Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Merhaba kizlar
Bugun evdeki ufak tefek islerimi de halledip halilarimi serecegim.. sonrada market avm falan, aksama da kv ye ugrariz gormcem kaynim falan geliyorlar.. dun gece mutfak dolaplarimi sildim icinden kullanmadiklarimi falan sectim duzenledim yikadim yerlestirdim.. gece 2 bucuk gibi 2-3 bardak su icim oruca niyetlendim.. ins aksama dogru unutmazsam tartilir yazarim..

Papatya cok gecmis olsun canim dikkat et kendine.. Kolay gelsin..

Diger kizlar okudum hepinizi ama hem aklimda kalmadi hem vaktim yok affedin..

Herkese iyi bayramlar kızlar
Bugün cuma olmasına rağmen papatya1994 dışında kimse bildirim yapmadı. Seni de tebrik ederim semihcim

Gunaydin kizlar kimsecikler ugrayamamis ee isli bayram nede olsa bende dun etleri dogradim dolaba koydum yarinda kiyma cekilcek onlari hallederim esim bugun is yerine gitti calisiyo yani aksamda orda kalcakmis artik yarin gezicez heryeri bugun kizimla evdeyiz kizimi uyutucam birazdan bende kendime karnabahar mucveri yapiyorum kiz uyuyunca yicem benden bole citirlar optum hepinizi

Hayirli bayramlar kizlar
Gecikmeli kilo bildirimi yapayim

Gecen haafta 59.7
Bu hafta 59.4
Giden 300

Etleri attim dolaba dun geceden bitti isim bugunde kiyma cektirmeye gitti esim hala gelmedi onu beklerken evi supurdum sildim toz aldim oglus balkona yag tenekesini devirmis birazdan irayi halledecegim esim gelincede gezmeye cikariz.. benden boyle kizlar.. bayram sonrasi kilo almamis olarak gorusmek dilegi ile hoscakalin..

Kizlar, 2gundur sabah tartiliyorum. 70.0 geliyorum. Bugub regli oldum.
Karnim fena agriyor.

Gunlerim guzel geciyor.
Bayramdan sonra full time+diyet+spor sizlerlee olacagim

Merhaba kızlar
2 gündür ne yedim ne içtim be zaman wc ye gittim. Be zaman uyudum farkında değilim.
Misafirlerim gidince ortaya çıkacak herşey.
Iui geceler herkese

Günaydın kızçeler.Öncelikle bayramınız mübarek olsun.Gece bir sürü yazdım ama eşim yalnışlıkla fişi çekti sinirden yazmadım bi daha yattım.Arife günü ölüyorum sandım.Tansiyonum düştü orucunda etkisiyle sanırım fenalaştım.Hiç böyle olmamıştım.Ölücem sanıp dualar okudum.Oglumda korktu hemen annemi eşimi aradım.Annem agzıma 1 zeytin attı ölüceksin hala orucum bozulmasın diyosun dedi.1.5 saat kalmıştı oysaki Sonra sarı su çıkarttım afedersiniz.Gözlerim çıp çıp akıp şişti yine.Kendime geceye dogru geldim.Kv gittik ve yine sabaha karşı dalmışım.Sabaha gözlerim üç gün aglamış gibi alt üst şişmiş uyandım.Damla damlattım.Bayramlar benim için yooktu iyice yook oldu.Belki torunlarım olunca sevdirirler inş.Bu bayram bir olayla hayatımın dönüm noktasını oluştu.Merhametimi el birligiyle öldürdüler.Ve ben o merhametli sessiz kızı çok özleyecegimBazı kararlar aldım inş.uygulayabilirimde.Saygısız ,patavatsız,maskeli iki yüzlülerin dünyası olmuş.İyilere sesszilere yer yok.Çok eski aglarda yaşamayı isterdim hep.Çok uzattım inş hepniz iyisinizdir.Bugün evde keyif yapıcam inş ogluşun odasını degiştiricem .Eşim yeni tv almış.Eskiyi ogluşun odaya takıcaz.Ailemle evimde huzurlu bir gün geçirmek dilegiyle.Gemişe kahve keyfi yaparken bakıcam yazıcam .Ve bomba gibi dönücem tartı fırladı gitti

