Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Merhaba kızlar
Şu anda yastanedeyşm. Bir kolumda serum var. Çok hastayım. Elim kolum kalkmıyordu sabah. Çok yorgun hissediyorum.

hayirdir ne oldu post: 37165535 .!.:
Merhaba kızlar
Şu anda yastanedeyşm. Bir kolumda serum var. Çok hastayım. Elim kolum kalkmıyordu sabah. Çok yorgun hissediyorum.

Canim hayirdir noldu

semihcim, diyeti bozmak icin biz kadinlarda bahane cok biliyosun. Yok regl yok bayram seyran .. toparlarz en kisa zamandaaa emnmn Bayramda asiriliktaan kacinabildigimiz kadar kaciicaaz

Kuboşummm temizliik hhicc bitmez. Hele bnm halilrdan hala tuy cikiyor. Surekli fircaliyorumm napim. Bend cocukken bayramlari cok sewerdm ama bu donemlerde anlamsiz bana .. oglusum biras dha buyusun. Onun bayrami anlamasi icin tatmasi icin elimden geleni yapicam, eski bayramlarin tadini cikaramasakdaben iyiymmm oglus da iyi de oynuyor oyuncaklryla bnde size yazim dedim. Kati yemryr basladi. Makarna yiyor azar azar. Alisacaktir ins

Hawarimm bende diyeti bayramdan sonraya biraktim napimm yaaaaaaa,, babana da coook grcmis olsun. İns cabucak iyilesir. Senin yanina da gelsin tabi baba candir kiymetlidir. Evin dagidir , evin mutlulugdur. lutfen kiymetini bilin.

Ebruşm, valla bayramdan once duzene giremeyiz ki. Biliosuun.

Ozgiş, kizcen 1aya alisir bak gör. Zorlu surec icindesn . Ama sen guclu bir kadinsin. Evinizde hayirli ugurlu olsun. Kizcelerin rahat buyurler. Bahcrd kosusturarak. Ben iyiyim. Pozitif baslayup gunr negatif kapatiyorym. Derse oturnca gece negatiflesiorum. İns sinavlri rht atltiri. Aralikya sinav.

Zuzummm menum cok yogun cikolu ,, merdivenlr iyi geluyordur ama.

Offffff off sabah artıdaydım yine.Akşam kadın bu göbegi küçültücem deyip o hırsla 15 dk g-5 yaptı.Karnım çok acıyor hala.Bu sabah kahvaltı etmeme kararı alıp yogurt elma yedim.Arkadaşa pastaneden miss gibi poçalar aldım.Ama hep bir engel çıkıyor önüme.Migdem bulanıyordu patron sıcaık polarla geldi fazla deyip verdi 1 tane.Oyy ben napayım ne edeyim yemektede şekerpare var.Yok ya akşamları evde koşucam lesli göbek atma ne bilim coşmam yakmam lazım yediklerimi en azından.

papatya:Geçmiş olsun noldu canım?,

Özgeff bende selinden özenmiştim ogluşta gider diyordum.Haftaya c.tesi bir yerle görüşmeye gidicem.Fiyatlar uçmuş eşimi ikna etmeye devam ediyor ve biraz başarılı oluyorum sanırım.Uygun güzel temiz ev sıcaklıgında bir yer buşurum inş.Tek korkum sabahları erken kaldırmak.Çünkü sanırım her çocuk erken kalkmak istemez.Hele bizimki geç kalkmaya alışkın.Bu akşam yine 10:30 uyutmaya devam edicem.Erken kalkmaya alışır belki.Kıyamıyorumda bir yandan erken kalkıp servise binicek kadar büyük degiller.Ve ogluşu araba tuttugu için hep uyurNyese Rabbim başka sorunlar vermesin.Bebegi onun yanında kucagına alma babası alsın.Sende selinle oyun oyna ilgilen.O kreşteyken bebegini seversin.Bunu çogu kişi söylüyor.Bezini getirtir suyu vs onunla ilgili bişiler örn yıkarken su döksün oyuncagını versin felan.....Bag eviniz hayırlı olsun.Bu mevsimde khveni polarını alıp keyif yapılır şimdi:)

Zzuuzumm:Sende benim gibi azda olsa cıss lardan tadıyorsun.Nolcak bu halimiz

YARIŞ YAPSAK MI?

zaten birbirimizi anca yarış ve hırs patlar ebrum bence seninle yarışalım ne zaman başlıyoruz bugün mü yarın mı ?
dün sabah tartıldı 66.400 bu sabah tartıldım 67.0 offfffff((

Papatya cok gecmis olsun canimm ins bian once iyilesirsin yaa neden bole oldunki

Canim hayirdir noldu

çok te3şekkür ederim kızlar. sabah müthiş bir halsizlik ve yorgunlukla uyandım. eşim oğlanı hazırlayıp okula yolladı. sonra da hastaneye gittik. bademciklerim şişmiş bir de iltihap varmış. serum yedim bir tane. 5 gün boyunca sabah akşam iğne verdi. şimdi hala çok yorgunum.

Yarışalım zuzumm.Haftaya cumaya kadar en çok kiloyu kim vericek bakalım.Vücut ölçülerimi aldım akşamları evin içinde deli gibi zıplıycam ip atlayıp zumba yapıcamsIKILAŞICAM ERİYCEM GÖR BAK

Papatyam:Çok geçmiş olsun.Bu havalrdan böyle canım dinlen bol bol.

