- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #20.861
çok sevindim senin adına. inşallah devamını da görürsün.Gunaydin herkesebugun cok mutluyum tartida feci bi rakam gordum bu diyet bana cok yaradi ins devamini getirebilirim kurban bayra.inda her turlu bozulacak ama sonra yine tam gaz devam et yemeye bayilirim
çok geçmiş olsun canım. benim oğlumun parmağında da siğil vardı kaç kere yaktırdık. gene çıktı çok şükür şimdi yok artık.Günaydinn canlar..
Haftasonu yagmur adanada hic durmadi desem yeridir.
Kiş birden geldi. Ustumuze pike örtmeden battaniyeye gectik. Suan üsüyorumm yani. Oglisde 6da uyandi
Uykuu uykuu uykuu.. Geri de uyumadi.
Saglk ocagna goturucem oglen. El parmaklarinin ustunde isilik var. Terleyince daha cok belirginlesiyor. Belkide alerjik biseydir. Onu ogrenmem gerek. Babasi daha cok takti kafaya.
Markete de ugramam gerek. Oglanla nasil yapicam bilmiyorum.
Guzel bir hafta bizimle olsun.
Haftasonu full yedim. Bugun basliyorum dikkat etmeye. Kislik esofmanlarmi cikardm. Ve boool hatta bosbol dewam etmem gerek...
Bu arada oglusumun bir ay once dis sayisi 4dü, simdi 10.. Ust azi disleri bile cikti. Kati bise yemiyordu ya, dun makarna yaptim. Bi yedi bi agzindan geri cikardi. İns dewam eder.
O kadar sirin tatli kii anlatamam size. Ne zaman bu kadar büyüdü ya. Babasi ise gittiginde kapiyi kapatip pencereye kosuyo. Gittii gittiii diyo. Sipaaaazadeem yaaa kurban olurummmm.
ayyy o perdeler öldürdü beni. çok şükür taktım da bir daha ne zaman yıkarım bilemem.Papatyacim naptiniz perdeyi takabildiniz mi. 4ay yikama hmn kirleniyor. Oglun hiperaktifmi, bnde bzmkinin oyle oldugunu dusunmeyye basladm. Hic durmuyor yerinde.
Bebek konusinda anlasmaniza sewindm . canini sıkma hakknzda hayirlisi. Oglusuna sıkı sıkı saril. Yurt disinda ders vermek wayu super. İns olur sizin icin guzel bir degisiklk olur. Kariyerin icinse arti olur dimi.
Semih tartida gusel rakam gormene sewndm. Diyete uymak mssele iste. Sen uyuyorsun ne gusel. Tebrikler canim. Bebisin nasil
Ebruş, eksi gormussun ne gusel.
Oglusun kisliklri alinmis hayirli olsun
Yeni kiyafetlerne ne sevinmistir degl mi. Sende bi hambrgerden bise olmas. Arada olur cnm. Ee ogle de yememissin. Kis gcen seneki gibi olsa keske. Herkesde azim coktu.nel de gelse yarislar yapsak. Boyle olmuyor saldik iiice kendimizi. Bende yaza 36beden olmk istiorm. Suan 38 40arasndaymmm.
Biz ne kilolar verdik daha da veiririzz dimisende ilac kullanmiomusun
ebruli1820 yok kiz ne sakasi salonumun camini silmeyeli yil olmustur diger taraflari da sadece camini soyle bi dalandiririm bezle ama bu sefer cam cerceve Allah ne verdiyse dedim super silmistim anam benim ev 4. kat evde tek basima korkuyorum cam silmekten duserimde yardim eden oglusuma bakan kimse olmaz die napiyim..
