Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Gunaydin kizlarr hafta sonu yagmur hic durmadi burda suan kar havasi var desem yeri acaip soguk yun yorganla yatiyoruz ama olsun brn bu havalari seviyorum kizlar dun kizim beni cok korkuttu aksam esim namaz kiliyosu bende tv ye dalmisim 2 dk sadece bizimki git sivi sabunu al sık heryerine yanima geldiki heryer sabun agzida sabun kokuyo nasil korktum hemen su icirdim ayran icirdim ama aklim cikti neyseki cok almamis agzina sonra esim dediki askim bi ikici cocuk isini az erteleyelim bu kiz bira buyusun dedi bilmiyorum ole kaldi evet kizim cok haraketli ikinci olsa iyimi olur yoksa olmazmi suan kararsizim neyde hayirlisi olsun bugun orucum bayrama kadar tutmak istiyorum ins tutarim hastalanmadan
Hikosss kuzular cok cabuk buyuyo git bakalim saglik ocagina ne dicek onemli bisey yoktur icini rahat tut arkadasim
Ebrum 1 hamburgerden bisey olmaz canim oglusunda kiyafetleri hayirli olsunn

günaydın kızlar
sabah sporumu yaptım duşumu aldım. işteyim şimdi.
bugün çok işim var. kütüphaneden kitap almıştım süreleri bitmiş onları götürmem gerek. kuaföre uğrayıp kaş aldırmam lazım. sonra markete uğramalıyım.
okulda da dolu iş var.
Gunaydin herkesebugun cok mutluyum tartida feci bi rakam gordumbu diyet bana cok yaradi ins devamini getirebilirim kurban bayra.inda her turlu bozulacak ama sonra yine tam gaz devamet yemeye bayilirim
çok sevindim senin adına. inşallah devamını da görürsün.

çok geçmiş olsun canım. benim oğlumun parmağında da siğil vardı kaç kere yaktırdık. gene çıktı çok şükür şimdi yok artık.
yeni dişlerde hayırlı olsun inşallah.
ayyy o perdeler öldürdü beni. çok şükür taktım da bir daha ne zaman yıkarım bilemem.
evet canım oğlum hiperaktif. ve çok zor bir çocuk. rabbim sağlık sıhhat versin de aşmaya çalışıyoruz bir şekilde.
araştırıyorum. eğer bulursam gitmeyi istiyorum.
bebek konusunda elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. nasip değilmiş ne yapalım.

Alemsin vallaOgluşada çok güldüm göz,mde canlandı bir anda
Pencere kenarı yagmur ve kahve
Aynen ruh halim öyle.Oglumu alıp bir kasabada yaşamak burdaki fesat dedikoducu ikiyüzlü insan görünümlü şeytanlardan uzakta huzurla yaşamak istiyorum!!!!!!!!!!!Bamyaya bayılırm ama eşim yemedigi için annem yapınca çagırır beraber yeriz
Gunaydin herkesebugun cok mutluyum tartida feci bi rakam gordumbu diyet bana cok yaradi ins devamini getirebilirim kurban bayra.inda her turlu bozulacak ama sonra yine tam gaz devamet yemeye bayilirim
Gördün mü semihimmmm ya eksilemey devam ediyorsun bravo:)

Sağol canım zorlanıcaz ama taksitle aldık işte.Hamburger sonrası 2 saat yürüdüm gerçi ama neyse.Allah korumuş prensesi.Ama bizim oglanla yaşıt hiperaktif bir yegen var kardeşi oldu çocuk akıllandı valla şaşıp kalıyoruz öylede olabilir!

