- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #20.941
Bende evimdeki huzur için şükrediyorum.Çekirdek ailemle mutlu oluyorum.Herkes ektigini biçicek.Zamana bırakıyorum ve Rabbime sıgınıyorum.Günaydın kızlar
Ebrucum hayat maalesef çok acımasız. Hele insanlar. Ben artık kimseyle görüşmüyorum desem yeridir. Evşmde ailemle vakit geçirmek beni daha az yoruyor ve daha çok mutlu ediyor. Benim de bu hayatta yediğim kazıkların haddi hesabı yok. Ama ne yapalım her kazıktan bir şey öğreniyorum ben de. Üzme kendini.
Oğlum için verdiğin öneriye teşekkür ederim. Deneyeceğim bugün.
Sabah tartıda okadar kötü bir rakam gördüm ki. Inanılmaz dehşet. Offfff
İnş kararlarımızı uygulayabilriz canım yaGunaydin kizlarr ebrum noldu kuzum valla dun bende moralimi bozacak bisey yasadik ve senile ayni karari aldim papatyaninda dedigi gibi ailemle olmak bana daha cok mutluluk veriyo eskisi gibi iyi niyetli iyi huylu insan kalmamis herkes ya firsat kolluyo yada huzur bozmaya calisiyo ben onu anladim
Papatyacim ogluna cok gecmis olsun canim ebrum senin oglusunada gecmis olsun
Ozgecimm yorulmussun bayramda Allah yardimcin olsun canim benim kizlarina gecmis olsun dikkat edin
Kizlar bende yarindan itibaren kiza tuvalet egitimine basliyorum cunku tuvaletini yapmadan once soluyo cisini bi bakiyorum yapmis bende soyluyo madem alistiriyim dedim ins alisir bide ayakta sallanmak istemiyo artik kendi kendine uyamasinida istiyorum ins onuda brceririm bugun esim yine ise gitti bizde kizimla evdeyiz ole yani optum hrpinizi
Bravo hikom kilo konusunda istikrarı bayramda da sürdürmüşsünKizlar meerhabalaaarrr..
Regli oluşumun etkisiyle gunlerdir sinir hali icindeyim. Evde.teror estiriyorum resmen. En cok da eşime.. Oglumda yaramazliklariyla üzüyor beni. Cervelerimiz havalar ucusuyor resmen. Evde butun biblolarimi fln kaldirmistim. Cerceveleri de kaldiricam.
Hii bu arada sabah tartildim 69.9 geldim.
Bayramda evdeydik bi kv lere gittik. Orda da tatli yoktu. Yani ucuz kurtuldum.
Biras oncr.marketten geldim.
Sonra size yazarim.
Salgın var herkes hasta geçmiş olsun.Byaramlardan nefret ediyorum zaten.Ben tatil gözüyle bakıcam artıkMerhaba kizlaar
Yogun ve yorucu bir bayram da gecti sayilir.. bugun evdeydik ama az once oturdum oglusu da uyuttum rahat bi nefes aldim valla.. esim hasta gibi yatiyor bi sabah kahvalti icin kalkti tekrar yatti bende hem oglusla ilgilen corba yap mutfagi topla kurban yagini erittim suzdum paketledim ortaligi tekrar tekrar topla derken hic oturmadim baya yorgunum uyurum biraz simdi..hic halim yok.. sizlerin de bayrami guzel gec istir umarim..
Haklısın canım ama insanız üzülüyoruz işte.Araba için hakkınızda hayırlı olan olsun canım.Baya özlemiştik seniSelam citirlarim. Evde bil bozuk bir iki gün içinde laptop alacağım o zaman size daha rahat yazarım.
ebrulim rahat ol güzelim. Kendinde daha önemli değil hicbirsey.
Papatyam geçmiş olsun.
Zuzum özlem hikmet lajobam ve diger tüm kizceler bayramınız Mübarek Olsun.
Benim bayramim çok güzel geçti.x
Evimde çocukların okulu benim işim daha bir düzene girdi. Çok şükür.
