- 2 Eylül 2013
- 1.655
- 2.146
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #20.981
slm kızlar nasılsınız
ara ara bakıyorum size
istikrarınıza haranım.
tekrar dönmek istiyorum ama cesaretim yok.
bayram da bana yaramadı
inşallah sizin bayramınız güzel geçmiştir ve daha da çıtır olmuşsunuzdur.
Canım menün güzel.Helede spor(pilates)Harika.
- AldığınızKalori Miktarı
- 1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal
- 1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal
- 0.25 x 100gr beyaz peynir (253 kcal)63 kcal
- 2.00 x 1 Dilim (33gr) Unx Tam Buğday Ekmeği (77 kcal)154 kcal
- 0.50 x 1 Yemek Kaşığı (18gr) Bal (55 kcal)28 kcal
- 1.00 x 100gr Kornişon Turşu (37 kcal)37 kcal
- 1.00 x 1 Dilim (33gr) Unx Tam Buğday Ekmeği (77 kcal)77 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon Havuç Salata (144 kcal)144 kcal
- 10.00 x 1 Adet Çiğ Fındık (5 kcal)50 kcal
- 1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon (40gr) Nestle Tropikal Meyveli Müsli (146 kcal)146 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon sebzeli bulgur pilavı (200 kcal)200 kcal
- 0.50 x 1 Porsiyon Sulu Patates Yemeği (Etli) (250 kcal)125 kcal
- Alınan Kalori Toplamı1109 kcal
- YaktığınızKalori Miktarı
- 0.50 x 1 Saat Pilates / Plates Yapmak (Yüksek Tempo) (430 kcal)215 kcal
- Yakılan Kalori Toplamı215 kcal
- bugünkü menüm arkadaşlar.
Bayıldım menüne papatyamAaaa gerçekten mi. Neyse pc de vardı tekrar yüklerim. Gerçi sen zaten beni biliyorsun.
Şimdi ben menümü yazayım da çıkmayayım onun dışına
07:30 bir domates 3 adet parmak salatalık 2 biber 3 zeytin yarım kk peynir bir dilim çavdar ekmeği
10:30 bşr avuç siyah üzüm
12:00 bşr kase çorba 3 yk ciğer ve yoğurt ( ya çorba Yada ciğer olmamalıydı)
14:00 2 si bir arada nescafe ( sade içmeliydim )
16:30 bir mandalina
18:00 de bir küçük karnıyarık 2 yk bulgur pilavı ve yoğurt
18:30 da Türk kahvesi
Yarın bugüne göre bayağı eksi çıkacağımı umuyorum.
Menün güzelmiş ama akşam makarna sade ve az tüketirsek daha iyi olur canım.Ketçap mayonez cısssKızlar bugünkü menüm cok saçma oldu ama ilk gun acemiliği diyelim
Sabah : 2 dilim tahılı ekmege yağsız peyniri tost. Domates salatalık kayısı cayı
Sabah cok geç kahvaltı yaptım öğlen
2 dilim ekmek üzerine piprikalı izhar deriz biz süzme yoğurtlu yeşil biber karısımı
Sekersiz turk kahvesi kahvesi
Aksam : 1 tabak ketcaplı makarna
1,5 litre su
Ilk günden berbat bir menü oldu üzgünüm kızlar alışma donemi diyelim....
Zuzuzm menülerin güzelleşti azaldı bravo sana kısssabah aç karnına yeşilçay
kahvaltıda 1 dilim ekmek azcık yumurta 2 zeytin 1 kk peynir 3 fincan şekersiz çay
ara türk kahvesi öğle arkadaştaydım kahvaltı türü bişeyler hazırladı 2 dilim ince ekmek 2 çatal peynir 5zeytin sınırsız çay kaç bardaktı hatırlamıyorum :)
ara bitki çayı
akşam 1 tabak tarhana çorbası ekmek yok 1 çrba kaşığı kadar yoğurt havuç salatası
şimdi bi nescafe içiyorum
su 1 litreden az
spor ev temizliği
Çok güzel menün bence.Kizlarr ben geldimm yeni arkadaslar gelmis hosgeldiniz kizlar ins istedigimiz kilolara ulasiriz kizlar bugun spora yazildim pazartrsi gunu baslicam ve kendime hedef koydum 1 aya 4 kilo gitcek ve korumaya baslicam artik aylardir ayni kilodayim sıkildim bugunki menum
Sana
3 form etimek ustu peynir
2 yesil zeytin
Domates
Ara
2 rulo kat hic olmamis biliyorum
Oglen
Filtrw kahve
Form biskuvi
Aksam
1 kepce bezelye2.5 lt su
Hayır demeye başladıysan dogru yoldasın demekBelki bugun menüm cok iyi degildi aksam eşimin getirdiği kazandibi tatlısına hayır demeyi başardım.....
