsiz dustu burnum da akiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?