Kizlar iyi bayramlar 2 gun bahcede kaldik emzirmeden emzirmeye oturabildim cok yoruldum kalabalik getir gotur bulasik yemek
bayramdan da birsey anlamadim.ailecek hastayiz birde kucuk bile cok oksuruyo
eve geldim birdunya camasir utu offf nezaman dinlncem ben yaa
ne yedim neictim hic farkinda degilim kesin kilo aldim ben yaa tartilmaya korkuyorum cok
ebrucum sana da cok gecmis olsun canim bugun dinlen ailenle iyi vakit gecirmen dilegiyle

Çok yorgunum belim koptu resmen .Ogluşun yatağına söktü eşim tv takıldı eşyaların yerleri değişti . Sil süpür sonra tv olmadı tamirci geldi yeni bitirdi işini.Oglışun odasında karadayı keyfi yaparken ogluşta yanımda oynuyor :)Bazı canımı sıkan şeyler var.Osikologa gidicem gidicem kendimi ruhumu ertelemekten sıkıldım.Eşim gitti çok iyi geldi sende git şimdiye kadar gitmemen hata dedi.yarın sabah kahvaltıya eşimin tarafından misafirlerim olucak.Evdeki vitrini vericem.Uygun bir tv ünitesi almam lazım.Borca soktu eşim ama sünnete kadar ödenir saglık olsun yeterki.Özledim sizleri

Özgecim sağol canım benim. Bayramda gelen herkes çoluk çocuk aynı sohbet salgın mı herkeste var.geçmiş olsun sizede.Kapanma konusunda dualarınızı bekliyorum

Merhaba kızlar
Herkese gecmiş olsun. Benim oğlan da öksürüp duruyor.
Ebrucum ne oldu canım. Ne den Can'ın sıkıldı. TV ni güle bile kullan.
Ben kilo aldım kızlar. Ne zman ne yedim haberim yok. 3 gün çok düzensiz yaşadım be bana kilo olarak döndü maalesef.

Ogluş çok zor uyudu .geç yatmaya geç kalkmaya üçümüzde 5 günde alıştık.Kişisel temizlik ve şimdi kil maskemle tv keyfi yapıyorum.

Papatyam haketmedigim davranışlara maruz kaldım.Ama böyle böyle büyüyecegim sanırımZencefilli bal, ıhlamur elma kabuğu çubuk tarçın ve limondan oluşan çay içir ogluşuna.Büyğk küçük herkes hasta . Mevsimler sıcaklıkların ani değişimleriYatayım kahvaltıya misafirlere kalkamam yoksa

Günaydın kızlar
Ebrucum hayat maalesef çok acımasız. Hele insanlar. Ben artık kimseyle görüşmüyorum desem yeridir. Evşmde ailemle vakit geçirmek beni daha az yoruyor ve daha çok mutlu ediyor. Benim de bu hayatta yediğim kazıkların haddi hesabı yok. Ama ne yapalım her kazıktan bir şey öğreniyorum ben de. Üzme kendini.
Oğlum için verdiğin öneriye teşekkür ederim. Deneyeceğim bugün.
Sabah tartıda okadar kötü bir rakam gördüm ki. Inanılmaz dehşet. Offfff

Gunaydin kizlarr ebrum noldu kuzum valla dun bende moralimi bozacak bisey yasadik ve senile ayni karari aldim papatyaninda dedigi gibi ailemle olmak bana daha cok mutluluk veriyo eskisi gibi iyi niyetli iyi huylu insan kalmamis herkes ya firsat kolluyo yada huzur bozmaya calisiyo ben onu anladim
Papatyacim ogluna cok gecmis olsun canim ebrum senin oglusunada gecmis olsun
Ozgecimm yorulmussun bayramda Allah yardimcin olsun canim benim kizlarina gecmis olsun dikkat edin
Kizlar bende yarindan itibaren kiza tuvalet egitimine basliyorum cunku tuvaletini yapmadan once soluyo cisini bi bakiyorum yapmis bende soyluyo madem alistiriyim dedim ins alisir bide ayakta sallanmak istemiyo artik kendi kendine uyamasinida istiyorum ins onuda brceririm bugun esim yine ise gitti bizde kizimla evdeyiz ole yani optum hrpinizi

Kizlar meerhabalaaarrr..
Regli oluşumun etkisiyle gunlerdir sinir hali icindeyim. Evde.teror estiriyorum resmen. En cok da eşime.. Oglumda yaramazliklariyla üzüyor beni. Cervelerimiz havalar ucusuyor resmen. Evde butun biblolarimi fln kaldirmistim. Cerceveleri de kaldiricam.
Hii bu arada sabah tartildim 69.9 geldim.
Bayramda evdeydik bi kv lere gittik. Orda da tatli yoktu. Yani ucuz kurtuldum.

