Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Yağmur her yerde var herhalde buradada yagiyor ben yağmur yağar diye cam silmedim lajobacim

Ama bnde en son gecen sene kurban bayraminda sildiydim iyi oldu kiri tozu gitti canim napiyim artik bayram oncesi yuzunden soyl bida bi silerim belkide silmem amaan temizlikten de biktim zaten hic sevmem

Hayırlı geceler yagmur eşiliginde.Yagmuru ok severim düşündürür kimi zamanda hüzünlendirir beni.Ogluşu uyutup kalan son oda salonumu sildim.Ihamurumu aldım yeni kitabıma başlamadan size bakayım dedim.Bugün daha iyiydik ikimizde ama uykusuz tabi.Perdeleri yıkayıp astım çamaışr ev süpür topla sil,ogluşla aktivite yaptık oyalandı bende iş yaptım böylelikle.Bu akşamda eşim nişana gitti.Biz ana oğul sevgi deryasında yüzüyoruz resmen.Oglumu çok seviyrum iyiki var saf sevgisi ve saf sevgi sözleriyle beni mest ediyor hayata baglıyor içten gülümsetiyor.Maskeli insanlardan riyakar çıkarı peşinde koşan,yalakalıkta ustalamış,dedikoduda sınırları aşmış,iki küskünü fısat bilip iki yüzlülük yapanlarla,insan görünümlü şeytanların oldugu bu dünyada melek yavrularımız iyi varlar ve gerçek sevgi şefkat onlarda!!!

BUGÜN:
Sabah:1 gül böregi,yarım yumurta sarısı,kk peynir,ıhlamur
Ögle:1 kepe kuru fasulye,1.5 dl ekmek,karışık turşu,4yk yogurt.
Akşam:1 kepççe yeşil fasulye ve makarna
ara:çay,ıhlamur,1 kara erik,1 mandalina

Bu akşam öyle cips ekti ki canım hala istiyorrrrrrrİnş. alıp yemeden uyurumgEÇMİŞE bakıp soonra biraz kitabıma başlayıp huzur bulayım

Lajoba geçen sene konusunda şaka yapıyosundur kesinBende yarın silerim diyordum yagmur yagı hep aman gelinim geicek sanki bayrama.Zaten bayramları sevmiyorum ama temziligini niye yapıyorsam

Semih.Menün harikaaaaaaaaaaaaaaaaDevam et bu diyet senin bünyeye iyi geldi

Papatyam spor yapman en güzeli

Hikom.tam zamanında kuruttun hallıları

ebruli1820 yok kiz ne sakasi salonumun camini silmeyeli yil olmustur diger taraflari da sadece camini soyle bi dalandiririm bezle ama bu sefer cam cerceve Allah ne verdiyse dedim super silmistim anam benim ev 4. kat evde tek basima korkuyorum cam silmekten duserimde yardim eden oglusuma bakan kimse olmaz die napiyim..
İyi olmana sevindim canim ohh keyufler miss evlatlarimiz bitaneler Rabbim esirgesin.. dun temizlik yaparken viledayla yeri sildim arkami bi dondum benim yaramazlikta sinirlari asan ve becerikliligi ile her defasinda beni sasirtmayi basaran oglum vileda kovasinin uzerine oturmus ayagini da suyun icine sokmus keyif yapiyor.. ne ara oturdu oraya anlamadim yani.. napiyosun sen dedim kizarcasina bidibidi biseyler soyledi tum sinirim gecti guldum haline sipacigim benim ya her nekadar kizsam da cok seviyorum minigimi.. gidip bi opeyim hatta uyurken masum masum

Günaydinnnn mutlu pazarlarrrrr.. Dun oglenden bu saate kadar yagmur durmadi desem yeridir. İlk defa uzun kollu giydim. Halilarib serili olmasi evi isitiyor resmen. Bu sonbhr kis nasil gecer bilmiyorm ama ins cok soguk gecmez. Benim ew buzhaneye dönüyorda. Soba calistiramam mecbur klima ile ısınıcaz.
Yarin sıkı bir diyete baslicam. Mecburum cnku boyle yiyerek kilo alacagim.

Ebrucum keyifli gunler hep sizinle olsun. Evlatlar bzm canlarimiz iyiki varlar. Gunduz uykusuna biraz fazla uyusa sıkılıyorum. Uyansin istiorum.

Elifcim ee kat yuksek olunca hakliisn silmemekle. Bnm 1kat ve demirli rahat rht siliorum. Hatta otrma odasni her toz aldkca silerim. Ben evime geldgm gunden bu yana asiri temzlk aski var da iste. Afacanlar cok zeki yaa. Canim benim..

Kubos semih papatyaam ozgiş hawarmm nasiliniz kizlarrr

Günaydın kızlar
Ebru um evlat gibi var mı. Rabbşm eksikliklerini göstermesin.
Lajoba kolay gelsin xanım.
Ben de bugün oturma odamın perdesini yıkayayım dedim. Kruvazör perde ilk defa yıkayacağım indirirıen mekanizmasından çıktı. Hani şu çevirdiğimi şey var ya yuvasından çıktı elimle indirdim perdeyi. Artık asında da elimle çıkaracağım.
Hikmet'im burası da çok yağmurlu. Kombiyi henüz yakmadık ama zamanı geliyor sanırım.

