Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

slm kızlar nasılsınız
ara ara bakıyorum size
istikrarınıza haranım.

tekrar dönmek istiyorum ama cesaretim yok.
bayram da bana yaramadı
inşallah sizin bayramınız güzel geçmiştir ve daha da çıtır olmuşsunuzdur.

Merhaba canim seni tekrar gormrn ne guzeel.. nasilsin saglik durumun nasil?
Bayram cogumuza yaramadi ama olsun pes etmeden yilmadan yorulmadan yolumuza devam
Cesaretin kirilmasin canim insaniz sonucta nefsimizle mucadele ediyoruz bazen yeniliyoruz bazen yeniyoruz, tekrar aktif olursan senin de yenecegine eminim..

Canım menün güzel.Helede spor(pilates)Harika.
Bayıldım menüne papatyamİçimden bir sen bu ay sonunda kasım başında 59 görüceksin diyor
Menün güzelmiş ama akşam makarna sade ve az tüketirsek daha iyi olur canım.Ketçap mayonez cısssAma ilk menü için güzel
Zuzuzm menülerin güzelleşti azaldı bravo sana kıss
Çok güzel menün bence.Tabi insanız tatlı istegimzi var.Bir paket yememişsin 1-2 tane tadımlık yiyebilirz tabisi
Belki bugun menüm cok iyi degildi aksam eşimin getirdiği kazandibi tatlısına hayır demeyi başardım.....
Hayır demeye başladıysan dogru yoldasın demek
Çok geçmiş olsun kızçelere.Salgın kimi görsem hasta valla.Bu havaların dengesizliginden olsa gerek.Çekirdek ailemizde mutlu olalım napalım:)
Bizimde sigara içilen oda karşımda ve duman olucak diye kapılar hep açık.Hırka koydum sandalyeme hemen onu giyiyorum ve hep sıcak çay vs içiyorum.Ama onlar nasıl donmuyorlar odada anlamıyorumYeyince can sıkıntımız geçmiyor üstüne yag oluyor.Ben kızınca yemiycem artık ve onlara inat fit güzel bakımlı sakin bir anne ve eş olucam

Biz donuyoruz hikom kat kat giyiniyoruz.Anneciginle bol bol hasret gider.Benim elmalı turtayı her akşam sütle 1 dl ogluş yiyior ama bitiremedi gairibm.Ben 1 dl yedim atıcam bitirmek için migdeye indrmeme gerek yok dimi

Alıntı yapmayı hiç sevmiyroum ama aklımda kalmıyor.Tel çalışıyor müşteri geliyor unutuyorum.Yarış için liste yapıcam şimdi.Hem zayıf hem sıkılaşıp hemde bakım yapıcazYarışmak isteyenler yazsın lütfen

Hadekam nasılsınz.Çocuklar iyidir inş.

Gunaydin citirlarimmm banucum 45 dk kardiyo 45 dk yuzme var ben hersefer 200 kulac atarsam yeter simdilik
Hikosss burada sicak ama cok degil ozellikle gece acaip soguyo kizin odasina soba yakiyorum vallebrumm saol kuzum bugun o tatlida olmicak kararliyimm bu arada yarista bende varim
Areser canim makarnayi sade yeseydin keske yavas yavas duzelir ama ilk menu icun iyisin papatyacim aman usuteyim deme bogazin gecmemis zaten dikkat et canim
Hadeka don aramiza canim bekliyoruz seii

1-ebruli
2-papatya
3-nelson
4-hikmet
5-banusultan
6-araser
7-özge
8-zuzu
9-lajoba
10-btlkbra
11-hawar
12_semih

1. grup= 11-12
2.grup= 1-5
3.grup=2-10
4.grup=3-9
5.grup=4-6
6.grup=7-8

sporlar ,içilen su miktarı,menü paylaşımları ile yarış başlasın

Guanydınlarrr herkese

Sabah 2 dilim ekmege peyniri tost ve 5 zeytinle başladım inşallah bugun daha duzenli yerim

En cok da bol bol su içmeliyim....
su şart canım,kış günü insan çok aramıyor ama mecbur içilecek.
saol canım.evet yemek sadece anı kurtarıyor,bir şekilde sıkıntımızı yiyecekle bastırıyoruz.sonuçta bir de kilolara üzülüyoruz.
fazla yaptığın yiyecekleri atma canım ya,dondurucuya koy,tazecik kalıyor.ben kek,tart,poğaça,börek hep atarım.
beni de yaz ebruli.:)

kardio da ne olacak peki,aletli çalışma mı,aerobik-pilates mi.
yüzme harika ama,en güzel spor bence.

tatlım gruplandırmayı anlamadım ben,ikişer kişilik olanlar şahsi mi kapışacak.

ebrucum 59 mu dedin sen...ben ve 59 hiç yanyana gelmedik sanırım...ahhh nerde o günler.
yarışmanın başlangıcı yarın olacak değil mi?
ben öğlen çok kaçırdım yine. neden motivasyonum bu kadar düştü anlamadım. ne güzel 62 li rakamları görmüştüm.

banucum gruptakiler birbirinin eşi. haftaya cuma eşlerin verdiği kilolar yada gramlar toplanacak o grup birinci olacak.

Banucum papatyam yazmış.İkimizin toplamı en yüksek olmalı yani

semih artık rakibiz canım.İki bardak küp şekeri yemişsin yani afiyet olsun

Papatyam öglende önemli tabi ama akşama kadar yakabilirz.Asıl akşam yenilenler yürüyüş vs yapamaadıgımız için yakamıyourz hopp yag oluyor göbüşte.

o durum bende de mevcut maalesef.dünyaları yesem doymayacak gibi hissediyorum ama tutuyorum kendimi.
Daha yeni iki bardak kola mideme girdi
afiyet olsun,böcüklü böcüklü,şeker şerbeti.
tamam ortak,yüzünü kara çıkarmayacağım.

Yarış çok iyi gelecek inşallah bana.
Yarın kilo bildirimi yapar başlarız yarışa.

Bugünkü iğrenç menum gelsin.
Sabah. 1 krep + 3_4 çatal Sucuklu yumurt+3 zeytin
ara: 5☆6 dal marul+ 1 dlm kepekli üzerine 2 yk biber salça
ikindi: marul domates salatalık esliginde 20 adet çiğ köfte

Toplam 1444 kalori

5 dak ip atlama
50 dak yürüyüş

Kalan 1160 kalori

Banucum yuruyus pilates yapcaz yuzme bencede super bi spor ins faydasini kisa zamanda gorurum
Kizlar bugunki menum
Papatyacimm sana gelsin ozellikle elestirilerini bekliyorumm
Sabah
Ev yufkasiyla yapilmis yagsiz tost
Ara
1.5 ceviz
Oglen
Yarim kase bezelye
12 ad uzum
Ara
Sekersiz nescafe
2 kare bitter
Aksam
1 kase yayla corbasi
Spor yok malesef
2.5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…