Biras oncr.marketten geldim.
Sonra size yazarim.

Merhaba kizlaar
Yogun ve yorucu bir bayram da gecti sayilir.. bugun evdeydik ama az once oturdum oglusu da uyuttum rahat bi nefes aldim valla.. esim hasta gibi yatiyor bi sabah kahvalti icin kalkti tekrar yatti bende hem oglusla ilgilen corba yap mutfagi topla kurban yagini erittim suzdum paketledim ortaligi tekrar tekrar topla derken hic oturmadim baya yorgunum uyurum biraz simdi..hic halim yok.. sizlerin de bayrami guzel gec istir umarim..

Selam citirlarim. Evde bil bozuk bir iki gün içinde laptop alacağım o zaman size daha rahat yazarım.

ebrulim rahat ol güzelim. Kendinde daha önemli değil hicbirsey.

Papatyam geçmiş olsun.

Zuzum özlem hikmet lajobam ve diger tüm kizceler bayramınız Mübarek Olsun.

Benim bayramim çok güzel geçti.x

Evimde çocukların okulu benim işim daha bir düzene girdi. Çok şükür.

Kilo aldım sizden ayrı kalınca göbeği şişti ama olsun.

Yarış olursa benide ekleyin yarışa. Ama bu uma kilo bildirimi yapmalıyım. Kaç kilo olduğum belli olsun.

Duzene dim bir 55 e ya..
Bu Kış veririm kilolarınıiinşallah.

Il merkezine 1 ipliğine destek sınıfına görevlendirme yapıldı.
Sabancı. Çalışma saatlerim çokiyi. Ogleden sonrami cçocuklarıma ve evime ayıracagim. b
Spor yapacak zamanım da olacak. Diyelim daha bir ozen göstereceğim inşallah. 24 ekimde kuzenim düğünü var biraz toparlarim inşallah kilo mu. Ben yarın kilo mu bildiri diyete baslayacagim. Israil oldukça günlük kilo bildirimi yapmaya çalışacağım.

Arabası degistirmek için satmistik. Bir ay falan oldu. Yeniden araba alacağım arıyoruz.

BENDEN HABER BUNLAR.

Yarın BEN diyete başlıyorum.

IYI BAYRAMLAR KIZLAR

merhaba arkadaşlar hepinizin bayramı kutlu olsun biraz geç oldu ama

Ösge of of bize dinlenmek yok güzelim 2 sene sonra belki, geçmiş olsun havalar soğumaya başlayınca böyle oluyor
Ebru aldıklarınızı güle güle kullanın canım , psikologa gitme gibi bir imkanın varsa hiç kaçırma derim , inan insanın ruh sağlığı her şeyden önemli, bizim için üzülmeyecek insanlar için canımızı sıkıp sağlığımızdan oluyoruz, keşke biraz gamsız olabilsek
Papatya oğlunda geçmiş olsun canım benim büyük kızımda 2 gündür öksürüyor ıhlamur falan veriyorum, 2 gündür ev çok kalabalıktı, çocukla ilgilenemedim oyunadılar terleyip soğudular sanırım ondan oldu
Lajoba sende yorgunlar dansın
Hikmet sen yine yerinde saymıssın ben çok aldım tartılmadım ama göbeğimin iyice dikleşmesinden belli
Nelson hoşgeldin canım, işlerini düzene koymana sevindim

Bana gelince bir gün akrabalar vardı biz ilçede olunca onlar sabahtan geliyorlar akşam geç gidiyorlar, dün de arkadaşlar vardı aynı şekil sabahtan akşama bu günde başka arkadaşlar uğradı çok oturmadı onlar,
kızlar benimde canım sıkkın ama ben dünyada olanlardan bu bayram annem babam kaynana kayın baba bide siz hariç kimsenin bayramını kutlamadım, çünkü yanı başımızda savaş var birileri çıkmış insanların, kellesini kesiyor, cuma akşamı bazı görüntüler izledim, bazı röpörtajlar okudum inanın kendimde değilim, o ezidilere yapılanlar şengalde yaşanalar, kobanide yaşanalar, 5000 kadını kaçırdılar böyle düşünüp düşünüp canım sıkılıyor elimden birşeyde gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…