Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ayyy soylemek istedigim kiloyu yazmisim iyi miio
cok güldm yaaa.
69.6 yi gormustum.

Allahim koptum yaaaa

Gunaydinnnn canlarrrr.bugun coook enerjikimmm
Hava guzel ben guzel oglusum heerkesden guzeeeel
Bugun salonun perde cam halledicem.
Aksama dogru da yatak odasini hallederim.
Bugun yeni bir ay, ekim ayi esimle tanistigimiz ay.
Mutluluk dolu aşk dolu bir ay.
Belkide ondandir enerjik halim

Ayyy mutlu günleerrrr

Gunaydin kizlarr bugun cok yorgun hissediyorum kendimi daha dogrusu bi kac gundur boleyim demir eksikligi yasiyorum sanirim yine bide dun temizlik yaptim yazlik kislik kaldir cikar utu yap depfeerz i bosalt temizle duzenle etlere yer ac aksamda kizim cok zor uyudu esim.gec geldi artik basim catliyodu sac diplerim bile agriyodu sabahta kizim 6.30 da uyandi 3 gundur ayni saatte uyaniyo gozlerimi zor aciyorum simdide kahvalti yapiyo kizim ben orucum benden bole canlar siz nasilsiniz

Mrrhaba kizlar
Temizlikten gina geelmis durumdayim.. bugun salonun son bi kac isini halledip aksama yemege misafirim var yemek yapacagim.. sonra banyo wc ve mutfak var halletmem gereken.. yatak odasini halletmistim aslinda ama esim geldi usuyorum dedi tum kisliklari doktu bi koseye heryeri darmadagin etti tekrar tabi bana da extra is cikardi.. sinir oldum ya isim hic bitmiyo zaten bi yandan ogluma gece uyumuyor 2 haftadir uykuya hasretim gunde 2-3 saatlik uykuyla dolaniyorum cok gerginim cok.. neyse ben gideyim islerime bakayim
Hoscakalin.. hepimize kolay gelsin..

Hiko:Allah söyletti belki kıs

Btlkbra:Allah kabul etsin canım ben hala başlayamadımKıyamam kızçe çok erken uyanıyor.Bizimkide alışkanlık edindi 3 gecedir sık sık kalıp susadım ,sıkıldım wc vs sersem gibi oluyorum sabah.Ve 12 ye kadar sonra uyuyormuş kv zor uyandırıyormuşUyku düzeni hastalıklardan şaştı.Yine düzene koymam ve 10 gün istikrarlı olmam lazım

Lajoba:Evde işler hiç bitmiyor.Bende arife günü mecburen yapıcam.Sende mi uykusuzsun kıyamam.Çocuklar büyüyene dek böyleyiz desenize

Zuzum :Üzgünüm menün kötü.Ama BAZEN DIŞARIDA OLMAK vs nedenlerden oluyor böyle.Salep çok severim ama çok kalorili,bal dersen off,kola küp şekerler yemişsin gibi ......

Bayramlardan nefret etsemde ihtiyaç amaçlı bir kaç bişi aldım dün akşam.Ve bayram çikosu alırken 2 tane tattım.Sabah feci artıdaydım.Regl olucam ama buna baglamıyorum artık çünkü reglken eksi 900 görmüşken zamanında!!
dün:
sabah:2dl kepek ekmek arası 1 dl peynirli yagsız tost ,şekersiz çay
ögle:1 kepçe yeşil fasulye,4 yk içli pilav,4yk yogurt,1 kepçe çorba
ara:1 mandalina,1 avuç b.leblebi
ara:1 kaşık kahve ,4 kare bitter
akşam: 1 kepçe y.mercimek,turşu,1dl ekmek

pasif jimlastik avmde alışveriş ama sabah çok artıydım.Ya ben çok az yiyince veriyorum ve 2 ögün yiyince anladım bünyemi

İş yerinde biri ikram edilenleri almıyor dikkat ediyorsun ama kilolu göründün gözüme bugün dedi gülerek.Tüylü yelek vardı üzerimde bugün.Ama hepiniz görüceksiniz ve herkes görücek.Öyle bir incelicem ki sporla kıyafelte degil montla bile herkes fark edicek işte o kadarrrrrrrrrrrrrrrr

Ebruşum, ve Allah mi soyletti bilmiyorum ama istedigim kilo o

Kendini azimlendirmen harika.
Boyle dewam et canim benim.
Aman o soyleyeni de takma, laf olsun diye soylemiştir. Hic orali bile olma. Oyle diyen insanlar cekemeyen insanlardir.

