- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #20.881
Aynen öyle hikomEbruşum, ve Allah mi soyletti bilmiyorum ama istedigim kilo o
Kendini azimlendirmen harika.
Boyle dewam et canim benim.
Aman o soyleyeni de takma, laf olsun diye soylemiştir. Hic orali bile olma. Oyle diyen insanlar cekemeyen insanlardir.
Of bende zor duruyorum.Regl yaklaştı tatlı krizlerindeyimKizlar diyet miyet bana hak getireiyice saldim dünden beri zaten biliyorum bayramdada dikkat etmiyecem kendimi tutamam biliyorum diyet isini bayramdan sonraya birakmaya karar verdim
İnş vericez ama ben sıkılaşmak ve 52-53 arası kalmak istiyorum.Ayyy ne çok şey istiyorum dimi he bide düz bir göbüşmerhaba kızlar
ben iyice salmış durumdayım artık bayram sonrasına bıraktımm, bayramdan sonra sıkı bir şekilde başlarım umarımbide babam rahatsız iyileişmedi bir türlü hastane bakıyoruz daha doğrusu dr. ben doğum yaptıktan 4-5 gün sonraydı, düşüp kolunu tutmuştu 3 ameliyat geçirdi ama kaynama olmuyor kemikler bitmiş cam gibi olmuş dr diyor siğaradan , ikna edebilirsem buraya getirecem birde bur da dr görsün belki ilaç falan ne bileyim bişey verir ağrısı çok oluyor yazın oradaydık sabaha kadar uymuyor günde 3-4 saatlik uykuyla nasıl dayanıyor şaşırıyorum
Btkübra uykusuzluk gerçektende çok zorr,
Lajoba benimde camlar duruyor bide mutfak dolapları, bende hiç sevmiyorum iş yapmayı ama mecburen bana bakıyor işlerr
Ebrumm, vereceksin canım o kiloları sende hepimizde düz bir göbüşün olacak
Hikmet bende birden şaşırdım 2 günde nasıl 32 kilo gitti diye ama umarım sende kısa sürede hedefine ulaşırsın
Ösge sen nasılsın sende uğrayamıytorsun galiba
Papatya senin menüler çok güzel sen artık oturttun sistemini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?