Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Burda protesto var tencere tavayla.oglanı zor uyuttum 1.5 saatte.hala devam ediyorlar

Bende evimdeki huzur için şükrediyorum.Çekirdek ailemle mutlu oluyorum.Herkes ektigini biçicek.Zamana bırakıyorum ve Rabbime sıgınıyorum.
İnş kararlarımızı uygulayabilriz canım yaWc eğitimi konusunda sabır ve sukunet şart.Ama senin cimcime bak söylüyormuş zorlanmayacgını düşünüyorum.Bu konuyla ilgili danışırsan cevaplarım canım
Bravo hikom kilo konusunda istikrarı bayramda da sürdürmüşsünRegl dönemi öyle oluyor ve tabii bizi çeken eşlerde katlanıyorlar bu duruma
Salgın var herkes hasta geçmiş olsun.Byaramlardan nefret ediyorum zaten.Ben tatil gözüyle bakıcam artık
Haklısın canım ama insanız üzülüyoruz işte.Araba için hakkınızda hayırlı olan olsun canım.Baya özlemiştik seniMutlulugunu gördüm facebookta.İş saatlerinde iyi olmuş evine oculara zamanın kalır.

Haklısın canım ama gamsızlık kim biz kimEskiden de hep yatılı misafirlerin olurdu.Aklıma o günler geldi:)Misafir berekettir biz çok severiz.Tabi yorgunlugu oluyor ama olsun geçiyor.Saol canım eşim almış süpriz oldu.Psikolok işini ertelemiycem.Harçlıklarımı biriktirip gidicem yakın br hastanenin psikologuna.Yoksa ertlemekten birgün bir yerime vurucak diye korkuyorum.Ben bedenen ruhen saglıklı bir anne olmak istiyorum bıdıgıma.Sanırım kobanide yaşanılanlara protesto var.Ama bu satte tencere tava silah korna en korkutucu silah tabi.Ogluşu yanımıza arka tarafa alıcaz.Allah korusun.Tabi sessiz kalınmasın ama bir yerde toplanılır byle balkonlarda sokakta silah atılmazkiBu gece uyuyamıycaz sanırım

Bugün eşimin akrabalarıyla toptan bir yer var oraya gittik.Yatak odası koltuk sordum bende ve tv altına konsol.2008te bir markanın mobilyalarını aldım.Ve ememnun kalmadım.Eşimin tarafı hep ordan yarı fiyatına alıyor ve sapasaglam.1.600 koltuk klasik şok ooldum.Burda aynısı bir markasnın 3.700.Burda yine markasız normal bi çeyiz amgazasınsa yatak oodası 4.950 orda yatak ve bazası ve 6 kapılı 2.600.iNŞ sünnete kadar saglıklı olalımda hepsi hallolur Allahın izniyle.Yarın 1 hafta arkadaş izinde ve ben pek ugrayamayabilirim.Off iş var diye mi ogluşa alıştım diye mi sıkıntı var içimde

herkese merhaba.
ben papatyanın arkadaşıyım kızlar.
burayı tavsiye etti sağolsun,mümkünse ben de katılayım dedim.
yaş: 37 boy: 165,kilo:66.5.pazartesi bu rakamı görünce bir dur artık dedim kendime.
son iki- üç aydır stresten habire yemeğe dadandım.
nisan da istediğim kiloya inmiştim oysa.
neyse zararın neresinde dönülse kardır.
en azından iyi kötü dikkat etmeye ve spora başladım.
bakalım haftaya pazartesiye kadar bu fazlalıkların ne kadarından kurtulabileceğim.

Selam kızlar ebrulim kararların hayat için gerekli. Insanuüzüldüm ailesinden önemli kimse olmalı.

Havarım hosbulduk. Moralimizi bozmamak mümkün değil.

Banu sultan hoşgeldin güzelim.

Kızlar sabah tartildim.sonuc hüsran. En son kaçtım bilmiyorum ama 2_3 kilo almışım sanırım.