Kizlar diyet miyet bana hak getireiyice saldim dünden beri zaten biliyorum bayramdada dikkat etmiyecem kendimi tutamam biliyorumdiyet isini bayramdan sonraya birakmaya karar verdim

Temizlik yapinca acikiyorum kendimi tutamiyorum yinede son iki gun dikkat edicem en azindan gobek sis durmazama bayramda et tatli gorunce dayanamam

Kizlar ozge nerelerde hic uyramiyo
Hikoss valla su evde temizlik hic bitmiyo bende bugun mutfagi hallettim acaip karnim acikti aksama iftara ne yapsam diye dusunuyorum gozumun onunden neler neler ucusuyo
Ebrum bende bayramlari cok sevmiyorum kiyafette almadim evden uydurcam biseyler
Papatyada yazmadimi bugun kizlar nerelerdesiniz

merhaba kızlar
ben iyice salmış durumdayım artık bayram sonrasına bıraktımm, bayramdan sonra sıkı bir şekilde başlarım umarım bide babam rahatsız iyileişmedi bir türlü hastane bakıyoruz daha doğrusu dr. ben doğum yaptıktan 4-5 gün sonraydı, düşüp kolunu tutmuştu 3 ameliyat geçirdi ama kaynama olmuyor kemikler bitmiş cam gibi olmuş dr diyor siğaradan , ikna edebilirsem buraya getirecem birde bur da dr görsün belki ilaç falan ne bileyim bişey verir ağrısı çok oluyor yazın oradaydık sabaha kadar uymuyor günde 3-4 saatlik uykuyla nasıl dayanıyor şaşırıyorum

Btkübra uykusuzluk gerçektende çok zorr,
Lajoba benimde camlar duruyor bide mutfak dolapları, bende hiç sevmiyorum iş yapmayı ama mecburen bana bakıyor işlerr
Ebrumm, vereceksin canım o kiloları sende hepimizde düz bir göbüşün olacak
Hikmet bende birden şaşırdım 2 günde nasıl 32 kilo gitti diye ama umarım sende kısa sürede hedefine ulaşırsın
Ösge sen nasılsın sende uğrayamıytorsun galiba
Papatya senin menüler çok güzel sen artık oturttun sistemini

Ebruşum, ve Allah mi soyletti bilmiyorum ama istedigim kilo o

Kendini azimlendirmen harika.
Boyle dewam et canim benim.
Aman o soyleyeni de takma, laf olsun diye soylemiştir. Hic orali bile olma. Oyle diyen insanlar cekemeyen insanlardir.
Aynen öyle hikom
Kizlar diyet miyet bana hak getireiyice saldim dünden beri zaten biliyorum bayramdada dikkat etmiyecem kendimi tutamam biliyorumdiyet isini bayramdan sonraya birakmaya karar verdim
Of bende zor duruyorum.Regl yaklaştı tatlı krizlerindeyim
İnş vericez ama ben sıkılaşmak ve 52-53 arası kalmak istiyorum.Ayyy ne çok şey istiyorum dimi he bide düz bir göbüşBaban için acil şifalar diliyorum.Başa gelen çekiliyor mecburen napsınRabbim şifasını versin biran önce acılarını azaltsın.

