merhaba arkadaşlar hepinizin bayramı kutlu olsun biraz geç oldu ama
Ösge of of bize dinlenmek yok güzelim 2 sene sonra belki, geçmiş olsun havalar soğumaya başlayınca böyle oluyor
Ebru aldıklarınızı güle güle kullanın canım , psikologa gitme gibi bir imkanın varsa hiç kaçırma derim , inan insanın ruh sağlığı her şeyden önemli, bizim için üzülmeyecek insanlar için canımızı sıkıp sağlığımızdan oluyoruz, keşke biraz gamsız olabilsek
Papatya oğlunda geçmiş olsun canım benim büyük kızımda 2 gündür öksürüyor ıhlamur falan veriyorum, 2 gündür ev çok kalabalıktı, çocukla ilgilenemedim oyunadılar terleyip soğudular sanırım ondan oldu
Lajoba sende yorgunlar dansın
Hikmet sen yine yerinde saymıssın ben çok aldım tartılmadım ama göbeğimin iyice dikleşmesinden belli
Nelson hoşgeldin canım, işlerini düzene koymana sevindim
Bana gelince bir gün akrabalar vardı biz ilçede olunca onlar sabahtan geliyorlar akşam geç gidiyorlar, dün de arkadaşlar vardı aynı şekil sabahtan akşama bu günde başka arkadaşlar uğradı çok oturmadı onlar,
kızlar benimde canım sıkkın ama ben dünyada olanlardan bu bayram annem babam kaynana kayın baba bide siz hariç kimsenin bayramını kutlamadım, çünkü yanı başımızda savaş var birileri çıkmış insanların, kellesini kesiyor, cuma akşamı bazı görüntüler izledim, bazı röpörtajlar okudum inanın kendimde değilim, o ezidilere yapılanlar şengalde yaşanalar, kobanide yaşanalar, 5000 kadını kaçırdılar böyle düşünüp düşünüp canım sıkılıyor elimden birşeyde gelmiyor