- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #20.901
hayirdir ne oldu post: 37165535 .!.:Merhaba kızlar
Şu anda yastanedeyşm. Bir kolumda serum var. Çok hastayım. Elim kolum kalkmıyordu sabah. Çok yorgun hissediyorum.
zaten birbirimizi anca yarış ve hırs patlar ebrum bence seninle yarışalım ne zaman başlıyoruz bugün mü yarın mı ?Offffff off sabah artıdaydım yine.Akşam kadın bu göbegi küçültücem deyip o hırsla 15 dk g-5 yaptı.Karnım çok acıyor hala.Bu sabah kahvaltı etmeme kararı alıp yogurt elma yedim.Arkadaşa pastaneden miss gibi poçalar aldım.Ama hep bir engel çıkıyor önüme.Migdem bulanıyordu patron sıcaık polarla geldi fazla deyip verdi 1 tane.Oyy ben napayım ne edeyim yemektede şekerpare var.Yok ya akşamları evde koşucam lesli göbek atma ne bilim coşmam yakmam lazım yediklerimi en azından.
papatya:Geçmiş olsun noldu canım?,
Özgeff bende selinden özenmiştim ogluşta gider diyordum.Haftaya c.tesi bir yerle görüşmeye gidicem.Fiyatlar uçmuş eşimi ikna etmeye devam ediyor ve biraz başarılı oluyorum sanırım.Uygun güzel temiz ev sıcaklıgında bir yer buşurum inş.Tek korkum sabahları erken kaldırmak.Çünkü sanırım her çocuk erken kalkmak istemez.Hele bizimki geç kalkmaya alışkın.Bu akşam yine 10:30 uyutmaya devam edicem.Erken kalkmaya alışır belki.Kıyamıyorumda bir yandan erken kalkıp servise binicek kadar büyük degiller.Ve ogluşu araba tuttugu için hep uyur Nyese Rabbim başka sorunlar vermesin.Bebegi onun yanında kucagına alma babası alsın.Sende selinle oyun oyna ilgilen.O kreşteyken bebegini seversin.Bunu çogu kişi söylüyor.Bezini getirtir suyu vs onunla ilgili bişiler örn yıkarken su döksün oyuncagını versin felan.....Bag eviniz hayırlı olsun.Bu mevsimde khveni polarını alıp keyif yapılır şimdi:)
Zzuuzumm:Sende benim gibi azda olsa cıss lardan tadıyorsun.Nolcak bu halimiz
YARIŞ YAPSAK MI?
Papatya cok gecmis olsun canimm ins bian once iyilesirsin yaa neden bole oldunki
Canim hayirdir noldu
Offffff off sabah artıdaydım yine.Akşam kadın bu göbegi küçültücem deyip o hırsla 15 dk g-5 yaptı.Karnım çok acıyor hala.Bu sabah kahvaltı etmeme kararı alıp yogurt elma yedim.Arkadaşa pastaneden miss gibi poçalar aldım.Ama hep bir engel çıkıyor önüme.Migdem bulanıyordu patron sıcaık polarla geldi fazla deyip verdi 1 tane.Oyy ben napayım ne edeyim yemektede şekerpare var.Yok ya akşamları evde koşucam lesli göbek atma ne bilim coşmam yakmam lazım yediklerimi en azından.
çok te3şekkür ederim kızlar. sabah müthiş bir halsizlik ve yorgunlukla uyandım. eşim oğlanı hazırlayıp okula yolladı. sonra da hastaneye gittik. bademciklerim şişmiş bir de iltihap varmış. serum yedim bir tane. 5 gün boyunca sabah akşam iğne verdi. şimdi hala çok yorgunum.
papatya:Geçmiş olsun noldu canım?,
Özgeff bende selinden özenmiştim ogluşta gider diyordum.Haftaya c.tesi bir yerle görüşmeye gidicem.Fiyatlar uçmuş eşimi ikna etmeye devam ediyor ve biraz başarılı oluyorum sanırım.Uygun güzel temiz ev sıcaklıgında bir yer buşurum inş.Tek korkum sabahları erken kaldırmak.Çünkü sanırım her çocuk erken kalkmak istemez.Hele bizimki geç kalkmaya alışkın.Bu akşam yine 10:30 uyutmaya devam edicem.Erken kalkmaya alışır belki.Kıyamıyorumda bir yandan erken kalkıp servise binicek kadar büyük degiller.Ve ogluşu araba tuttugu için hep uyur Nyese Rabbim başka sorunlar vermesin.Bebegi onun yanında kucagına alma babası alsın.Sende selinle oyun oyna ilgilen.O kreşteyken bebegini seversin.Bunu çogu kişi söylüyor.Bezini getirtir suyu vs onunla ilgili bişiler örn yıkarken su döksün oyuncagını versin felan.....Bag eviniz hayırlı olsun.Bu mevsimde khveni polarını alıp keyif yapılır şimdi:)
Zzuuzumm:Sende benim gibi azda olsa cıss lardan tadıyorsun.Nolcak bu halimiz
YARIŞ YAPSAK MI?
Merhaba kızlar
Şu anda yastanedeyşm. Bir kolumda serum var. Çok hastayım. Elim kolum kalkmıyordu sabah. Çok yorgun hissediyorum.
Papatyaaam coook gecmis olsun aman dikkat et kendineee..
Ebruş bu supeeer bir haber inan fecii seewindm. Yilmadk vazgecmedn kres olayindan. Kadinin fendi erkegi yendii waaay .. Canimsin..
Bayramdan sonraaa sözun sözü, 2kilo vericeeem die bunca ay sürünüoruuum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?