İyi olmana sevindim canim ohh keyufler miss evlatlarimiz bitaneler Rabbim esirgesin.. dun temizlik yaparken viledayla yeri sildim arkami bi dondum benim yaramazlikta sinirlari asan ve becerikliligi ile her defasinda beni sasirtmayi basaran oglum vileda kovasinin uzerine oturmus ayagini da suyun icine sokmus keyif yapiyor.. ne ara oturdu oraya anlamadim yani.. napiyosun sen dedim kizarcasina bidibidi biseyler soyledi tum sinirim gecti guldum halinesipacigim benim ya her nekadar kizsam da cok seviyorum minigimi.. gidip bi opeyim hatta uyurken masum masum
Pencere kenarı yagmur ve kahveGunaydin kizlar
Yagmurlu kasvetli bir gune daha merhaba.. icim daraliyor resmen bu havalarda.. aslinda isim olmasa da pencerenin kenarina kahvemi alsqm yagmuru izlesem kitap okusam..
Gece esim geliyor, bu gidisinde daha cok ozledim galiba.. kardesim ve amerikqli kiz ark benim yanimda kaldilar ya dun kiz gitti kardesimde evine gecti.. ama onlar gidene kadar zor sabrettim kovacaktim nerdeyse.. hic sabrim kalmadi ve esime binlerce kez sukurler ettim.. ya Rabbim musluman olmasi bile herseye bedelmis bunu anladim.. o gelmeden evi toplayip guzel bi yemek yapayim diyorum
Hadi bana kolay gelsin hepimiz icin guzel bir gun olsun..
Aynen ruh halim öyle.Oglumu alıp bir kasabada yaşamak burdaki fesat dedikoducu ikiyüzlü insan görünümlü şeytanlardan uzakta huzurla yaşamak istiyorum!!!!!!!!!!!Bamyaya bayılırm ama eşim yemedigi için annem yapınca çagırır beraber yerizPerdeyi attım makineye. Nasıl geri takacağım bilmiyorum. Kahvaltıyı haIrladım. Şimdi bamya ayıklıyorum. Eşim sınav görevine gitti
Lajoba neden o kadar bunaldı canım. Kardeşin ve arkadaşından
Ebrucum ne güzel yazmışsın. Bu çivisiçıkmış dünyada oğlum iyi ki var diyorum ben de. Kimseyle görüşmek istemiyorum. Evimden çıkmak gelmiyor içimden.
Gördün mü semihimmmm ya eksilemey devam ediyorsun bravo:)Gunaydin herkesebugun cok mutluyum tartida feci bi rakam gordum bu diyet bana cok yaradi ins devamini getirebilirim kurban bayra.inda her turlu bozulacak ama sonra yine tam gaz devam et yemeye bayilirim
Gunaydin kizlarr hafta sonu yagmur hic durmadi burda suan kar havasi var desem yeri acaip soguk yun yorganla yatiyoruz ama olsun brn bu havalari seviyorum kizlar dun kizim beni cok korkuttu aksam esim namaz kiliyosu bende tv ye dalmisim 2 dk sadece bizimki git sivi sabunu al sık heryerine yanima geldiki heryer sabun agzida sabun kokuyo nasil korktum hemen su icirdim ayran icirdim ama aklim cikti neyseki cok almamis agzina sonra esim dediki askim bi ikici cocuk isini az erteleyelim bu kiz bira buyusun dedi bilmiyorum ole kaldi evet kizim cok haraketli ikinci olsa iyimi olur yoksa olmazmi suan kararsizim neyde hayirlisi olsun bugun orucum bayrama kadar tutmak istiyorum ins tutarim hastalanmadan
Hikosss kuzular cok cabuk buyuyo git bakalim saglik ocagina ne dicek onemli bisey yoktur icini rahat tut arkadasim
Ebrum 1 hamburgerden bisey olmaz canim oglusunda kiyafetleri hayirli olsunn
LAJOBA:Canım burnum akıyor tam iyileşmdim ama bu 10 gün orucuna çok heveslenmiştim.Hastalaık çıktı ama bu gece kalkayım diyorum.Kaçta kalkıp yeme işlemini bitiriyorsun sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?