Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ortak menümü beğendim. Şnşallah ben de böyle güzel menüler çıkaracağım.
Maşallah maşallah.
Menüler güzel.
ebruli1820 yiyorum da yiyorum. Akşam da yiyorum malesef

Masallah kizlar motivasyon gruplar harika. Benim kilo yerlerde surunuyor o nedenle sizi biraz okuyayim kendimi toplayinca baslayayim. Yarin buyuk gun degil mi
Cok merak ediyorum kilolarinizi
Bol sporlu kacamaksiz bir gun olsun.

Lajobo senin yazini alintiladim ama beceremedim. Yukaridaki cumle sana canim.

Btlkbra:harikasınNeyse bu akşam tv izlerken azıcık cip neyin ye güçsüz kalma emi

Nellllllllllllllllll:Nettin kızzzz 20 çig kötfemiBen bi seferde 4 yedigimde migdem bulanıyorda.Aman istersen 40 ye biz1.yiz banumla nasılsa

Banum sultanım ortimmm menün güzelMisal pilavla,çorbayla patates yemegiyle ekmek yemek yok.Onlar ekmek yerine geçiyor.Önceden sölimde bu hafta oturup bulgurla ekmek yeme

Neeelll naptin ortiim 20 cig kofteyi nasi sigdirdin o minik gobusune neyse yarin tam gaz basliyoruz ok beni yari yolda birakma tamam mi tatliim..

Hadekam bizi oku simdilik motiven tamamlaninca sen de baslarsin.. iyi olmana sevindim..

Kizlar ya mnuleriniz super cok kiskandim yarin bende menu paylasacagim ama bugun icin paylasmamam iyi olur zaten ne yedim ben de bilmiyorum yarin bildirimlerden sonra bomba gibi basliyoruz 2 ay icinde hedefe ulasip artik kilo korumaya calisiyorum

Hedefe 4 kaldi

Ebrucum ben eslesmedenmemnun degilim cunku havar hic aktif degilBu aralar girmiyor o

jobloil, post: 37238080yememissinden. ber: 474391"]Neeelll naptin ortiim 20 cig kofteyi nasi sigdirdin o minik gobusuazalttıse yarin tam gaz basliyoruz ok beni yari yolda birakma tamam mi tatliim..

Hadekam bizi oku simdilik motiven tamamlaninca sen de baslarsin.. iyi olmana sevindim..

Kizlar ya mnuleriniz super cok kiskandim yarin bende menu paylasacagim ama bugun icin paylasmamam iyi olur zaten ne yedim ben de bilmiyorum yarin bildirimlerden sonra bomba gibi basliyoruz 2 ay icinde hedefe ulasip artik kilo korumaya calisiyorum

Hedefe 4 kaldi [/QUOTE]
Ortigim
Hic
Merak etme yarin tam gaz seninleyim. Nelson geri dondu hplayip zilayip verecegim yaglarimi.

iki gun ancak azalttim yememi bu azalmis hali yani, yaris baslar nelson erir biter. en cok Bir ay sure bna incecik olacagim

menulerini incelerim kacamak yaparsan yaygarayi basarim ona gore

Ebrulim ben öyle pis bogazimki. Kendim yaptım cig kofteyi. Çok güzel olmuştu dayanamadım. Daha dak erdim ama diyet teyim diye vvazgeçtim. Kız akşam yemeği yemedim sırf o cig kofteler yüzünden. Gerçi acikmadimda

oooo maşallah sayfa bayağı hareketlenmiş, gelen arkadaşlar hoş geldiniz, yarışta yapıyoruz, ben bu bayram yedimde yedim bu sabah tartıda öyle bir rakam gördüm ki şoklardayım

Semih çok yediğim ve misafirlerim olduğu için aktif değildim, bu hafta bir aksilik olmazsa buralardayım ama yinede sen bilirsin başkasıyla eşleşmek istersen ebrucan ayarlasın

yanlış anlamadıysam yarın bildirim yapıp yazıyoruz

ösge çok çok geçmiş olsun hepinize kızlarına dr buhar verdiyse hiç ihmal etme çok iyi geliyor

aslında hepinize yazacaktım ama unuttum benim ufaklıkta kucağımda durmuyor

Şçimde bir canavar var açmış ağzını. Bana sürekli hadi ye diyor. Hiç acıkmıyorum ben don günlerde
Yarın sabah şok bir rakam göreceğim tartıda.
Bu kiloları hangi arada alıyorum ben anlamıyorum

Tamam ortak anlastik o zaman bu haftanin galibi biziz

Canim ya iki gundur benim de icimde ayni canavar var ye diyor aklimi fena celiyor yarinki bildirimde kotu bi rakam gorunce oldurecegim ben o canavari

Yanlis anlama havarcimhic ugramadin diye dedim zaten kilolar yakin iyi es oluruz:)benim icin kimle eslestigim fark etmez aktif ol birazcik yeter hem ben tek basima yine yeterim yenecegime inaniyorum hodri meydan kizlar

Kizlar yazan oldusa ben kacirdim sanirim okumasim yarin bildirim yapiyoruz haftaya cumaya kadar eslerle yarisa bazliyoruz heralde bugun de yedim afferim bana
yarin basliyorum bakalim

Kızlar oglum hiç uyumak istemiyor.11 de girdik odaya yeni uyuduben bu saatten sonra ne yapabilirim Tatilde düzen bozuldu.oyun oynuyorum tv izlemiyor akşmlarımı ona ayırıyorum doymuyor ama bende spor yapmak kitabımı okumak vs kendime dinlenme zamanı ayırmak istiyorum.Annannrye istedi orayada gittik yorulmuyır hopluyor ıpkıyor uyumaya gelince ağlıyor.Neyse menümü yazıp Uyuycam.telden yazıyorum yanlış yazı varsa kusura bakmayın.oglum hep bakıyor diye pc kaldırdık.

Sabah:2dl kepek arası 1dl peynirli tost,1elma,yeşilçay
Ara:çay,4 kare bitter
Ögle:1 kepçe çorba,yogurt,fırında türlü ,5 yk erişte
Ara:beyaz çay,1 paket eti kepekli form

Akşam:1 kase çorba,1 köfte,1 soğan,2 yk pilav.

Spor:15 dk G-5,15 dk pasif jimlastik
Annemde Ogluşu bırakıp 40 dk yürüyüş

Bizim burLar karışık her yeri yakıp yıkıyorlar

özgem beraberiz ortimmm :)
bugünkü menüm sabah aç karnına kahve
kahvaltıda 2 dilim ekmek azcık yumurta 3 zeytin 1 kk peynir 2 banım bal 3 fincan şekersiz çay
ara kocacımla nescafe
öğle çeyrek simit yarım cevizli lokum çeyrek rulo tahinli 2 bardak şekersiz çay
ara yeşil çay 1 elma
akşam 1 tabak ekmeksiz çorba 2 yemek kaşığı bol acılı patlıcan yemeği 1 dilim ekmek 1 yemek kaşıgıkadar taze fasulye yumurtalı
akşam 2 fincan şekersiz çay
su 1 litre
spor bolca yuruyuş 1 saat lik olmuştur toplasak

günaydın kızlar.
ebruli sporum 70 dk tempolu yürüyüş güzelim.
bu sabah itibariyle 66 kiloyum.
4 günde 500 gr da olsa gitmiş.
yerleşmiş kilo olunca ha deyince gitmiyor tabii.
pzt bir hafta olacak başlayalı.
haydi bakalım kaldı 4 kilo,havada karada hakkından gelirim ben onun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…