Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Gunaydincitirlarim bugun iyiyim cok sukur hatta sabah temizlik yaptim simdi kizi uyutuyorum sonra kahve ve kitap keyfi beni bekler bildirim
Baslangic 84.400
Gecen hafta 72.400
Bu hafta 72
Giden 400 gr
Bu 72 bni cok sevdi aylardir gezinip duruyorum
Hikos papatya zuzu tebrikler kizlar semih uzulme kiricaksin inatlasan kilonu az daha azim

Kübos iyi olmana sevindim. Gr lar gitmis suprrsin.bende oglani 1gbi uyutucam.cok sukur isimde yok ders calisicam.
Papatyaaaam zuzuumm tebrikler kizlar.
Semihcim olumlama yapmadigin icin gr lar gitmiyor. Ltfn yapicam basaricam de.

semvermeost: 37080745 .!.:
Daha yeni gözüm dondu bir suru abur cubur yedim eksi gormeyince motivasyonum sifir oluyor

İste kilo vermede yaptigimiz en buyuk hataa.. Olmadi diip birakmicaksin. Ben 1seneden fazladir ugrasiorum. Hep umutsuzlklarm oldu ama yilmadim. Bak suan hedefme 2kilo kaldi.

merhaba kızlar sabah kızımın veli toplantısı vardı oraya gidip geldim, masanın öbür tarafında olmak, farklıymış, ama umduğumdan iyi şeyler duydum kızımla ilgili

Papatya, Hikmet, Btkübra ve Zuzu tebrik ederim, Semih üzülme canım bazen oluyor böyle, hepimizde belli dönemler az verme kilo vermeme

bana gelince artıdayım kızlar dün daha azdı kilom anlamadım ama neyse

Başlangıç : 75,7
Geçen hafta : 74,2
Bu hafta : 74,4
Gelen : 200
Toplam giden : 1,1
Hedef : 60

bende yorgunum bu gün akşam kızlarım çok geç uyudum ben biraz ortalığı topladım, uyuyayım derken küçük kalktı onu yatırdım büyük uyandı süt istedi, onu ısıt ve uyut yatağa gittim uyku tutmadı dalana kadar küçük uyandı sabaha kadar huysuzdu mızır mızır, üşüttük mü ne çocuğu öksürdü birkaç kere bide burnunu kaşımaya çalışıyor

Daha yeni yeni iyiyim bakayım size dedim.İş çıkışı gözlerim balon gibi şiş ve akıyordu çok.Eşim geldi dr. gittik ilaç aldım gece de oglum ateşlendi onu götürünce gözlerim kötü oldugu iin rapor aldım 2 gün.Çok agladım gece ünkü hem ilgiye dinlenmeye ihtiyacım varken oglumunda bana ihtiyacı vardı.Toplam 3 saat uyumamışımdır.Öksürük krizi ve ögürme iim ççıkıyor sandım.Oturarak ara ara daldım.Oglumda hep sayıkladı.Sabah 39.4 görünce hemen kafasına soguk suya tutup ateş düşürücü verip soydum.Kendine gelince kahvalltı ettik bir güzel.İlaçlarımızı içiyooruz.Akşam bol bol mandalina yedik ve meyve alışkanlıgı kazanmaya kazandırmaya karar aldım.Bol bol meyve aldım.Bugün saglık ocagında sıra beklerken parkta oynadı.Sonra ilaççlarımızı alıp eve geldik.Şimdi yeşilçayımı içerken size bkayım dedimZavallı eim hiç uyumadı ikimizede baktı sağolsun.Uykusuz ve bugün akşamda yok kıyamam ona.Herşeyin başı sağlık!!!!!!!!1

Kilo bildirimi
geçen c.tesi:56.7
bu cuma:56.3
giden:400

Aslında 56.0 gördüm dün ama gece zencefilli bal yedim sabahta öyle.Neyse dedim ya saglık olsun ...

Kizceler ben de motivasyon falan kalmadi yaa oysaki ne guzel gidiyodm
dun gece esim profiterol almis 2 tanr bri bana biri kizima dun gece 1 tane yrdim kizim yemeyince dr 2. Sabah yedim
kilo bildirimi
baslangic 67
gecen hafta 63.300
bu hafta 63.100
giden 200
kilo veren herkesi tebrik ederim
Kendme de acil tarafindan motivasyon diliyorum

Selam kizlar elektrik gitti burda 3 saat oldu hala gelmedi ya yatcam bende si di erkenden..

