Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Canımsın... Çok teşekkür ederim...

papatya yenilenme döneminde fotolar silinmiş sanırım.albümün boş.
Aaaa gerçekten mi. Neyse pc de vardı tekrar yüklerim. Gerçi sen zaten beni biliyorsun.
Şimdi ben menümü yazayım da çıkmayayım onun dışına
07:30 bir domates 3 adet parmak salatalık 2 biber 3 zeytin yarım kk peynir bir dilim çavdar ekmeği
10:30 bşr avuç siyah üzüm
12:00 bşr kase çorba 3 yk ciğer ve yoğurt ( ya çorba Yada ciğer olmamalıydı)
14:00 2 si bir arada nescafe ( sade içmeliydim )
16:30 bir mandalina
18:00 de bir küçük karnıyarık 2 yk bulgur pilavı ve yoğurt
18:30 da Türk kahvesi
Yarın bugüne göre bayağı eksi çıkacağımı umuyorum.

Kızlar bugünkü menüm cok saçma oldu ama ilk gun acemiliği diyelim

Sabah : 2 dilim tahılı ekmege yağsız peyniri tost. Domates salatalık kayısı cayı

Sabah cok geç kahvaltı yaptım öğlen

2 dilim ekmek üzerine piprikalı izhar deriz biz süzme yoğurtlu yeşil biber karısımı

Sekersiz turk kahvesi kahvesi

Aksam : 1 tabak ketcaplı makarna

1,5 litre su

Ilk günden berbat bir menü oldu üzgünüm kızlar alışma donemi diyelim....

sabah aç karnına yeşilçay
kahvaltıda 1 dilim ekmek azcık yumurta 2 zeytin 1 kk peynir 3 fincan şekersiz çay
ara türk kahvesi öğle arkadaştaydım kahvaltı türü bişeyler hazırladı 2 dilim ince ekmek 2 çatal peynir 5zeytin sınırsız çay kaç bardaktı hatırlamıyorum :)
ara bitki çayı
akşam 1 tabak tarhana çorbası ekmek yok 1 çrba kaşığı kadar yoğurt havuç salatası
şimdi bi nescafe içiyorum
su 1 litreden az
spor ev temizliği

Kizlarr ben geldimm yeni arkadaslar gelmis hosgeldiniz kizlar ins istedigimiz kilolara ulasiriz kizlar bugun spora yazildim pazartrsi gunu baslicam ve kendime hedef koydum 1 aya 4 kilo gitcek ve korumaya baslicam artik aylardir ayni kilodayim sıkildim bugunki menum
Sana
3 form etimek ustu peynir
2 yesil zeytin
Domates
Ara
2 rulo kat hic olmamis biliyorum
Oglen
Filtrw kahve
Form biskuvi
Aksam
1 kepce bezelye2.5 lt su

Selamlar kizlar.
Bi gun giremedim yeni arkadaslar gelmis. Canlanmis gunluk. Coook seewindim. Hosgeldiniz kizlaaar

En kisa zamanda hedeflerinze ulasacaginizdan eminim ..

Cumadan sonrasi icin yarisa vaaarim diyoruum

Kizlar iyi geceler
Yeni arkadaslar gelmis hosgelmis umarim birlikte hedefimize ulasiriz
yaris olursa gercekten iyi okur ben de istiyorum
Ebrucum cogumuzun hayatinda var oyle iki yuzlu hazimsiz insanlar biz cocuklarimizla esimizle kucuk yuvamizda huzurumuzz bakalim
kizlar bugun cocuk dr goturdum kizlari ailecek kotu hastalandik kucuk bile dun gecd sabaha kadar kadar kac kez uyandi oksurmekten uyuyamiyo dr ikisinin de bronslari dolmus dedi antibiyotik ve surup verdi zatureye az kslmis dedi ben de esim de antibiyotigd basladik mikrobikmis heruerim agriyo cocujlar hasta eziyetleri de oluyo bu yuzden napcagimi sasirdim ins iyi gelir ilaclar yavrularim uyku bile uyuyamiyo
Ogrt aradim sinifts 1 kisi varmis o da bugun hastalanmis babasi gelip almis salgin var dedi ogretmen iyilesene kadar gondermiycem artik

günaydın çıtır anneler.
Tesekku ederim tatlim
Aaa hala duruyormuymus o tablo ben tabletten goremiyorum bebegim 16 aylik oldu canim..
allah bağışlasın canım.büyümüş artık kuzu.
menün güzel bence.belki 1000 kcal bile yoktur.öğlede de fazlalık göremedim papatyacım.yediysek pişman olmayacağız,sporla yakacağız,gidecek.
hoşbulduk,hangi sporu yapacaksınız.