Gunaydin kizlar
Yagmurlu kasvetli bir gune daha merhaba.. icim daraliyor resmen bu havalarda.. aslinda isim olmasa da pencerenin kenarina kahvemi alsqm yagmuru izlesem kitap okusam..
Gece esim geliyor, bu gidisinde daha cok ozledim galiba.. kardesim ve amerikqli kiz ark benim yanimda kaldilar ya dun kiz gitti kardesimde evine gecti.. ama onlar gidene kadar zor sabrettim kovacaktim nerdeyse.. hic sabrim kalmadi ve esime binlerce kez sukurler ettim.. ya Rabbim musluman olmasi bile herseye bedelmis bunu anladim.. o gelmeden evi toplayip guzel bi yemek yapayim diyorum
Hadi bana kolay gelsin hepimiz icin guzel bir gun olsun..

Perdeyi attım makineye. Nasıl geri takacağım bilmiyorum. Kahvaltıyı haIrladım. Şimdi bamya ayıklıyorum. Eşim sınav görevine gitti
Lajoba neden o kadar bunaldı canım. Kardeşin ve arkadaşından
Ebrucum ne güzel yazmışsın. Bu çivisiçıkmış dünyada oğlum iyi ki var diyorum ben de. Kimseyle görüşmek istemiyorum. Evimden çıkmak gelmiyor içimden.

Mutlu pazarlarrr kizlar nasilsiniz brn bomba gibiyim sukur sabah esimle kizimla guzel bi kahvalti yaptik bende pisi yaptim bi tane yedim simdi kizimi uyutuyorum esimde bi is icin disari cikti kizim uyusun kitap okucam esim gelince disari cikicaz burda havalar acaip sogudu sabaha kadar yaggdi simdide esiyo ama olsun ben bole havalara bayiliyorum 2 gundur aksam gec yememe ragmen cuma gunle ayni kilodatim bugunden basladim 5 ten sonra bisey yemicem bakalim cuma gunune fark ne olcak optum hepinizi seviyorum

Kizlar, patlican tavasi yaptim. Oglana bana az sekerli sütlac yaptim. İlk defa yaptigim icin pirinci fazla oldu. Tadi guzeldi bi kasik baktim tadina.
Hava super tam uyumalik vallaa)))

Papatya kolay gelsin canim. Aksama bamya mi var. Hmmm cook sewerim..

Elifcim, kardes olunca bise diemedin tabi. Neyse gitmisler esin gelmeden , sende esine mukellef bir sofra kur. Canini da hicbirseye sıkma.

Hava burada şa kapalı. Ben de kitap okuyayım kahvemi içeyim mıdundayım. Perdem yıkanıyor. Artık elimle çevirip yukarı kaldıracağım.
Akşama balık da yapacağım. Bamyayı sadece ben yiyorum. Kadının yapmasını istemediğim için yaptım bugünden. Akşam balık yetim. Yarın akşam onlara köfte yapılır ben de bamyamı yerim diyorum. Bakalım artık

[Papatya, post: 37106996, member: 166305"]Hava burada şa kapalı. Ben de kitap okuyayım kahvemi içeyim mıdundayım. Perdem yıkanıyor. Artık elimle çevirip yukarı kaldıracağım.
Akşama balık da yapacağım. Bamyayı sadece ben yiyorum. Kadının yapmasını istemediğim için yaptım bugünden. Akşam balık yetim. Yarın akşam onlara köfte yapılır ben de bamyamı yerim diyorum. Bakalım artık[/QUOTE]

Bebiskom ogle uykusuna yatarsa bende drrs calisim diyorum. Ne gusel kitap keyfi enfestir. Cok sewerm kitap okumayi. Yarim kalmis kitaplarim var. Bekarken ise giderken otobsde kitap okurdum. Yarimsaatte baya sayfa okurdum. Keyiflerin keyfiydi. Ahh ahh ozledim o gunleri.
Bamyayi esim asigi. Bol eşkili bayilir. Ben yemezdim esime ypa yapa bende alistim yemege. Baya seviyorum artik.
Evde olmak gibisi yok degil mi. Hos ben hep evdeyim ama seviyorum evimi.
Oglusun nasil

[QUOTE="Hkmt_Krkya01, post: 37107235, member: ]