Kilo aldım sizden ayrı kalınca göbeği şişti ama olsun.
Yarış olursa benide ekleyin yarışa. Ama bu uma kilo bildirimi yapmalıyım. Kaç kilo olduğum belli olsun.
Duzene dim bir 55 e ya..
Bu Kış veririm kilolarınıiinşallah.
Il merkezine 1 ipliğine destek sınıfına görevlendirme yapıldı.
Sabancı. Çalışma saatlerim çokiyi. Ogleden sonrami cçocuklarıma ve evime ayıracagim. b
Spor yapacak zamanım da olacak. Diyelim daha bir ozen göstereceğim inşallah. 24 ekimde kuzenim düğünü var biraz toparlarim inşallah kilo mu. Ben yarın kilo mu bildiri diyete baslayacagim. Israil oldukça günlük kilo bildirimi yapmaya çalışacağım.
Arabası degistirmek için satmistik. Bir ay falan oldu. Yeniden araba alacağım arıyoruz.
BENDEN HABER BUNLAR.
Yarın BEN diyete başlıyorum.
IYI BAYRAMLAR KIZLAR
merhaba arkadaşlar hepinizin bayramı kutlu olsun biraz geç oldu ama
Ösge of of bize dinlenmek yok güzelim 2 sene sonra belki, geçmiş olsun havalar soğumaya başlayınca böyle oluyor
Ebru aldıklarınızöyle ı güle güle kullanın canım , psikologa gitme gibi bir imkanın varsa hiç kaçırma derim , inan insanın ruh sağlığı her şeyden önemli, bizim için üzülmeyecek insanlar için canımızı sıkıp sağlığımızdan oluyoruz, keşke biraz gamsız olabilsek
Papatya oğlunda geçmiş olsun canım benim büyük kızımda 2 gündür öksürüyor ıhlamur falan veriyorum, 2 gündür ev çok kalabalıktı, çocukla ilgilenemedim oyunadılar terleyip soğudular sanırım ondan oldu
Lajoba sende yorgunlar dansın
Hikmet sen yine yerinde saymıssın ben çok aldım tartılmadım ama göbeğimin iyice dikleşmesinden belli
Nelson hoşgeldin canım, işlerini düzene koymana sevindim
Bana gelince bir gün akrabalar vardı biz ilçede olunca onlar sabahtan geliyorlar akşam geç gidiyorlar, dün de arkadaşlar vardı aynı şekil sabahtan akşama bu günde başka arkadaşlar uğradı çok oturmadı onlar,
kızlar benimde canım sıkkın ama ben dünyada olanlardan bu bayram annem babam kaynana kayın baba bide siz hariç kimsenin bayramını kutlamadım, çünkü yanı başımızda savaş var birileri çıkmış insanların, kellesini kesiyor, cuma akşamı bazı görüntüler izledim, bazı röpörtajlar okudum inanın kendimde değilim, o ezidilere yapılanlar şengalde yaşanalar, kobanide yaşanalar, 5000 kadını kaçırdılar böyle düşünüp düşünüp canım sıkılıyor elimden birşeyde gelmiyor
herkese merhaba.
ben papatyanın arkadaşıyım kızlar.
burayı tavsiye etti sağolsun,mümkünse ben de katılayım dedim.
yaş: 37 boy: 165,kilo:66.5.pazartesi bu rakamı görünce bir dur artık dedim kendime.
son iki- üç aydır stresten habire yemeğe dadandım.
nisan da istediğim kiloya inmiştim oysa.
neyse zararın neresinde dönülse kardır.
en azından iyi kötü dikkat etmeye ve spora başladım.
bakalım haftaya pazartesiye kadar bu fazlalıkların ne kadarından kurtulabileceğim.
sağol tatlım,inşallah hedefe kısa sürede ulaşırız.ay ay ay hoş geldin...ne iyi yaptın...
ben inanıyorum sen yaparsın. sen başarırsın...
burada da birlikteyiz artık inşallah...
nelsonum hoş geldin...hadi bakalım bayram seyran bitti. tatil bitti. tam gaz hedefe koşalım hep beraber.