Selamlar kizlar.
Bi gun giremedim yeni arkadaslar gelmis. Canlanmis gunluk. Coook seewindim. Hosgeldiniz kizlaaar

En kisa zamanda hedeflerinze ulasacaginizdan eminim ..

Cumadan sonrasi icin yarisa vaaarim diyoruum
hoşbulduk hkmt.
hoşbulduk osge.
çocuklarına çok geçmiş olsun,inşallah iyileşirler kısa sürede.

Günaydın kızlar
Dün canım sıkıldı birşeylere. Akşam yedim de yedim ama buna rağmen düne göre 400 gram gitmiş. Ödemi arıyorum da yarın bildirinde gelen hanesine yazacaklarım için şimdiden özür dilerim.
Özgecim çok geçmiş olsun. Benim oğlum da hala öldürüyor. Ben de iğneleri bitirememiştim Bayram telaşında. Şu anda boğazım yeniden şişmiş. Bir de dün odamda çok üşüdüm okuldaki odam kuzeye bakıyor. Kalorifer de yanmıyor. Isıtıcı var ama yetmiyor. Bugün bir de hırka götüreceğim yanımda.

Günaydin kizlarr..
Adana hala gunesli, ekimin ortasina geldik. Hala yazliklarla duruyorum.
Bugun canim annem geliyor. İstanbulda ablamin yanindaydi 1aydir. Bi gun bizde kalicak. Yarinda anneme gidicez. Cok ozledim annemi. Kek yapicam. Yemege daha karar veremedm. Ucakla gelicek. 10gibi anca ewe gelir. Yemekte o saatte yenmez ki. Cay yaparm bende.
Benden boyle. Oglusum iii cook sukur. Disleri kasiniyor. Eli surekli agzinda.

Ozgem maaile hasta olmussunuz, gcms olsun sizeee.

Papatyaam kalin giyin ltfn.

Günaydın kızlar.

Özgeçmiş geçmiş olsun.

Zuzum ilk gün benimde menum facia gib. Akşam 3 avuç ayçiçeği ve bir dlm tatlı yedi. Ama bugün kaçamak yok.

Hikmetcigim ve Kübracigim başlıyoruz tam gaz. BurDayiz.

hikmet gözün aydin annen geliyormuş,

Areser tatlım kalori hesabın süper.

Papatyam geç bende yedim ama bugun kaçamak yapmayalım tamam mı.

Düne göre bende 400 gram eksideyim daha çok olabilirdi gece yedikleri olmasa idi.

areser senin düşüncenin bayıldım. Yediklerimizden pişma olmuyoruz sspor ile yakiyoruz. Supersin güzelim.
Olursa kaçamak yaparsak kendimize ceza verip yarım saat spor yapalım. Bence çok iyi.

Bugün. Hedefim bol bol su içmek.

Kaçamaksiz bir gün Diliyorum herkese.

Gunaydin kizlaar
Dune gore feci artidayim ya kilo olamaz hepsi dimi.. ama dun yedikce yedim menu paylasmaya cesaretim yok.. bugun aksam erkenden agzimi kapatmaliyim yoksa yarin yine arti gorurum..

Ozgecim gecmis olsun hepinize salgin varmis canim benim oglanin da burnu tikali oksuruyo viks sur canim bebeginin ayaginin altina gogsune falan iyi geliyor..

Hikmet gozun aydin canim annen geliyomus.. kahvalti iyi gider o saatte hatta sıkma super

hikmetim gözün aydın...hırkamı sardım bacaklarıma. ısıtıcımı da açtım. sanki biraz ısındı. odam çok büyük kuzeye de bakınca bu geçiş dönemlerinde soğuk oluyor.
banusultan ben akşam yemeklerinde kaçırıyorum. ve aslında dün öğlen yemeğinde çorbayla doymuştum. bugün biraz daha dikkatli olacağım.
Nelson kaçamak yapmayalım artık değil mi
ben de bugün erken kapatacağım ağzımı.
neyse ben kaçtım kızlar. çalışmam gerek biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…