Özgemm kızçelerle ugraşıyordur Kızlar artık düzene girelim.Her akaşam menü ve sporları paylaşalım.Ecde yan hafta sonu yemekti temizlik ogluş derken 2 ögün zor yiyioyrum.Ama işte bütün gün otur pc karşısında çay kahve yanımda çekmecem dolucan sıkıntısı yiyiyorum agzım boş durmuyor.Şimdi de o moddayım pofffffff

Simdi sigara böreği yapcam sizler içinde yiyecem kizlarkilo alma topigine donmus burasiherkes salmis kendini

Kiz orucumi acicam yarim saatten yemekleri yaptim yiceklerimi yaziyim onun disina cikmicam
1 kase corba
200 gr kadar doner ben kendim yaptim bakalim nasil ocak
Yarim patates kadar firinda yagsiz patates
3 yk kuskus salatasi

Merhaba kızlar
Ben bu aralar oğlumun hiperqktivitesi için ilaç dışında başka ne gibi bir çözüm bulabilirim onu araştırıyorum.
Hawarcım çok geçmiş olsun babana. Şnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
Temizlik yapan arkadaşlara da Allah kolaylık versin.

Btlcm sizi okuyorum canim da cogu zaman yazamiyorum gecen gun 20.30 da yataga girdim o saatte ayakta uyuyordum resmen oglen uyumaya firsatim olmuyo is gucten
kizim moralimi cok bozuyor her sabah aglayarak gidiyo krese kardesine vuruyo kardesiyle evde kalmam onu huxursuz ediyo resmen bundan sonra daha dikkat edicem selin varken pelini kucagima almamaya caliscsm ve beraber oyu oynar gibi yapcam pelini selinle oyun oynatcam yani bslki ise yarar
bu arada esim bahceye ev yapti 15 gunde hem prefarbik ev 2 oda 1 salon oyun parki otopark yapti cardak yapmisti zaten gecen pazar gittik herkes sok oldu supriz yapti esim ben biliyodum bir tek bana suprix yapamazdi cunku orayi bitirmek icin eve gelmedigi gun oldu
guzel bi hafta sonuydu
ebrucum semih noluyo kizlar bize benim de istahim cok fena 8 den sonra dikkat etmeye calisiyorum ams eski azmim klmadi ekmekleri cikolari goturuyom karnim sis cok mutsuzum
birde bizim sitede spor salonu yapildi bi gorseniz icinde yok yok super olmus bir de plates dersi de veriyolarmis modern dans tekvando vs halk egitim bunyesinde sitede de kurs varmis gitsem ne guzel olur ya bebis dursa pusette keske de ben de spor yapsam
lajoba kolay gelsin canim
btlkubra Allah kabul etsin canim orucunu
hkmetcim sen nasilsin
hawarcm babana acil sifalar dilerim
sen de semihteve ben tabiki ins bayramdan sonra toplaniriz
papatyacim sen nasilsin canim spor yapiyosun okuyorum tebrik ederim seni
ebrucum selin hala sallaniyo ayakta tabi cogu gun beraber yataga giriyoz uyu annecim siyorum ams bazen cok mixiklaniyo gece uyanip salla diyo agliyo kucugr degil buyugune uyaniyorumgeceleri kendi yataginda uyumuyor pelin okduktan sonra da hic gitmez o bizim odada besikte ya off of
ins yaza kadar alisir

sabah aç karnına yeşilçay
kahvaltıda 2 çatal çuku 2 dilim ekmek azcık salça 4 zeytin 2 kupa şekersiz çay
ara türk kahvesi
öğle 2 yemek kaşığı makarna
ara yeşilçay 1 serçe parmağım kadar bi çöğrek yanında yeşilçay
akşam taze fasulye kavurması 2 yemek kaşığı 3 küçük ve çok ince dilim ekmek
ara türk kahvesiin yanında 2 ülker küçük çikolarda yedim
su 2 litre oldu şimdiye kadar ama yatana kadar 2.5 olur
spor merdiven inip çıkma eveligün 25 mekik çekmiştim ya kızlar 2 gün oldu hala göbeğim yatıp kalkarken çok acıyo yapmıycam mekik ben ya tamda bayram üstü ebru sen nasıl çekiyosun hiçmi canın acımıyodu kuzum ya

Gunaydin kizlarr bugun oruc tutamadim suan guzel bi kahvalti yapiyorum kizimla sonra evi sil supur yapcam heryer batti yine bugun gorumcemle sinemaya giditmeyi palnliyoruz bakalim nasil olur
Havarcim babana cok gecmos olsun canim
Ozgem sabah erken kalkmak zoruna gidiyodur kizinin acaba ogle vaktimi gitse ??
Hikoss sen napiyosun canim oglus nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…