ben sabah tartıya çıktım ama kaçmadım. rakama baktım baktım baktım...sonra sen ne yaptın papatya dedim kendime. ödem mi bilmem ama bu 5 günde 2 kilo almışım. cuma ya kadar belki atarım bir kısmını.
evde misafir de olunca ne zaman ne yediğimin farkında bile değildim.
bu sabah hafif bir kahvaltı ile başladım.
neyse ben işlere kaçar kızlar.
canım ben bu sabah 64,8 çıktım. ama cuma sabah 2,7 idim. bunun bir kısmının ödem oluğunu düşünüyorum. bayramda suyumu bile çok içemedim. yeşil çay içemedim. spor yapamadım. toparlarım bir kaç güne kadar.sağol tatlım,inşallah hedefe kısa sürede ulaşırız.
bayramda oldu zaten olanlar,ben iç sıkıntımı yiyerek bastırdım yanlış olduğunu bile bile.
şimdi telafi zamanı.
sen kaç kiloydun papatyacım.
hoşgeldin aramıza...ay kendimi birden ev sahibi gibi hissettim.Bende geldim bende banusulatan ve papatya ile başka bir topikten tanışıyoruz.
Bende kısa kendimi tanıtayım
34 yasında 2 cocuk annesi 1,60 boyunda bu sabah ki tartım 65.700
Haziran'da 59 kilo iken birden bu kiloya çıktım
Kendime bi ceki duzen verme zamanı geldi inşallah sizlerle birlikte kalıcı kilolar veririz
teşekkürler nelson,sana da kolay gelsin,benim de evde bir kaç işim var,sonrasında spora geçeyim diyorum.Selam kızlar ebrulim kararların hayat için gerekli. Insanuüzüldüm ailesinden önemli kimse olmalı.
Havarım hosbulduk. Moralimizi bozmamak mümkün değil.
Banu sultan hoşgeldin güzelim.
Kızlar sabah tartildim.sonuc hüsran. En son kaçtım bilmiyorum ama 2_3 kilo almışım sanırım.
59.2 bu sabahki kilom. Bunu. Başlangıç kilom olarak kabul ediyorum.
Şimdi çarşıda işlerim var kızlar. Umarım. Tez güne gider kilolarim. Bir iki kilo ödem çabuk gider sanırım.
Neyse öpüyorum hepinizi .
Güzel gun bir geçirmeniz dileği ile...
çok sağol lajoba,hoşbuldum hem de çok.Gunaydin kizlar
Banusultan hosgldin canim umarim burada bizimle hedefledigin kiloya ulasirsin, dunku menunu begendim canim spor da yapmissin aynen devam
Nelson ozlettin kendini.. laptop alda gel yaris yapalim
Ebrum hakkaten ucuzmus fiyatlari.. oglusla yaptiginiz etkinliklere bitiyorum ya supersinizbugunun guzel gecer umarim.,
Hikmet kubra papatya semih ozge hawar ve unuttugum diger kizlar sizler nasilsiniz kilolar ne alemde?
Ben de az sonra bi tartilayim bakayim neydim ne oldum bayramda tatliyi cikoyu fazla kacirdim sonuc ne merak ediyorum sonra yazarim size hoscakaliiin
sen de hoşgeldin tatlım.bak kilolarımız da yakınmış,beraber çözelim bu işi.Bende geldim bende banusulatan ve papatya ile başka bir topikten tanışıyoruz.