Bebiskom ogle uykusuna yatarsa bende drrs calisim diyorum. Ne gusel kitap keyfi enfestir. Cok sewerm kitap okumayi. Yarim kalmis kitaplarim var. Bekarken ise giderken otobsde kitap okurdum. Yarimsaatte baya sayfa okurdum. Keyiflerin keyfiydi. Ahh ahh ozledim o gunleri.
Bamyayi esim asigi. Bol eşkili bayilir. Ben yemezdim esime ypa yapa bende alistim yemege. Baya seviyorum artik.
Evde olmak gibisi yok degil mi. Hos ben hep evdeyim ama seviyorum evimi.
Oglusun nasil[/QUOTE]
Ahhhh evde olmak gibisi var mı. Ben çalıştığım için midir bilmem çok seviyorum evimi.
Oturma odamın perdesini astım. Salon perdelerini yıkıyorum. Şelale modeli salondakiler. Hiç yıkamaya cesaret edememiştim. Eşimle çıkardık. Nasıl takmışlar baktım iyice. Acayip toz olmuş. Bakalım takabilevek miyiz.
Ben çok kitap okurun. Kafe kitap diye bir topik var kafay takılıyorum.
Oğlum iyi sayılır. Ben hioeraktivite ilacını kullanmak istemiyorum. Eşim kullanalım diyor. Oğlum da si beni sevmiyor musunuz gibi ergenlik modlarına girmeye başladı sanırım. Bebek meselesini de kapattık artık. Bana bir şey olursa kuzum annesiz kalacak. Yurtdışında nir okulda ders vermek istiyorum. Onu araştırıyorum şimdi. Hep beraber 6 ay kadar gitsek iui olur diye düşünüyorum.
Senin dersler be durumda. Oğluşun da iyi. Rabbşm hepimize sağlık sıhhat versin inşallah

Bugünkü menüm sabah 1 dilim ekmek ile kahvalti ara 1 sigara bböreği 4 5 tane patates cipsiogle yok aksam 4 kofte 1 dilim ekmek salata 2 kasik patates sulusu

Sabaha 500 eksi ile uyanarak tekrar 55 li (55.8 )rakamları görmek mutlu etti.hala geceleri öksürmektan içim çıkıyor Oglum iyi çok şükür .3 gündür alıştı yine:)Arkadaşım eşim ogluşla avm ye gittik. Ogluşa bayramlık kışlık toptan Aldık herseyi.Bu kış bişi almam artık. Yine kendimize alamadık.Kabinlerde aynsdaki görğntüm ne giydiysem yakıştıramadım iştebu kış bir bAşlıycam spora yaza bu yaza valla söz ömrüm olursa fit giricem

Sabah:1 dl ekmek,1 yumurta sarısı ,kk peynir,patates kızartması, çay
Akşam:Hamburger,yarım ayran
Ara:1.5mandalina,1 kara erik ,1 incir şekersiz bolca ıhlamur

Eşime siz yiyin ben yemiycem dedim.Almış yemedim eşim sürat yaptı. Sonra yedim ama kola ve patatesi bıraktım eşim yedi.Avmde 2.5 saat yürüdük bacaklarım ağrıyor . Hamlamışım

Günaydinn canlar..
Haftasonu yagmur adanada hic durmadi desem yeridir.
Kiş birden geldi. Ustumuze pike örtmeden battaniyeye gectik. Suan üsüyorumm yani. Oglisde 6da uyandi
Uykuu uykuu uykuu.. Geri de uyumadi.
Saglk ocagna goturucem oglen. El parmaklarinin ustunde isilik var. Terleyince daha cok belirginlesiyor. Belkide alerjik biseydir. Onu ogrenmem gerek. Babasi daha cok takti kafaya.
Markete de ugramam gerek. Oglanla nasil yapicam bilmiyorum.
Guzel bir hafta bizimle olsun.
Haftasonu full yedim. Bugun basliyorum dikkat etmeye. Kislik esofmanlarmi cikardm. Ve boool hatta bosbol dewam etmem gerek...
Bu arada oglusumun bir ay once dis sayisi 4dü, simdi 10.. Ust azi disleri bile cikti. Kati bise yemiyordu ya, dun makarna yaptim. Bi yedi bi agzindan geri cikardi. İns dewam eder.
O kadar sirin tatli kii anlatamam size. Ne zaman bu kadar büyüdü ya. Babasi ise gittiginde kapiyi kapatip pencereye kosuyo. Gittii gittiii diyo. Sipaaaazadeem yaaa kurban olurummmm.

Papatyacim naptiniz perdeyi takabildiniz mi. 4ay yikama hmn kirleniyor. Oglun hiperaktifmi, bnde bzmkinin oyle oldugunu dusunmeyye basladm. Hic durmuyor yerinde.
Bebek konusinda anlasmaniza sewindm . canini sıkma hakknzda hayirlisi. Oglusuna sıkı sıkı saril. Yurt disinda ders vermek wayu super. İns olur sizin icin guzel bir degisiklk olur. Kariyerin icinse arti olur dimi.

Semih tartida gusel rakam gormene sewndm. Diyete uymak mssele iste. Sen uyuyorsun ne gusel. Tebrikler canim. Bebisin nasil

Ebruş, eksi gormussun ne gusel.
Oglusun kisliklri alinmis hayirli olsun
Yeni kiyafetlerne ne sevinmistir degl mi. Sende bi hambrgerden bise olmas. Arada olur cnm. Ee ogle de yememissin. Kis gcen seneki gibi olsa keske. Herkesde azim coktu.nel de gelse yarislar yapsak. Boyle olmuyor saldik iiice kendimizi. Bende yaza 36beden olmk istiorm. Suan 38 40arasndaymmm.
Biz ne kilolar verdik daha da veiririzz dimi sende ilac kullanmiomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…