Çok geçmiş olsun kızçelere.Salgın kimi görsem hasta valla.Bu havaların dengesizliginden olsa gerek.Çekirdek ailemizde mutlu olalım napalım:)Kizlar iyi geceler
Yeni arkadaslar gelmis hosgelmis umarim birlikte hedefimize ulasiriz
yaris olursa gercekten iyi okur ben de istiyorum
Ebrucum cogumuzun hayatinda var oyle iki yuzlu hazimsiz insanlar biz cocuklarimizla esimizle kucuk yuvamizda huzurumuzz bakalim
kizlar bugun cocuk dr goturdum kizlari ailecek kotu hastalandik kucuk bile dun gecd sabaha kadar kadar kac kez uyandi oksurmekten uyuyamiyo dr ikisinin de bronslari dolmus dedi antibiyotik ve surup verdi zatureye az kslmis dedi ben de esim de antibiyotigd basladik mikrobikmis heruerim agriyo cocujlar hasta eziyetleri de oluyo bu yuzden napcagimi sasirdim ins iyi gelir ilaclar yavrularim uyku bile uyuyamiyo
Ogrt aradim sinifts 1 kisi varmis o da bugun hastalanmis babasi gelip almis salgin var dedi ogretmen iyilesene kadar gondermiycem artik
Bizimde sigara içilen oda karşımda ve duman olucak diye kapılar hep açık.Hırka koydum sandalyeme hemen onu giyiyorum ve hep sıcak çay vs içiyorum.Ama onlar nasıl donmuyorlar odada anlamıyorumGünaydın kızlar
Dün canım sıkıldı birşeylere. Akşam yedim de yedim ama buna rağmen düne göre 400 gram gitmiş. Ödemi arıyorum da yarın bildirinde gelen hanesine yazacaklarım için şimdiden özür dilerim.
Özgecim çok geçmiş olsun. Benim oğlum da hala öldürüyor. Ben de iğneleri bitirememiştim Bayram telaşında. Şu anda boğazım yeniden şişmiş. Bir de dün odamda çok üşüdüm okuldaki odam kuzeye bakıyor. Kalorifer de yanmıyor. Isıtıcı var ama yetmiyor. Bugün bir de hırka götüreceğim yanımda.
Günaydin kizlarr..
Adana hala gunesli, ekimin ortasina geldik. Hala yazliklarla duruyorum.
Bugun canim annem geliyor. İstanbulda ablamin yanindaydi 1aydir. Bi gun bizde kalicak. Yarinda anneme gidicez. Cok ozledim annemi. Kek yapicam. Yemege daha karar veremedm. Ucakla gelicek. 10gibi anca ewe gelir. Yemekte o saatte yenmez ki. Cay yaparm bende.
Benden boyle. Oglusum iii cook sukur. Disleri kasiniyor. Eli surekli agzinda.
Ozgem maaile hasta olmussunuz, gcms olsun sizeee.
Papatyaam kalin giyin ltfn.
su şart canım,kış günü insan çok aramıyor ama mecbur içilecek.Guanydınlarrr herkese
Sabah 2 dilim ekmege peyniri tost ve 5 zeytinle başladım inşallah bugun daha duzenli yerim
En cok da bol bol su içmeliyim....
saol canım.evet yemek sadece anı kurtarıyor,bir şekilde sıkıntımızı yiyecekle bastırıyoruz.sonuçta bir de kilolara üzülüyoruz.Canım menün güzel.Helede spor(pilates)Harika.