Bende kısa kendimi tanıtayım
34 yasında 2 cocuk annesi 1,60 boyunda bu sabah ki tartım 65.700
Haziran'da 59 kilo iken birden bu kiloya çıktım
Kendime bi ceki duzen verme zamanı geldi inşallah sizlerle birlikte kalıcı kilolar veririz
senin de kutlu olsun semih 12,düğünler çok iyi motivasyon kaynağı aslında.Slm arkadaşlar herkesin geçmiş Bayramiç kutlu olsunaramiza yeni katilanlara hosgeldiniz diyorum bende biraz kacirdim bugun 70.5 geldim 900 gr almisim bende odem olduguna inaniyorum ama daha kendimi toparlayamadim bu haftasonu kaynimin dugunu var en azindan aldigim kilo gitseydi
ben çok fazla verme sevdasında değilim papatyacım,62 yeterli benim için.ama kas güçlendirmek ve şekillenmek istiyorum.canım ben bu sabah 64,8 çıktım. ama cuma sabah 2,7 idim. bunun bir kısmının ödem oluğunu düşünüyorum. bayramda suyumu bile çok içemedim. yeşil çay içemedim. spor yapamadım. toparlarım bir kaç güne kadar.
hoşgeldin aramıza...ay kendimi birden ev sahibi gibi hissettim.
canım ben bu sabah 64,8 çıktım. ama cuma sabah 2,7 idim. bunun bir kısmının ödem oluğunu düşünüyorum. bayramda suyumu bile çok içemedim. yeşil çay içemedim. spor yapamadım. toparlarım bir kaç güne kadar.
hoşgeldin aramıza...ay kendimi birden ev sahibi gibi hissettim.
ben normalde çok su içerim. ama bayramda yatılı misafirim vardı. hem de bayağı kalabalık. o nedenle ne zaman yedim ne zaman içtim hiç hatırlamıyorum bile.Hoş bulduk canım....su içmeyi bende cok atlıyorum bir-iki bardak suyla durduğum oluyo ilk önce bi su içmeyi alışkanlık haline getirmeliyim...
Günlük menü paylaşımlarınız oluyo herhalde bide haftalık cuma günleri mi yapıyorsunuz bildirimlerinizi??
kendine limit belirle arasercim.öğlene kadar 3,öğleden sonra 2,akşam 2 vs. gibi.ben böyle yapıyorum.bardağım da 300 ml lik falan bana yetiyor.Hoş bulduk canım....su içmeyi bende cok atlıyorum bir-iki bardak suyla durduğum oluyo ilk önce bi su içmeyi alışkanlık haline getirmeliyim...
Günlük menü paylaşımlarınız oluyo herhalde bide haftalık cuma günleri mi yapıyorsunuz bildirimlerinizi??
hemen bakacağım canım,merak ettim şimdi.ben normalde çok su içerim. ama bayramda yatılı misafirim vardı. hem de bayağı kalabalık. o nedenle ne zaman yedim ne zaman içtim hiç hatırlamıyorum bile.
genelde günlük menü paylaşmaya ve yorumlamaya çalışıyoruz. hatta bazen fotoğrafta koyuyoruz. cuma sabahı da bildirim yapıyoruz.
banusultan ben de iyi spor yapardım bir aralar ama yazın orda burda olunca pek yapamadım. şimdi yeniden başladım artık.
benim albümümde fotoğraflarım var. altlarında tarih de yazıyor. sporun insanın vücudunu nasıl şekillendirdiğinin kanıtıdır.
teşekkürler ebruli,çok sıcak bir topikmiş burası,iyi ki gelmişiz.Papatyamın arkadaşları bizimde arkadaşımızdırHoşgeldiniz kızlar sefa getirdiniz İnş hedeflerimize ulaşırız.Bende bugün başladım.Sporda inş demiyorum yapıcam artık.SEmih kızlar yarışa ne dersiniz??????????Tablo istiyorum lajobamdan
harika,maşallah diyeyim.Hosgeldiniz kizlar
Ebrum ben yarisa varim tabloyu da firsat bulursam yaparim tabisi neden olmasinhem bizede iyi motive eder dimi
Kizlar cuma gunu 59.4 tum
Sabah tartildim 59.1 im ustelik dun gece gec saatlerd pilav kola ve tavuk yememe ragmenbu bayrami kazasiz belasiz atlattim yuppiiiiii
anlaştık semih,haydi bakalım pamuk eller pilates lastiklerine,topuna,spor dvd lerine.Kizlar cuma bildirimimizi yapip sonra yarisa baslayalim ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?