Hikom:Valla temilzik aşıgı oldun kıss senAhh nerde eski ben

Bu arada bu sene kesme(erişte)ve tarhana yapamadım.Bildigiiz netten dogal bu tür şeyler satan bir site varsa özelden yazabilirmisiniz?

nELLLLLLL:Nerdesin kuzum ya face aktif burda hayaletsin

Nerdesiniz bacılarrrrrrrrrrr?Mutsuzlugumu bir sürü uzun zmandır yemedigim(albeni,halley,çokonat,fıstıklı çiko vb)toplayıp migdem bulanana dek yiyesim var.Limonlu form ve kahveyle bastırmaya çalıştm.İnş akşama dogru sapıtmam

Merhaba kizlaar
Gecmisi okudum da uzuuunca
Hikmetcim saglik ocagina gitinmi ins onemli bisey degildir canim kolay gelsin..
Kubra gecmis olsun canim dikkat edin valla ben banyo wc kapilarini yatak odasi ve salonun kapilarini surekli kapali tutuyorum yoksa bunlarin ne yapacagi belli olmuyor..
Ebrum hayirli olsun oglusun kiyafetleri gule gule giysin, sende daha iyisindir ins.. canim makarnalütfenmiydi neydi bi yer vardi ama bi bak istersen.. sahibi de meslektasim gida muhrndisi
Papatya bebek konusunda karara baglamaniza sevindim hayirlisi olsun canim ins yurtdisi isi olur..
Semihcim bak diyet ise yaramis hadi aynen devam bakalim..
Ozge hawar nerelerdesiniz nasilsiniz?

Dun gece geldi esim ozlemisiz birbirimizi.. annemlerde 1 ay kaldim ama o zaman bu kadar ozledigimi hissetmemistim.. uzaklik ise yariyor bazen ufak tefek hediyeler almis bide canta almis guzel bisey ama hardal sarisi hic de o renk biseyim yok.. alicam artik el mahkum guzelim cantayi kullanmamak olmaz dimi bugun kilrr dolabimi duzeltip evin eksiklerine bakacagim aksamda alisverise cikacagiz esimle hem oglusa giyecek kislik biseyler hem mutfak alisverisi bakalim ne kadarini halledebilecegiz.. bu ay zor gececek bize ama hayirlisi bakalim..
Gorusmek uzere kizlar ben kactim isler bekler beni, oglus uyanmadan halledeyim ..

Kizlar tesekkurler .. İsilikms parmagindaki. Bende biliyordum da gel de esime anlat. Bebeyagi sur gecmezse.yine gelirsin dedi
Saglk ocagindaki doktorumuz cok iyi. Kadin 7/24arayabilirsin diyor.
Biraz once evi supurdum.
Saglik ocagina gidip geldikten sonra oglani uyutup geri markete gittim. Geldigimde eve 69.5 i gordum. O kadar yürümeye gr lar gitmis.

Menum

Sabah yok

Ogle 1simit, 1kck krem pynir, 2kck domatees

Ara 1yesilcay, yarim kase üzüm

Aksam nohut mrcmk eriste hasla ustne yogurt döktm yedim.

Yesilcay yada nescafe icerim.

Hikmet'im göZün Aydın. Sevindim bir şey çıkmamasına
Lajoba senin de gözün Aydın canım. Ara sura ayrı kalmak gerekir aslında
Ben de hemen menümü arzedeyim
07:30 domates salatalık 3 zeytin bir dilim çavdar
11:00 bir mandalina
13:00 bir porsiyon tavuk salata
14:00 nescafe
16:00 bir küçük kandil simidi
17:00 bir porsiyon karpuz
18:00 4 yk bamya 2 yk pilav yoğurt
Şu anda Türk kahvesi
Sabah slim in 6 start yaptım

Benim menüm kizlar 1 dilim cikolatali ekmek öğleyok ara 4 5 tane bbisküvi 4 kare fistikli ciko aksam 3 kasik makarna 1 tavuk butu salata biraz düzensiz oldu ama bugün 6 saat kardeşime temizliğe gittim hic dinlenmedim yani yorulunca canim cikolata ister hep

Papatyaam, bayildim menune. Cok saglikli gordum. Bamyada yenmis.
Sabah ki sporun harika gercekten.