59.2 bu sabahki kilom. Bunu. Başlangıç kilom olarak kabul ediyorum.

Şimdi çarşıda işlerim var kızlar. Umarım. Tez güne gider kilolarim. Bir iki kilo ödem çabuk gider sanırım.

Neyse öpüyorum hepinizi .

Güzel gun bir geçirmeniz dileği ile...

Gunaydin kizlar

Banusultan hosgldin canim umarim burada bizimle hedefledigin kiloya ulasirsin, dunku menunu begendim canim spor da yapmissin aynen devam

Nelson ozlettin kendini.. laptop alda gel yaris yapalim

Ebrum hakkaten ucuzmus fiyatlari.. oglusla yaptiginiz etkinliklere bitiyorum ya supersiniz bugunun guzel gecer umarim.,

Hikmet kubra papatya semih ozge hawar ve unuttugum diger kizlar sizler nasilsiniz kilolar ne alemde?

Ben de az sonra bi tartilayim bakayim neydim ne oldum bayramda tatliyi cikoyu fazla kacirdim sonuc ne merak ediyorum sonra yazarim size hoscakaliiin

ay ay ay hoş geldin...ne iyi yaptın...
ben inanıyorum sen yaparsın. sen başarırsın...
burada da birlikteyiz artık inşallah...
nelsonum hoş geldin...hadi bakalım bayram seyran bitti. tatil bitti. tam gaz hedefe koşalım hep beraber.
ben sabah tartıya çıktım ama kaçmadım. rakama baktım baktım baktım...sonra sen ne yaptın papatya dedim kendime. ödem mi bilmem ama bu 5 günde 2 kilo almışım. cuma ya kadar belki atarım bir kısmını.
evde misafir de olunca ne zaman ne yediğimin farkında bile değildim.
bu sabah hafif bir kahvaltı ile başladım.
neyse ben işlere kaçar kızlar.

sağol tatlım,inşallah hedefe kısa sürede ulaşırız.
bayramda oldu zaten olanlar,ben iç sıkıntımı yiyerek bastırdım yanlış olduğunu bile bile.
şimdi telafi zamanı.
sen kaç kiloydun papatyacım.

Bende geldim bende banusulatan ve papatya ile başka bir topikten tanışıyoruz.
Bende kısa kendimi tanıtayım
34 yasında 2 cocuk annesi 1,60 boyunda bu sabah ki tartım 65.700
Haziran'da 59 kilo iken birden bu kiloya çıktım
Kendime bi ceki duzen verme zamanı geldi inşallah sizlerle birlikte kalıcı kilolar veririz

Slm arkadaşlar herkesin geçmiş Bayramiç kutlu olsunaramiza yeni katilanlara hosgeldiniz diyorumbende biraz kacirdim bugun 70.5 geldim 900 gr almisim bende odem olduguna inaniyorum ama daha kendimi toparlayamadimbu haftasonu kaynimin dugunu var en azindan aldigim kilo gitseydi

canım ben bu sabah 64,8 çıktım. ama cuma sabah 2,7 idim. bunun bir kısmının ödem oluğunu düşünüyorum. bayramda suyumu bile çok içemedim. yeşil çay içemedim. spor yapamadım. toparlarım bir kaç güne kadar.
hoşgeldin aramıza...ay kendimi birden ev sahibi gibi hissettim.

teşekkürler nelson,sana da kolay gelsin,benim de evde bir kaç işim var,sonrasında spora geçeyim diyorum.

çok sağol lajoba,hoşbuldum hem de çok.
sen de hoşgeldin tatlım.bak kilolarımız da yakınmış,beraber çözelim bu işi.
senin de kutlu olsun semih 12,düğünler çok iyi motivasyon kaynağı aslında.
ben en azından yılbaşında fit bir hatun olma hayalindeyim.
kilo verilir dert değil de sporla sıkılaşınca görüntü daha da farkediyor.
ben çok fazla verme sevdasında değilim papatyacım,62 yeterli benim için.ama kas güçlendirmek ve şekillenmek istiyorum.
bunun en iyi yolu da pilates bana göre.eskiden her gün bir saati rahatlıkla yaparken şimdi 30 dk da pert oluyorum.
zaman geçtikçe daha iyi olur haliyle ama iyi bir motivasyon şart.