Hikomm kızlar yarışaaaaaaaaaaaa varmısınız yoksa evde bol bol çika baklava et mi yiyceksiniz??????

Bu arada bakıma taktım yine(ara ara oldugu gibi).Kullandıgınız göz kremi vs yazarmısınız?Hiç kullanmadın şimdiden önlemini almak lazım aslında yaş oldu 28.Şu altın maskeyi gittgim merkez övüyor acaba maddi çıkar amaçlı mı?

Tamam hikom bayram sonrası full tempo.Bu gece oturucam keyif yapıcam.İnş sahura kalkıcam .Yarın evdeyim temizlik vs geçer gün ve akşamına bildirim yaparım.Eşim bir kreşle gidip konuşmuş az önce

Merhaba kızlar

Papatya çok çok geçmiş olsun
Orhan velini dediği gibi bizi bu havalar mahvetti, Ebry, Ösge, Kübra şimdide sen , aman ilaçlarını ihmal etme , umarım bayramda dinlenebilirsin

Papatyaaam coook gecmis olsun aman dikkat et kendineee..

Ebruş bu supeeer bir haber inan fecii seewindm. Yilmadk vazgecmedn kres olayindan. Kadinin fendi erkegi yendii waaay .. Canimsin..
Bayramdan sonraaa sözun sözü, 2kilo vericeeem die bunca ay sürünüoruuum.

Merhaba kızlar.
Daha iyi gibiyim. Sabah akşam iğne yaptıracağım. Gözüm açık en azından.
Ebrucum ben yıllardır kullanırım yüz bakım ürünü. Faydası var mı bilmem en azından sen beni gördün. Bir fikrin vardır. Kullanmasam durum ne olurdu bilemiyorum. Her marka kullandım. Zaten aynı şeyi kullanmamak gerekiyor. Cilt bağışıklık kazanıyormuş.
Kreş olayında sanırım gelişmeler var. Allah hayırlısını versin inaşşal. Ben oğlumu 2 yaşında iken yollamıştım.
Özgecim bir arkadaşımın oğlu kreşe giderken küçük kardeşi evde kalıyordu. Selin gibi sıkıntılar yaratmıştı. Bir pedagog eşliğinde çözmüşlerdi sıkıntıyı. Küçük olan evde kaldığı için büyük olan kendini dışlanmış hissediyormuş. Allah yardımcın olsun.
Diğer kızçelerş yazdıklarını da okudum ama aklımda kalmadı.

Trafik ve herkes tusunami filmindeki gibi akın akın yürüyor:)Bende kv kadar yürüdümMarkete pazara sonra mutfak dolaplarımı sildim.Ogluşu yıkadım ve uyuturken dalmışım.Şimdi sahura kalktım.Yarın bir sürü işim var.Çm yıka evi sil süpür toz al..........akşamına lipo avm vs kv yatmaya gidicez.

Papayam memnun oldugun göz krışık vs kremleri özelden iyi oldugun zaman yazarsan mutlu olurum.Tabi kremlerinde etkisi vardır elbet ama senin genetik küçüklükten pürüzsüz bebeksi bir cildin var kıymetini bil

Evet hiko mmm ama bu seferde çok pahalı bizim için(egitimi süper ama )bu okulKafam karışık bakalım nolucak:Bende incelicegime akşamları gündüzz yesemde spor yaparak eritecegime ve 53 lerde sabit kalıp koruyacagıma söz veriyorum hadi bakalım

Günaydın kızlar
Bugün daha iyiyim. Tatil olmasına rağmen biyolojik saat galiba kalktım sabahın köründe.
Bugün pazara gideceğim. Yarın annemler ve kardeşim eşi geliyor. Tatlı falan almam gerek. Hiç yapacak gücüm yok.
Ebrucum ben çok araştırmıştım. Hatta kk ile de bu sayede tanıştık. Müsait olunca özelden yazarım canım.
Ben de evet genetik kodların da etkisi var. Fakat ben 8 yıldır hiç fire vermeden kullandık hep. Bu da etkili ben de.
Iltifatın içşn de teşekkür ederim.

Kilo bildirimim
Başlangıç 65,9
Geçen hafta 63.3
Bu hafta 62.7
Gelen yok
Giden 600 gram
Toplam giden 3.2
Hedef 60
Ben 62 li rakamlara indiğimde gerçekten kendimi daha iyi hissediyorum. Bayramı kilonu koruyarak geçirmeyi hedefliyorum

Geçen gün nelsonla konuştuk telefonda. Evde pc problemi olduğu için yasamıyorum dedi. Iui geliyordu sesi.
Mevcan la uzun zamandır konuşamadık.

Günaydin kizlaaarrr..
Sade nescafemi ictim kendime gelmeye calisiyorum. Dun aksam haberlerde 18aylik bir bebegin yeni dogdugu zamanda sariligi atlatamadigini soyledi. Bu yuzden beyin felci gecirmis.
Haberi izleyince esimle mahfolduk. Hala o bebegin hali gozumun onunden gitmiyor. Oglum gibi de 18aylik olmasii ooffff cok kotuyymmm.

Daha tartilmadm. Tartilinca yazarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…