Bayıldım menüne papatyamİçimden bir sen bu ay sonunda kasım başında 59 görüceksin diyor
Menün güzelmiş ama akşam makarna sade ve az tüketirsek daha iyi olur canım.Ketçap mayonez cısssAma ilk menü için güzel
Zuzuzm menülerin güzelleşti azaldı bravo sana kıss
Çok güzel menün bence.Tabi insanız tatlı istegimzi var.Bir paket yememişsin 1-2 tane tadımlık yiyebilirz tabisi
Hayır demeye başladıysan dogru yoldasın demek
Çok geçmiş olsun kızçelere.Salgın kimi görsem hasta valla.Bu havaların dengesizliginden olsa gerek.Çekirdek ailemizde mutlu olalım napalım:)
Bizimde sigara içilen oda karşımda ve duman olucak diye kapılar hep açık.Hırka koydum sandalyeme hemen onu giyiyorum ve hep sıcak çay vs içiyorum.Ama onlar nasıl donmuyorlar odada anlamıyorumYeyince can sıkıntımız geçmiyor üstüne yag oluyor.Ben kızınca yemiycem artık ve onlara inat fit güzel bakımlı sakin bir anne ve eş olucam
Biz donuyoruz hikom kat kat giyiniyoruz.Anneciginle bol bol hasret gider.Benim elmalı turtayı her akşam sütle 1 dl ogluş yiyior ama bitiremedi gairibm.Ben 1 dl yedim atıcam bitirmek için migdeye indrmeme gerek yok dimi
beni de yaz ebruli.:)Alıntı yapmayı hiç sevmiyroum ama aklımda kalmıyor.Tel çalışıyor müşteri geliyor unutuyorum.Yarış için liste yapıcam şimdi.Hem zayıf hem sıkılaşıp hemde bakım yapıcazYarışmak isteyenler yazsın lütfen
Hadekam nasılsınz.Çocuklar iyidir inş.
kardio da ne olacak peki,aletli çalışma mı,aerobik-pilates mi.Gunaydin citirlarimmm banucum 45 dk kardiyo 45 dk yuzme var ben hersefer 200 kulac atarsam yeter simdilik
Hikosss burada sicak ama cok degil ozellikle gece acaip soguyo kizin odasina soba yakiyorum vallebrumm saol kuzum bugun o tatlida olmicak kararliyimm bu arada yarista bende varim
Areser canim makarnayi sade yeseydin keske yavas yavas duzelir ama ilk menu icun iyisin papatyacim aman usuteyim deme bogazin gecmemis zaten dikkat et canim
Hadeka don aramiza canim bekliyoruz seii
tatlım gruplandırmayı anlamadım ben,ikişer kişilik olanlar şahsi mi kapışacak.1-ebruli
2-papatya
3-nelson
4-hikmet
5-banusultan
6-araser
7-özge
8-zuzu
9-lajoba
10-btlkbra
11-hawar
12_semih
1. grup= 11-12
2.grup= 1-5
3.grup=2-10
4.grup=3-9
5.grup=4-6
6.grup=7-8
sporlar ,içilen su miktarı,menü paylaşımları ile yarış başlasın
o durum bende de mevcut maalesef.dünyaları yesem doymayacak gibi hissediyorum ama tutuyorum kendimi.ebrucum 59 mu dedin sen...ben ve 59 hiç yanyana gelmedik sanırım...ahhh nerde o günler.
yarışmanın başlangıcı yarın olacak değil mi?
ben öğlen çok kaçırdım yine. neden motivasyonum bu kadar düştü anlamadım. ne güzel 62 li rakamları görmüştüm.
afiyet olsun,böcüklü böcüklü,şeker şerbeti.Daha yeni iki bardak kola mideme girdi
tamam ortak,yüzünü kara çıkarmayacağım.Banucum papatyam yazmış.İkimizin toplamı en yüksek olmalı yani
semih artık rakibiz canım.İki bardak küp şekeri yemişsin yani afiyet olsun
Papatyam öglende önemli tabi ama akşama kadar yakabilirz.Asıl akşam yenilenler yürüyüş vs yapamaadıgımız için yakamıyourz hopp yag oluyor göbüşte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?