Hoş bulduk canım.... su içmeyi bende cok atlıyorum bir-iki bardak suyla durduğum oluyo ilk önce bi su içmeyi alışkanlık haline getirmeliyim...

Günlük menü paylaşımlarınız oluyo herhalde bide haftalık cuma günleri mi yapıyorsunuz bildirimlerinizi??

ben normalde çok su içerim. ama bayramda yatılı misafirim vardı. hem de bayağı kalabalık. o nedenle ne zaman yedim ne zaman içtim hiç hatırlamıyorum bile.
genelde günlük menü paylaşmaya ve yorumlamaya çalışıyoruz. hatta bazen fotoğrafta koyuyoruz. cuma sabahı da bildirim yapıyoruz.
banusultan ben de iyi spor yapardım bir aralar ama yazın orda burda olunca pek yapamadım. şimdi yeniden başladım artık.
benim albümümde fotoğraflarım var. altlarında tarih de yazıyor. sporun insanın vücudunu nasıl şekillendirdiğinin kanıtıdır.

Papatyamın arkadaşları bizimde arkadaşımızdırHoşgeldiniz kızlar sefa getirdinizİnş hedeflerimize ulaşırız.Bende bugün başladım.Sporda inş demiyorum yapıcam artık.SEmih kızlar yarışa ne dersiniz??????????Tablo istiyorum lajobamdan

Ebrulii m bende sizleri çok özledim.

Papatyam buradayım artık. Yarış lara hazırım,

areser hoşgeldin güzelim. Umarım hedefine ulaşırsin.

Bugünkü menum uzun süredir diyet yapmayinca bugün iyi menu çıkaramadım. Ama olsun yazıyorum kızlar. Haftada 1 kilo versem 4 hafta sonra hedefim e ulaşımı. Inşallah.

R

Sabah: 5 zeytin+2 dlm kepekli+2 yk tulum peyniri
ara:1 dlm haşhaşlı revani+1 Türk Kahvesi
ogle:. 1 por haslanmis et+salata+2 yk yogurt+2 yk bulgur pilavı+1 dlm kepekli
aksam:1 por. Çorba+salata+yoğurt
ara:1 mandalina.

3 litre su
3 kupa yeşil çay
15 dak pilates
50 dak yürüyüş

Kalan kaloriferi 1344,,,,,

Hosgeldiniz kizlar

Ebrum ben yarisa varim tabloyu da firsat bulursam yaparim tabisi neden olmasin hem bizede iyi motive eder dimi
Kizlar cuma gunu 59.4 tum
Sabah tartildim 59.1 im ustelik dun gece gec saatlerd pilav kola ve tavuk yememe ragmen bu bayrami kazasiz belasiz atlattim yuppiiiiii

kendine limit belirle arasercim.öğlene kadar 3,öğleden sonra 2,akşam 2 vs. gibi.ben böyle yapıyorum.bardağım da 300 ml lik falan bana yetiyor.
hemen bakacağım canım,merak ettim şimdi.

teşekkürler ebruli,çok sıcak bir topikmiş burası,iyi ki gelmişiz.
harika,maşallah diyeyim.
hamilelik tablosu kalmış altta bebek ne kadarlık.

Kizlar cuma bildirimimizi yapip sonra yarisa baslayalim ne dersiniz
anlaştık semih,haydi bakalım pamuk eller pilates lastiklerine,topuna,spor dvd lerine.
biraz önce 30 dk da olsa yaptım sporumu.yüksek seviyede olunca insanın canı çıkıyor gerçekten.ter burnumdan damladı,çenemden bile süzüldü.bu bana göre oldu anlamına geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…