Tartilmayi iftari yaparken hatirladim bi bardak su icmistim gittim hmn tartildim
59.8 im ama yarin bidaha tartilirim bu gunde oruc tutacagim ins gece uyanabilirsem sahuura.. iyi geceler kizlar..

Ne güzel hepimiz kilo vermişiz . En büyük tebrikte zuzuma.Hawarım 200 gr bi emzirmede gider merak etmesemihcikte korumuş bu da bir başarı dimi ama!Oglum ara ara ateşleniyor ama keyfi yerinde yemeği de güzel yiyiyor .bende akşama dogru açıldım ve gözlerim akmıyor çok şükür.Eğer oglum gece ateşlenmez güzel bir uyku çekersek yarın nasılsa yarın gün gideyim diyorum siZce?????
Lajobam ben çok hevesliydim 10 gün orucuna ama hastalandım malesef bu gece kalksam mı ama göz damlam ve bir ilacımı günde 4 kez kullanmam gerekiyor pazar mı başlasam pofff Ogluşu yatırayım . Yeni aldığım kitaba başlarım belki hem uyurum öyle keyifle:)

Bugün
Sabah:2 dl tost ekmegi kızarmış,kk peynir ,4 zeytin,1 çatal bal,domates salatalık, ıhlamur
Ara:Türk kahvesi,1 mandalina
Ögle:1 kase çorba,1 kepçe ıspanak,1 bardak yogurt
Ara:3 kare bitter,yeşilçay
Akşam:2 Gül böreği
Ara:yeşilçay,yarım bardak eriği

100 mekik

Saglık Ocağı'na gidip geldim.Akşam kuru fasulye yetilmeyince geçe kalmamak için börek yapmıştım onu yedim napim. Ama sonra evi süpür balkon yıka çamaşır as vs koşturdum .

Merhaba kızlar
Ebrucum çok geçmiş olsunneyseki artık iyisiniz.
Özgem o motivasyon eksikliği zaman zaman hepimize oluyor. Bence dert etme. Sen zaten emzirdiğin için her türlü kilo verirsin.
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum kızlar.
Ben bugün biraz abarttım ama yarın yeniden devam.

ebruuu gecen hafta adetliydim ondanmı o kadar verdimki acaba tabi tediklerimede dikkat ettim ama simdiye kadar hiç bu kadar cok vermememiştim ben :)

Günaydın kızlar
Koltuklarımın kılıflarını yıkıyorum makinede. Derin dondurucum karlanmış. Eşim onu temizledi ben de çekmecelerini temizledim. Kurbanlık için yer ayırdım.
Bu sabah biraz artıda uyandım düne göre.
Bakalım bugünüm nasıl geçecek.
Sizler nasılsınız

İyi aksamlar hanimlar..
Buraya da yagmur ve sonbahar geldi sonunda. İyiki halilari hafta ici halletmisim. Camasirlari bile ona gore yikadim. Damda kuruttugum icin.
Bugun paso yedim.

Sabah 1.5kase mrcimek corbasi

Ogle 1simit 1kase corba

Aksam 7ymk k kurufasulye 2dlm ekmek

Hala siginamiorummmm.

İyi aksamlar herkese:)Benim menumkizlar 11de kahvalti 1 dilim ekmek salata domates maydanoz 1 dilim peynir 3adet zeytin az bisi nutella sonra 1 bardak ihlamur 3 gibi 1 elma 6 findik 6 gibi 1 tavuk but haslama 1 tabak salata 1 dilim ekmek o listeyi uygulamaya calisiyorum:)nasil kizlar

Merhaba hanimlar
Gun boyu aburcubur yedim dogru duzgun bisry yemedim.. dun sahura kalkamamisim oruc tutmadim kendime guvenemedim ac ac tutamazsam diye.. ama keske tutsaymisim
1 pkt N**** (Siyahi)
2 metro
1 patatesin kizartmasi vs vs off cok fenayim su anda patates cok geldi sanki yarin daha dikkatli olacagim kizlar..

Semihcim menunu begendim 69 gormenede sevindim ins hedefledigin rakama da ulasirsin metroya benim diyecek sozum yok cunku ben iki tane yedim

Hikmetcim burasida yagmurlu o sildigim camlar tekrar mahvoldu yaa iyiki halilari halletmissin yoksa zor olurdu bu yagmurlu gunlerde.. menun senin icin fazla ama bana gore normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…