Semihcim, ciko yemissin. Bu olmams ama tmzlklw erimistir hepsi

slm canlar perşembe gününden beri istanbuldan misafirler vardı dün gittiler giremedim onların yanıın da ...
bugünkü menüm sabah aç karnına yeşilçay tam buğday ekmeğiyle yapılmış yağsız tost 4 zeytin 1 fincan cay
ara 1 eti puf kahvenın yanında
öğle küçük oğluşumun yarım keki yanında yeşil çay
akşam 1 tabak tarhana çorbası 5 ceviz büyüklüğünde nohut köftesi 1 yağ biber dolması ekmek yok
su 2.5 litre
spor merdiven inip çıkma 25 mekik

Günaydın benim gizli dostlarım.Topiği arka sayfalarda görünce hemen yazmak istedim.Dün sinirden yedim ve eşim canım balık istiyor diye yaptırdı.Bol mini soganla ve arkasından tahıllı az yaglı(cipso)cips yedim.Yer yok canım çekmiyor ama sırf yedim de ne oldu gece hep migde bulantısı,karnım şiş uyandım ve korkunç bir rakamBu da bana ders olsun.Hafif olmak ,zinde uyanmak istiyorum.Güne olumlu düşünüp şükrederek başladım.Akşama pasif jimlastik var artık gideyim kadın söylenicek hem benim şevkim kırılıcak.Bayramları sevmesemde ihtiyaçtan dolayı pantolon ayakkabı bakıcam.

LAJOBA:Canım burnum akıyor tam iyileşmdim ama bu 10 gün orucuna çok heveslenmiştim.Hastalaık çıktı ama bu gece kalkayım diyorum.Kaçta kalkıp yeme işlemini bitiriyorsun sen?

LAJOBA:Canım burnum akıyor tam iyileşmdim ama bu 10 gün orucuna çok heveslenmiştim.Hastalaık çıktı ama bu gece kalkayım diyorum.Kaçta kalkıp yeme işlemini bitiriyorsun sen?

Tatlim bende iki gun tuttum sonra tutamadim tam sahur yapacagim vakitte oglum uyaniyor saat 5.30 lara kadar onunla ugrasiyorum.. canim ben gec yattigim icin yiyip yatiyordum yoksa sahura kalkamam saa 2.30-3.00 gibi yemis oluyordum.. ins sende rahatca tutarsin son gunlerini.. burun akintisi da zamanla gecer tatlim dikkat et kendine surekli sicak biseyler ic..

Kizlar merhabalaar..
Oglen oturma odasinin perdeleri yikadim astim. Pencerelrri sildim. Merdivenlrri yikadim. Soganli mercimkli pilav yaptim yedimmm, salata vr yogurtla yemek yemeden once tartildim 67.6 yi gordum. Yehoooooo
Simdi dinlenmece zamani
Mutlu gunler

HİKOM:67 BRAVO SANA
LAJOBA:sağol canım iiçiyorum hep sıcak bişiler.Ama oruca bu halde cesaret edemiyorumBelki arife çalışma yokmuş o gün mü tutsam bilemedim.

bugünkü menüm sabah aç karnına yeşilçay kahvaltıda bir fincan salep boğazlarım ağrıyo gibiydi ondan içtim 3 zeytin yarım sosis 2 dilim kızarmış ekmek 1 dilim peynir 3 çatal bal
ara turk kahvesi
öğle 2 salatalık yarım dan az tost oğluşumun yemediği tost :) 1 fincan yeşilçay
ara sütsüz ve süt tozu koymadan yaptığım nescafe
akşa menü dışarda yedim maalesef 200 ml. cola ekmek arası döner keşke olmasaymış ama oldu bayram alışverişine çıktık kendime elbiseyi yakıştırmadığım için her bayram olduğu gibi kot pantolon ve blüz bide triko kazak aldım kendime çocukları pazar günü halletmiştik şükür ben ne zaman zayıf bi hatumn olucam boğazımı tutuyorum tutuyorum bişey oluyo kendimi durduramıyorum ( neyse gelelim yaptığım spora günde iki sefer 350 merdiven inip çıkma yetmiyomuş gibi ekstra eve tekrar koştura koştura çıktım çocukların okula giriş saatinde oğlumun kitaplarını unutmuşuz :) bacaklarım ağrıdı ya nefes nefese kaldım
su yatana kadar 2 litre olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…